Μετάβαση στο περιεχόμενο

maria_queen

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από maria_queen

  1. Σημερα ε?? εμ θες να σου πω για σημερα οπου σεν εκανα τιποτα για πρωτη φορα...κριμα να μη το χα δει εχτες!εχτες ητν η πρωτη φορα που ηρθα στη λεσχηηηη!!!
  2. Εντελως τυχαια..ψαχνοντας για κομικ προς αγορα!
  3. Εχω μια αγαπη για τις κορονες! Απο αυτη την αγαπη προεκυψε πριν καποια χρονια το ψευδωνυμο queen. Το οποιο μιας που ασχολουμαι με τις χειροποιητες δημιουργιες ,τη βιβλιοδεσια και το scrapbooking και εχω ενα μπλογκ οπου δημοςιευω τη δουλεια μου,το χρησιμοποιησα κ ως καλλιτεχνικο σε συνδιασμο με το ονομα μου. Οσον αφορα το αβαταρ επειδη ασχολουμαι κ με το art journal ειναι μια απο τις δημιουργιες μου που αγαπω πολυ!
  4. Φανταζεστε να σας ελεγα οτι με λενε σοφια(γεωργια,κατερινα κτλ);;; Πλακα θα ειχε...οπως ολοι εχετε καταλαβει ειμαι η μαρια!
  5. Καλως ηλθες κ συ στην παρεα! Κ γω προσφατα ηλθα στο φορουμ! Αγαπω κ γω τα μικυ μαους κ ειμαι προς αναζητηση παλαιων τευχων!
  6. Καως ηλθες!! Ειμαι κ γω νεο μελος στην παρεα! Ελπιζω να ολοκληρωσεις τη συλλογη σου συντομα!
  7. Ακουσα κ γω την συνεντευξη!!!εξαιρετικη μπορω να πω!!! Προσωπικα δεν καταλαβα καποιο λαθος....χιχι!
  8. Αγορασα χθες τα #1 #4 #7 απο the amazing spiderman!!! Ξερετε που μπορω να βρω μεμωνομενα τα τευχη τα υπολοιπα,γιατι τα βρηκα μονο σε τομακια ανα δυαδα?? αν παρω τομακι και το ξεκολλησω,ειναι ακριβως το ιδιο τευχος η εχει διαφορες? προτιμω να τα εχω μεμωνομενα!
  9. Ως φαν των επιτραπεζιων...το εχω και αυτο στη συλλογη μου και το βρισκω οντως πολυ διασκεδαστικο!!! το καλυτερο ολων βεβαια ειναι η εικονογραφιση!
  10. Πολυ χαιρομαι για το θερμο καλωσορισμα! Συντομα λεω να κανω και μια πρωτη επισκεψη στη λεσχη. . . ! Ψαχνω να βρω και ζελατινες για τα κομιξακια μου !
  11. maria_queen

    Γειά και από μένα!

    χαιρετω την κομιξ-ο-παρέα! Ειμαι η Μαρια και εγινα μελος πολυ προσφατα στο φορουμ ,μιας που πολυ προσφατα μου ηρθε η τρελα να συλλεξω κομιξ! απο μικρη διαβαζα αρκετα κομιξ αλλα μετα τα πετουσα(!!!!!!!!!!)κανεις δεν μου ειπε πως αυτο που κανω εινα απλα εγκληματικο και μια μερα θα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο! εχω μια εμμονη με τις συλλογες και γενικα μαρεσει να συλλεγω πραγματα!ασχολουμαι πολυ με τη μουσικη ,αγαπω τα βιβλια και λατρευω τα επιτραπεζια.....ολα αυτα εχουν μια ταση προς τη συλλογη! πριν ενα μηνα ειδα πως σταματησε να βγαινει το μικυ μαους και κατι ενιωσα μεσα μου........εγινε ενα κλικ!κ ξαφνικα αποφασισα να παω να βρω οτι μικυ βρω στην αγορα και να το κρατησω..ετσι βρεθηκα με μερικα παλια μικυ και ποπαυ που βρηκα σε ενα περιπρτερο και λεω να επεκταθω σε λουκυ λουκ αστεριξ τεν τεν και υπερηρωες! .........χαρηκα που σας βρηκα κ ελπιζω να τα λεμε μεσα απο αυτη την κοινοτητα! συνφορουμιτες καλως σας βρηκα και ζηλευω οικτρα που ειμαι η μονη με ελαχιστα τευχη στην κατοχη μου ,ομως εχω σκοπο να επεκταθω οσο το δυνατο συντομοτερα!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.