Μετάβαση στο περιεχόμενο

kofi

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος kofi

  • Γενέθλια 07/17/1982

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

kofi's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

7

Συνολική φήμη στο GC

  1. Μπα..Αλλά αυτά που μου έδειξες είναι το ίδιο ενδιαφεροντα..ίσως και πιο καλα, μπορώ να πω!
  2. kofi

    ΑΣΤΡΑΠΗ

    Ξυπνάτε πολλές και μεγάλες αναμνήσεις μ' αυτές τις εικόνες... Αν είναι εύκολο, ανεβάστε κάποιο τεύχος να θυμηθούμε τα παλιά..
  3. Ευχαριστώ για τα links! όσο για τις μπίρες.. τσάκω τρεις στις 10.25!! Γιατί έτσι μας αρέσει..
  4. Αχαααα.... Τελικά είχε κ άλλος την ίδια απορία με μένα! Τι καλα! για την υπόδειξη! :lovepc: Και για να δεις πόσο καλός είμαι, σου αύξησα τον πληθυσμό της Λιμνούπολης!! Υ.Γ. Ο θειος Σκρουτζ να δωσει κανα φράγκο ( άντε, το πολύ 2.. ) στον ανηψιό να του φυλάξει το θησαυροφυλάκιο!
  5. γεια σου φόρουμ! Δεν κανω cheers γιατί είναι νωρις ακόμα. Θελα να με διαφωτίσει κάποιος (και κάτι μου λέει ότι θα το κάνετε σύντομα) Ψάχνω εδώ και χρόνια ένα περιοδικό που έχει να κάνει σχέση με την ελληνική μυθολογία. Πολύ χιούμορ, ακραίες καταστάσεις. Νόμιζα πως ήταν Τριβυζάς, αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό. Έψαξα στο αρχείο και έπεσα πάνω στον Τσιφόρο. Αλλά δεν είμαι σίγουρος. Να δώσω και μια βοήθεια: θυμάμαι μια ιστορία με τίλτο ' ο Αχιλλέας και το ποδολάχανο' (και καλά πως έπαιζαν οι αρχαίοι ποδόσφαιρο). Helpppp meeee.. Comic addict.
  6. Άλλη μια ψήφος για τη Λιμνούπολη! Και μια για τον Γκούφυ γιατί είναι φοβερά γκαφατζής και απίστευτος τύπος!!
  7. Τελικά κ εγω από το blue white το έμαθα.. Αυτος ο Valtasar έχει κάνει ζημιά.. keep up the good work! (Παίδες, σόρυ για το επαναλαμβανόμενο post, αλλά δεν μου έβγαζε το προηγούμενο μήνυμα για να προσθέσω κείμενο. Σαααας παρακαλωωω, μη με διαγράψετεεε....Είμαι 20 χρονών ετών κ έχω 12 παιδια να θρέψω. Με έχει δείξει και ο ant1.. ) --------Μου ήρθε θεία επιφοίτηση!! ΔΕΝ ηταν ο Valtazar!! Αλλά, ναι, είναι γεγονός. Ψέματα να πω; (Υπάρχει το σύστημα..) Έίδα το link που υπάρχει στο BWGT, ψάχνοντας απεγνωσμένα μία τρύπα για να γίνω κ εγώ μέλος. Κ να που έγινα εδώ, τελικά!! Beers.. ε.. Cheers, εννοώ..!! ----
  8. Χμμμ.. Να σκεφτω.. .. ..... ............ ......................μπα.. Μάλλον οι πολλες μπίρες βλάπτουν σοβαρά την απάντηση.... εχμ... και ποια είναι η ερώτηση περικαλώ? (δεν ξέρω, μάλλον τυχαία..) Σας φώτισα ε? ΑΑΑΑντε γεια μας!
  9. Καλως όρισες! Πάρε μια μπίρα κ από μένα! (τι λέτε? Εγκλιματίστηκα γρήγορα??χε-χε)
  10. kofi

    Γειάααα...

    Ώστε γι αυτόοο η τρέλλα δεν πάει στα βουνά, ε? χε-χε! Εδώ είμαστε.. Υγ. Έχω αρχίσει να αμφιβάλλω αν ασχολείστε, τελικά, με τα κόμιξ ή . . . τις μπίρες! cheers! Καλώς..χικ..ήρθα!
  11. kofi

    Γειάααα...

    Χαιρετώ τα πλήθη των σκιτσόφιλων και των Comic-άδων! Είμαι ο Χρήστος, νέος στην παρέα. Περικαλώ να με εγκλιματισετε εις το site!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.