leonidio Posted April 13, 2017 Member ID: 12,189 Group: Veterans Topic Count: 848 Content Count: 3,050 Reputation: 41,800 Achievement Points: 3,061 Days Won: 28 With Us For: 5,326 Days Status: Offline Last Seen: August 22 Age: 52 Share Posted April 13, 2017 Φανζίν, το οποίο κυκλοφόρησε στο φετινό Comicdom, αφού ο δημιουργός του προσπάθησε να το εκδώσει μέσω crowdfunding. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα ιστορία φαντασίας η οποία ξεκινά αναμενόμενα και προβλέψιμα, αλλά στο τέλος μας περιμένει μια διπλή ανατροπή (την πρώτη την είχα καταλάβει, τη δεύτερη όχι), η οποία μας υποχρεώνει να δούμε την ιστορία μέσα από ένα άλλο πρίσμα Ιδιόρρυθμο το σχέδιο, κάπως περισσότερο καρτουνίστικο για τα γούστα μου, επηρεασμένο και από μάνγκα, αλλά προφανώς ο καλλιτέχνης έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης Κατά τα άλλα, μια ακόμη ωραία έκδοση, με θερμοκόλληση, σε σκληρό χαρτί και πολύ ζωντανά χρώματα. Μειονέκτημα, η κατά τη γνώμη μου, τσουχτερή τιμή (8 ευρώ) Παραθέτω δύο εικόνες, που τις βρήκα στο Ίντερνετ, για να πάρετε μια ιδέα για το σχέδιο. Δεν μπορούσα να σκανάρω το εσωτερικό, λόγω της θερμοκόλλησης Ο δημιουργός έχει ασχοληθεί και με το animation, και έχει συμμετάσχει με μια ταινία τριών λεπτών (Number 26)στο διαγωνιστικό τμήμα των ταινιών μικρού μήκους στις Νύχτες Πρεμιέρας το 2014 Καλή συνέχεια εύχομαι 18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΤασίαΚούτ Posted April 14, 2017 Member ID: 31,587 Group: Members Topic Count: 62 Content Count: 574 Reputation: 1,140 Achievement Points: 574 Days Won: 0 With Us For: 3,056 Days Status: Offline Last Seen: February 27, 2021 Age: 49 Share Posted April 14, 2017 Πολύ σκοτεινό και πολύ splutter . Θέλει αρκετές βελτιώσεις ακόμη .Ταπεινή μου άποψη μπορεί να κάνω και λάθος. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βασιλεύς των κόμικς Posted April 14, 2017 Member ID: 10,466 Group: Honored Topic Count: 265 Content Count: 3,512 Reputation: 36,601 Achievement Points: 3,528 Days Won: 88 With Us For: 5,576 Days Status: Offline Last Seen: November 5, 2021 Share Posted April 14, 2017 Δύο αυτοεκδόσεις δεν μπόρεσα να πάρω λόγω έλειψης χρημάτων ( ενα ευρώ μου εμεινε που το εδωσα αργότερα για τον Βαγγέλη τον Νινζα) Το ενα είναι αυτό,μου πρότεινε ο δημιουργος να του δώσω 7 ευρώ αλλα πάλι δεν είχα.Ελπίζω να το πετύχω αλλού γιάτι απο ότι λες Γιώργο φαίνεται ενδιαφέρον το στόρυ.Και εμενα απο μια γρήγορη ματιά μου φάνηκε κάπως το σχέδιο,αμα ερθει στα χέρια μου θα επανελθω για περισσοτερα. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexpap Posted May 8, 2017 Member ID: 31,249 Group: Members Topic Count: 10 Content Count: 292 Reputation: 1,794 Achievement Points: 292 Days Won: 0 With Us For: 3,230 Days Status: Offline Last Seen: May 10, 2019 Age: 28 Share Posted May 8, 2017 Νομιζα το ειχα κανει και back στο indiegogo αλλα εμπλεξα με διαμεσολαβητες και καρτες και δεν βγηκε ακρη.. Αρκετα ευχαριστο σχεδιο για μια γενικα καλη προσπαθεια θα προσθεσω. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts