Μετάβαση στο περιεχόμενο

KASSANDRINO

Members
  • Περιεχόμενο

    20
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Female
  • Χώρα
    Greece

KASSANDRINO's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

127

Συνολική φήμη στο GC

  1. έχεις δίκιο για Κλιμ, είναι ο αγαπημένος μου και έχω επηρεαστεί
  2. τα δυο ασπρόμαυρα ειναι μολύβι σε χαρτί σχεδίου. τα άλλα είναι πλαστικά σε καμβάδες
  3. ΠΟΣΟ Μ'ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΗΣΕΙ GJO, ΕΧΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ, ΜΠΡΑΒΟ.....(ΦΩΝΑΖΩ ΤΩΡΑ) ΔΕΙΤΕ ΜΕ ευχαριστω παντως για τα καλα σας λογια.... (τωρα δεν φωναζω) ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ???? ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝΟΥΣ.. κομικς δεν κανω...ασχοληθηκα σε νεοτερη ηλικια και πολυ ερασιτεχνικα. Μ αρεσουν ομως πολυ, εχω κανει εικονογραφηση για παραμυθακια .... για μενα και για φιλους ΑΥΤΑ (αυτο το φωναξα)
  4. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ-ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ
  5. Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΑΘΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΞΥΛΟΜΠΟΓΙΕΣ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΜΕΝΟ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΟ - το εχω σχεδιασει στα 17 μου ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ- Α, ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 46. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΟΥ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ
  6. α, σ' ευχαριστώ θα το κάνω
  7. ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΚΛΑΣΙΚΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ , ΜΕΡΙΚΑ ΤΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50 ΚΑΙ ΤΟΥ 60 - ΑΠΛΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ- ΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ- ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ- ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΥΧΝΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ Ή ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ-
  8. ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟ) ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΕΙΚΟΝΩΝ, ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ? (ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ -ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΒΑΘΟΣ)
  9. πάντως καμία τους δεν μοιάζει με τη δική μου. Εγώ έβλεπα μια ταινία και άκουσα το όνομα εκεί. Το ήξερα βεβαία, αλλά δεν το είχα σκεφτεί όταν έψαχνα πώς θα ονομάσουμε τη σκυλίτσα που μόλις αποκτήσαμε και το θεώρησα σημαδιακό να έχει την συγκεκριμένη ταινία (της οποίας το όνομα δεν θυμάμαι- δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο) την ημέρα που τη φέραμε σπίτι. Πάντως είναι πολύ ωραίο όνομα έτσι κι αλλιώς.
  10. το site μου ετοιμάζεται τώρα. Θα ενημερώσω όταν θα είναι σε λειτουργία ευελπιστώ να εκθέσω τον Σεπτέμβριο , έχω κάνει αίτηση για να μου παραχωρήσουν αίθουσα του Δήμου στον οποίο κατοικώ και περιμένω να εγκριθεί. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια (ιδίως για κείνο το "μικρή είσαι ακόμα")
  11. έχω ένα θηλυκό πιτμπουλ, που τη λένε Λούνα. ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ???
  12. σερφαροντας στο διαδικτυο/ τυχαια
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.