Μετάβαση στο περιεχόμενο

Minion

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Minion's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

184

Συνολική φήμη στο GC

  1. Minion

    ΥΠΕΡ-ΤΕΥΧΟΣ SPIDER-MAN: HOOKY

    Βρήκα μια φανταστική παρουσίαση του τεύχους Σχετικά με τον Καμπανά, η έκδοση αυτή σίγουρα ως έγχρωμη ήταν το κάτι άλλο σε σχέση με τη ΠΑΡΑΚΜΗ (κόκκινη ασπρόμαυρη υποβάθμιση) των κόμικ στα ΣΠΑΙΝΤΕΡΜΑΝ. Αλλά αυτό το αριστούργημα Putney Wrightson, φρόντισε ο καμπανέλας να το "κοσμήσει" με lettering της πλάκας.. Αν το δείτε θα καταλάβετε.. Έχει κάνει paste πάνω στο αγγλικό κείμενο μια γραμματοσειρά άθλια.. Έλεος!
  2. Καλά κάνουν και βαράνε τιμές και αλιεύουν κορόϊδα.. Έτσι είναι η ζωή και η κοινωνία. Έτσι ήταν πάντα.. Εξαπάτηση και εκμετάλλευση.. Εδώ αυτές τις ημέρες εξελίσσεται γενοκτονία, εθνοδιάλυση και ο λαός προβάτων κάθεται και κοιτάει, αυτός σας πείραξε; Υποδούλωση.
  3. Ωραίος! Αν είναι του 1971 τότε δικαιολογείται η τιμή. Ε μα πως; Μιλάμε για παγκόσμια αγορά άλλωστε :-) Ποιός νοιάζεται αν μέσα είναι καραγραμμένο του κερατά! Αλήθεια σε αυτή την περίπτωση, όπως και στις προηγούμενες βρέθηκε κόσμος να χτυπήσει αυτές τις προσφορές; Είμαι περίεργος
  4. 365 ευρώπουλα χωρίς οπισθόφυλλο! Μαζεύω χρήματα τάχιστα. GREEK MICKEY MOUSE #5 SUPER RARE 1966 GENUINE
  5. To ενα 29 το άλλο 129 ... Δεν κατάλαβα... Τι συμβαίνει;
  6. Πιστεύω ότι οι τιμές είναι μια χαρά. Οι τιμές δεν είναι γέλιο και χαρά. Η ποιότητα φαίνεται να είναι λογικά χαμηλή λόγω παλαιότητας. ;-)
  7. Οι εκδόσεις είναι "Μπίμπης Στερέωμα" για την ακρίβεια. Νομίζω οτι είναι Σουπερ Κάλτ. Οχι απλά Καλτ. Κορυφή. ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Ε.Φ* : Ως γνωστόν, ο Μπίμπης ή Bibis είναι στην ουσία ο γκόμενος της κουκλάρας Bibi Bo. Ως γνωστόν το πραγματικό όνομα της Bibi Bo δεν είναι αυτό αλλά πιθανόν Helene, Katrine, Lucile ή κάτι άλλο. It is known... It is known. Το Βibi Bo είναι το παρατσούκλι που της δώσανε επειδή είναι το κορίτσι του Μπίμπη. Το όνομα Βibi Bo είναι στην ουσία το ομόηχο όνομα Bibi Beau δηλαδή γαλλιστί: η όμορφη (κοπέλα) του Bibi. Για να πάμε πιο βαθειά, ούτε το όνομα Μπίμπης είναι το πραγματικό όνομα του. Έχει προκύψει κατά τη διάρκεια των παιδικών χρόνων του εκδότη, όταν ο μικρός Σπύρος - τον φωνάζανε Πίπη τότε- ήταν πολύ ζωηρός μπόμπιρας. Οι δικοί του αλλά και κάποιοι κολλητοί τον φωνάζανε συχνά πειραχτικά με το παρατσούκλι Μπόμπος! Οπότε κάποια στιγμή έγινε τυχαία συναίρεση των δυο ονομάτων, όταν κάποιος φίλος, τον φώναξε στην αλάνα και με τα δύο ονόματα ταυτόχρονα. Έτσι προέκυψε το Πίπης + Μπόμπος --> Μπίμπης FIN * Ε.Φ.= εκδοτική φαντασία
  8. Μπράβο ρε totally_wired. Φοβερή παρατηρητικότητα. Εκδότης: Πάγκαλος.. Πωλητής: Θεόδωρος Όνομα περιοδικού: Δράσις. --> συνεπάγεται --> Μαζί τους ΦΑΓΑΜΕ (τους εχθρούς) Φαντάζεστε ο τίτλος του επεισοδίου να ήταν έτσι?
  9. Minion

    THOR / ΘΩΡ

    Επ' ευκαιρίας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Thanos.. Γιόρταζε προχθές !!! Μεγάλη η Χάροι του
  10. Minion

    ΤΟ ΙΝΚΑΛ

    Δεν αμφιβάλλω ότι πρόκεται για αριστούργημα. Ο Αlejandro είναι πολύ προχώ. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να γίνεις αποδεχτός όταν είσαι φορέας αλήθειας απο το μέλλον. Τις περισσότερες φορές γίνεσαι στόχος των μετριών και η γενιά σου σε απορρίπτει. O Master Jodo είναι ίσως ένα τα πιο προχωρημένα μυαλά του πλανήτη. Στα 80+ του είναι ένας πραγματικά ολοκληρωμένος άνθρωπος που μπορεί παράγει έργο με τη φρεσκάδα ενός έφηβου. Μέσα σε όλα και ταυτόχρονα έξω απο αυτά. Ένας πραγματικός αντιguru- αντιstar. Ένας μυστικιστής φιλόσοφος-προφήτης, ένας δημιουργός-ποιητής με ριζοσπαστικές ιδέες πολλές δεκαετίες μπροστά απο την εποχή του. Αν τα κόμικ του σοκάρουν που να πάμε στις παλιές του ταινίες. Όποιος είχε ανακαλύψει παλιά τo Μagic Mountain και το El Topo, ξέρει τι λέω. Ή τα βιβλία του. Όποιος έχει πρόσφατα ανακαλύψει την Ψυχομαγεία, τη Μεταγενελογία και το Δρόμο της Ταρό ξέρει τι εννοώ. Δεν συνίσταται σε αμύητους. Για να είσαι δέκτης κάποιας συχνότητας θα πρέπει να μπορείς να συντονίζεσαι σε αυτή τη συχνότητα. Αλλιώς τζάμπα κόπος.
  11. Πραγματικά φοβερό & ζωντανό σχέδιο.. Κρίμα που δεν το έχω δει ΠΟΤΕ... :-(
  12. Minion

    ΚΑΝΤΥ ΚΑΝΤΥ

    Εμείς τότε την βγάζαμε με Νίλς Χόλγκερσον και Μάχη των Πλανητών. Η Κάντυ ήταν το best seller των κοριτσιών.
  13. Αντε να πάμε να δούμε τι παίζει.. Magnus 110 χάπια. Μήπως θυμάσαι τιμές?
  14. Δράσις #2 τιμή 80 ΕΥΡΩ !!! Το γέλιο όμως είναι εδώ: Υπεύθυνος έκδοσης ΦΑΝΗΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.