Μετάβαση στο περιεχόμενο

trinity

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

trinity's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

5

Συνολική φήμη στο GC

  1. εεε έχει πολύ λίγες επιλογές.. Πάντως εγώ θα επέλεγα wolverine! Ο καλύτερος υπερήρωας
  2. trinity

    Ταινία μικρού μήκους "ΤΠΤ''

    Πρόκειται για μία ερασιτεχνική ταινία μικρού μήκους στο πλάισιο ένος φοιτητικού διαγωνισμού όπου και λαμβάνει μέρος. Η ταινία πραγματεύεται το 24ωρο ενός νεαρού όποιος βιώνει σε μέγαλο βαθμό τη τεχνολογική υποδούλωση καθώς και την φυσική απομόνωση στο βωμό της "τεχνολατρικής κοινωνικοποίησης". Παραθέτω το link για όσους θέλουν να τη δουν και να την αξιολογήσουν: http://www.emovie.gr/movies?task=viewvideo&video_id=77 Ευχαριστώ!
  3. Έχεις τρομερό ταλέντο και κυρίως πολύ φαντασία! Τι τεχνική χρησιμοποιείς χρωματικά? Ασχολούμαι με το σχέδιο αλλά μόνο με μολύβι, από χρώματα δε γνωρίζω πολλά.. Έχεις να μου προτείνεις κάποιο σχετικό βιβλίο με τεχνικές σύνθεσης και χρωμάτων?
  4. trinity

    ΣΧΕΔΙΑ ΜΟΥ

    Πολύ καλά σχέδια!! Αλλά περισσότερο μου άρεσε ο superman.. τι χρησιμοποιήσες? κάρβουνο?
  5. Σας ευχαριστώ όλους για την υποδοχή, χαίρομαι που έγινα μέλος της παρέας! Απ'οτι βλέπω υπάρχει καλό "κομιξ-υλικό" για αναζήτηση και μελέτη..
  6. trinity

    geiaaaaaaa se olous!!!

    Eimai k egw ena kainourgio melos ths pareas!! Asxoloumai arketa me ta comics, idiaitera ths marvel enw ta teleutaia xronia exw ginei k fanatikh tou Alan Moore! Kalws sas vrhka loipon!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.