Μετάβαση στο περιεχόμενο

Manolis7Chro

Members
  • Περιεχόμενο

    45
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Manolis7Chro

  1. Η ελληνικη εκδοση οπως θα εχεις παρατηρησει εχει καλυτερη ποιοτητα στο φυλλο το οποιο ειναι κατασπρο και στο εξωφυλλο εχει τον τιτλο και τα νουμερα ειναι πολυχρωμα .Η αγγλικη εκδοση αντιθετα δεν εχει τον τιτλο στο εξωφυλλο,το χαρτι ειναι λιγο πιο κιτρινιασμενο αλλα ειναι 2-3 ευρω φθηνοτερη(4 ευρω φθηνοτερη αμα το παρεις απο το bookdepository)και τα νουμερα ειναι ολα πορτοκαλι.Επισης η ελληνικη εκδοση δεν ειναι τοσο καλη σε επιπεδο τυπωσης.Δηλαδη η αριθμοι στην ραχη αμα βαλεις ολους τους τομους στην σειρα θα ναι αλλανταλον Eγω θα σου προτεινα να ξεκινησεις στα αγγλικα.Εαν σκοπευεις να ολοκληρωσεις την συλλογη τοτε καλη λυση ειναι να αγορασεις το box set που εχει τους τομους 1 μεχρι 21(+καποιες αφισες και ενα μικρο φυλλαδιο)και ειναι πολυ πιο οικονομικο.Δηλαδη θα σου βγουν πιο λιγα απο οτι να τους παρεις ξεχωριστα.(περιπου 120 ευρω) Eχει βγει και ο πρωτος τομος σε collector edition αλλα εχω μια εντυπωση οτι δεν θα συνεχισει. Και επειδη εχασα λιγο το point η ελληνικη δεν παιζει να ολοκληρωθει μεσα στα επομενα 15-20 χρονια.
  2. Manolis7Chro

    BLEACH (BURICHI) [ TITE KUBO ]

    Eδω και κάμποσα κεφάλαια η ιστορία προχωράει με ρυθμούς χελώνας.Σε κάθε κεφάλαιο η ιστορία προοθείται ελάχιστα και οπως είπε ο συνονοματος Μανος παραπάνω θυμίζει πολύ φιλλερ. Ελπίζω τα τσαπτερ να περιέχουν απο δω και πέρα περρισότερη ουσία και μικρότερα και περρισότερα πανελς.Μεχρι τότε απολαυμβάνουμε τα επεισόδια του anime.
  3. Manolis7Chro

    www.bookdepository.com

    Παίδες άλλη μία ερώτηση. Έχω κάνει μια παραγγελία και έχουν έρθει τα 4/5.Στο track order λεει σε ολα dispatched.Διάβασα και κάποιες παρόμοιες περιπτώσεις που έρχονται ξεχωριστά οι παραγγελίες (οπως και η προηγουμενη που εκανα και ηρθαν 5-5)αλλά μου φαίνεται λίγο παράξενο να λεεί dispatched και να μην το χουν φέρει μαζί με τα άλλα (είναι και 1 μονο,να πω οτι ήταν 5-6 που να μην εχουν φερει λογικό θα φαινόταν). Και λοιπόν αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει κανείς καμιά ιδέα για το πότε περίπου θα έρθει Παντώς το κακό είναι ότι τα φέρνουν έξω απο την πόρτα και φοβάμαι μην κάποιος επιτείδιος τα βάλει στο ματι Και συγγνωμη που δεν έστειλα την αγάπη μου αλλά το mail ήταν του αδερφού μου
  4. Manolis7Chro

    www.bookdepository.com

    Μια ερώτηση. Εάν κάνω παραγγελία και μέσα σε αυτήν είναι και μια προπαραγγελία θα μου τα φέρουν όλα μαζί μόλις εκδοθεί το ένα η ξεχωριστά;
  5. Πάνω που πήγαινα να ξοδέψω θα χρήματα που είχα φυλάξει για αυτούς τους τόμους *τσουπ* βγήκαν! Ψήνομαι να περάσω τώρα μια βόλτα απο τα public αλλά δεν παίζει να τα χουν φέρει εεε;Κρίμα γιατι θα συμπλήρωνα και τους χίλιους πόντους για την επιταγή. Μήπως τα βρήκε κανείς;
  6. Manolis7Chro

    ONE PIECE [ EICHIRO ODA ]

    Και δεν εισαι ο μονος.Το 99.99% των θαυμαστών του OnePiece ''υμνεί'' τα τελευταία κεφάλαια.Δεν ξέρω αν κανείς προσεξε τις ομοιότητες με την αρχη του πρώτου μερους του OnePiece.(color pages,romance dawn τιτλος,o λουφυ να λεει θα γινω βασιλιας των πειρατων με τα χερια ψηλα) Πάντως το OnePiece παει όλο και καλύτερα,τα 2 τελευταία χρόνια.Είχαμε το καταπληκτικό Sabaody arc,ύστερα το φοβερό Impel Down,τον επικό πόλεμο και τωρα την ιστορική συνάντηση των μελών.Όσο προχωράει η ιστορία θα ανακαλύπτουμε τις καινούριες δυνάμεις των ψαθινοκάπελων και θα δουμε και πως αλλαξαν τα πράγματα οι χαρακτήρες και οι εξουσίες στο new world. Βtw,ο θεμος στο ολα11 εδειξε την πιο πρόσφατη color page
  7. Το γεγονός αυτό-ότι αλλάζουν τα opening κάθε 12-13 επεισόδια είναι δυσοίωνο.Συγκεκριμένα, πολλά άλλα άνιμε που αλλάζουν τα opening αβέρτα(π.χ FMA:Bro/hood)καταλήγουν στα 50-64 επεισόδια.Το άνιμε προχωράει με πολύ γοργούς ρυθμούς και εάν συνεχίσει για 6-8 μήνες τότε θα πιάσει το manga.Kάτι τέτοιο αποκλείεται να γίνει γιατί μετά δεν θα 'χουν υλικό για να φτιάξουν νέα επείσοδια.Εάν δεν ρίξουν μετά απο το 50ο επεισόδιο ένα φίλλερ 20-25επς τότε θα επιβεβαιωθεί το τέλος του ανιμέ.Εκτός κι αν βγάλουν μετά απο κανά χρόνο -που θα χουν βγεί ακόμα περισσότερα κεφάλαια-νέα σαιζόν Fairy Tail 2.Πάντως το μάνγκα δεν φαίνεται να τελειώνει.
  8. Manolis7Chro

    ONE PIECE [ EICHIRO ODA ]

    Άστα να πάνε.Έχουν ξετρελαθεί όλα τα αμερικανάκια. Στον τόμο 52 έλεγε ''Ηereafter 52 volumes will start'' Ίσως να έκαναν λάθος στον τυπογραφέιο για το volumes H viz έβγαλε 31 τόμους σε ένα τόσο μικρό διάστημα και ελπίζω το one piece να ξεπεράσει το naruto στην αμερική.Ελπίζω όλοι να καταλάβουν την αξία του.Βγήκαν και 4 omnibus.Επιπλέον οι 23 πρώτοι τόμοι επανεδκίδονται και θα ναι όπως οι 24 και μετά.Εμπορικότατη κίνηση απο την viz αν σκεφτούμε πόσοι θα ξαναπάρουν τους πρώτους τόμους μονο γιαυτό. Guys,το έχουμε χιλιοσποιλάρει το thread.
  9. Σήμερα κυκλοφορεί ο Λούντβιχ! 49:Δεσποινίς Ευταξία 50:Φράνκυ Μπούκ Αξιόλογη η φιγούρα του Φράνκυ αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την φιγούρα της Ευτάξιας που δεν με συγκινεί τόσο. Εάν η ελληνική έκδοση ολοκληρωθεί στα 50 τεύχη(όπως έγινε και με την Disney Παρέλαση)τότε η φιγούρα του Φράνκυ Μπούκ θα έιναι η τελευταία.Ας ελπίσουμε να μην γίνει κάτι τέτοιο γιατί τους Νυχτερίδα,Ζαπότεκ και Μόμπυ Ντάκ τους θέλω οπωσδήποτε να κοσμούν το δωμάτιο μου.
  10. Manolis7Chro

    ONE PIECE [ EICHIRO ODA ]

    Τις φιγούρες P.O.P τις έχω δεί.Είναι πραγματικά πολύ καλές αλλά προτιμώ να παίρνω μάνγκα. Στο παρακάτω λίνκ έχει φωτογραφίες με όλες τις φιγούρες απο την σειρά Portrait of Pirates http://onepiece.wikia.com/wiki/Portrait_of_Pirates
  11. Manolis7Chro

    ONE PIECE [ EICHIRO ODA ]

    Καταπληκτικό κατάστημα!Οι εκπτώσεις είναι προσωρινές; Δεν μετάνιωσα όλα αυτά που πήρα απο τα διάφορα(public,fnac),αλλά απο εδώ και πέρα ,εαν οι τιμές αυτές ισχύουν για όλους τους μήνες,θα προμηθέυομαι ότι μάνγκα θέλω απο εκεί. Πόσο μάλλον όταν έχει τους τόμους 54,55 για προπαραγγελία μόνο 6,30! Φίλλιπε! Στο θέμα μας τώρα.Σας υπενθυμίζω πως σε 1-2 ώρες θα βγάλουν τα scanlation groups το One Piece chapter 590.Όσοι πιστόι προσέλθετε!
  12. Manolis7Chro

    ONE PIECE [ EICHIRO ODA ]

    Εγώ με την κάρτα Public μια χαρα την βγάζω.Μου βγένει 7,86 το κάθε τομάκι και όταν τα αγοράζω απο ''κοντά'' και ξέρω ποιό αγοράζω νοιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια και φροντίζω να πάρω κάποιο καλοδιατηρημένο.48 τόμους one piece έχω πάρει απο τα public και fnac και η συλλογή μου είναι μια χαρά και ούτε στο ελάχιστο ταλαιπωρημένη.Επίσης να προσθέσω πως οι τόμοι 24 και 32 (36;) τώρα πια δεν συνοδεύονται απο αυτοκόλλητο.Τα αυτοκόλλητα ήταν προσωρινά για το speed-up. Tέλος παρατήρησα οτι ο τόμος 23 βγήκε τώρα με νέα έκδοση όπως και οι τόμοι 24 και άνω,οπότε να υποθέσω πως οι τόμοι >23 θα βγούν ετσι; Το μόνο κακό είναι ότι αργούν να φέρουν τα καινούρια και ο υποφαινόμενος θέλει τα 49-53 πρίν φύγει διακοπές.
  13. Πράγματι η καλύτερη συνέντευξη που έχεις πάρει μέχρι τώρα.Οι απαντήσεις του Panaro ήταν άκρως ενδιαφέρουσες,επίσης.Να πω την αλήθεια τα σενάρια του δεν με εκπλήσσουν αλλά δεν παύω να τον θεωρώ αξιόλογο σεναριογράφο. Σ'αυτήν την συνέντευξη έδειξες οτι τώρα πια έχεις ανέβει επίπεδο!
  14. To περίπτερο τις γειτονιάς μου παρ'όλο που δεν έφερε τις δυο προηγούμενες φιγούρες,έφερε τον Χάρη. Θετικό αυτό.
  15. Manolis7Chro

    ONE PIECE [ EICHIRO ODA ]

