Μετάβαση στο περιεχόμενο

legendace

Members
  • Περιεχόμενο

    20
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος legendace

  • Γενέθλια 08/03/1977

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Cyprus
  • Χώρα
    Greece

legendace's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

36

Συνολική φήμη στο GC

  1. Μετά από 15 περίπου μέρες ήρθε και στην Κύπρο στο πρώτο νέο Disney, το Μουντιαλ! Την κυριακή θα έχουμε και τον 1ο τόμο βιβλιοθήκης με την καθημερινή κύπρου. Το θετικό για μένα είναι ότι επιτέλους εδώ στην Κύπρο παίρνουμε τις ίδιες τιμές με Ελλάδα...
  2. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι... Προς Κύπρο μεριά θα κατηφορίσουν ή άδικα χαίρομαι !
  3. Επανέρχομαι να ευχαριστήσω... Η Άστιγγος ήταν τέλεια. Έπαθα αμοκ. Δυστυχώς οι άλλοι με περίμεναν και βιαζόμουν. Πήρα κάποια, δυστυχώς δεν είχα χρόνο να το ψάξω και να παζαρέψω, οπόταν δεν πήρα και όσα ήθελα... Ευχαριστω πάντως!
  4. Λοιπόν φίλε για κόμιξ κυρίως ψάχνω. Τώρα για μεταχειρισμένα θα ψάξω το μοναστηράκι και με λίγη βοήθεια από το site... Τώρα η Άστιγγος ποια είναι; (δεν την βρηκα στο χάρτη...) Το σχέδιο Θησείο-Λέχη καλό ακούγεται, αν και όπως είπα δεν θα είμαι μόνος. Τώρα όταν ήρθα ξανα Αθηνα είχα πάει σε ένα κατάστημα (με καινούργια) δεν ξέρω που... και μάλιστα θυμάμαι είχα πάρει και τον Μύθο της Disney!
  5. legendace

    Αναζήτηση Καταστημάτων Κομιξ

    Επειδή έρχομαι Αθηνα (από Κύπρο) σε λίγες μέρες, θέλω να πάω να δω για κομιξ. Έχω κοιτάξει τα καταστήματα που πουλούν κομιξ από τη σελίδα μας, αλλά... Ψάχνω βασικά για ελληνικά Disney (εχω κάνει post στις αναζητήσεις αλλά χλωμο το βλέπω να βρώ κάτι). Επειδή δεν θα είμαι μόνος και δεν θα έχω μεταφορικό μέσο ψάχνω να πάω κάπου που νε έχει μεν καινουρια αλλά ίσως και κάποια πιο παλια... Κυρίως όμως να είναι κοντά στο κέντρο με εύκολη πρόσαση. Σίγουρα θα περάσω από μοναστηράκι. Περιμένω προτάσεις!!!
  6. Απο τον καιρό που τ'ανακάλυψα διαβάζω αρκετά συχνά. Μου προσφέρουν τεύχη που δεν βρίσκουμε πια. Ιδιαίτερα εδώ στην Κύπρο. Θα έλεγα ψέματα αν δεν έπεζε ρόλο και η τιμή η οποία εδώ στην Κύπρο είναι πολύ τσιμπημένη. Φυσικά τώρα τελευταία γυρίζω τα περίπτερα και βρίσκω παλιά τεύχη κι αγοράζω, πράγμα που δυστυχ'ως δεν είναι και εύκολο εδώ....
  7. legendace

    ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑ;

    Τις προάλλες καθόμασταν με μια παρέα σε ένα τραπέζι και κάποιος ισχυρίστηκε ότι η μπίρα περιέχει γυναικείες ορμόνες. Αρχικά γελάσαμε αλλά σαν επιστήμονες που είμαστε είπαμε να το ερευνήσουμε το θέμα. Ήπιαμε ο καθένας από 10 μπίρες (καθαρά για επιστημονικούς λόγους). Μετά το τέλος του πειράματος καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα: 1. Είχαμε παχύνει 2. Μιλούσαμε ακατάπαυστα χωρίς να λέμε τίποτα 3. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην οδήγηση και στο παρκάρισμα 4. Ήταν αδύνατο να κάνουμε λογικές σκέψεις 5. Μας ήταν αδύνατο να παραδεχτούμε ότι είχαμε άδικο, παρότι ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχαμε δίκιο 6. Κάθε ένας μας θεωρούσε ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος 7. Είχαμε πονοκέφαλο και δεν είχαμε διάθεση για σεξ 8. Και η αποκορύφωση: Επρεπε να πάμε κάθε 10 λεπτά στην τουαλέτα και μάλιστα όλοι μαζί. Περαιτέρω ανάλυση μάλλον είναι περιττή: Η ΜΠΙΡΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ
  8. Εγώ τώρα τα έχω κι εγώ σε βιβλιοθήκη στο γραφείο μου με πόρτα και ψηλά από την κόρη μου... Όσο σκέφτομαι πόσα είχα και δεν έχω πια... Ας είναι καλά η μάνα μου και τα παιδιά της αδελφής μου... Τα 7 θαύματα των πάπιων, το μυστικό του τοτέμ, τη ζωδιακή πέτρα είναι μόνο ένα δείγμα του τι έχασα.... Κρίμα P.S Πω πω Lord Makro φοβερή οργάνωση!!!
  9. Επειδή στην Κύπρο βρίσκουμε παλιά τεύχη μόνο απο κανένα ξεχασμενο περίπτερο γι' αυτό άνοιξα αυτό το post, όσοι είναι απο κύπρο να αλληλοβοηθηθούμε...
  10. Το είδα κι εγώ αυτό. Πολύ καλή προσπάθεια, όμως... 1. Δεν έχει disney (που είμαι fan) και φυσικά ούτε περιπέτειες. 2. Ψηλες τιμές (λόγω απόστασης απο Ελλάδα?)
  11. Επειδή μέσα από το forum είδα πόσες επιλογές υπάρχουν στην Ελλάδα για νέα και παλιά κόμιξ και έχω απελπιστεί, θα ήθελα να μοιραστούμε για μαγαζάκια(περίπτερα) που έχουν παλιά τεύχη των αγαπημένων μας περιοδικών(κόμιξ,μικυ,περιπέτεια,κ.τ.λ) και στη Κύπρο. Ελπίζω να υπάρξει ανταπόκριση. Κάνω την αρχή με ένα περίπτερο έξω από τον κήπο της Λάρνακας. Φαίνεται να έχει αρκετά παλιά περιοδικά(ιδιαίτερα κόμιξ)
  12. Αν νομίζετε ότι στην Ελλάδα είναι ακριβά , τότε που να δείτε στηνν Κύπρο! Αρκεί ν'αναφέρω ότι το "Ντόναλτ" το αγοράζω 3,40€ από 2€. Να μην μιλήσω για το κόμιξ!!!
  13. Φυσικά Λιμνούπολη αλλά και ιδιαίτερα και ο Ντόναλτ. Οι ιστορίες τους είναι πιο περιπετιώδης, απολαυστικές... Όταν είναι ν' αγοράσω μεταξύ τευχών, πάντα κοιτάζω την 1η ιστορία να είναι με τον Ντοναλτ, Σκρούτζ κ.λ.π
  14. Σας ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα. Βασικά Πάμπος είναι φίλε turbovolos αλλά οι περισσότεροι εξ Ελλάδος φίλοι δεν το "βρίσκουν" και έτσι είπα να συστηθώ με το βαφτιστικό μου. Τώρα ένα άλλο πρόβλημα που είχαμε πάντα εμείς οι κομιξμανιακοί ήταν εκτός της ποικιλίας και οι υπερτιμημένες τιμές που πληρώνουμε. Φανταστήτε ότι το περιοδικό "Ντόναλτ" από 2€ το παίρνω 3,40€ ενώ το κόμιξ από 3€ το παίρνω 5,15€!!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.