Μετάβαση στο περιεχόμενο

deimos

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    19
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

deimos's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

134

Συνολική φήμη στο GC

  1. Για το σενάριο DJO γιατί λες ότι την αδικεί? Μου άρεσε το ότι ήταν ξεκούραστα απλό και straight forward με βάρος στο συμβολισμό. Αγαπημένη σκηνή που θυμάμαι από όταν το χα δει στον κινηματογράφο, όταν βγάζει ο 9 τη λεπίδα από το νυστέρι για να βάλει στη θέση της τη λάμπα, λέγοντας ότι το όπλο δεν είναι αναγκαστικά το χρησιμότερο που μπορείς να έχεις Εξαιρετικό έργο.
  2. Αποκλείεται αφού έπρεπε να φύγω τρέχοντας πάλι μετά το τέλος της ταινίας... Αλλά αν επιμένετε εντάξει
  3. Germanicus, αυτό να βάλεις στην επόμενη προβολή στην αρχή! "Νταξει ρε παιδια... θα τα φέρω σε 10 μέρες!!!" Ο Τάκης έχει @@!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
  4. Έπρεπε να φύγω άλλα με κράτησε το suspense! Από ποιά ταινία είναι αυτό το έπος ρε παιδιά?
  5. Ο Μπάμπης ο σουγιάς, ο Περικλής ο μεντεσές... Γ*μώτο θα έχανα θυμάμαι μόνο 3: Tin-Tin, Funboy, T-Bone... αν και αυτός ήταν αρχηγός τους, συμμετείχε στο ξύλο? Τα κρεπάκια και εμείς λέμε ευχαριστούμε πολύ!
  6. Πόσο κρίμα είναι να υπάρχουν τέτοιες ευκαιρίες και να μην τις μαθαίνει ο κόσμος που ενδιαφέρεται. Π.χ. εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι και θα το παρακολουθούσα τρέχοντας! Τι σχέδια έχετε για μετά?
  7. Παιδιά πρέπει να πω ότι το παρεάκι σας είναι εξαιρετικό και οι προβολές απίθανες! Το anime δεν το είχα δει ξανά (και με έκραζε η Ειρήνη). Για το κοράκι επειδή με έχει φάει η περιέργεια που έπρεπε να φύγουμε με το τελείωμα της ταινίας... ποιό ήταν το trivia τελικά???? DJO εγώ σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη φιλοξενία!! Ελπίζω να σου άρεσε το ημερολόγιο (προσοχή στα σχόλια κύριοι, είναι και η κοπέλα μου μέσα!!! ) Μαρία θα μεταφέρω τα ευγενικά σου λόγια στην συνάδελφο σου σεφ! Φοβερά τα πιτσάκια σου!!! Να ξαναφτιάξεις!!
  8. deimos

    Deimos Comics: Theoktonia

    Σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια! Valtasar πάρα πολλοί συμφωνούν με την άποψή σου περί έντυπου, οπότε αναπόφεκτα θα εκτυπωθεί εν καιρώ
  9. deimos

    Deimos Comics: Theoktonia

    Έχει προηγηθεί έρευνα για να μην έχει ασυνέπειες με την υπάρχουσα μυθολογία. Πρόκειται για συνέχεια αν θες. Οπότε το "αμυδρά" εμπνευσμένο θεωρώ ότι αδικεί την ιστορία. Αν αγαπάς την αρχαιοελληνική μυθολογία θα αναγνωρίσεις πολλά στοιχεία. Πχ την ασπίδα του Αχιλλέα (είναι σχεδιασμένη όπως περιγράφει ο Όμηρος) και τα θρυλικά λόγια του Αχιλλέα από την Οδύσσεια: "είναι προτιμότερο να είσαι ζητιάνος στον πάνω κόσμο, παρά βασιλιάς στον κάτω".
  10. deimos

    Deimos Comics: Theoktonia

    Τα πάντα είναι θέμα προσφοράς-ζήτησης. Πρόκειται για on line comic οπότε επιχειρηματικά η πιο λογική επιλογή είναι τα αγγλικά. Το αν θα έπρεπε να είναι ελληνικά δυσκολεύομαι να το απαντήσω. Για συναισθηματικούς λόγους? Ενδεχομένως. Για επιχειρηματικούς? Τότε όχι.
  11. deimos

    Deimos Comics: Theoktonia

    Γειά σας φίλοι, θέλω να σας προσκαλέσω να διαβάσετε το πρώτο 13σέλιδο δωρεάν μέρος του προλόγου της Θεοκτονίας. Πρόκειται για μια σειρά βασισμένη στην αρχαιοελληνική μυθολογία και διαδραματίζεται κατά τον 6ο αιώνα π.Χ.. Στον πρόλογο μια νεαρή ιέρεια του Απόλλωνα βλέπει ένα προφητικό όραμα στο οποίο ο ναός του Δία στην Ολυμπία δέχεται επίθεση από τις στρατιές του Άδη. Μπορείτε να το διαβάσετε στο on line flipping book http://fbook.deimoscomics.com/ στο τέλος της λίστας. Επίσης το site της σειράς είναι το www.theoktonia.com Περιμένω τα σχόλια σας με πολύ ενδιαφέρον Δημοσθένης Δασκαλέας www.deimoscomics.com
  12. Γεια σου Δημήτρη, και εγώ χάρηκα! Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Για τη Θεοκτονία είμαι πολύ ενθουσιασμένος αλλά δεν την κυκλοφορώ ακόμα γιατί η παραγωγή είναι στο δεύτερο τεύχος. Κανονικά πρέπει να προηγείται η παραγωγή της έκδοσης 6 μήνες ή τουλάχιστον 4. Οπότε βγαίνει Φεβρουάριο. Το God of War ήταν όντως από τις εμπνεύσεις αλλά λέω καλύτερα να κάνει έλληνας σύγχρονη μυθολογία. Είδαμε και το immortals και την ακούσαμε... Ελληνικά όπως έγραψα προς το παρόν δεν έχω σχέδια. Ελπίζω σε ψηφιακές πωλήσεις στον αγγλόφωνο on line κόσμο. Η Παναγιά μαζί μας... Για το γράμμα το μήνα είσαι ο πρώτος που το σχολιάζει Γεια σου Geokon!!! Στο deviant τα χαμε πει ε? Πολύ ευχαρίστως Valtazar! Πες μου πότε είσαι και θα έρθω. Στο Μοναστηράκι είναι έτσι?
  13. Ευχαριστώ παιδιά. Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για ελληνικές μεταφράσεις. Τα πάντα είναι θέμα προσφοράς - ζήτησης βέβαια. Όσον αφορά στις αναλύσεις το ψάχνουμε ακόμα ποιά είναι η βέλτιστη λύση, αν και την πρώτη μέρα δοκιμάστικε η ιστοσελίδα από μεγάλο όγκο επισκέψεων.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.