Μετάβαση στο περιεχόμενο

alkis

Members
  • Περιεχόμενο

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από alkis

  1. Καλημερούδια. Είμαι ο Αλκιβιάδης, έχω τελειώσει προγραμματισμό Η/Υ (Τ.Ε.Λ) Δούλεψα σε έργα ως βοηθός τοπογράφου και συνέχισα ως εμπειροτέχνης τοπογράφος. Τώρα ψάχνω να δω πως πέρνεις πτυχίο απο το δημόσιο...(7 χρόνια σε έργα) Αυτά...
  2. alkis

    kalimera...

    Σε καλοσωρίζω και εγώ με τη σειρά μου, σε αυτή την τρελοπαρέα.... Σαν νέος στο forum εχω την αίσθηση οτι το ζουμί ειναι στης συναντήσεις. Χαβαλές , μπυρίτσα και νέοι φίλοι!!!! Θα χαρώ να σε γνωρίσω και απο κοντά. Να εισαι καλά.
  3. alkis

    ΝΤΡΟΥΝΑ [ DRUUNA ]

    Καλησπέρα και απο μένα. Valtasar πολλή καλή δουλειά!!!!!! Φίλη κικίτσα ευχαριστώ για της γνώσεις του παιχνιδιού. (Να πάρει... πως μου διέφυγε ) Νομίζω οτι τα είπατε όλα για την Druuna, τι άλλο να προσθέσω..... Αχχχχχ Druuna ένας θεικός π-π-ς.... Σας αφήνω εσπευσμένα γιατί τα πλοκάμια μου ξυπνήσανε P.S. Όσα προαναφέρθηκαν για ταινίες... μπορεί Druuna να μην έχει βγεί αλλα υπάρχουν παρεμφερεί... (Angel of darkness, La blue girl και δεν ειναι animation.) ΌΛΕ στα πλοκάμια!!!!!
  4. alkis

    LOVECRAFT

    Καλησπέρα Ion13. Όντως πολλή καλή η παρουσίαση. Δεν το γνώριζα αλλα εχω σκοπό να το πάρω. Αν στο welcome δεν είχες το μαγικό (εδώ) μάλλον δεν θα το είχα πάρει πρέφα. Αχανές αυτό το forum.... Αναρωτιέμαι αν ύπαρχει και αλλού Λάβκραφτ που μου διαφεύγει.... Να είσαι καλά! Υ.Γ. Ελπίζω να βρεθεί κανένα smile με μαυροδάφνη...
  5. Επιστρέφω απο την Ρλύε, μέσα απο τα όνειρα των ανθρώπων γιατί νέοι φίλοι εμφανίστηκαν στο προσκήνιο! Καλώς σε βρήκα φίλε μου AndreasD. Υποπτεύομαι οτι ο Germanicus19 έχει καεί πολλές φορές στην πυρά. (Δεν σε ξέρω φίλε Germanicus και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ που μιλάω εκ μέρους σου.) Καλέ μου φίλε Valtasar: Είναι τιμή μου να με καλωσορίζει ένας Άνθρωπος που ο αβατάρ του ειναι ένας λύκος! Υπάρχει η εξής σκέψη: Το ταξίδι του ανθρώπου δεν έχει ποτέ προορισμό, γιατί η ζωή του ειναι λίγη. Αλλά στην διάρκεια του ταξιδιού, ο άνθρωπος θα κερδίσει πολλά δώρα και γνώση. Με αυτό το σκεπτικό σας ζηλεύω. Το ταξίδι σας πρέπει να ειναι πλούσιο σε εμπειρίες και συντροφιά. Αδελφέ μου έχω και μια ερώτηση : Έχεις διαβάσει το λύκο της στέπας (Έρμαν Έσσε)? Γειά σου αγαπητέ Greekcomicfan. Αν έμενες και Παλλήνη θα ανησυχούσα. Μπορεί να ήσουν ο δεύτερος εαυτός. Σε ευχαριστώ για το στριπάκι. Να εισαι καλά. (Σαν άνθρωπος που έχει ασχοληθεί με τυπικά, δεν μπορώ παρά να μιλήσω στον πλυθηντικό σε δύο παλαιούς ταξιδευτές.) Καλησπέρα κ.(Pavlo). Τιμή μου να με υποδέχεστε και η μπιρίτσα καλοδεχούμενη. Ειμαι σίγουρος οτι απο εσάς θα λάβω γνώση και πολλές εικόνες. Ελπίζω να σας γνωρίσω και απο κοντά. Να είστε πάντα καλά! Καλησπέρα αγαπητέ κ.(theguest). Σας ευχαριστώ για το καλοσώρισμα. Δυστυχώς η εταιρία μου ειναι άγνωστη. Αλλά θα περιμένω ανυπόμονα την παρουσίαση σας. Αγαπητέ NetGhost. Προτιμάς το :μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις! Καλώς σε βρήκα!
  6. Αδέλφια! Η καρδιά μου ευαρεστείται με τόσες αδελφές-ψυχές στο forum. mOeBiUs τη να υποθέσω: Ξέχασες την μαγία που κυνηγούσες ή μου απαντάς ρητορικά... dionic φίλε μου, θα με βλέπετε συχνά.... Ελπίζω να γνωρίσω φίλους και απο κοντά. Ion13 συνοδοιπόρε... ΧΑ δεν είμαι δικός σου..... εσύ είσαι δικός μου! Με ενδιαφέρεις.... Ελπίζω να μην χαθείς. Lord Macro συνοδοιπόρε. Έχεις απόλυτο δίκιο για το c. Μου διέφυγε... Αν γίνετε να διορθωθεί θα είμαι ευγνώμων. Αφού έχουμε κοινά ενδιαφέροντα ελπίζω να τα ξαναπούμε. Καλή η μπυρίτσα, αλλα με εμένα που μπλέξατε.... θα σας κεράσω όλους μαυροδάφνη! Argailwall καλώς σε βρήκα φίλε μου. Είθε η επανάσταση να φέρει και την λύτρωση. Germanicus19 Fhtagh-nagh yog-sothoth. Thor21 έχω μείνει έκπληκτος απο τους φορουμίτες. Καλώς σε βρήκα. Νά είστε όλοι καλά και με υγεία.
  7. Καλησπέρα σας. Ένας μεγάλος παλαιός έκανε την εμφάνισή του.... Είμαι ο Αλκιβιάδης και μένω Παλλήνη. Υδροχόος με ωροσκόπο Σκορπιό! Είμαι καλά αφού είμαι ζωντανός. Τώρα για την διάθεση.... Είμαι κυκλοθυμικός! Είμαι 31 (σε γήινα χρόνια) και αγαπώ οτιδήποτε εξάπτει την φαντασία. Η φαντασία ειναι το μοναδικό όπλο που μας απέμεινε, για να βάλουμε στην ζωή μας λίγη μαγία. Αγαπώ τα κόμικς και μεγάλωσα με αυτά. Ξεκίνησα με μίκυ μάους (αγαπημένος ο ντόναλντ). Συνέχισα με Spiderman,Κόναν,Spawn... Και ειμαι τυχερός γιατί τα περισσότερα, τα έχω ακόμα.(Με χαρά θα τα μοιραστώ μαζί σας.) Σήμερα ο μεγάλος μου έρωτας ειναι ο H.P. LOVECRAFT. Δεν ανήκει στα κόμικς αλλά ειναι μαγικός.... Εξού και το ψευδώνυμο. Μια άλλη αδυναμία μου ειναι τα Hendai. Δεν θα επεκταθώ όμως γιατί ειναι ακατάλληλα. Όποιος φίλος έχει ίδιες αδυναμιές, θα χαρώ να τα πούμε με mail. Να είστε όλοι καλά. Τα θερμά μου συνχαρητήρια στους δημιουργούς αυτής της ιστοσελίδας. Είναι Άψογη!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.