christs Δημοσιεύτηκε Μαίου 13, 2024 Member ID: 23613 Group: Members Topic Count: 26 Content Count: 2200 Reputation: 21435 Achievement Points: 2237 Days Won: 3 With Us For: 5002 Days Status: Offline Last Seen: Κυριακή στις 02:19 AM Age: 34 Δημοσιεύτηκε Μαίου 13, 2024 (Επεξεργασία) Καλησπέρα. Πωλούνται κόμικς που δε θέλω πια ή έχω διπλά. Θα μπαίνουν σταδιακά πράγματα, μιας και είναι μεγάλος ο όγκος. Disney κόμικς ΣΠΕΣΙΑΛ – Ντοναλντ Ντακ (Νέα Ακτίνα) Καλή κατάσταση, 13 ευρώ Η Μεγάλη Βιβλιοθήκη Καρλ Μπαρκς (Εκδόσεις Νέα Ακτίνα) #2 Το κυνήγι των κατασκόπων Καλή κατάσταση, 6 ευρώ #8 Οι επτά πόλεις της Τσιμπολα (Εκδόσεις Νέα Ακτίνα) Πολύ καλή κατάσταση, 8 ευρώ Μεγάλα Σήριαλ- Οι ένδοξοι πρόγονοι του Γκούφυ (νο25) Στη ζελατίνα περιπτέρου του, 4 ευρώ Ο άρχοντας των Μάγων / Το τουρνουά (νο15) Καλή κατάσταση, περιέχει και δουλειά του Gervasio που θα βρίσκεται στο The Comic Con το Μάιο, 4 ευρώ Στα άδυτα της μυστικής οργάνωσης Π.Α.Π.Ι. (νο26) Άριστη κατάσταση, 4 ευρώ Τζούνιορ – Τα παιδικά χρόνια του Ντόναλντ Ντακ (νο27) Στη ζελατίνα περιπτέρου του, 4 ευρώ Οι Παρασκευές του Γκούφυ (νο33) Πολύ καλή κατάσταση, 4 ευρώ Αστυνομικές Ιστορίες (νο41) ατέλεια στο πάνω δεξιά σημείο, 2 ευρώ Αλμανάκο #9 πολύ καλή κατάσταση : 1.5 ευρώ Μίκυ Μάους #467 (καθημερινή) Έχει υγρασία, δώρο με κάποια αγορά ΚΟΜΙΞ #10 (καθημερινή) ταλαιπωρία εξωτερικά, άριστο εσωτερικά δώρο με κάποια αγορά Αρκάς Επίτομα (μεγάλη έκδοση): Κόκκορας Ισοβίτης Πολύ καλή κατάσταση, 12 ευρώ Καστράτο (επίτομο μικρή έκδοση) Άριστη κατάσταση, 8 ευρώ Τεύχη: Αρκάς- Χαμηλές Πτήσεις: Κάνε πουλί να δεις καλό (νο4) Καλή κατάσταση, 2 ευρώ Αρκάς-Χαμηλές Πτήσεις: Αν πετάξει το πουλί (νο5) Καλή κατάσταση, 2 ευρώ Συνομήλικοι: Ο χειρότερος φίλος του ανθρώπου (νο1) Άριστη κατάσταση, τυπωμένο ανάποδα το εσωτερικό σε σχέση με το εξώφυλλο, δώρο με κάποια αγορά Συνομήλικοι: Γερνά καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος (νο2) Πολύ καλή κατάσταση, 3 ευρώ Αρκάς-Συνομήλικοι: Άσπονδος Σκύλος (νο3) (2 φορές) Πολύ καλή κατάσταση, 3 ευρώ Αρκάς-Συνομήλικοι: Μπάτε Σκύλοι (νο4) Πολύ καλή κατάσταση, 3 ευρώ Τρελοί Συνδυασμοί Πολύ καλή κατάσταση, 3 ευρώ Επικίνδυνα Νερά: Mη ψαρώνεις (νο1) Πολύ καλή κατάσταση, 3 ευρώ Επικίνδυνα Νερά: Στο βάθος κήπος (νο2) Πολύ καλή κατάσταση, 3 ευρώ Επικίνδυνα Νερά: Προσοχή δαγκώνει (νο3) Πολύ καλή κατάσταση, 3 ευρώ Επικίνδυνα Νερά: Μην πας βαθιά (νο4) Πολύ καλή κατάσταση, 3 ευρώ Μαλλί με μαλλί: Μαλλιά κουβάρια Πολύ καλή κατάσταση, 3 ευρώ Μαλλί με μαλλί: Κακές γλώσσες Πολύ καλή κατάσταση, 3 ευρώ Ο καλός Λύκος Πολύ καλή κατάσταση, 3 ευρώ Ο Παντελής και το λιοντάρι Πολύ καλή κατάσταση, 3 ευρώ Η ζωή μετά- Τα αδημοσίευτα Πολύ καλή κατάσταση, 3 ευρώ O Προφήτης (pocket έκδοση) Πολύ καλή κατάσταση, 3 ευρώ Ο Προφήτης οργίζεται (pocket έκδοση) Πολύ καλή κατάσταση, 3 ευρώ Λέτε ψέματα στα τεστ? (pocket έκδοση) Πολύ καλή κατάσταση, 3 ευρώ Ζευγάρια με παιδιά (pocket έκδοση) Πολύ καλή κατάσταση, 3 ευρώ Βιολογικός Μετανάστης (pocket έκδοση) Πολύ καλή κατάσταση, ψιλοεξαντλημένο και δυσεύρετο, 6 ευρώ Ζώα πολιτικά (pocket έκδοση) Πολύ καλή κατάσταση, 3 ευρώ Εχθροί εξ αίματος (pocket έκδοση) Πολύ καλή κατάσταση, ψιλοεξαντλημένο και δυσεύρετο, 6 ευρώ Χρόνια δίσεκτα (pocket έκδοση) Πολύ καλή κατάσταση, 3 ευρώ Θηρία ενήμερα (pocket έκδοση) Πολύ καλή κατάσταση, 3 ευρώ Χωρίς Πάγο-Κερασμένο (νο1) Πολύ καλή κατάσταση, 3 ευρώ Ισοβίτης-Γιατρέ έχω ένα βάρος… (εκδόσεις Λιβάνη), η παλιά η ορθόδοξη ασπρόμαυρη έκδοση, πολύ καλή κατάσταση 3 ευρώ Ο καλός Λύκος (ξανά) Καλή κατάσταση, 3 ευρώ Καστράτο Εκτός Ελέγχου (νο3) Γράψιμο στο οπισθόφυλλο, 1 ευρώ Ξυπνάς μέσα μου το ζώο – Τρελοί συνδυασμοί πολύ καλή κατάσταση, 3 ευρώ Αρκάς – Πειραματόζωα : Έχω πολλά στο μυαλό μου (νο2) Ταλαίπωρη κατάσταση, δώρο με κάποια αγορά Aρκάς – Πειραματόζωα : Νιώθω λίγο κομμένος (νο3) Ταλαίπωρη κατάσταση, δώρο με κάποια αγορά Σκληρόδετα/Έθνος: Αρκάς- Αταίριαστοι Έρωτες (σκληρόδετο/Έθνος) Πολύ καλή κατάσταση, 2 ευρώ Τίμα τον Πατέρα σου… (σκληρόδετο/Έθνος) Πολύ καλή κατάσταση, 2 ευρώ Μπαμπά, πετάω (σκληρόδετο/Έθνος) Πολύ καλή κατάσταση, 2 ευρώ Αρκάς-Πειραματόζωα: Δε βλέπω βελτίωση (σκληρόδετο/Έθνος) Πολύ καλή κατάσταση, 2 ευρώ Καλύτερες τιμές σε πακέτα. Συναλλαγή (προτιμητέα): Χέρι με χέρι Θεσσαλονίκη / The Comic Con Αποστολή: Box Now. Πληρωμή: Κατάθεση σε λογαριασμό (Εurobank/Πειραιώς), IRIS, Revolut. Θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα. Ευχαριστώ. Επεξεργασία Μαίου 13, 2024 από christs 11 1 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις