Μετάβαση στο περιεχόμενο

EFSYN ΚΡΑΣΙ


Προτεινόμενες Καταχωρήσεις

Τίτλος:
EFSYN ΚΡΑΣΙ
Εκδοτική:
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Λίστα εκδόσεων
Εξώφυλλα:
2 + 2 Οπισθόφυλλα ΕΔΩ ΛΙΣΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ  (Λείπουν τα: 1-6)
Τεύχη:
8
Κατηγορία:
Σειρά/Αυτοτελή
Είδος εντύπου:
Περιοδικό
Βιβλιοδεσία:
Καρφίτσα
Περιεχόμενο:
Ειδικός Τύπος
Μέγεθος:
21.0 x 27.5
Σελίδες:
40
Χρώμα:
Έγχρωμο (ΕΓΧ)
Προέλευση:
Ελληνική
Ονομαστική τιμή:
Δωρεάν με την "Εφημερίδα των Συντακτών"

  • Member ID:  25448
  • Group:  Members
  • Topic Count:  399
  • Content Count:  4313
  • Reputation:   34190
  • Achievement Points:  4437
  • Days Won:  8
  • With Us For:  4319 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

EFSYNKRASI_0007.jpg  EFSYNKRASI_0008.jpg

 

Ένθετο της "Εφημερίδας των Συντακτών" για τους φίλους της αμπέλου και του οίνου. Στην έκδοση εμπεριέχονται παρουσιάσεις οίνων και οινοπαραγωγών. Καθώς και ο άγνωστος ελληνογαλλικός πόλεμος για το κρασί. 

Εικασίες.

Το τεύχος που έχω στα χέρια μου κυκλοφόρησε με την εφημερίδα της Παρασκευής 14 Απριλίου 2023. Συνήθως σε τέτοιες εκδόσεις η κυκλοφορία είναι εβδομαδιαία οπότε τοποθετώ την κυκλοφορία του πρώτου τεύχους την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023. Επίσης στην εκδοτική δε ξέρω αν πρέπει να μπει η ίδια η "Εφημερίδα των Συντακτών" ή τα "Ανεξάρτητα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Α.Ε." που την εκδίδουν... :D

 

Ευχαριστούμε τον @ albertus magnus  για την διάθεση των τευχών. :thanks:

:hop: :hop: :hop:
  

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.