Μετάβαση στο περιεχόμενο

Animasyros 2022 [ 20 - 25/9/2022 @ Ερμούπολη ]


Ion

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  2285
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  941
  • Content Count:  4363
  • Reputation:   35623
  • Achievement Points:  4416
  • Days Won:  26
  • With Us For:  6189 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  41

Animasyros 2022 International Animation Festival

 

animasyros.thumb.jpg.fdedde16d647b63b1ded4f91e03ff42a.jpg

 

Από το ΕΡΤ News:

 

Η μεγάλη γιορτή του ανιμέισον στήνεται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων για 15η συνεχή χρονιά και το Animasyros 2022 πραγματοποιείται από 20 έως 25 Σεπτεμβρίου με βραβευμένες ταινίες, διεθνείς καλεσμένους, ειδικά αφιερώματα, εκπαιδευτικά εργαστήρια, την Αγορά πιο πλούσια από ποτέ και πληθώρα εκδηλώσεων.

 

Με ένα πρόγραμμα πιο πλούσιο από ποτέ, το μεγαλύτερο Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων στην Ελλάδα και ένα από τα 20 κορυφαία του είδους στην Ευρώπη συγκεντρώνει περισσότερες από 200 ταινίες καταξιωμένων και νέων δημιουργών από 43 διαφορετικές χώρες, περιλαμβάνει 8 διαγωνιστικά τμήματα (Διεθνές, Φοιτητικό, K.ID.S, AnimaPride, Εθνικό Διαγωνιστικό, TV & Commissioned Films, Ταινιών Μεγάλου Μήκους & EU Values), ειδικά αφιερώματα, εκπαιδευτικά εργαστήρια, περιφερειακές δράσεις, διεθνείς συνεργασίες και την Αγορά που αποτελεί, πλέον, κέντρο αναφοράς για τη βιομηχανία του κλάδου στην Ανατολική Μεσόγειο!

 

Η επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ πραγματοποιείται στις 22 Σεπτεμβρίου 2022 στις 20.00 στο Θέατρο Απόλλων. Εκεί, μεταξύ άλλων, θα παρουσιαστεί η νέα ταινία ανιμέισον παραγωγής του Animasyros που δημιουργήθηκε για τον ΕΟΤ καθώς και η νέα ταινίας της σειράς “Ενενήντα Δεύτερα” αφιερωμένη αυτή τη φορά στον μεγάλο Συριανό ποιητή και στιχουργό Μάνο Ελευθερίου.

 

Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα σε εμβληματικούς χώρους της Σύρου, όπως το θέατρο Απόλλων, ο θερινός κινηματογράφος Παλλάς, το Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης, ο ιστορικός πρώην χειμερινός κινηματογράφος ΕΡΜΗΣ, η Έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία, σε υπαίθριους χώρους όπως η Πλατεία Φοίνικα, η αυλή της Μονής Πατέρων Καπουκίνων στην Άνω Σύρο, ενώ καθ΄ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις και events σε κεντρικά σημεία της Ερμούπολης. Μέρος του προγράμματος προβολών θα είναι διαθέσιμο και μέσω ψηφιακών προβολών στην ιστοσελίδα www.animasyros.gr

 

Η τελετή λήξης και απονομής βραβείων του Φεστιβάλ πραγματοποιείται στις 25 Σεπτεμβρίου 2022 στο θέατρο Απόλλων και πέραν των πολυαναμενόμενων νικητών θα φιλοξενήσει μια live εμφάνιση του συνθέτη και τραγουδιστή Theodore στο τραγούδι του “The Transcendence of Man” συνοδεία του ανιμέισον βίντεο που δημιουργήθηκε από τον Μπάμπη Αλεξιάδη σε παραγωγή του Animasyros.

Χρήσιμες Πληροφορίες

 

To αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων του ANIMASYROS 2022 έχει αναρτηθεί στο www.animasyros.gr

 

Όλες οι δραστηριότητες του Φεστιβάλ είναι δωρεάν για το κοινό και τους επαγγελματίες

 

Η ψηφιακή πλατφόρμα προβολών, καθώς και το livestream για τις εκδηλώσεις της Αγοράς είναι διαθέσιμα στην κεντρική σελίδα του www.animasyros.gr.

 

Το Animasyros 2022 θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις που θα είναι σε ισχύ κατά το χρόνο πραγματοποίησης του από την Ελληνική Πολιτεία.

 

Περισσότερες πληροφορίες: www.animasyros.gr

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.