Jump to content

Infected - (Μολυσμένοι)


Geronimo
 Share

Recommended Posts

Παράξενο κόμικ που εκδόθηκε από την Κομισιόν το 2012 προβλέπει πανδημία από την Κίνα και παγκοσμιοποιητές που θα μας σώσουν


Prison Planet / ΚΟ

Ένα παράξενο κόμικ που ανατέθηκε για δημοσίευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2012 πρόβλεψε με τρομακτική ακρίβεια αυτό που έχει ξεδιπλωθεί με την παγκόσμια πανδημία του Covid-19. Ωστόσο, σε αυτήν την προπαγάνδα σχετικά με την επιδημία, είναι οι μη εκλεγμένοι globalist γραφειοκράτες που σώζουν τον πλανήτη.

Το κόμικ, με τίτλο «Infected», (Μολυσμένοι) ήταν παραγωγή του βραχίονα διεθνούς συνεργασίας και ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Δεν προοριζόταν να διανεμηθεί ευρέως στο κοινό, αλλά να διανεμηθεί εντός των θεσμικών οργάνων της ΕΕ. Μόνο μερικές εκατοντάδες κόμικς δημιουργήθηκαν.

Η περιγραφή της ΕΕ για την παράξενη έκδοση αναφέρει ότι «Παρόλο που η ιστορία μπορεί να είναι φανταστική, εντούτοις συνδέεται με ορισμένες πραγματικές πληροφορίες».

Το graphic novel απεικονίζει επιστήμονες μέσα σε ένα εργαστήριο στην Κίνα που διενεργούν πειράματα με θανατηφόρα παθογόνα:

cartoon3.png

Ο ήρωας του κόμικ ταξιδεύει από το μέλλον, για να προειδοποιήσει τις αρχές για την επικείμενη πανδημία, και παρουσιάζει ένα αντίδοτο, αλλά γίνεται γρήγορα στόχος κερδοσκόπων που θέλουν να κλέψουν τη θεραπεία και να την πουλήσουν σε φαρμακοβιομηχανίες:

cartoon4.png

Η ιστορία περιλαμβάνει τη μετάδοση ενός νέου ιού από ζώα σε ανθρώπους σε μια γεμάτη από ανθρώπους αγορά:

Screenshot-2020-05-15-at-10.44.03.png

«Πράγματι, φανταστείτε εάν μολυνθήκατε σε αυτήν την αγορά από έναν νέο μεταδοτικό πράκτορα». λέει ο επικεφαλής σύμβουλος του ΟΗΕ για τις μεταδοτικές ασθένειες, προσθέτοντας ότι «πιθανότατα δεν θα το συνειδητοποιούσατε ακόμη και μέχρι το τέλος της περιόδου επώασης».

Η έκδοση υποδηλώνει ότι τα αεροπορικά ταξίδια θα επιδεινώσουν την εξάπλωση της νόσου, με τον ήρωα να προσθέτει ότι «Θα έπρεπε να επιστρέψετε στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική ή την Αυστραλία όπως είχε προγραμματιστεί μέσω ενός διεθνούς αεροδρομίου».

Το κόμικ απεικονίζει την αποτυχία ενός παγκόσμιου οργανισμού υγείας να δράσει αρκετά γρήγορα για να σταματήσει μια πανδημία:

cartoon.png

 Προβλέπει επίσης δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνικής αποστασιοποίησης, τα οποία καθιστούν την καθημερινή ζωή «εντελώς αφόρητη» («καταφέραμε να ζήσουμε περισσότερο, αλλά κινδυνεύουμε από την ασθένεια της κατάθλιψης», λέει το κόμικ προσθέτοντας ότι η κατάθλιψη είναι πλέον η πιο συχνή ασθένεια) :

5ec1589d85f540357d4bf036.jpg

Το έργο ολοκληρώνεται με μια ακρόαση του Ευρωκοινοβουλίου, στην οποία οι Βρυξέλλες πιέζουν για μια πιο ολοκληρωμένη ευρωπαϊκή συνεργασία σε παγκόσμια θέματα υγείας, αντικατοπτρίζοντας μια πραγματική πρωτοβουλία που είναι γνωστή ως «Μια υγεία» (‘One health’).

cartoon1.png

Οι παγκοσμιοποιητές επαινούνται για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη και τη διανομή ενός εμβολίου στον κόσμο:

Screenshot-2020-05-15-at-10.57.08.png

Screenshot-2020-05-15-at-10.57.28.png


Επρόκειτο για κάποιον προγνωστικό προγραμματισμό ή έχουμε απλώς μια παράξενη σύμπτωση;

Στη φαντασία των ευρωκρατών, η παγκοσμιοποίηση σώζει τον πλανήτη. Στην πραγματικότητα, καταλήγει σε μαζικό θάνατο και παγκόσμια τυραννία.

Πηγή

http://redskywarning.blogspot.com

και

https://www.prisonplanet.com/bizarre-eu-funded-comic-book-predicted-pandemic-with-globalists-as-saviours.html

image.png

  • Like 6
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

να και ολόκληρο το κόμικ στα αγγλικά       Infected - Publications Office of the EU.en.pdf

  • Like 4
  • Thanks 4
Link to comment
Share on other sites

Είναι παλιό σενάριο η επιδημία απ' την οποία μας σώζουν μη εκλεγμένοι σε συνεργασία με ιδιώτες, γιατί ως κίνδυνος είναι υπαρκτός και τα πράγματα θα προχωρήσουν γρήγορα τόσο παγκοσμιοποιημένα που είναι όλα σήμερα. Το πιο πρόσφατο που θυμάμαι είναι το λεγόμενο event 201. Εδώ έχει βίντεο και πληροφορίες:

 

https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/media

 

Δεν είναι πολύ ενδιαφέρον, πέρα απ' το γεγονός ότι βλέπουν οι ιδιώτες την καταστροφή ως ευκαιρία. Το πρωτότυπο στα σενάρια αυτά είναι ότι αποφασίζουν οι ιδιώτες στην ουσία, και οι μη εκλεγμένοι μεταφέρουν στους πολιτικούς τις αποφάσεις. Βολικό, γιατί τους μη εκλεγμένους που παίρνουν τις επιστημονικές αποφάσεις τους ορίζουν οι ιδιώτες σε τελική ανάλυση, αφού αυτοί κατασκευάζουν την καριέρα τους με την προβολή στα μέσα και ελέγχουν αυτούς που τους προτείνουν. Οι ιδιώτες παίρνουν εργολαβίες, πχ για να μεταφέρουν δείγματα με αεροπλάνα και λύνουν και το πρόβλημα στο θέμα των φαρμάκων.

 

Στα παλιότερα σενάρια ήταν αλλιώς. Ανακατευόταν ο στρατός στη διαχείριση τέτοιων πραγμάτων, γινόντουσαν επιτάξεις αντί για εργολαβίες, και η έρευνα γινόταν από επιστήμονες που καλούσε ο πολιτικός, συνήθως ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Δε θυμάμαι σε ποια ταινία είχαν σηκωθεί τα ζόμπι επειδή είχε διαφύγει κάποιο χημικό και όταν κάλεσαν τον στρατό όπως έγραφαν οι οδηγίες στα δοχεία ο στρατός βομβάρδισε όλη την περιοχή στην οποία είχαν εξαπλωθεί:)

 

Φταίει και λίγο που αυτή η γενιά έχει μεγαλώσει με Atlas Shrugged  και Iron Man. Τώρα έχουν ενθουσιαστεί που ο ιδιώτης έκανε επανδρωμένη πτήση, ενώ επανδρωμένες πτήσεις γίνονται πάνω από μισό αιώνα και Ρώσοι/Κινέζοι πηγαινοέρχονται κανονικά τα τελευταία χρόνια.

 

Θυμάμαι και εκείνη την τραγική περίπτωση με τα παιδιά στο σπήλαιο που θα τους έσωζε ο Musk. Τελικά τους έσωσαν καθημερινοί άνθρωποι που έβαλαν τη ζωή των παιδιών πάνω απ' τη δική τους. Σε εκείνη την περίπτωση έδωσε μια καλή απάντηση ένας Βρετανός σπηλαιολόγος που είπε στον Musk τί να κάνει το υποβρύχιο.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.