Μετάβαση στο περιεχόμενο

serpe7

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από serpe7

  1. serpe7

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ

    Σίγουρα είναι το 1608 φίλε Comics Fan, μιας και το 'χα διαβάσει στο Δημοτικό και ταιριάζουν οι λεπτομέρειες του spoiler. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και τον κόπο που έκανες.
  2. serpe7

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ

    Αναζητώ μια ιστορία που είμαι 99% βέβαιος ότι είχε δημοσιευτεί σε τεύχος Μίκυ Μάους. Σε εκείνη την (υποθετική) ιστορία η Μάτζικα είχε καταφέρει να λιώσει την τυχερή δεκάρα του Σκρουτζ και να φτιάξει το πολυπόθητο φυλαχτό. Αφού έγινε η πλουσιότερη πάπια του κόσμου για να του τη σπάσει περισσότερο έφτιαξε ένα θησαυροφυλάκιο δίπλα από τον λόφο 10 φορές μεγαλύτερο... πριν ξεκινήσουν τα προβλήματα! Έχεις κανείς υπόψιν σε ποιο τεύχος είχε δημοσιευτεί?
  3. Αναλόγως το πάχος του τεύχους, χωράει από 9-14 τεύχη. Στείλε pm αν θες να κανονίσουμε για τα περαιτέρω.
  4. Πήγα να το ανοίξω στις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ αλλά δεν είχα τη δυνατότητα δημιουργίας thread, ας μεταφερθεί αν είναι. Χαρίζονται 4 θήκες ΚΟΜΙΞ από τις παλιές επίσημες με τα πιαστράκια. Η άσπρη ράχη που συγκρατούσε τα τεύχη δυστυχώς έχει αποκολληθεί και είναι κάπως έτσι: Με μια δυνατή κόλλα ωστόσο μπορεί να συγκολληθεί εκ νέου στη μέση και να γίνει σαν καινούργιο. Στο ράφι φαίνονται έτσι: Θα μπορούσα να τα κολλήσω αλλά υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που δεν τις θέλω τις συγκεκριμένες θήκες, κυρίως λόγω εργονομίας. Μαζί θα δώσω επιπλέον κλιψάκια και αυτοκόλλητα αρίθμησης. Δίνονται μόνο κατόπιν συνάντησης κοντά στο κέντρο της Αθήνας, Αμπελόκηπους για την ακρίβεια
  5. Δεν ξέρω αν υπήρχε τέτοιο θέμα στα 4 πρώτα καθώς δεν τα αγόρασα, το 5ο πάντως μού ήταν οκ. Αν δεν παρατηρήσατε το ίδιο φαινόμενο στα προηγούμενα, ίσως παίχτηκε κάτι με μια συγκεκριμένη παρτίδα του 6ου. Από τον επόμενο μήνα πάντως καλού-κακού θα ρίχνω ένα γρήγορο ξεφύλλισμα πριν το αγοράσω.
  6. Τρεις σελίδες στην προτελευταία ιστορία του #6 ήταν αποχρωματισμένες. Λες και το μελάνι είχε εκτυπωθεί μόνο με κόκκινο και μπλε. Μετά από λίγες μέρες ξεφύλισσα το ίδιο τεύχος στο περίπτερο και ήταν κομπλέ, οπότε ήταν θέμα μόνο του δικού μου. Τι να πω τώρα, είναι που είναι πανάκριβο με αυτό το άθλιο χαρτί που βάζουν, να υπάρχουν και τέτοια ζητήματα στο χρώμα είναι άνευ ποταμών. Ευτυχώς ο Φαντομιας προς το παρόν δίνει μια αίγλη στο περιοδικό σαν όαση στη γενικότερη μετριότητα των ιστοριών, παρόλα αυτά στο συγκεκριμένο τεύχος μου άρεσε αρκετά & η ιστορία του Μαγικού Παλτού.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.