Μετάβαση στο περιεχόμενο

arnitis

Members
  • Περιεχόμενο

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από arnitis

  1. καλωσηλθες φιλε!!!καλο καλοκαιρι να εχουμε ολοι!!
  2. εχει εξαερισμο??η μπαινεις μεσα και λιποθυμας!!? και το αλλο το σημαντικο ειναι αμα εχει air condition..αλλιως ειναι μαρτυριο..σκεφτειτε μονο να εχει εξω 40 βαθμους,να εχει μπει πριν απο σας ενας για βαρια δουλεια....,να βλεπεις ολους γυρω να σε κοιτανε(ασχετα που στην πραγματικοτητα δεν βλεπουν) και αλλοι τοσοι να χτυπανε την πορτα,γιατι δεν κρατιουνται,ενω μολις εχεις διαπιστωσει οτι εχει τελειωσει και το χαρτι!!!! Υ.Γ.αν επισης δεν μπορεις να καλεσεις κανεναν,γιατι το κινητο δεν εχει σημα εκει μεσα...τοτε αυτη η τουαλεττα δεν εχει καμια διαφορα απο την κολαση
  3. το γεγονος οτι οι ψυχολογοι που εισηγηθηκαν το θεμα στο συνεδριο ηταν γυναικες εξηγει την ολη αναλυση.Οι κυριες,απλως,αποκαλυψαν το κομπλεξ τους που τις οδηγει στο να καταδιωκουν καθε τι αρσενικο ακομα και οταν προκειται για καρτουν.Ελεος!
  4. καλωσηλθες και καλα να περναμε!!
  5. καλωσηλθες Μιραντα!!! εχει και εκει Αθηνα τοση ζεστη οσο η Θεσσαλονικη?εσκασα...
  6. δεν εχω να πω πολλα...χαιρομαι που μπαινεις στην παρεα μας..
  7. arnitis

    Βρε τον παππού...

    Κορυφαιο!!!αυτο εχω να πω μονο.... :hilarious:
  8. Ομολογω οτι οσα σχεδια ειδα εμεινα εκπληκτος..ολα ειναι φοβερα!! :clap: εδω προσθετω κ ενα δικο μου που δεν ειναι,βεβαια, cartoon,αλλα νομιζω οτι εινια καλουτσικο..
  9. τον asterix τον ξερουν και οι πετρες...απο τα καλυτερα κομιξ και του χρειαζοταν μια αφιερωση..
  10. arnitis

    ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ [ GARFIELD ]

    οντως πολυ καλη παρουσιαση!!εγς θυμαμαι εβλεπα και κινουμενα σχεδια με τον garfiled που ηταν κ αυτα εξισου διασκεδαστικα!
  11. Ευχαριστω πολυ για την θερμη υποδοχη. ....η ζεστη συνεχιζεται θα συνεχισουμε να τσουγκριζουμε τα μπυρονια μας για πολυ ακομα καλα να περναμε!!!
  12. arnitis

    καινουργιο μελος

    καλησπερα σε ολους....χαιρομαι που μπαινω στην παρεα σας Σαλονικα εδω,εχει πολυ ζεστη... και ενα μεγαλο ποτηρι παγωμενης μπυρας χρειαζεται,δροσιστειτε!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.