tik Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 16, 2014 Member ID: 25133 Group: Veterans Topic Count: 281 Content Count: 6500 Reputation: 64231 Achievement Points: 6567 Days Won: 45 With Us For: 4748 Days Status: Offline Last Seen: 15 ώρες πριν Age: 48 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 16, 2014 Τι είναι αυτό το πράγμα; Είναι ένα κόμικς. Για την ακρίβεια είναι η μετάφραση ενός κόμικς που κυκλοφόρησε γραμμένο στα γερμανικά, (μάλλον) στην Ελλάδα. Αυτουνού. Το κόμικς βασίστηκε σε ένα παλιότερο βιβλίο, το οποίο ήταν σίγουρα γραμμένο στα γερμανικά. Πώς είναι φτιαγμένο; Δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις Α/Μ φωτοτυπίες σε γυαλιστερό χαρτί. Α/Μ εκτύπωση σε εκτυπωτή λέιζερ. Δνε μπορώ να αποφασίσω. Βιβλιοδεσία σε φωτοτυπάδικο. Επίσης, δεν ξέρω αν το γερμανικό πρωτότυπο είναι εκτυπωμένο και δεμένο σε τυπογραφείο ή είναι στο ίδιο στυλ. Κι αυτό γιατί δεν το έχω. Επίσης, υποψιάζομαι ότι οι πρωτότυπες εικόνες είναι έγχρωμες, ενώ το τεύχος τυπώθηκε Α/Μ Πότε κυκλοφόρησε; Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες μου, κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους που διανύουμε. Ποια είναι η υπόθεση; Αυτό το έπος αποτελεί μια συνέχεια της γνωστής σε όλους μας Βατραχομυομαχίας. Το μόνο κείμενο που υπάρχει μέσα στο τεύχος αναφέρει: Ο αρχικός μύθος είναι εμπλουτισμένος με πολλές κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις. Ποιος είναι συγγραφέας; Ο Klaus Konrad Knopp ήταν (πρόσφατα απεβίωσε) Γερμανός καθηγητής στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Από εδώ. Ποια είναι η σχεδιάστρια; Η Stefanie Von Uslar είναι ζωγράφος/εικονογραφος/εικαστικός. Κατοικεί στην Κέρκυρα. Από 'κει Και είναι καλό; Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ… Ενδεικτικές σελίδες Πόσο σου κόστισε εδώ που τα λέμε; 10 ευρώ. Με το ζόρι βγήκαν από την τσέπη. Ας όψεται η ματαιοδοξία μου να κάνω άλλη μια παρουσίαση στο γκρικόμικς. 33 Παράθεση
tryfev Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 20, 2014 Member ID: 11531 Group: Members Topic Count: 34 Content Count: 4674 Reputation: 36038 Achievement Points: 4674 Days Won: 34 With Us For: 5655 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 1, 2020 Age: 78 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 20, 2014 Και κάποια στοιχεία για την αρχαία "Βατραχομυομαχία" http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%BF%CE%BC%CF%85%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%AF%CE%B1 9 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις