Μετάβαση στο περιεχόμενο

petroos

Members
  • Περιεχόμενο

    60
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος petroos

  • Γενέθλια 07/15/1977

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

petroos's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

383

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ωραίο στυλ,δυνατή γραμμή,συναρπαστικά θέματα.. πολύ ωραία!!συνέχισε.Αν μπορώ να προτείνω κάτι είναι να δώσεις λίγο σημασία και στο στήσιμο της σελίδας,στο ποιόν χώρο θα πιάσουν τα σχήματα στο χαρτί ας πούμε,να υπάρχει ένα γενικό προσχέδιο ώστε να μην φεύγει το σχέδιο εκτός ορίων της σελίδας,και να δημιουργείτε και κάποια δυναμική μέσω της σύνθεσης,πιο ελεγχόμενα,με δυναμικές οπτικές γωνίες,ας πούμε αν η οπτική είναι από χαμηλά,δίνει την εντύπωση επιβλητικότητας,αν είναι από πάνω,δίνει την αίσθηση δυσχερούς κατάστασης.(όπως πολύ σωστά το έχεις κάνει στην εικόνα με τον Λούκι ζόμπι),η πχ κάποιες γραμμές να είναι διαγώνιες στην εικόνα(αν είχες κάνει τον Λούκι και το άλογο,σαν σχήμα να έρχεται κάπως διαγώνια στην σελίδα θα είχε μεγαλύτερη ένταση,ίσος.Στις περισσότερες περιπτώσεις συμβαίνει)Ακόμα μπορούν και κάποιες γραμμές(σχήματα)να τέμνονται δημιουργώντας και με αυτόν τον τρόπο εντάσεις,ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο την ήδη πολύ υποβλητική ατμόσφαιρα σου. Καλές συνέχειες τα λέμε
  2. petroos

    Διαφορα σκιτσα...

    Εντάξει δεν ήξερα ότι είναι 12 χρονών νόμιζα ότι ήταν πάνω από 15 που πιστεύω είναι μια καλή ηλικία για να γίνουν κατανοητά 5 πράματα,αλά και πάλι δεν είμαι ρατσιστής με τις ηλικίες ούτε και ξέρω τι είναι ο καθένας,εγώ ένας απλός περιστασιακός αναγνώστης είμαι,αν είναι 12 ετών καλύτερα να περιμένει πριν κάνει κριτική,δεν νομίζω ότι αυτό είναι κακός χαρακτηρισμός η κάτι προσβλητικό προς αυτόν.
  3. petroos

    Διαφορα σκιτσα...

    http://img845.imageshack.us/img845/563/commi1.jpg Αυτές τις αλλαγές τις έκανα σε δευτερόλεπτα αλλάζοντας τις αναλογίες της εικόνας,ότι χρειάζεται η σελίδα για να παρουσιαστεί τέλεια είναι ήδη εκεί,και πάλι προτιμώ την δικιά σου εκδοχή περισσότερο,είναι στιλιζαρισμένο το σχέδιο σου και η υπερβολή στην προοπτική ενισχύει την δυναμική του,στην τελική παρουσίασες μια άψογη σελίδα κόμικ,αν κάνεις ενα κόμικ με τέτοιες σελίδες θα είναι ένα τέλειο κόμικ που θα χρειάζεται ελάχιστες η καθόλου επεμβάσεις,τις οποίες μπορείς να κάνεις και εσύ.Ότι κάνεις πάντως για να βελτιωθείς αποδίδει απόλυτα,τα έχεις καταφέρει ήδη και νομίζω το σχόλιο με την κριτική αδικεί την παρουσίαση της δουλειάς σου.Τέτοιες ατεκμηρίωτες κριτικές που εστιάζουν σε υποκειμενικά θέματα σε μορφή συμβουλής για μένα θα πρέπει να γίνονται πολύ προσεκτικά,στο τέλος αφού αναδειχτεί το θετικό μέρος της δουλειάς από όσους το εκτιμούν.Αλλιώς προκαταβάλεις αρνητικά όσους μπαίνουν να δουν την δουλειά.Βλέπουν το σχόλιο και ασχολούνται με ένα ανύπαρκτο θέμα και δεν υπάρχει συνέχεια σε αυτό που παίζει ρόλο και είναι το συνολικό αποτέλεσμα.
  4. petroos

    Διαφορα σκιτσα...

    Τέλειο είναι,ούτε λάθος έχει και το πόδι σωστότατο και όλα,μην σε αγχώνουν απόψεις από άτομα που δεν σκαμπάζουν και πολλά απο σχέδιο ..και για oscar πάει άνετα
  5. petroos

    RuneScape Art

    Εδώ είναι για να ανεβάζει ο κόσμος δικά του σχέδια,μπορείς να ανεβάζεις τις εικόνες από τα παιχνιδάκια που παίζεις κάπου αλλού,το οτι ανεβάζεις σχέδια άλλων εδώ και μάλιστα επαγγελματιών είναι προσβλητικό για όσους προσπαθούν να καταφέρουν κάτι με την δικιά τους δουλειά,μόνο εκτίμηση για τα κόμικ δεν δείχνει
  6. petroos

    RuneScape Art

    Ναι ο Alejandro σχεδιάζει έτσι στoν ύπνο του
  7. petroos

    comic που εχω φτιάξει

    Κινούμενο έμαθα στην σχολή Ορνεράκη,είναι αρκετά πράματα που είναι καλό να ξέρεις υπάρχουν και βιβλία για κινούμενο,αλά καλό είναι να σου δείξει και κάποιος τα βασικά,μέσα από κουβέντα από εδώ δεν νομίζω πως γίνετε.
  8. petroos

    comic που εχω φτιάξει

    Ευχαριστώ πολύ pit1983 και Tightwad. pit1983 περίπου 100 σχέδια,το επόμενο θα είναι κανονικό 2D animation,αυτο θα χρειαστεί περισσότερα αλά διαφέρει η τεχνική,σίγουρα πάντως θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο αν και θα χρησιμοποιήσω και εκεί στατικά σχέδια,. Tightwad δεν είναι trailer,αν και θα μπορούσαν να γίνουν και άλλα comics που θα επεξηγούν την ιστορία.Αυτά που ετοιμάζω πάντως θα είναι διαφορετικά.
  9. petroos

    comic που εχω φτιάξει

    Ναι το χρησιμοποίησα σαν βίντεο κλιπ για ένα από τα κομμάτια μου,είναι κάπως αφηρημένο δεν εξηγεί τι γίνετε ακριβός οπότε δεν χρειάζεται να προσπαθείς να εντοπίσεις τα ακριβή αίτια για όσα συμβαίνουν,μπορείς αν θέλεις να υποθέσεις περίπου τι συμβαίνει όπως ο ήρωας της ιστορίας.Χαίρομαι που σου άρεσε.ευχαριστώ.
  10. petroos

    comic που εχω φτιάξει

    http://www.youtube.com/watch?v=WgadwoCO3ec&feature=share
  11. Επιγραμματικά, πράγματα για διόρθωση: Στον αστυνομικό από τη μέση και κάτω θέλει διόρθωση η ανατομία. Τα γόνατα πρέπει να είναι λίγο πιο ψηλά, το παπούτσι χρειάζεται καλύτερη προοπτική στο σχήμα να φουσκώνει λιγότερο. Καλό είναι επίσης να μην κόβονται τα πόδια από τον αστράγαλο και κάτω. Αν είχες ολόκληρη την εικόνα εντός σελίδας μπορεί να έβρισκες και την ανατομία πιο εύκολα. Επίσης, είναι λίγο αφύσικη η στάση, σα να έχει μπερδέψει τα πόδια του και να είναι εκτός άξονα βάρους, έτοιμος να παραπατήσει. Θέλει λίγο προσοχή το στήσιμο των φιγούρων. Αυτά Όμορφα σχέδια κατά τα άλλα, όλα τα παραπάνω με εκτίμηση για τη δουλειά σου, που πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει στα επίπεδα που θες. Τα λέμε, γεια!
  12. petroos

    Ζητάω κομίστα

    Παίζει να είναι η χειρότερη ιστορία για κόμικ που εχω ακούσει, μήπως να φτιάχνατε ενα απλό προσκλητήριο καλύτερα με λουλουδάκια και τέτοια?
  13. petroos

    διάφορα σχέδια

    Ωραία είναι!φτιάξε δικό σου κόμικ ;D
  14. Αν θες να τα μετατρέψεις σε ασπρόμαυρα image>mode> και τσεκάρισμα grayscale και μετά τα ξανακάνεις rgb color,για να μπορείς να προσθέσεις χρώμα,με image>adjustments>levels ρυθμίζεις την ένταση του μαύρου.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.