    Εγώ πιστεύω οτι είναι κλασσικός τυπικός θησαυρός,με χρυσά νομίσματα,πολύτιμες πέτρες κλπ.Οι πειρατές επιδίωκαν να κερδίσουν θησαυρόυς και πλόυτη και το one piece στηρίζεται σε πειρατές.Ας μην ξεφεύγουμε τελείως απο το πειρατικό στοιχείο.Επίσης πιστεύω πως εκτός απο χρυσάφι θα έχει και ένα συμβολικό αντικείμενο(το πειρατικό καπέλο του roger ας πούμε(που δεν φορούσε στην εκτέλεση του )που θα δείχνει σε όποιον το φοράει οτι είναι ο Βασιλιάς των Πειρατών. Aν και ο Roger δεν φαίνεται ο τύπος πειρατή που αναζητάει θησαυρούς ,κλέβει απο απλούς πολίτες και σκοτώνει ασίστολα.Επίσης,ο Luffy πιστεύει οτι ο Βασιλιάς των Πειρατών είναι ο άνθρωπος με την μεγαλύτερη ελευεθερία στην θάλασσα.
  16. Το alter δεν έπαιρνε το raw απο την αγγλική έκδοση αλλά απο την αυθεντική.Γι'αυτό δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στις σκηνές(δυστυχώς όμως στα όνοματα έγινε σφαγή )Την περίοδο που διακόπηκε οριστικά στην Ελλάδα είχε φτάσει στο 105ο επεισόδιο(ενώ στην Ιαπωνία ήταν περίπου στο 172ο!).Aγαπημένο anime που το χω δεί όλο 2 φορές Και μία μικρή διευκρίνηση: To όνειρο της Nami είναι να φτιάξει έναν ακριβή παγκόσμιο χάρτη. Και ,ναί,λέγεται οτι το Usopp είναι συνδυασμός του Uso(=ψέμα και usotsuki=ψεύτης) και του Aesopp(Αίσωπος).
  17. Δεν νομίζω οτι αληθεύει αυτό που λες.Προσωπικά,γνωριζώ πολλά κόμικ που αναφέρονται ως μάνγκα αλλά η χώρα προελευσής τους δεν είναι η Ιαπωνία.Πολλούς τέτοιους τίτλους έχει εκδόσει η TokyoPop.Αν και δεν είναι αυθεντικά μανγκα χρησιμοποιούν τις ίδιες τεχνικές σχεδίασης με τους Ιάπωνες(μεγάλα μάτια,μικρή μύτη,περίεργο χρώμα μαλλιών κλπ).To στυλ των μανγκα έχει επηρεάσει πολλούς ευρωπαίους δημιουργούς (ιδίως Γάλλους). Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες και όπως είπε ο Aλέξανδρος ο όρος κομικ δεν είναι τελέιως άγνωστος στην Ιαπωνία. Ενδεικτικά ο ίσως μεγαλύτερος εκδοτικός οίκος μανγκα στην Ιαπωνία,η Shueisha σε κάθε τομάκι που βγάζει ,τυπώνει στην ράχη του τα αρχικά JC(JUMP COMICS).
  18. Και γω είδα 2 επεισόδια και το παράτησα.Ίσως να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στο μάνγκα μιας και το σχέδιο του Mashima μου αρέσει πολύ.
  19. Τι έκανε ο άνθρωπος!; Καταπληκτικό φαίνεται το σκιτσάκι.Ανυπομονώ να το θαυμάσω απο κοντά! και πάλι Οσο για την συνέντευξη,ήταν πολύ καλή και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ήταν οι απαντήσεις που έδωσε Ferioli. + και για την πιστή αποδοσή της στα ελληνικά.
  20. Άλλη μια καταπληκτική συνέντευξη! Ο Λαγουβάρδος είναι ένας απο τους αγαπημένους μου Έλληνες δημιουργούς.Περίμενα πως και πως την συνέντευξη.
  21. Manolis7Chro

    BLEACH (BURICHI) [ TITE KUBO ]

    To Βleach έχει φάει πολύ θάψιμο απο μένα.Δεν ξέρω πως έγινε τόσο δημοφιλές. Το σχέδιο είναι πολύ καλό αλλά ο τυπάς γεμίζει τα πάνελ μόνο με τους χαρακτήρες και συγκεκριμένα πολλές φορές σχεδιάζει το πρόσωπο ενός χαρακτήρα και και μετά ασπρίλα(ή γραμμές κίνησης).Και είναι και τεράστια.Επίσης,καμιά φορά κάνει και μια σελιδούλα μάυρη με τον τίτλο μόνο και έτσι γεμίζει ένα εβδομαδιαίο κόμικ 17-19 σελίδων.Moυ φαίνεται προχειροδουλειά.Αναφέρομαι στα τελευταία κεφάλαια γιατί τα πρώτα είχαν και λίγο background(λίγο όμως).Θα μου πείς τώρα ότι έτσι επιτυγχάνεται η καλύτερη απόδοση της δραματικότητας και της ταχύτητας των σκηνών με την προσθήκη και των γραμμών κίνησης που γεμίζουν το πάνελ δίπλα απο τον χαρακτήρα .Τι τους έχουμε τους βοηθούς κύριε Kubo;Το σενάριο μπάζει απο παντού.Oι πρώτοι τόμοι είχαν πολλά γκαγκς και έβγαζαν πολύ γέλιο,έτσι θα προτιμούσα να γινόταν gag manga(ΚΟΝ φάσεις).Παραδόξως για ένα διάστημα ήταν στο τοπ 6 μου. Είμαι ομόνος που έχει αυτό το κόλλημα;
  22. Ι'll be there ,too!Ξέρω όλοι με περιμένετε.. Είχα πάει και πέρυσι μια βολτίτσα να δω τι παίζει , να πάρω 2 Κομιξ απο τον zoo(που μπορεί να με θυμάται ως od_comicmaniac),και το φανζινάκι του gc.
  23. Manolis7Chro

    DRAGONBALL

    Ένα παιδί στο anime.gr ,thread:Σειρά με φιγούρες Dragonball ανέβασε φωτογραφίες απο τις 43/50 φιγούρες.Περάστε μια βολτίτσα.
  24. τιποτα..βαρεμάρα

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.