Μετάβαση στο περιεχόμενο

wwwfan

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

wwwfan's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

5

Συνολική φήμη στο GC

  1. Παιδες ξερει κανεις αν υπαρχει καποια βαση που τοποθετουνται τα αγαλματακια??????Νομιζω πως ναι αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Επισης μηπως ξερει κανεις πως μπορω να βρω ενα τευχος που δεν το προλαβα?????Ειναι το πρωτο με τον spiderman.Οσα εχουν βγει ως τςρα τα εχω και μονο αυτο μου λειπει.................... ευχαειστω εκ των προτερων για τον χρονο σας..........
  2. Σνφμύωα με μια έυρενα στο Πισήναπιμετο του Κμτρπιαιζ, δεν πεαίζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμάμρα μσέα σε μια λξέη, αεκρί το πώτρο και το ταελείτυο γάμρμα να ενίαι στη στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς και μροπετίε να δαβαιάεστε τις λιεξές χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δεν δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξέη αλλά την λξέη σαν σνύλοο. Ατίπτσυεο !!!
  3. χοχοχο MARRY CHRISTMASS Ειμαι φοιτητης οποτε σιγουρα για εμενα ειναι καλα τα χριστουγεννα(αν παραληψει κανεις το οτι πρεπει να διαβασω,οτι εχω περασει 3 μαθηματα μονο και ειμαι στο πρωτο ετος) Αλλα ποιος νοιαζεται.Τα χριστουγεννα οπως και καθε αλλη γιορτη ειναι καθαρα πνευματικη.συντεέιται μεσα στο μυαλο μας και την ψυχη μας Οποτε οσοι απο εσας γκρινιαζεται να σκεφτεστε οτι ειναι ευκαιρια να δειτε τους αγαπημενους σας και να περασετε καλα (ααααααα και να ξεκιλιαστειτε στο φαι) ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) : )
  4. στην κεντρικη σελιδα του blue-whitegt.com ειχε ςνα λινκ.το αστειο ειναι οτι την πρωιγουμενη μερα ειχα μια συζητηση για τα cartoon με ενα φιλο και λεγαμε οτι δεν υπαρχει ενα site για τους φιλους του ειδους
  5. υπαρχει ουτως η αλλως ανθροπως που να μην λατρεβει ντοναλντ η θειο σκρουτζ(ο αγαπημενος μου)?
  6. wwwfan

    ASTERIX

    τπ πιο ωραιο εξωφυλλο ειναι το"αστεριξ και η κατοικια των θεων".
  7. wwwfan

    Babar [ Μπαμπάρ ] (1989-1991)

    παιδια εκτος απο την σειρα εχετε δει την ταινια?την επαιζε παλια σε ενα καναλι νομιζω 06 το ελεγαν-δεν θυμαμαι καλα.καθε φορα που το εβλεπα εβαζα τα κλαματα(επαιζε συνεχεια τα ιδια παιδικα).ηταν πολυ συγκινιτικο.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.