Μετάβαση στο περιεχόμενο

Takis_Pap

Members
  • Περιεχόμενο

    58
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Takis_Pap

  • Γενέθλια 04/12/1996

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Πόλη
    Καρδίτσα
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Κόμιξ, μουσική, ταινίες, βιβλία.

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Takis_Pap's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

180

Συνολική φήμη στο GC

  1. Και Κλασικα Σεραφινο-Τιραμόλα τόμοι 1 & 2
  2. Takis_Pap

    ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ

    Θα έχει κανένα δωράκι ο τριτος τόμος;
  3. Χρόνια Πολλά Greekcomics!

  4. Το στοκ Καμπανά - Edimas κλπ διανέμεται από το πρακτορείο <<Ευρώπη>>.
  5. Φώτο δεν υπάρχει (θα ακολουθήσει σύντομα), αλλά οι τόμοι πρέπει να είναι αυτό ακριβως που λες. Τα τεύχη που διάβασα από Σπάιντερμαν ήταν περίπου 570-580 - από τον τόμο 15. Μία ιστορία που θυμάμαι, έλεγε για ένα παιδί που γινόταν τέρας και πήγε να σκοτώσει τον πατερα του, αλλά το σταματούσε μια γυναίκα. Είχε και μαι ιστορία με Άιρον Μαν. (πολύ άκυρη περιγραφή)
  6. Takis_Pap

    ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ

    Και από την άλλη μεριά έχει το σχέδιο της θήκης με τη γνωστή φράση: ''ο άνθρωπος που πυροβολεί πιο γρήγορα από τον ίσκιο του''.
  7. Θα σε απογοητεύσω DJO, αλλά δεν είναι αυτοί οι τόμοι. Μάλλον πρόκειται για ξεσκαρτάρισμα τευχών (βλέπε Σπάιντερμαν). Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για τις παλιές ιστορίες του Κάπταιν Αμέρικα. Ο Σπάιντερμαν με απογοήτευσε (δεν είχα ξαναδιαβάσει υπερηρωικά ).
  8. Μετά τους τόμους Σπάιντερμαν, σειρά έχουν οι τόμοι Captain America τους οποίους μόλις σήμερα εντόπισα. Διαθέσιμα είναι τα νούμερα 5, 6, 7 και 8 (νούμερα τόμων, όχι τευχών). Τιμή: 3,5 Ευρώ, η οποία είναι κολλημένη και όχι γραμμένη στο εξώφυλλο, όπως στα Σπάιντερμαν (μάλλον πρόκειται για παλαιότερη έκδοση)
  9. Takis_Pap

    ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΜΙΞ

    Μήπως ο Τερζό σκέφτεται να σταματήσει αυτές τις σειρές; Από τη Βιβλιοθήκη Κόμιξ 3 τόμοι μένουν ακόμα - μπορεί να τους βγάλει μαζεμένους για να τελειώνει. Αλλά τη Μεγάλη Βιβλιοθήκη του Καρλ Μπαρκς νομίζω πως θα τη σταματήσει, έστω για κανα δυο χρονάκια αν όχι οριστικά. Ζούμε σε καιρούς οικονομικής κρίσης. Ας μην ξεχνούμε ότι είναι μπλεγμένος και ο ΔΟΛ στη δουλειά, ο οποίος δε δίστασε να κλείσει τα ''Ελληνικά Γράμματα'', θα τον σταματήσει μια σειρά κόμικ; Μακάρι να συνεχίσουν όλες οι σειρές κανονικά και να βγει και Βιβλιοθήκη Φλόυντ Γκόττφρεντσον.
  10. Takis_Pap

    FANTAZOO

    Υπάρχει και στα βιβλιοπωλεία;
  11. Σήμερα είδα τον τομο 14 από Σπάιντερ Μαν.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.