Jump to content

Οι καλύτεροι οργασμοί στα κόμικς [ Μαλανδράκης Άρης, protagon.gr ]


DJO
 Share

Recommended Posts

1.0 - 18/09/2011

 

post-556-0-23090400-1342219994_thumb.jpg

 

Ποιος: Χσι-Μεν Τσινγκ, πλούσιος έμπορος φαρμάκων και γαιοκτήμονας, εξέχον μέλος της εύθυμης, σπάταλης και γλεντζέδικης «Κομπανίας των Δέκα».

 

Πού: Στο άλμπουμ Τα 110 Χάπια του Magnus (ψευδώνυμο του Ιταλού Roberto Raviola) - Ελληνική έκδοση: Ανθολογία Ερωτικών Κόμικς, Ars Longa.

 

Πότε: Στη μεσαιωνική Κίνα της δυναστείας των Σουνγκ, την εποχή που βασίλευε ο αυτοκράτορας Χούι Τσουνγκ. Μια περίοδο που έμεινε στην ιστορία με το όνομα «Τσενγκ-Χο: Το Βασίλειο της Αρμονίας».

 

Πώς: Με την σταδιακή κατάποση 110 μαγικών αφροδισιακών χαπιών, που ο Χσι-Μεν προμηθεύτηκε από ένα περιπλανώμενο καλόγερο. Κάθε χάπι (πρόδρομος του βιάγκρα) προκαλούσε μια ερωτική δίνη, οδηγώντας τον μαναδαρίνο πρωταγωνιστή σε ένα μεγάλο ταξίδι πέρα από τα ανθρώπινα όρια, σε όλες τις απολαύσεις της σάρκας και στις πιο σκοτεινές διαστροφές.

 

Γιατί: Ο ακόλαστος γλεντζές είχε ένα χαρέμι από όμορφες συζύγους τις οποίες δεν μπορούσε να ικανοποιήσει όπως θα ήθελε η οργιώδης φαντασία του. Χάρη στα 110 χάπια που καταπίνει διαδοχικά στις 46 σελίδες της ιστορίας, προσφέρει την υπέρτατη ηδονή στον εαυτό του και στις έξι γυναίκες του: το Ηλιοτρόπιο, το Μάτι του Χιονιού, το Χρυσό Λωτό, τον Πράσινο Νεφρίτη, την μαντάμ Πινγκ και την μαντάμ Σελήνη.

 

Αγαπημένη του ερωτική στάση: Του «Κηπουρού». Σύμφωνα με την περιγραφή στο "Βιβλίο των Τριακοσίων Εξήντα Ηδονικών Στάσεων» που του δωρίζουν τα υπόλοιπα μέλη της Κομπανίας των Δέκα: «...καθώς αυτός μουσκεύει το περιβολάκι της χρησιμοποιώντας δύο δάχτυλα, εκείνη, ξαπλωμένη ανάσκελα με τα πόδια γαντζωμένα στα πλευρά του, χαϊδεύει το αγγούρι του περιμένοντας το πότισμα».

 

Τι να κάνετε αν τον συναντήσετε: Αν είστε γυναίκα, καλύτερα να τον αποφύγετε: η ακατασίγαστη ερωτική του διάθεση μπορεί να σας εξουθενώσει. Αν είστε άνδρας, καλύτερα να αποφύγετε το χάπι που πιθανώς θα σας προσφέρει. Ο ίδιος πλήρωσε την ηδονοθηρία του με το υψηλότερο τίμημα: την ίδια τη ζωή του στον επίλογο του κόμικς.

 

post-556-0-27513200-1342219995_thumb.jpg

 • Like 16
Link to comment
Share on other sites

2.0 - 25/09/2011

 

post-556-0-93218200-1342220194_thumb.jpg

 

ΠΟΙΑ

Ντρούνα, όμορφη, μελαχρινή και αισθησιακή, με μεσογειακές καμπύλες και «πιασίματα». Πρόθυμο σκεύος ηδονής για κάθε είδους διαστροφή, χωρίς πολλές-πολλές αντιρρήσεις.

 

ΠΟΥ

Στην οκτάτομη εποποιία hardcore πορνογραφίας και softcore ερωτικής φαντασίας, «Morbus Gravis», από τον Ιταλό Paolo Eleuteri Serpieri. Στα ελληνικά κυκλοφορούν τα δύο πρώτα άλμπουμ της σειράς (Morbus Gravis 1 και 2) από το "Παρά πέντε", ενώ το τρίτο (Creatura), κυκλοφορεί από τη "Bαβέλ".

 

ΠΟΤΕ

Σε ένα άχρονο μέλλον, αιώνες μετά την «Ηλικία του Ανθρώπου». Ταξιδεύοντας στο πουθενά με ένα τεράστιο διαστημόπλοιο-πλανητοειδή, που κατοικείται από μεταλλαγμένους, ρομπότ και μια διεφθαρμένη στρατιωτική ολιγαρχία.

 

ΠΩΣ

Προσφέροντας στον οποιονδήποτε το κορμί της, για να γλυτώσει τη ζωή της, ή για να εξασφαλίσει τον ορό-αντίδοτο με τον οποίο ο (μεταλλαγμένος) Σάσταρ, μπορούσε να ανακτά το ανθρώπινο σχήμα και να κάνει έρωτα μαζί της. Συχνά, όμως, ακόμα και ένας βιασμός μπορούσε να την οδηγήσει σε εξαίρετο οργασμό.

 

ΓΙΑΤΙ

Στην περίπτωση της Ντρούνα, δεν υπάρχει «γιατί». Το σεξ για αυτήν είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Το... συνήθισε, άλλωστε, με την πάροδο της ιστορίας, αφού το χυμώδες κορμί της αποδείχθηκε το καλύτερο εισιτήριο για την επιβίωση.

 

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗ

Ανάσκελα, μπρούμητα ή καβάλα στο κορμί όποιου διατηρεί την ανθρώπινη μορφή του. Στο πλάι και από πίσω (για να μην βλέπει) με τον Σάσταρ, όσο αυτός παραμένει φρικτό, πολυπλόκαμο τέρας.

 

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ

Οι πιθανότητες είναι μηδαμινές, αν υπολογίσουμε τους αιώνες που μας χωρίζουν. Σε κάθε περίπτωση, θυμηθείτε να κουβαλάτε μαζί σας ένα μπουκαλάκι με τον σωτήριο ορό. Για να το αποκτήσει, θα είναι πρόθυμη να πραγματώσει την πιο τρελή ερωτική σας επιθυμία. Και, μάλιστα, χωρίς καμία επαγγελματική προσποίηση!

 

post-556-0-15518700-1342220196_thumb.jpg

 • Like 14
Link to comment
Share on other sites

3.0 - 02/10/2011

 

post-556-0-47660900-1342220346_thumb.jpg

 

ΠΟΙΟΣ

Ranxerox, ρομπότ φτιαγμένο από εξαρτήματα φωτοτυπικού μηχανήματος, με τρανζίστορ στη θέση του εγκεφάλου και ένα σώμα γεμάτο μούσκουλα -μια πραγματική μηχανή βίας και σεξ.

 

ΠΟΥ

Στο νούμερο 0 του ιταλικού περιοδικού Cannibale όπου ντεμπουτάρισε το 1978 (δημιούργημα του Στέφανο Ταμπουρίνι με συνεργάτες στο σχέδιο τούς Αντρέα Πατσιέντσα, Τανίνο Λιμπερατόρε), καθώς και σε έξι ακόμα περιπέτειες. Στην Ελλάδα κυκλοφορούν δύο άλμπουμ («RANXEROX», «RANXEROX - Η επιστροφή») από τις εκδόσεις Ars Longa / ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ

 

ΠΟΤΕ

Στη Ρώμη ενός κοντινού μέλλοντος. Μια μητρόπολη που υψώνεται σε 30 επίπεδα, με όχλο που ζει στην παρακμή, ασκείται στη βία και είναι κυριευμένος από διεστραμμένα πάθη.

 

ΠΩΣ

Στον κόσμο του Ranxerox υπάρχει μόνο η αναζήτηση της προσωπικής ευχαρίστησης και της απόλαυσης του σεξ. Με οποιοδήποτε μέσο! Η σχέση του ρομπότ με το νυμφίδιο που ακούει στο όνομα Λούμπνα, αποτελεί... έκλυτη εκδοχή της Ωραίας και του Τέρατος.

 

ΓΙΑΤΙ

Εξαιτίας κάποιου βραχυκυκλώματος στα κυκλώματα-γεννήτριες αισθημάτων, ο Ranxerox είναι υποχρεωμένος να αγαπά -για πάντα- την δεκατριάχρονη τοξικομανή Λούμπνα. Ενας έρωτας νοσηρός και απόλυτος, με αντικείμενο του (συνθετικού) πόθου μια άκαρδη οπορτουνίστρια που της αρέσει να τον βασανίζει.

 

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ

Με την Λούμπνα να «καλπάζει» καρφωμένη πάνω στο κορμί του, ανεβάζοντας την τάση του ρεύματος στα... ξαναμμένα κυκλώματά του.

 

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ

Αν είστε άνδρας, χρησιμοποιείστε -όπως αυτός- γλώσσα χυδαία και ειρωνική, κουβεντιάζοντας για θέματα που τον ενδιαφέρουν (και έχουν περάσει στις ιστορίες του): από αυτοκινητιστικά δυστυχήματα σαν και αυτά που περιγράφει ο Τζέιμς Γκρέιαμ Μπάλαρντ, μέχρι τα χορευτικά του Φρεντ Αστέρ ή τους δίσκους του Ελβις Πρίσλεϊ.

Αν είστε γυναίκα, μην πληγώσετε τα ηλεκτρονικά αισθήματά του λέγοντας, ως άλλη Λούμπνα: «σ' αγαπώ όπως η μάνα μου αγαπούσε το πρώτο της πλυντήριο».

 

post-556-0-73905600-1342220349_thumb.jpg

 • Like 12
Link to comment
Share on other sites

4.0 - 15/10/2011

 

post-556-0-60343000-1342220481_thumb.jpg

 

Ποια: Βαλεντίνα Ροσέλι, πιο γνωστή με το μικρό της όνομα. Όμορφη και αισθησιακή φωτογράφος που κατοικοεδρεύει στο Μιλάνο, αλλά ταξιδεύει παντού χάρη στην αχαλίνωτη φαντασία και τις παραισθητικές ονειρώξεις της. Της αρέσει να γδύνεται μπροστά στα μάτια των (πολυάριθμων) εραστών της -και των (ακόμα περισσοτέρων) αναγνωστών της.

 

Πού: Στο ιταλικό περιοδικό Linus όπου έκανε την παρθενική της εμφάνιση, το 1965, δια χειρός Γκουίντο Κρέπαξ. Και σε δεκάδες ιστορίες και άλμπουμ που ακολούθησαν, μέχρι το 1995 οπότε αποχώρησε από το προσκήνιο (στην Ελλάδα πρωτοδημοσιεύθηκε το 1978 στο περιοδικό Κολούμπρα).

 

Πότε: Την περίοδο '60 - '90, που ξεκίνησε με την σεξουαλική επανάσταση και κατέληξε στην... εγκράτεια λόγω του aids. Γνήσιο προϊόν αυτής της εποχής, η Βαλεντίνα αποτελεί την επιτομή της γυναίκας που κάθε άνδρας επιθυμεί: κούκλα, ελεύθερη, σέξι και ταυτόχρονα εύθραυστη σαν παιδί. Ένα σύμβολο του πόθου, που συχνά φλερτάριζε με το σαδομαζοχισμό.

 

Πώς: Η Βαλεντίνα αγαπά το σεξ και δεν χάνει την ευκαιρία να γυμνωθεί και να βιώσει ανείπωτες εμπειρίες. Στην ερωτική της ζωή το υπαρκτό και το φαντασιακό συγχέονται, χωρίς να γνωρίζει (και να γνωρίζουμε) αν όσα αισθάνεται συμβαίνουν πραγματικά.

 

Γιατί: Οι συχνοί εφιάλτες και το ντελίριο της -καλπάζουσας!- φαντασίας της, ελέγχουν την ερωτική της διάθεση και καθοδηγούν τους οργασμούς της. Με αποτέλεσμα να ζει τις πιο απίστευτες εμπειρίες, στο κρεβάτι ή... και στο πάτωμα.

 

Αγαπημένη της ερωτική στάση: Εξαρτάται -πάντα- από τον εραστή, ή τη φαντασίωση. Πολλές φορές επιλέγει την κλασική στάση. Ακόμα περισσότερες πέφτει στα τέσσερα, υπάκουη και πειθήνια στις προσταγές του αρσενικού.

 

Τι να κάνετε αν την συναντήσετε: Αν έχετε ερωτική προδιάθεση, δεν θα συναντήσετε δυσκολίες. Αν πάλι δεν έχετε, μιλήστε της για τον Λέοντας Τρότσκι (που πρωταγωνιστεί στις... πολιτικοποιημένες ονειρώξεις της), ή για την σταρ του βωβού κινηματογράφου Λούιζ Μπρουκς, που τη θαυμάζει και αντέγραψε από αυτήν την κόμμωσή της.

 

post-556-0-64612400-1342220482_thumb.jpg

 • Like 12
Link to comment
Share on other sites

5.0 - 28/10/2011

 

post-556-0-64210300-1342220616_thumb.jpg

 

ΠΟΙΟΣ

Φριτς, ο γάτος. Πονηρόγατος, για την ακρίβεια. Ηδονιστής, με απόλυτη έλλειψη ηθικών φραγμών, δρα ερωτικά (και όχι μόνο) σε μια μεγαλούπολη που κατοικείται από ζώα.

 

ΠΟΥ

Αρχικά σε ένα «οικιακό» κόμικς, που σκάρωσε ο Ρόμπερτ Κραμπ σε ηλικία 16 ετών. Αργότερα, στα περιοδικά «Help!» και «Cavalier», πριν επεκταθεί σε δεκάδες εκδόσεις και γίνει μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες των αμερικανικών underground κόμικς. Στην Ελλάδα εκδόθηκε το 1982 ένα άλμπουμ με ιστορίες του από την ΜΑΜΟΥΘ COMIX.

 

ΠΟΤΕ

Τις δεκαετίες '60-'70, έχοντας βαθιά ριζωμένο μέσα του το ανοιχτόμυαλο, φιλελεύθερο πνεύμα της εποχής εκείνης. Εμφανίστηκε, μεταξύ άλλων, ως σταρ της ποπ μουσικής, επαναστάτης ποιητής «της μόδας», μέλος μιας τρομοκρατικής επαναστατικής ομάδας (όπου ξελογιάζει και τελικά βιάζει την γκόμενα του αρχηγού).

 

ΠΩΣ

Ο Φριτς είναι πονηρός και αυτό τα λέει όλα. Καταφέρνει, με χίλια-δυο κόλπα, να τουμπάρει τα θηλυκά που συναντά και να τις ξαπλώνει στο κρεβάτι, στον καναπέ, ή στο πάτωμα. Ακόμα καλύτερα: μέσα στην ευρύχωρη μπανιέρα του, όπου αποδεικνύει πως είναι μετρ του menage a... 14 (τόσες χώρεσαν συνολικά)!

 

ΓΙΑΤΙ

Είναι τολμηρός, διαρκώς «ετοιμοπόλεμος» και έχει τον τρόπο του με τις γυναίκες. Ζει άγριες περιπέτειες, αθροίζοντας καυτές ερωτικές εμπειρίες. Δεν χάνει, όμως, το ένστικτο του δεινού θηρευτή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Φρεντ, μια τινέιτζερ-περιστέρι που τον ακολούθησε στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, για να γίνει, μετά το σεξ, το... νόστιμο κολατσιό του.

 

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ

Με δύο λόγια: όπως λάχει, όταν λάχει. Πάντα, όμως, με την ουρά ορθωμένη -σύμβολο της ακατάβλητης στύσης του.

 

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ

Κουβεντιάστε μαζί του για πράγματα που τον φτιάχνουν. Παραδείγματος χάριν, για τις 9 ζωές των γάτων και, επομένως, για τις -πολλαπλάσιες- ερωτικές εμπειρίες που μπορεί να αποκτήσει συγκριτικά με οποιονδήποτε άλλο κοινό θνητό.

 

post-556-0-37398000-1342220619_thumb.jpg

 • Like 10
Link to comment
Share on other sites

6.0 - 02/11/2011

 

post-556-0-63116000-1342220809_thumb.jpg

 

ΠΟΙΑ

Κλάουντια Κριστιάνι, γοητευτικό όσο και... πολυακόρεστο θηλυκό. Νεαρή σύζυγος του πλούσιου (αλλά ηλικιωμένου) δικηγόρου Αλεάντρο Κριστιάνι, παραδίδεται σε οποιονδήποτε βρει -κυριολεκτικά- το κουμπί της.

 

ΠΟΥ

Το 1983 στο ιταλικό περιοδικό Playmen, σε μια ιστορία με τίτλο «Il Gioco» (Το Παιχνίδι), που... φαντασιώθηκε και σχεδίασε ο Μίλο Μανάρα. Κατόπιν στο γαλλικό L' Echo des Savanes, με τίτλο «Le Declic», για να ακολουθήσουν τρία σίκουελ. Στην Ελλάδα, το πρώτο άλμπουμ της σειράς κυκλοφόρησε το 1985 από τη Βαβέλ. Ακολούθησαν το 2ο και 3ο άλμπουμ από τις εκδόσεις Λιβάνη, ενώ το 4ο και τελευταίο μέρος κυκλοφόρησε το 2001 από το ΚΛΙΚ MAGAZINE.

 

ΠΟΤΕ

Από τις αρχές του '80 μέχρι το 2001, παραδίδοντας ως κληρονομιά στο νέο αιώνα ένα από τα διασημότερα σοφτ (με... διολίσθηση στο χαρντ) πορνό των κόμικς.

 

ΠΩΣ

Εξαιτίας ενός μικροτσίπ που εμφυτεύθηκε κρυφά στον εγκέφαλό της κατά τη διάρκεια μιας εγχείρησης, σε συνδυασμό με ένα μυστηριώδες τηλεχειριστήριο, που μπορεί να ελευθερώνει τους πιο κρυφούς ερωτικούς της πόθους. Με αποτέλεσμα να της έρχεται μια ανεξέλεγκτη επιθυμία να κάνει έρωτα με οποιονδήποτε βρεθεί μπροστά της την στιγμή του «κλικ». Ακόμα καλύτερα, σε δημόσιους χώρους παρουσία κόσμου που να σοκάρεται από το θέαμα!

 

ΓΙΑΤΙ

Επειδή απέκρουσε κάποτε, μετά βδελυγμίας, το φλερτ του ενός αποκρουστικού στην όψη γιατρού. Για να την εκδικηθεί, ο παρανοϊκός δόκτωρ Φεζ φυτεύει στο κεφάλι της το τσιπ που τη μετατρέπει σε λυσσασμένη νυμφομανή κάθε φορά που αυτός γυρίζει το κουμπί.

 

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗ

Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Στην πραγματικότητα, άλλος είναι εκείνος που αποφασίζει το πότε, το πώς, αλλά και από πού θα δεχθεί το ανδρικό μόριο.

 

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ

Αν είστε άνδρας και διαθέτετε το μαγικό τηλεκοντρόλ, δεν χρειάζεται να σπαζοκεφαλιάζετε. Με ένα απλό «κλικ» θα πραγματώσετε ερωτικές φαντασιώσεις που αφορούν παιχνίδια εξουσίας και υποταγής. Αν είστε γυναίκα, μπορείτε να της μιλήσετε για το δονητή «Le Declic» που έχει σχεδιάσει ο Μίλο Μανάρα και βρίσκεται στους καταλόγους sex toys.

 

post-556-0-29917200-1342220812_thumb.jpg

 • Like 12
Link to comment
Share on other sites

7.0 - 13/11/2011

 

post-556-0-95647600-1342220977_thumb.jpg

 

ΠΟΙΟΣ

Κόκκορας, νευρωτικός εραστής «παλιάς μόδας», που δεν μπορεί να σταυρώσει γκόμενα. Για να ικανοποιηθεί (μοναχικά) καταφεύγει σε περίπλοκες φαντασιώσεις, διατηρώντας τις αμφιβολίες του αν είναι φυσιολογικό να ζει μακριά μακριά από την πραγματικότητα (το γουρούνι, πάντως, τού λεει ότι είναι πιο οικονομικό).

 

ΠΟΥ

Στο κόμικς του Αρκά που πρωτοδημοσιεύθηκε το 1981 στο περιοδικό Βαβέλ, για να μεταφερθεί κατόπιν στο ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ και στο Μικρό ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ. Εχουν κυκλοφορήσει επτά άλμπουμ της (ασπρόμαυρης) σειράς και ένα επίτομο επιχρωματισμένο, από τις εκδόσεις «γράμματα».

 

ΠΟΤΕ

Σε έναν άχρονο χρόνο, μέσα σε μια φάρμα ζώων, παρέα με τα -ανέφικτα- αντικείμενα του πόθου του: τις κότες.

 

ΓΙΑΤΙ

Το «γιατί» στην περίπτωσή του εξηγεί τους λόγους των virtual οργασμών: Διότι οι κότες τον «ευνουχίζουν» διαρκώς με τα απαξιωτικά σχόλιά τους. Ακόμα και τα νεαρά κοτόπουλα τον ισοπεδώνουν με τα λεγόμενά τους: «...Δεν ξέρω πώς τη βρίσκατε στην εποχή σου, αλλά εγώ αν δεν έχω οχτώ οργασμούς την ημέρα αισθάνομαι άρρωστη». Για να ακολουθήσει η χαριστική βολή: «Θα τον έπαιρνα για ένα στα όρθια, αλλά την έχει δει πολύ στο πατρικό και μου τη σπάει...».

 

ΠΩΣ

Πώς αλλιώς, μετά από όλα αυτά; Με το χέρι (ή, μάλλον, με τη φτερούγα), υπό το διαρκή φόβο μην τον πιάσουν στα πράσα και γίνει ρεζίλι. Μια φορά που δοκίμασε να το κάνει με φουσκωτή κότα, τού έσκασε την κρίσιμη στιγμή γιατί είχε ξεχάσει να κόψει τα νύχια του.

 

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ

Αυτή που του έχει διδάξει το γουρούνι. Δύσκολη μεν, αλλά με εξασφαλισμένα αποτελέσματα. Ενώ είναι με την γκόμενα ανάσκελα, στρίβει το σώμα του 90 μοίρες και περνά το δεξί του πόδι ανάμεσα στα δικά της, ενώ το αριστερό του εξακολουθεί να είναι γονατιστό. Κρατώντας πάντα το αριστερό πόδι στην ίδια θέση, σκύβει μπροστά και με μια κίνηση δεξιά γυρνά την γκόμενα μπρούμητα... Αναπάντητη, ωστόσο, παραμένει η απορία του Κόκκορα: «Τι γίνεται στην περίπτωση που απλώς θέλεις να γαμήσεις;».

 

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ

Προσπαθείστε να τον πείσετε ότι το σεξ είναι μια καλή διέξοδος για να ξεχνά τα προβλήματά του. Φροντίστε, όμως, να μην έχετε μαζί σας το γουρούνι και ξεφουρνίσει ξαφνικά: «Προσωρινό! Τι κάνεις τις υπόλοιπες εικοσιτρεις ώρες και πενήντα λεπτά της ημέρας;».

 • Like 12
Link to comment
Share on other sites

8.0 - 19/11/2011

 

post-556-0-83556400-1342221223_thumb.jpg

 

ΠΟΙΑ

«Ο», νέτα-σκέτα, χωρίς άλλα στοιχεία. Νεαρή παριζιάνα φωτογράφος μόδας, με ανοιχτούς ορίζοντες στο σεξ. Τόσο ανοιχτούς, ώστε να εκπαιδευθεί -οικειοθελώς- να προσφέρει τις ερωτικές της υπηρεσίες σε διάφορους «αφέντες» που την χρησιμοποιούν ως σκλάβα. Κάτι που ουδόλως τη «χαλάει».

 

ΠΟΥ

Αρχικά, σε ένα μυθιστόρημα υπό μορφή ερωτικών επιστολών, που κυκλοφόρησε στη Γαλλία το 1954 και το υπέγραφε (με το ψευδώνυμο Πολίν Ρεάζ) η εκδότρια του γνωστού οίκου Gallimard, Ντομινίκ Ορί (με τη σειρά του, επίσης ψευδώνυμο της Αν Ντεκλός). Κατόπιν, από τον Ιταλό σχεδιαστή Γκουίντο Κρέπαξ σε ένα πολυτελές άλμπουμ κόμικς (εκδ. Taousinic, 1975) με 153 διπλές σελίδες, όπου το κόμικς «έτρεχε» στην αριστερή πλευρά έχοντας απέναντι χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το μυθιστόρημα και διάφορες ψυχαναλυτικές μελέτες σχετικά με το σαδισμό και το μαζοχισμό, τη σεξουαλικότητα και την εξουσία, την εθελούσια υποταγή και την ηδονή της ταπείνωσης. Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε (μόνο το κόμικς) από τις εκδόσεις Πλειάς, στη σειρά EROTICA (1982).

 

ΠΟΤΕ

Απροσδιόριστο. Μάλλον την περίοδο του Μεσοπολέμου, αν κρίνουμε από τις κομμώσεις, τα ρούχα, τα αμάξια και διάφορα στοιχεία του ντεκόρ στο κόμικς.

 

ΠΩΣ

Με πολύ «προχωρημένη» εκπαίδευση που αφορά την σεξουαλική υποταγή. Η «Ο» αλυσσοδένεται, μαστιγώνεται, πυροσφραγίζεται όπως τα ζώα με τα αρχικά του εραστή της, και διδάσκεται να είναι διαρκώς διαθέσιμη για στοματικό, κολπικό, κλειτοριδικό, ή πρωκτικό σεξ -και με τα δύο φύλα.

 

ΓΙΑΤΙ

Ο εραστής της «Ο», Ρενέ, την παραδίδει στα χέρια του αυστηρού εξουσιαστή Σερ Στέφεν, με σκοπό να μάθει να υπηρετεί ερωτικά κάποιον που δεν τον αγαπά, ούτε αυτός εκείνη. Με άλλα λόγια, για να γνωρίσει τον απόλυτο έρωτα στην πιο σκληρή μορφή του.

 

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗ

Οποιαδήποτε θα έκανε τον μαρκήσιο ντε Σαντ να χειροκροτήσει και τον βαρόνο Μαζόχ να... σκάσει από τη ζήλεια του. Ανεξάρτητα από την επιλογή, η «Ο» προτιμά να το κάνει φορώντας μια μάσκα κουκουβάγιας, ει δυνατόν μπροστά στα πεινασμένα βλέμματα πολλών θεατών.

 

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ

Πείτε της ότι το «Ο»(μικρόν) θα έπρεπε να είναι στην περίπτωσή της «Ω»(μέγα) -με ένα θαυμαστικό στο τέλος. Χαρίστε της έναν κρίκο με αλυσσίδα, για να τον φορέσει στο λαιμό και χειριστείτε την σαν να ήταν σεξουαλικό αντικείμενο. Είναι κάτι που θα το εκτιμήσει ιδιαιτέρως.

 

post-556-0-49287700-1342221226_thumb.jpg

 • Like 13
Link to comment
Share on other sites

:clap2: :clap2: :clap2:

 

epic!

 

:cheers5:

 

υγ βοηθάει και το ότι έβαλε 2 Crepax μέσα :)

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...

Απίστευτο άρθρο! Πιστεύεις ότι θα είχε θέση ο Robert Crumb ή η Τarot apο το Tarot: Witch of the Black Rose ?

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Από Crumb δεν έχω ιδέα, το άλλο έτσι κι έτσι. Είναι περισσότερο fantasy. Υποτίθεται... :P

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ο Crumb είναι underground και εποχής Fritz the cat αν δεν κάνω λάθος. Ναι υποτίθεται fantasy αλλά με όλα τα στήθη και τα αιδοία που βλέπεις...yeah, fantasy...:P

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να εννοούν ότι έχει φανταστικές αναλογίες.

 

(όχι εντάξει, είχε μέχρι ζόμπι και μάγισσες! Και κάπου εκεί τελειώνει η μη συσχέτιση με φουμέτι :P )

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αφού διαβάσαμε όλοι το ενδιαφέρον ποστ απο το 1-10 καλό είναι να διαβάστε τωρα και το κόμικ "η ζωή δεν ειναι κόμικς μωρό μου" !!!

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.