Ζάνταφ Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 5 Member ID: 41338 Group: Members Topic Count: 55 Content Count: 1136 Reputation: 7782 Achievement Points: 1206 Days Won: 22 With Us For: 694 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 26 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 5 DCeased: Dead Planet Ώρα να παρουσιάσω ένα από τα αγαπημένα μου sequels του DCeased, του κόμικ όπου οι ήρωες της DC γίνονται ένα είδος ζόμπι. Για την βασική original έκδοση έχει κάνει μια (υπέροχη) παρουσίαση ο @ nikolas12 Φυσικά το ακόλουθο review δεν θα έχει σπόιλερς για το Dead Planet, αλλά θα έχει για το original DCeased, οπότε διαβάζετε με δική σας ευθύνη. H IΣΤΟΡΙΑ: Βρισκόμαστε μερικά χρόνια μετά τα γεγονότα του DCeased. Την Γη 2 προστατεύουν οι απόγονοι και διάδοχοι του Batman και του Superman, η Wonder Girl και οι υπόλοιποι που είδαμε να επιβαίνουν στις κιβωτούς. Ο νέος Μπάτμαν λοιπόν, ο Damian, λαμβάνει ένα σήμα από τον Σάιμποργκ, που ζητάει από την νέα Justice League να επιστρέψει στην Γη. Όταν λοιπόν οι ήρωές μας επιστρέφουν στη Γη, ο Σάιμποργκ τους ενημερώνει ότι μπορούν να βρουν την θεραπεία για τον ιό αντιζωής, η οποία όπως και ο original ιός βρίσκεται μέσα του. Έτσι αφού επανενωθούν με παλιούς φίλους και γνωστούς , ξεκινούν για μια διαγαλαξιακή αποστολή για να θεραπεύσουν τα ζόμπι. Ο χρόνος όμως τους πιέζει, γιατί ο δαίμονας Trigon απειλεί να εισβάλει στην Γη και να στείλει όλα τα ζόμπι στην Κόλαση , αλλά και οι πλούσιοι, πολιτικοί και λοιπά βδελύγματα της κοινωνίας ετοιμάζουν ένα στρατό από Amazo (τα ρομπότ που έχουν τις δυνάμεις της παλιάς Justice League) για να εξολοθρεύσουν τα ζόμπι. Θα καταφέρουν οι σουπερήρωες/ μάγοι κλπ να θεραπεύσουν τους αντιζωντανούς ή είναι το τέλος της Γης; ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ: Το σενάριο είναι, όπως πάντα σχεδόν με τον Taylor, πολύ καλό, σε δένει με τους χαρακτήρες και δημιουργεί πολλή αγωνία σε ορισμένα σημεία. Μου αρέσει επίσης ότι ασχολείται αρκετά και με λιγότερο γνωστούς χαρακτήρες, τους οποίους έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ως side διακοσμητικά/κομπάρσους. Είναι ξεκάθαρο νομίζω πως την παράσταση κλέβει ο Hellblazer, ειδικά προς το τέλος, με το αρκ του στην συγκεκριμένη σειρά να φτάνει σε κορυφαίο σημείο. Μπορώ να πω με χαροποίησε ακόμα περισσότερο όταν είδα ότι πρωτοστατεί ένας πιο αμφιλεγόμενος χαρακτήρας και όχι ο Jon Kent πχ. Το σχέδιο είναι επίσης πολύ καλό, με λεπτομέρεια στις σκηνές μάχης. Με άλλα λόγια κλασικό, όμορφο, μοντέρνο υπερηρωικό σχέδιο. Εν κατακλείδι, απόλαυσα πολύ αυτό το sequel και νομίζω ότι κλείνει επάξια μια τόσο μοναδική σειρά. (Φυσικά καλύτερα από την Marvel Zombies, χωρίς ανούσιες επεκτάσεις που κανείς δεν ζήτησε) Αν λοιπόν έχετε διαβάσει το DCeased και σας άρεσε, αυτό είναι μια απαραίτητη αγορά, όχι μόνο για να ολοκληρώσετε την σειρά, αλλά επειδή είναι κι αυτή καλή ιστορία! Καλή Ανάγνωση σε όλους! 9 1 Παράθεση
nikolas12 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 10 Member ID: 33354 Group: Moderator Topic Count: 800 Content Count: 5353 Reputation: 45715 Achievement Points: 2310 Days Won: 290 With Us For: 2651 Days Status: Offline Last Seen: 23 λεπτά πριν Age: 30 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 10 Πολύ δυνατή παρουσίαση! Πρέπει να ψάξω τη συνέχεια του γιατί το DCeased μου άρεσε και δε βλέπω η Οξύ να φέρνει το Dead Planet στα ελληνικά. 3 2 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις