Μετάβαση στο περιεχόμενο

Jonas the Greek

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    18
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Jonas the Greek's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

77

Συνολική φήμη στο GC

  1. Αν ήμουν στην διαδικασία να πάρω τον Τιτανικό σε μοντέλο θα προτιμούσα το Hachette. Ναι μεν έχει κάπου 35% μεγαλύτερο κόστος αλλά το βλέπεις και το χαίρεσαι. Είναι πιστό αντίγραφο και με πολλές λειτουργίες (μέχρι και λειτουργικούς καπνοδόχους).Το LEGO είναι ποιό πολύ παιχνίδι και δεν δικαιολογεί αυτό το κόστος. Όσον αφορά το οικονομικό άλλο να δώσεις 48 Ευρώ το μήνα και άλλο με το καλημέρα 850-900Ευρώ. Αυτός που θα πάει στο Hachette αυτά τα λεφτά θα τα δώσει σε βάθος 2ετίας.
  2. Ενώ αν κυκλοφορούσε πιό σύντομα θα πήγαινε ? Μιλάμε για κόστος που θα ξεπεράσει τα 1700 Ευρώ.
  3. Καλή Χρονιά. Για όσους δεν έχουν ξεπαραδιαστεί στις γιορτές υπάρχουν και τα περίπτερα
  4. Σε Delorian, KITT σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις την βιτρίνα (με επιπλέον 1,90Ε το τεύχος αν θυμάμαι καλά). Επίσης δίνει και κάποια δώρα που ας πούμε καλύπτουν τα μεταφορικά.
  5. Με 1 Ευρώ παίρνεις κατσαβίδι και σου μένει ένα περιοδικό και 1 καπό. Τί άλλο θες ?
  6. Τα έχουμε πει γι αυτές τις συλλογές. Ένας συνειδητοποιημένος ξέρει από τώρα το κόστος και τον χρόνο και αναλόγος πράττει. Πέρυσι είχε βρωμίσει ο τόπος με αγγελίες μισοτελειωμένου Iron Man στα 40-50 τεύχη. Για υπερκέρδος δεν νομίζω, γιατί αν το ψάξεις μικρότερα μοντέλα (1/18 -1/24) κοστίζουν 200-300Ε και ποιό πολύ φέρνουν σε παιχνίδι αν τα βάλεις δίπλα σε αυτό των 1065 κάτι Ευρώ. Προσωπκά επειδή έβλεπα χρόνια αυτές τις συλλογές (Lancia Delta , VW Σκαραβαίο) ξεκίνησα πέρσι το Dodge Charger. Μπορεί σαν σύνολο αυτά που έχω δώσει να είναι πολλά αλλά είναι 10Ε την εβδομάδα και το πιθανότερο είναι ότι σε τίποτα άλλες χαζομάρες θα τα χάλαγα. Ενώ σε λίγο καιρό θα έχω ένα εντυπωσιακό μοντέλο αυτοκινήτου κοντά στα 70εκ. Για ΚΙΤΤ αν και με αυτόν μεγάλωσα το σκέφτομαι
  7. Χρόνια Πολλά - Καλή Χρονιά παιδιά.με υγεία ευτυχία και όλα τα καλά !!! Στο θέμα μας, ας βγει και καμιά συλλογούλα με την νέα χρονιά Για τους φίλους των 2 τροχών και του Valentino Rossi Έρχεται..... Σχετικά με τον Rossi.mp4
  8. Τι άστοχη κουβέντα είναι αυτή ? Το σαράβαλο το 15ετίας άλλα έξοδα δεν έχει ? Γιατί με 1070Ε σοβαρό αμάξι δεν θα πάρεις ? Τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια, ΚΤΕΟ, εφορία. Άσε που όλη την ώρα θα είσαι στα συνεργεία. Πιθανότατα για να μην τα υπολογίζεις είσαι στην κατηγορία αυτών που δεν τα ξέρουν αυτά. Απλά ρόδα να έχω να κάνω το κομμάτι μου. ΥΓ: Άλλος δίνει 1εκ. για πίνακα όχι για supercar. O καθένας κρίνει τι θα πάρει ανάλογα με τα θέλω και τις ανάγκες του.
  9. Δεν μου έθιξες τίποτα. Σου είπα αδιάφορο είναι το θέμα. Αποδέχομαι το παντελώς ηλίθια σύγκριση για το ταξίδι αν αποδεχτεις και εσύ το ηλίθια σύγκριση το playmobil με το μοντέλο σε 1/8. ΥΓ:Η χρονική παρουσία στο forum που κολλάει εκτός και αν μπήκα σε στρατόπεδο ? ΥΓ_2: Με το σκεπτικό του κόστους να μπω στον Iron Man και να γράψω τα 1000Ε είναι 2 μισθοί ? Να πω στα κόμις Marvel και να γράψω 160*10 τεύχη είναι 1600Ε είναι 3 μισθοί ? Όπως καταλαβαίνεις δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα για το οικονομικό. Αυτό που εσύ θεωρείς περιττό για τον άλλο δεν είναι και το αντίστροφο βέββαια.
  10. Να υποθέσω ότι τέτοιες συγκρίσεις κάνεις και σε άλλους τομείς της ζωής πχ αν ακούς ταξίδι πχ Παρίσι 1000Ε προτίνεις καρτ ποστάλ με 1Ε ? Προσωπικά μου είναι αδιάφορο το θέμα (ούτε τις ταινίες δεν έχω δει), αλλά δεν θα κριτικάρω την τιμή. Και η σύγκριση είναι εντελώς άστοχη.
  11. Για όσους δεν το έχουν δει ακόμα και για να υπάρχει και εδώ DeLorean από το Back to the Future 1/8 (130 τεύχη με 10Ε). Με δυνατότητα αγοράς και βιτρίνας με 1Ε παραπάνω ανά τεύχος (από το 4ο τεύχος άρα κόστος βιτρίνας 127Ε). Μεραρχίες Panzer 80 τεύχη, 12,99Ε Κυκλοφορούν από Deagostini αρχές του 2022.
  12. Μπορούν να μετρηθούν στην 10αδα, 2 σειρές που έχουν κυκλοφορήσει δοκιμαστικά σε ορισμένες περιοχές της Αθήνας ? Βγάλτε και καμιά φωτό από την σειρά American Cars. Λογικά στο πρώτο δίνει το Ford Shelby GT 500 ?
  13. Περίεργο που δεν έχει αναφερθεί εδώ ακόμα. Κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή με φιγούρες από σούπερ ήρωες της Marvell. Στο πρώτο τεύχος έχει τον Iron Man (ποιόν άλλο ) με τιμή γνωριμίας 3Ε.Κανονική τιμή 15Ε (πιάσαμε το 15αρι σε συλλογές περιπτέρου ).
  14. Τί μούφα συλλογή είναι αυτή ? Αν προσέξετε η φιγούρα Νο1 είναι ίδια με την φιγούρα Νο2 απλά αλλάζει η στολή. Δεν αξίζει με τίποτα. Και τα προσωπά τους γενικά δείχνουν περίεργα. Άκυρο από εμένα. Φοβερή επιλογή παραμονή 28ης Οκτωβρίου να δίνει Γερμανό των SS αντί για τον Έλληνα Εύζωνα.
  15. Λοιπόν νεότερα σχετικά με την νέα συλλογή της Radnet. Είναι η σειρἀ Στρατιώτες Β'ΠΠ. Η περιγραφή μιλάει για φιγούρες μεταλλικές χυτοπρεσσαριστές με οβάλ βάση , περίπου 3,5 επί 2,5 εκ., και το ύψος 7 εκ. 60 τεύχη σύνολο. Κυκλοφορεί παραμονή 28ης Οκτωβρίου. Αν έχει στα 5Ε ίσως την προτιμήσω. Για παραπάνω δεν ξέρω αν αξίζει η μινιατούρα. ΑΠΑΝΤΗΣΗ
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.