Μετάβαση στο περιεχόμενο

troogi

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από troogi

  1. Και εγω δεν εχω δει το 12....το κραταω να το δω μαζι με το 13 Που να χορτασεις με 1 μονο!!!
  2. Με το Galactica ξενερωσα διοτι κοντεψα να γερασω μεχρι να γινει κάτι συνταρακτικο! Ναι καταλαβαινω το να υπαρχει κατοχη απο τους cylons και να εχεις ενα δυο διστημοπλοια να ελπιζεις ειναι ζορικη κατασταση, αλλα ελεος μου κανε τρια επεισόδια για να αποφασισουν να κατεβουν μια βολτα μεχρι τον πλανητη. Τους ειπα και γω να το γυριζουν αν θελουν, αλλα εγω δεν θα το βλέπω. Για το life on Mars πρεπει να σου αρεσει λίγο η αγγλική κουλτούρα. Ενταξει ακομα και να μην σου αρέσει ιδιαίτερα, 12 επεισόδια ειναι ολα κι ολα!!!!!! Με το lost ομως ναι καλα τα είπε DJO και για μένα πρόέχει η δράση και η ατμόσφαιρα, αλλα δεν ειδα ιδιαίτερη δράση στην ιστορία με τον μπατσο της Κλαιρ. Ουτε πρόσθεσε επιμένω κάτι στον χαρακτήρα της που ξέρουμε. Μπορέι βέβαια απο την άλλη απλά εγώ να αντιπαθώ τον συγκεκριμενο χαρακτήρα!!!!! Το θέμα είναι ότι δίνει πολύ λίγες απαντήσεις γιατι απλά θέλουν να τραβήξουν την σειρά μια σαιζόν ακόμα. Και αυτό είναι πάντα που καταστρέφει μαι σειρά τέτοιου είδους που ίσως θα πρεπε να τελειώσει σε τρεις σαιζόν. Μην ακούγομαι απαισιόδοξος πάντως. Εγώ ακόμα ελπίζω. Αλλωστε παραμένει απο τις καλύτερες σειρες που μπορούμε να δούμε!
  3. Δεν νομίζω ότι ο τρίτος κύκλος είανι τόσο φοβερός Στην αμερική λένε πάντως ότι δεν πάει καλα και εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι κάνει μια κοιλιά σε μερικά επεισόδια Μερικες ιστορίες και σκηνές απλά δεν δίνουν τιποτα στην σειρα (πχ το κάκιστο επεισόδιο 6 που δεν μας έδωσε κανένα στοιχείο για τον χαρακτήρα της Κειτ με το Flashback, η το μάλλον αδιάφορο κατα τη γνώμη μου 10ο επεισόδιο!!!) και είναι παραπάνω από προφανές ότι έχουν μπεί εκεί απλά και μόνο για να μεγαλώσει το πληθος των επεισοδίων. Μερικά επεισόδια όμως σαν το εκπληκτικό 9 και το 11 ειναι αυτα που ζωντανεύουν το ενδιαφέρον Αυτό βέβαια είχε ξεκινήσει απο την δεύτερη σαιζόν και σε αυτό συνέβαλε νομίζω και η μεγάλη διακοπή που είχε στην αμερική (κάπου 3 μηνες) που για μας που παρακολουθούσαμε εβδομάδα με εβδομάδα απλά μας έδιωξε. Ξενέρωσα πέρσι με το Gallactica, ελπίζω να μην ξενερώσω και με το lost τώρα. Θα μου μείνει μόνο το Heroes και κανενα life on mars....
  4. Μυστικοί 7 !!!!! Λες και καναμε βουτια στις κλειστες αποθήκες του μυαλού ηταν αυτό Αλήθεια τα παιδια τωρα διαβαζουν τετοια (αντιστοιχα) "ρομαντικα" κειμενα??????
  5. Εχω την τύχη να μην έχω ξεχάσει ποτέ τον Σεραφίνο χάρη στο τοστάδικο πίσω από το Ιπποκράτειο!!!!!! Μετά το άρθρο αυτό όμως θα λεγα οτι ξαναθυμήθηκα ουσιαστικά Ευχαριστώ πολύ!
  6. Είμαι σίγουρος ότι πρέπει η Ελληνίδα μάνα να έχει ένα γονίδιο που "κοιμάται" και ξαφνικά ξύπνάει και την κάνει ένα κομικοφάγο ον (το οπόιο για τις λίγες στιγμές που εμφανίζεται ακολουθείται από φρικιαστικές κραυγές που μοιάζουν να ακούγονται σαν "πότε θα μεγαλώσεις παιδί μουυυυυυυυυ") Α ρε μανα τι σου εφτιαγαν τα συρτάρτια στις βιβλιοθήκες!!!!!!! Οταν γεμισαν με Μικυ ποπαυ και σεραφινο τα αδειασες στα μεσα του 80 Οι βαβούρες χάθηκαν στις αρχες του 90 Τα αστεριχ στα μεσα του 90 τα λουκυ λουκ δεν πρόλαβαν καν να γεμίζουν τα συρταρια Ενω οι τελευταίοι επιζώντες οι αντιριξ συμφωνίξ εξαφανίστηκαν σε άγνωστες περιόδους της νεότερης ιστορίας!!! Τωρα δεν έχει μέινει τίποτα παρα μπόλικος χώρος!!! Ελπίχω οι επόμενες γενιές να έχουμε πιο πολύ μυαλό!
  7. troogi

    Τα Desktop σας!

    Αφου συγχαρώ τον akolit (και ρωτησω τι ακριβώς ειναι αυτο το τυπάκι), σας παραθέτω και το δικό μου Ενα εργο τεχνης πάνω στο τραγούδι Ενα κλεμμένο ποδήλατο των Stereo Nova Copyright aggelos@themovement.gr (για να ειμαστε και σωστοί)
  8. Ουτε εγω μπορώ να πρωτοτυπήσω. Απο υπογραφή στο blue white....μαλλον του Valtasar!
  9. Αχχχ τι μου θυμίσατε Διακοπές πριν απο 6 χρόνια και αγορά Αντιριξ Συμφωνιξ για να χαλαρώσω το μεσημέρι!!!!!!!! Ωραίες εποχές!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.