Μετάβαση στο περιεχόμενο

THE UMBRELLA ACADEMY: HOTEL OBLIVION [ GERALD WAY - GABRIEL BA ]


nikolas12

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  33354
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  383
  • Content Count:  3878
  • Reputation:   35245
  • Achievement Points:  2310
  • Days Won:  259
  • With Us For:  2053 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  28

The_Umbrella_Academy-_Hotel_Oblivion_cover.webp

 

Αν και το Umbrella Academy δημιουργήθηκε και μεγάλωσε ως κόμικ στα 00s, έφτασε 2018 για να βγάλουν οι Way και Ba την τρίτη σειρά περιπετειών της ομάδας με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία της live action σειράς στο Netflix. Μάλιστα, το Hotel Oblivion δεν αντιστοιχεί σε κάποια σεζόν της σειράς, αλλά κάποια στοιχεία του συμπεριλαμβάνονται στην τρίτη σεζόν, η οποία έχει τη βάση της κυρίως στην τέταρτη σειρά περιπετειών της ομάδας, το Sparrow Academy που εδώ και χρόνια βρίσκεται στα σκαριά.

 

02cd8b3dc16856b32187218955e46d23.jpg  17319p4.jpg

 

Τέλος πάντων το Hotel Oblivion πιάνει τους ήρωες από εκεί που τους άφησε το Dallas και πιο συγκεκριμένα διασπάει την Umbrella Academy ακόμα περισσότερο. Μέσω αυτού μαθαίνουμε τι ακριβώς είναι το Hotel Oblivion, ένα μέρος σε έναν μακρινό πλανήτη όπου ο Sir Reginald Hargreeves φυλάκιζε παρελθοντικούς εχθρούς της Umbrella Academy. Μάλιστα, εδώ μαθαίνουμε και ότι ο Hargreeves δεν είναι στην πραγματικότητα άνθρωπος αλλά ένα εξωγήινο ον για αυτό και είχε δυνάμεις ώστε να φτιάξει το Hotel Oblivion. Μάλιστα στο Apocalypse έχουμε μια αναφορά στο ξενοδοχείο αυτό.

 

Sparrows-Umbrella-Academy-Comic.jpg  umbrella_oblivion2.jpg

 

Τα μέλη της Ακαδημίας για ακόμα μία φορά έχουν χωρίσει τους δρόμους τους με τον Five να είναι πληρωμένος δολοφόνος, τον Spaceboy να περνάει περιπέτειες στο Tokyo, την Rumor να προσπαθεί να βοηθήσει την Vanya να ξεπεράσει επιτέλους τους τραυματισμούς της ενώ παράλληλα διαλύεται ο γάμος της και γενικότερα κάθε μέλος βρίσκεται σε διαφορετική φάση ζωής. Ώσπου ο John Perseus X και η Perseus Corporation βρίσκουν τρόπο να αποδράσουν όλοι οι φυλακισμένοι του Hotel Oblivion και στη City θα ξεσπάσει μια τεράστια μάχη. Μάλιστα εδώ έχουμε και το cliffhanger με την Sparrow Academy.

 

17319p6.jpg  umbrella-academy-hotel-oblivion-2-preview-2-1139962.jpeg

 

Το σχέδιο του Ba συνεχίζει να κινείται σε εξαιρετικά επίπεδα, αλλά το storytelling του Way μου φαίνεται αισθητά χειρότερο από τα προηγούμενα δύο volumes. Περίμενα λίγο κάτι παραπάνω, περίμενα το full potential της Vanya και την ομάδα να έχει περισσότερες στιγμές μαζί και όχι τη διάλυση που είδαμε και στις αρχές του Dallas. Σε γενικές γραμμές είναι μια άρτια ιστορία, αλλά αισθητά πιο μεγάλη σε διάρκεια από αυτό που χρειαζόμασταν και με λιγότερες δυνατές στιγμές από τους προκατόχους της. Προσωπικά συνεχίζω να ανυπομονώ για το Sparrow Academy στα κόμικς και τη νέα σεζόν Umbrella Academy στο Netflix.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.