Μετάβαση στο περιεχόμενο

JohnZari2000

Members
  • Περιεχόμενο

    41
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος JohnZari2000

  • Γενέθλια 06/27/2000

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

JohnZari2000's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

203

Συνολική φήμη στο GC

  1. Κάθομαι και ψάχνω το πόσες σελίδες έχουν οι επερχόμενοι τόμοι και άν όσα βρήκα είναι σωστά, τότε ετοιμάστε για τρείς πολύ χορταστικές ιστορίες.. Ο 16ος με τον dr strange περιλαμβάνει τα Strange Tales #130–146 και έχει συνολικά 200 σελίδες κόμικ. Ο 17ος με τον Hulk (το 1ο μέρος του planet Hulk) περιλαμβάνει τα τεύχη 92-99 του incredible Hulk (vol2) και έχει 192 σελίδες. Ο 18ος με τον Captain Britain : A crooked world να αποτελείται από 200 σελίδες. Δεν ξέρω κατά πόσο σωστά είναι όλα αυτά, αλλά νομίζω στις σελίδες δεν συμπεριλαμβάνονται τα εξώφυλλα των τευχών κοκ. Ελπίζω να είναι σωστά, γιατί η ύλη θα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.
  2. Δεν το ήξερα, θα το έχω υπόψιν μου για την επόμενη φορά
  3. Ενός λεπτού σιγή για εμάς που αγοράζουμε ακόμα και τους τόμους που δεν μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, για την ράχη και μόνο.. Αν βγει αργότερα και η σειρά graphic novels της dc (αν και δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο), θα αγοράζω επιλεκτικά εκεί πέρα
  4. Δεν νομίζω να τους συμφέρει έτοιμους τόμους (στην ίδια γλώσσα) να τους αλλάξουν σειρά.. Ξεκάθαρα ευνοεί και εμάς τους Έλληνες της Ελλάδας (πέρα από τους Έλληνες της Κύπρου).. Περισσότερες πωλήσεις, περισσότερες πιθανότητες να φτάσουμε αισίως, χωρίς προβλήματα, στην 60αδα..
  5. JohnZari2000

    Ultimate x-men and fantastic 4

    Πωλούνται τα τεύχη 21-36 της σειράς ultimate xmen and fantastic 4 από anubis σε πολύ καλή κατάσταση. 1,50€ έκαστο
  6. Η αλήθεια είναι ότι στο περίπτερο που το αγοράζω, συνήθως φέρνει πολλά αντίτυπα. Ενώ τώρα είχε λιγότερα. Και σε ένα άλλο που το έφερνε, απλά δεν το είχε (ίσως να μην το παρατήρησα, γιατί κάτι άλλο έψαχνα).. Τουλάχιστον να ολοκληρωθεί αισίως η 60αδα.. Ακόμα και από το forum και τις απαντήσεις μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του. Στην αρχή υπήρχε ζωηρότητα και τώρα φαίνεται πιο μειωμένο το ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον για τους μη συλλέκτες που απλά τύχαινε που και που να το αγοράζουν.. Εγώ έχω χάσει τους guardians of the galaxy και fantastic 4, αλλά θα τους παραγγείλω, για την ράχη και μόνο..
  7. Κάποιος να στείλει email να μάθουμε τον 15ο τόμο.. Εγώ τον έχω πρήξει τον Τσέλιο, θα τον στείλω μετά από 2 εβδομάδες για τον 16ο
  8. παιδιά μου είχε απαντήσει ο Τσέλιος από τις 5 Φλεβάρη (τώρα είδα το mail). Ο 14ος τόμος θα είναι το born again.
  9. Αυτό το επιχείρημα έχει ένα point.. ο δικός μου 10ος τόμος ήταν χαραγμένος από πίσω (ήταν αρκετά μεγάλη η χαρακιά) και με δυσαρέστησε κάπως..
  10. Να κάνω την δική μου πρόβλεψη για τους τόμους 14 και 15.. Στον 14ο θεωρώ θα υπάρξει επανέκδοση (έχουμε να το τύχουμε από τον 7ο και το thor: reborn).. Πιστεύω θα βάλουν το marvels (μακάρι) ή το 1602.. Και στον 15ο, μία παλιά ιστορία, το daredevil born again, το οποίο το περιμένουν πολλοί (από όσα διαβάζω) να βγει αρκετά σύντομα..
  11. Και εγώ αυτό πρόσεξα και τρόμαξα.. Εμάς τους ιδιότροπους, με αυτά, δεν μας σκέφτονται....
  12. Το τετράγωνο με το barcode και τα υπόλοιπα είναι αυτοκόλλητο ή πάνω στο βιβλίο;
  13. Λοιπόν, έχουμε και λέμε.. Σπάιντερμαν, avengers, captain america, deadpool και x-men μου άρεσαν πολύ.. Ο ironman δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα, ούτε ο thor, που δεν το διάβασα καν ολόκληρο, αλλά το πήρα λόγω ράχης.. Όσον αφορά τον Χαλκ, λόγω της ηλικίας μου (19), δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοια κόμικς, αλλά πιστεύω θα μου αρέσει.. Την ιστορία πίσω από το guardians of the galaxy, δεν την γνωρίζω.. Όμως το σκίτσο, από όσο έψαξα στο ιντερνετ, μου φάνηκε αρκετά όμορφο.. Στα συν ότι το έγραψε ο bendis, που μου αρέσουν οι ιστορίες του.. Από το spiderman: birth of venom περιμένω πολλά, ενώ είναι ευχάριστο νέο η συνέχεια του captain america.. Τα πάμε πολύ καλά, θεωρώ, μέχρι στιγμής..
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.