Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΤΖΑΚ ΝΟΡΡΙΣ [ Chuck Norris ]


Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  2265
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1000
  • Content Count:  20072
  • Reputation:   116991
  • Achievement Points:  20162
  • Days Won:  336
  • With Us For:  6193 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  47

Ώρα για την παρουσίαση που περίμενε διακαώς ο :germ: ! :P

Τον Ιανουάριο του 1987 κυκλοφόρησε από την Star Comics (πάλαι ποτέ παράρτημα της Marvel) μια σειρά που πρόλαβε να βγάλει μόνο 4 τεύχη, το Chuck Norris: Karate Kommandos το οποίο με την σειρά του βασιζόταν στην ομότιτλη σειρά κινουμένων σχεδίων που με την σειρά της είχε μόνο 5 επεισόδια στο ενεργητικό της. Η περίληψη της σειράς κιν. σχεδίων καλύπτει και την περιγραφή για την σειρά κόμικς, οπότε σας παραπέμπω στην παρουσίαση του GC για τα περαιτέρω.
Το σενάριο του κόμικ για τα 3 πρώτα τεύχη το είχε αναλάβει ο Jo Duffy σε σχεδίαση ενός κάποιου Steve Ditko σε μια από τις χειρότερες δουλείες που έχει ποτέ σχεδιάσει! Ο Norris του δεν μοιάζει καθόλου στον αληθινό ηθοποιό και θα μπορούσε κάλλιστα να αναφέρεται στον οποιαδήποτε Αμερικάνο ξανθομπάμπουρα με '80s αισθητική. Προσθέστε και το τελείως άνευρο σχέδιο με ένα τελείως άτολμο καδράρισμα και έχετε την συνοπτική εικόνα. Στο τελευταίο τεύχος πάντως το σενάριο είναι από τον Howard Mackie και το σχέδιο από τον Alex Saviuk, οπότε έχουμε αισθητή βελτίωση.

Φυσικά, στην αυστηρά ασπρόμαυρη μορφή που παρουσιάστηκε η σειρά μέσα στο Ρόκυ της Edimas (του Μαστραντώνη), το ότι ο βασικός χαρακτήρας ήταν ξανθός το μάντευε κανείς παρά το ήξερε σίγουρα, εκτός αν ήδη είχε δεί τον Τζακ Νόρρις - όπως είχε αποδοθεί το όνομα του στην δεκαετία του '80 - στην Δύναμη Δέλτα ή ακόμα παλαιότερα να παίζει ξύλο με τον Μπρούς Λη στον Κίτρινο Πράκτωρ Εναντίον Της Μαφίας. Η Edimas πρέπει να ξεκίνησε την δημοσίευση αφότου τελείωσε η σειρά στην Αμερική και λογικά πρέπει να την δημοσίευσε όλη, αν και αυτό μένει να διαπιστωθεί.

Οι σελίδες που παραθέτω ως δείγμα είναι από το τεύχος 56 του Ρόκυ (24-09-1987), στο οποίο δημοσιεύτηκε το δεύτερο μέρος από το τρίτο τεύχος της σειράς, παρόλο που σε πόστ του AARDVARK διαπιστώνουμε πως το εξώφυλλο του πρωτότυπου τεύχους χρησιμοποιήθηκε στο τεύχος 51 του Ρόκυ.
 

Chuck_Norris_03_cover.jpg

ChuckNorris_001.JPG ChuckNorris_002.JPG ChuckNorris_003.JPG ChuckNorris_004.JPG

 

Βάζω και κάποιες αντίστοιχες σελίδες του πρωτότυπου για να γεμίσει με χρώμα το μάτι σας, αλλά και για να δείτε πόσο άθλια εκτύπωση είχε η έκδοση, που ακόμα και σε μινιμαλιστικό σχέδιο έχαναν πληροφορία. :) Προσέξτε επίσης πως κόβανε το τελευταίο καρέ για να βάλουν την ένδειξη πως συνεχίζεται.
 

Chuck_Norris_03___05.jpg Chuck_Norris_03___08.jpg

 

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.