Μετάβαση στο περιεχόμενο

kal-el84

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος kal-el84

  • Γενέθλια 04/14/1984

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

kal-el84's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

2

Συνολική φήμη στο GC

  1. Όντως το Heroes ξεχείλωσε στα τελευταία 2 επεισόδια αλλά ο 2ος κύκλος λέει ότι θα μας αποζημιώσει! Lost:Άπαιχτο Prison Break:Ξεχείλωσε στην 2η σαιζόν. Supernatural:Απλά τέλειο(μια σειρά χωρίς να έχει ξεχειλώσει)!
  2. kal-el84

    ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑ;

    Συναντήθηκαν κάποτε στην τουαλέτα τρεις πρόεδροι αυτοκινητοβιομηχανιών. Της Mercedes, της BMW και της Alfa Romeo. Μπαίνει ο Μερκεντάκιας, κατουράει, βγαίνει έξω και αρχίζει να κάνει επίδειξη επαγγελματισμού αντικατοπτρίζοντας την εταιρεία του. Κοιτάξτε φίλοι μου, λέει, εμείς στην Mercedes αυτό που κάνουμε το κάνουμε πάντα τέλεια. Παίρνει λοιπόν ένα κομμάτι χαρτί υγείας, σκουπίζει πολύ προσεκτικά τα χέρια του, παίρνει και δεύτερο, τα ξανασκουπίζει, και τρίτο και τέταρτο, μέχρι που τα χέρια του έγιναν λαμπόγυαλο! Μπαίνει ο της BMW, κατουράει, βγαίνει, και λέει. Εμείς στην ΒΜW, είμαστε επίσης πολύ προσεκτικοί και δίνουμε έμφαση στην αποτελεσματικότητα, πάντα όμως σε συνάρτηση με την αποδοτικότητα χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε άσκοπες κινήσεις. Παίρνει λοιπόν ένα κομμάτι χαρτί, το κόβει σε 10 κομμάτια και με πολύ προσοχή καθαρίζει τα δάκτυλά του ένα ένα χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει δεύτερο κομμάτι χαρτί. Μπαίνει τέλος ο Αλφίστας, κατουράει, βγαίνει και λέει: "Εμείς παιδιά μου στην Alfa Romeo δεν κατουράμε τα χέρια μας"...... Κάποιος περαστικός παίρνει ένα ταξί...Στη διαδρομή ο πελάτης σκουντάει απαλά τον ταξιτζή.Τότε αυτός τρομάζει και κοντεύει να πάθει συγγοπή από το φόβο του. Τότε του λέει ο πελάτης:"Γιατί τρόμαξες";Και απαντάει ο ταξιτζής:"Τόσα χρόνια οδηγώ νεκροφόρα και από τη συνήθεια μου νόμιζα πως ήσουν ο νεκρός!!!
  3. kal-el84

    Smallville (2001-2011)

    Για τους ενδιαφερόμενους το Smallville κάνει πρεμιέρα στο CW TV στης 27 Σεπτέμβρη και υπάρχει πιθανότατα να κάνει πρεμιέρα στον Καναδά στης 23 αν και δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα. Και οι τίτλοι των πρώτων 6 επεισοδίων της 7ης σαιζόν: 1)Bizarro 2)Kara 3)Fierce 4)Cure 5)Action 6)Lara Και για τους πορωμένους(είμαι ενας απο αυτούς) www.cwtv.com(το κανάλι που μεταδίδει την σειρά)κάντε εγγραφή και βλέπετε πρώτοι τα trailers και τα Director's cut και άλλα νέα για την σειρά! Ελπίζω να μην σας κούρασα.
  4. Google!Έψαχνα site ελληνικό για ελληνικά κόμικς και γενικά για κόμικς και απο εκεί το βρήκα,και μου το συνέστησε ένας φίλος που αν και δεν είναι μέλος του site μου είπε καλά λόγια!
  5. Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα αλλά και ότι κάποιος απο την παρέα έχει έρθει στο νησί,φίλε espere thanks για τα καλά σου λόγια για το νησί.
  6. kal-el84

    Καλώς σας βρήκα!

    Γεία σας με λένε κώστα απο Λέρο και χαίρομαι που μπήκα και εγώ στην παρέα σας!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.