Μετάβαση στο περιεχόμενο

linosk

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος linosk

  • Γενέθλια 07/30/1974

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Lefkosia
  • Χώρα
    Cyprus

linosk's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

1

Συνολική φήμη στο GC

  1. Καλώς τον "συγχωριανό" ! Αυξανόμαστε και πληθαίνουμε βλέπω :clap: Από που είσαι φίλε? Εγώ είμαι από Λευκωσία και απότι πρέπει να είδες είμαι και εγώ φανατικός των Disney! Άντε να ανταλλάξουμε και καμιά χρήσιμη πληροφορία για τα κόμιξ στην Κύπρο!
  2. Παιδιά, όλους για την θερμότατη υποδοχή! Ομολογώ ότι δεν περίμενα τόσο φιλικό και ευχάριστο καλοσόρισμα και χαίρομαι που διαπιστώνω ότι υπάρχουν και πολλοί παπιάνθρωποι (και παπιογυναίκες, για να μην παραιξηγηθώ!). Φιλε Turbo, είμαι από Λευκωσία. Εσύ? Φίλε giacobits καλώς σε βρήκα! Φίλε arniitis Φίλε NetGhost ,η γελιογραφία σου πέρα για πέρα αληθινή. :thup: αν και δεν έχουν μέινει μόνο εκεί...μας &^*$@ κανονικά. Να μην ξεχνάμε και τους Άγγλους! Φίλε ftsr γειά μας! Φίλε DJO, όλοι κρύβουν μέσα τους μια πάπια! :pSLEEP: Φίλη Ariane75, χωρίς κέρμα άστα να πάνε... :cry3: Φίλε Leonidas1994 χαιρετίσματα στην αδελφή νήσο Κρήτη. Φίλε dionik. έχεις απόλυτο δίκιο...ήδη έχω δει εκδόσεις που ούτε ήξερα ότι υπάρχουν! Το πρόβλημα είναι ότι τις θέλω!!!! Φίλε GreekComicFan, έχεις δίκιο και χαίρομαι πολύ για αυτό. Καλοκαίρι - μπιρίτσα - παραλία :beach: - κοιλίτσα :thdown: ! Προσοχή στην υπερβολική κατανάλωση... ! :Beers: :Sick: :gnight:
  3. linosk

    Καλησπέρα από Κύπρο!

    Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια σε όσους δημιούργησαν το site. Έχω ήδη διαβάσει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για το αγαπημένο μου χόμπυ στα διάφορα forums. Συλλέγω σχεδόν όλα τα Ελληνικά κόμιξ του Disney από μικρός καθώς επίσης και παλιά Αμερικάνικα (Golden Age) του Carl Barks και όχι μόνο. Δυστυχώς μου λέιπουν αρκετά από την κάθε σειρά και οι πηγές παλιών κόμιξ στην Κύπρο είναι περιορισμένες. Όμως με λίγη υπομονή, μέσω internet και με κανένα ταξιδάκι μέσα μέσα στην μητέρα πατρίδα ελπίζω να συμπληρώσω σιγά σιγά κάποια από τα κενά μου. Καλό καλοκαίρι σε όλους ! :sunshine:
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.