Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ironhide

Members
  • Περιεχόμενο

    641
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Καταχωρήσεις δημοσιεύτηκε από Ironhide

  1. 10 ώρες πριν, germanicus είπε:

    image.png:) 

     

     

    Ίσως να μην είναι πρωταπριλιάτικο γιατί η είδηση παίζει από 31 Μαρτίου σε site του εξωτερικού. Σύμφωνα με αυτά, η έναρξη των γυρισμάτων θα είναι τον Ιούνιο στην Ελλάδα.

     

    πχ 

    Netflix Two Knives Out Sequels $400 million plus deal; Daniel Craig Rian Johnson – Deadline 

    'Knives Out' Sequels Land at Netflix | Hollywood Reporter

    • Like 3
  2. 10 ώρες πριν, germanicus είπε:

     

    [imdb=tt2303687]

     

     

    είχα ξεχάσει πόσο καλό είναι :) Βασικά είχα χαλαστεί κάπως με την 4η σεζόν και το είχα αφήσει. Τις προάλλες καταβρόχθισα την 5η και τώρα προχωράω με την 6η που βγαίνει αυτή την εποχή. Από τη μια κάπου με έχει κουράσει αυτή η ατέρμονη ιστορία με τη μυστήρια εγκληματική οργάνωση που είναι πίσω απ'όλα :D Από την άλλη όμως, μόλις τέλεψα το S06E02 και ομολογώ ότι με ξαναέχει εξιτάρει :) Ο σεναριογράφος Jed Mercurio κάνει κάτι διαολεμένα καλά :) (βέβαια, έτσι γούσταρα και στο Bodyguard και εντέλει δεν είδα ποτέ το τελευταίο επεισόδιο. Αν και διάβαζα ονλάην τα σχόλια όπως έπαιζε στην Αγγλία :D Αλλά κάπου το παρατράβηξε και εκεί με τα conspiracies του και εντέλει δεν έκατσα ποτέ να το δω. Όπως όμως είναι προφανές είναι τρελός μάστορας του σασπένς :D )

     

    :cheers5: 

     

    Μου είχε λείψει και σε μένα η σειρά. Δεν είχα ευχαριστηθεί τόσο την 5η σεζόν γιατί κάποια επεισόδια έβγαιναν μαζί με την 8η του GoT, επομένως το ενδιαφέρον ήταν αλλού.  Μέγα λάθος τελικά. Πολύ καλά τα δυο πρώτα επεισόδια, ιδιαίτερα το δεύτερο που κάνει και τη σύνδεση με τις προηγούμενες σεζόν. Ανυπομονώ για τα επόμενα. Now we're sucking diesel. 

     

    r/lineofduty - I'm only interested in one thing

    • Αστείο 1
  3. Πριν από 1 ώρα, Pilgrim είπε:

    Αισθητά μικρότερο το #3 σε πάχος και ίσως να είναι η ιδέα μου αλλά το χαρτί μου φάνηκε ελάχιστα πιο χοντρό. Θα διαβαστούν όλα μαζί και θα κριθούν.

    Μια ερώτηση μένει να απαντηθεί μόνο. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ ΡΕ??? :crying:

    Πάνε οι εποχές που είχαμε και 2 σταυρόλεξα στην ίδια εφημερίδα. κλαψ

    Όντως είναι μικρότερο σε πάχος επειδή δεν είναι διπλό όπως τα προηγούμενα.

    Ευτυχώς δεν ήμουν ο μόνος που έψαχνε το σταυρόλεξο τελικά. :lol::crying:

    • Like 4
  4. @Indian Έχω διαβάσει το βιβλίο 2 φορές(η 2η τον Αύγουστο πριν προβληθεί η ταινία για επανάληψη) και πίστεψε με, ήταν το ίδιο απολαυστικό. Μεγάλος μέρος του κοινού το θεωρεί το καλύτερο του συγγραφέα. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον  "Κοκκινολαίμη" το κορυφαίο του και χαίρομαι που δεν μετέφεραν αυτό στη μεγάλη οθόνη γιατί δεν θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να το παρουσιάσουν τόσο χάλια όπως έκαναν με τον Χιονάνθρωπο. Οι άνθρωποι όχι μόνο πετσόκοψαν το βιβλίο σε βαθμό που οι χαρακτήρες, σου είναι αδιάφοροι αλλά δεν έβαλαν στο τελικό αποτέλεσμα που προβλήθηκε στις αίθουσες, σκηνές δράσης που υπήρχαν μέσα στα trailer που κυκλοφορούσαν. Επειδή είχα πάει με παρέα που δεν είχε διαβάσει το βιβλίο, τους είχα πει ότι δεν θα κάνω σύγκριση. Αμ δε. Φτάνοντας στην τελευταία σκηνή

    όπου ο δολοφόνος πέφτει

    (που δεν έχει καμία σχέση με το πως τελειώνει το βιβλίο)  δεν άντεξα και γέλασα σε βαθμό που γύρισαν και με κοίταζαν από τις διπλανές θέσεις. Οπότε, παρά τα ωραία τοπία και το δυνατό καστ στο τέλος αναρωτιόμουν αν βρήκα τελικά την ταινία που δεν άξιζε να τη δω στον κινηματογράφο. Για το λόγο αυτό, μην κάνεις στην άκρη το βιβλίο. Όποτε βρεις ευκαιρία κάνε μια ανάγνωση, ειδικά αυτή την εποχή είναι ότι πρέπει λόγω καιρού κτλ.   

    2 ώρες πριν, Indian είπε:

    Είδα το "Snowman".

     

    Ενώ φάνηκε να έχει ενδιαφέρουσα υπόθεση,η σκηνοθεσία κινείται σε πολύ αργό τέμπο που θα το ζήλευε κι ο μακαρίτης ο Αγγελόπουλος. Οι σκηνές έντασης,δράσης ή αγωνίας έλαμψαν δια της απουσίας τους. Για να είμαι όμως ειλικρινής,μερικά πλάνα εντυπωσίαζαν. Υπήρχαν στιγμές που προσωπικά δεν με ενδιέφερε ποιος ήταν ο δολοφόνος,ούτε εάν θα τον πιάσουν. :P Αν και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο (και μετά από αυτό που είδα μάλλον θα το καθυστερήσω),ρώτησα κάποιους που το έχουν διαβάσει και μου είπαν ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές με την ταινία,καθώς επίσης κι ότι έχουν παραληφθεί πολλά σημεία. Ακόμα και οι σκηνές δράσης έχουν παραληφθεί. Βέβαια δεν μπορώ να έχω προσωπική άποψη,αν δεν διαβάσω κι εγώ το βιβλίο. Αυτό που σίγουρα μπορώ να πω είναι ότι η ταινία δεν με ενθουσίασε. :( 

     

    :beer: 

    • Like 5
  5. Line of Duty σεζόν 1-4.  Αστυνομική σειρά που ασχολείται με την διαφθορά στην αστυνομία. Τελειώνοντας την πρώτη ήμουν ψιλοαπογοητευμένος γιατί διαβάζοντας το σχόλιο του germ(για την 4η σεζόν όμως.. post 4374) περίμενα σπουδαία πράγματα. Έλεγα λοιπόν να μην την συνεχίσω αλλά της έδωσα μια ευκαιρία και τελικά έκανα πολύ καλά διότι βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό. Από εκεί που στην πρώτη σεζόν δεν καιγόμουν να βάλω το επόμενο επεισόδιο σύντομα ή και με το τέλος του προηγούμενου, από την μέση της δεύτερης σεζόν και μετά το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Σημαντικό ρόλο παίζουν φυσικά οι ηθοποιοί(DUNBAR=ΘΕΟΣ) αλλά και οι αναπάντεχες εξελίξεις στην πλοκή. Ειδικά τα τελευταία επεισόδια 3ης και 4ης σεζόν είναι υπέροχα. Ανακοινώθηκε ότι θα έχει και 5η σεζόν, οπότε αναμένουμε. 

    • Like 6
  6. Τα βίντεο που ανεβάζουν αυτά τα δύο κανάλια(Zurik 23M και TheGaroStudios που έχεις ανεβάσει και παραπάνω) είναι πανέμορφα και νομίζω αξίζει να τα τσεκάρουν όλοι. Προσθέτω και αυτό για τον Jon που δεν νομίζω να έχει ανεβεί.
     
     https://www.youtube.com/watch?v=uuDu43Gnyts
     
    Επιπλέον αντιγράφω κάτι που βρήκα στο reddit και μου φάνηκε ενδιαφέρον γιατί δεν το είχα συνδυάσει.
     
     

    I know this has probably already occurred to everybody, but I was thinking about how Ned named his three sons after people who were close to him. Robb is named after Robert Baratheon, Bran is named after Ned's brother Brandon, and Rickon is named after Ned's father. But then I remembered that Jon is named after Jon Arryn, the man who wasn't Ned's father, but raised him like a son. That's a really beautiful detail.

     

    Edit: Glad so many people enjoyed this! Just want to clarify: I've always known Jon was named after Jon Arryn; it's the parallel in the relationships that dawned on me today.
     

     
    link

    • Like 10
  7. Διασκεδαστική χωρίς να κουράζει με καλή χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών. Μην περιμένετε τρομερά πράγματα από την πλοκή αλλά θα ευχαριστηθείτε τις μάχες(μερικές βέβαια έχουν τα λάθη τους) γιατί άλλωστε νομίζω αυτό είναι που θέλαμε να δούμε οι περισσότεροι. Ίσως χρειαζόταν 1 επεισόδιο ακόμη αλλά όχι παραπάνω. Γενικά ήταν ωραίο δείγμα να τους βλέπεις όλους μαζί για πρώτη φορά. Ο Iron Fist χρειάζεται και άλλη δουλίτσα αλλά νομίζω δείχνει κάποια βελτίωση σε σχέση με την δική του σειρά.

    • Like 5
  8. Και η εικόνα που θα εμφανίζεται παντού από σήμερα.

     

    Είδες σίγουρα το 6ο επεισόδιο; Αν ναι συνέχισε.

    post-12765-0-21928800-1502892567_thumb.png

     

     

     

    edit: Συμφωνώ με τον totally, παρόλο που το απόλαυσα έχει αρκετά εώς πολλά προβλήματα που φαίνεται ότι περισσότερο τους ενδιέφερε να δούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κάποιες σκηνές παρά η συνοχή(?). Προσθέτω και εγώ κάποια ερωτήματα σε spoiler.

     

     

    Είναι ο Gentry o Usain Bolt του Westeros;

    Ποια είναι η μέγιστη ταχύτητα που πιάνουν τα κοράκια;

    Αν πεθάνει ένας WW παίρνει μαζί του και το crew που έχει δημιουργήσει; καλά που υπήρχε τότε και ένας "ξένος".

    Τι είδε στον Vyserion ο Night King και προτίμησε αυτόν αντί του Drogon που δεν πετούσε εκείνη την ώρα? +οι αλυσίδες που είπε ο totally

    Πόσο καλός είναι στο κρυφτό ο θείος Benjen?

     

     

     

     

     

     

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.