Μετάβαση στο περιεχόμενο

happiness

Members
  • Περιεχόμενο

    49
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος happiness

  • Γενέθλια 01/01/1982

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Female
  • Πόλη
    Πάτρα
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1067 προβολές προφίλ

happiness's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

452

Συνολική φήμη στο GC

  1. το Umbrella Academy πουλήθηκε στον kujo 79. Σε ευχαριστώ πολύ.
  2. πουλήθηκε και το global frequency
  3. happiness

    Προσφορές κόμιξ

    1. Umbrella academy: Η σουίτα της αποκάλυψης - Way Gerard - Helm - Κατάσταση 9 5 ευρώ 2. Το δαχτυλίδι των Νιμπελούνγκεν (τόμος τρίτος: Ζίγκφριντ ) - Craig Russell - Helm - Κατάσταση 9 4 ευρώ 3. Global frequency: Detonation radio (αγγλικό) - Warren Ellis - Titan Books Ltd - Κατάσταση 9 7 ευρώ 4. Joker (αγγλικό) - Brian Azzarello - Titan Books Ltd - Κατάσταση 8 5 ευρώ Τα ταχυδρομικά μισά-μισά με τον αγοραστή.
  4. Καλά να περάστε όσοι πάτε. Αλοίμονο σε μας σνιφ! κλαψ!
  5. Ναι να επιμένετε γιατί εγώ της προάλλες έφτιαξα δεματάκι διαστάσεων περίπου 10χ10χ14 βάρος λιγότερο από κιλό, και το χρεώσαν ως γράμμα (3,2ε) γιατί λέει δεν είχε τις σωστές διαστάσεις για δέμα. Και όντως δεν είχε. Κάπου θαμένο στο internet βρήκα ένα κείμενο με τις προβλεπέ διαστάσεις για δέματα, δεν θυμάμαι που. Ηθικό δίδαγμα; Παίρνεις αυτό που θες να στείλεις και το χώνεις σε ένα ψιλοτεράστιο κουτί, που μένει ως επί το πλείστον κενό, και το στέλνεις έτσι για να περάσει ως δέμα, διότι ο παραλογισμός των ΕΛΤΑ λέει πως προτιμάνε να πάρουν ένα πιο ογκώδες αντικείμενο, από το να πάρουν ένα μικρότερο.
  6. happiness

    ASTERIX

    Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχει αναφέρει κανείς μέχρι τώρα... η εκτύπωση εσάς σας φαίνεται εντάξει; Γιατί εμένα μου φαίνεται πανάθλια. Θολή του κερατά που κάνει πολύ κακή εντύπωση, ειδικά εάν συγκρίνεις με το πόσο crisp είναι τα γράμματα. Χωρίς πλάκα. Πάρτε έναν μεγενθυτικό φακό και κοιτάξτε. Μεγάλες κουκίδες χρώματος και πολύ displacement στα χρώματα. Τα Λούκυ Λουκ που είχαν βγει προσφορά πριν από λίγο καιρό (δεν θυμάμαι, το Έθνος τα έδινε και αυτά; ) έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης. Η μετάφραση είναι η ίδια με την παλιά της Μαμούθκόμιξ με ελάχιστες αλλαγές (πχ "τρίχες στα χέρια"="τριχοχέρης", "ήταν όλα προσχεδιασμένα"="έχω μείνει κάγκελο" --- άτομο που έχει διαβάσει τις μεταφράσεις Ψαρόπουλου μου λέει ότι εκεί το αντίστοιχο ήταν "νομίζω πως είδα την Μέδουσα", μετάφραση πιθανότατα πιο κοντά στα Γαλλικά καθώς το καρέ αυτό είναι tribute στον πίνακα "Μέδουσα"---).
  7. Έχει χαλάσει το πισί μου. Μόλις το συνεφέρω θα το μεταφέρω το αρχείο. Ευχαριστώ
  8. οκ, δεν ξέρω που ακριβώς πρέπει να το βάλω αυτό, οπότε ας με ενημερώσουν οι διαχειριστές εάν υπάρχει πρόβλημα... Όποιος ενδιαφέρεται για carpooling για το Comicdom από Πάτρα, ας μου στείλει ένα πμ. Υπάρχει 1 θέση, συμμετοχή 10 ευρώ ανα διαδρομή.
  9. Αχά! Θένκς The Metabarons 018 - Ο Ακατανόμαστος, ο τελευταίος των Μεταβαρόνων.cbr
  10. Από εμένα κανένα πρόβλημα. Μόνο που δεν ξέρω τι να κάνω για να ανεβάσω attachment. Help please?
  11. Παιδιά το 8. Ακατανόμαστος: ο Τελευταίος των Μεταβαρόνων #218-222 το έχω εγώ σκαναρισμένο σε cbr. Νομίζω μόνη μου το σκανάρισα γιατί έχω στην κατοχή μου τα αντίστοιχα τευχάκια, αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου, μπορεί να το βρήκα από αλλού, δεν θυμάμαι πλέον. Θέλετε/μπορώ να το ανεβάσω κάπου εδώ; ΥΓ: Α και btw... αυτή η ρημαδιασμένη η Humanoids, δεν κοιτάει να εκδόσει το τελευταίο τεύχος των Μεταβαρόνων στα αγγλικά, πριν προχωρήσει σε καινούριες εκδόσεις; Μας έχει αφήσει με την συλλογή μας ημιτελή.
  12. Το παρέλαβα και το διάβασα. Πραγματικά κρίμα που ο Κυριαζής δεν κατάφερε να βρει εκδότη για αυτή του την ιδέα και αναγκάστηκε να το κάνει self-publish. Και γιατί το λέω αυτό... γιατί είναι ίσως η καλύτερη ιδέα σεναρίου που έχω διαβάσει από αυτόν και θα μπορούσε πραγματικά να αναπτυχθεί τόόόόσο πολύ. Θα ήθελα στ αλήθεια να το βλεπα να ξεδιπλώνεται σε τευχάκια με πάμπολλα twists and turns που πιστεύω εύκολα μπορούν να "γεννηθούν" από την σεναριακή ιδέα. Όπως και να χει όμως, είμαι πολύ ευχαριστημένη που έδωσα την συνεισφορά μου για να εκδοθεί αυτό το κόμικ. Πραγματικά αξίζει.
  13. Α, εσύ ήσουν τελικά δλδ; Εντάξει, θα γνωριστούμε πιο εύκολα τώρα που σε στάμπαρα. Είπα θα ανέβω πιο "οργανωμένη" την επόμενη φορά και btw... θα ανέβει βιντεάκι από τον διαγωνισμό να δούμε και μεις οι υπόλοιποι;;;;;
  14. happiness

    Comicdom 2013 (19/4-21/4)

    Λοιπόν παίδες, εγώ ήλθον, είδον και απέρχομαι, καθότι επαρχιώτισσα και έχω και άλλες υποχρεώσεις στην Αθήνα. Την φθαριστήθηκα τίγκα την επίσκεψή μου στο φεστιβάλ. Είχα μερικά χρόνια να έρθω και έπαθα πλάκα από το πόσο κόσμο μαζεύει πλέον, καθότι τις πρώτες χρονιές που είχα ξανάρθει ήταν πολύ πιο χαλαρά τα πράγματα. Αγόρασα κυρίως μικρά και φτηνά κόμικ διότι αφενός πολλά μου φάνηκαν ακριβά σε σχέση μεγέθους-τιμής (οκ, ναι το ξέρω ότι δεν παίζει μόνο αυτό ρόλο για την τιμή, αλλά όταν είναι να αγοράσω κάτι "άγνωστο" σε μένα μετράει πολύ), αφετέρου δεν διαβάζω υπερηρωικά για να κάτσω να λιώσω στα χαρτοκούτια με τα back issues, αφετρίτου δεν αγοράζω μεταφρασμένα από αγγλικά γιατί προτιμώ να τα παραγγέλνω από ίντερνετ, να ρχονται και φτηνότερα (κανόνας στον οποίο έκανα μία εξαίρεση για το umbrella academy που ήταν στην πολύ καλή τιμή των 10ε). Δεν ήξερα ότι ο διαγωνισμός cosplay χρειαζόταν πρόσκληση (και ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα τιγκάρει το αμφιθέατρο, καθώς όπως είπα αλλιώς είχα συνηθίσει ) και δεν κατάφερα να μπω μέσα με την παρέα μου. Κάθισα όμως έξω στον διάδρομο για να κλέβω ματιές από αυτούς που βγαίναν από την αίθουσα και τους κοιτούσα μέσ' την τρελή χαρά (ούτε πιτσιρίκι που του χαρίζουν καραμέλες δεν θα χαιρόταν τόσο). Το ρεζουμέ είναι ότι από του χρόνου θα έρχομαι πιο προετοιμασμένη και οργανωμένη. Τα χαιρετίσματά μου στους υπόλοιπους που θα πάνε και αύριο. cheers.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.