Μετάβαση στο περιεχόμενο

OH! MY GODDESS! [KOUSUKE FUJISHIMA ]


Glacier Star

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  27235
  • Group:  Members
  • Topic Count:  48
  • Content Count:  1360
  • Reputation:   9717
  • Achievement Points:  1360
  • Days Won:  1
  • With Us For:  4163 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

Εσείς τι θα κάνατε αν αντί για μία, βρισκόντουσαν στο σπίτι σας 3 θέες, η καθεμία με την προσωπικοτήτα της? Θα φρικάρατε? Ο νεαρός Keiichi Morisato τυχερός μέσα στην ατυχία του τα κατάφερε και ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει. Ούτε να τις φέρει βόλτα.

 

Ο Keichi Morisato

 

post-27235-0-33676200-1363110537_thumb.jpg

 

Η ιστορία ξεκινάει όταν το αγόρι μας, παίρνει τηλέφωνο κατά λάθος την "γραμμή βοήθειας των θεών". Και άμεσα εμφανίζεται η πανέμορφη θεά Belldandy η οποία θα πραγματοποιήσει οποιαδήποτε ευχή θέλει. Αυτός νομίζοντας ότι του κάνουν πλάκα οι συμμαθητές του, εύχεται "να μείνει για πάντα δίπλα του". Και η ευχή του πραγματοποείται. Μαζί με την Belldandy όμως, σκάνε μύτη και οι δύο αδερφές της. Ο Κeichi σε γενικές γραμμές είναι καλόκαρδος αλλά και πανέξυπνος. Aσχολείται με τις μηχανές και την τεχνολογία. Με τις γυναίκες όμως είναι ντροπαλός και πιστεύει ότι ποτέ δεν θα βρεί κάποια να τον αγαπήσει. Έχει μια αδερφή την Megumi.

 

H Βelldandy

 

post-27235-0-97681800-1363110586_thumb.jpg

 

Η πιο ισσοροπημένη απο όλους. Γλυκιά, αθώα, καταλαβαίνει τα συναισθήματα των άλλων και συμπάσχει μαζί τους, αρκεί να μην πειράξει κανείς τον Keichi. Εκεί βγάζει τον δυναμικό της χαρακτήρα και εννοείται τον προστατεύει απο τους κινδύνους. Έχει την ικανότητα να αλλάζει τα ρούχα της και να τηλεμεταφέρεται μέσα απο καθρέπτες. Μιλάει στα ζώα, θεραπεύει τους άλλους και είναι καταπληκτική μαγείρισσα. Η πραγματική της δύναμη είναι ανυπερβλήτη για αυτό και φοράει ένα σκουλαρίκι το οποίο της επιτρέπει να την φυλακίζει εκεί. Ο άγγελος βοηθός της ονομάζεται Holy Bell και το στοιχείο της είναι ο αέρας.

 

H Urd - Μεγαλύτερη αδερφή της Belldandy και μεγάλος μπελάς

 

post-27235-0-40753300-1363110714_thumb.gif

 

Αν και κανονικά οι δυνάμεις της θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερες απο της Belldandy, η Urd θεωρείται "Δεύτερης κλάσης θεά" γιατί απέτυχε (?) στις εξετάσεις των θεοτήτων. Έχει μια μεγάλη γκάμα απο μαγικά φίλτρα και καθημερινά τα τσεκάρει για να δει αν λείπει κάτι. Μπορεί να καταλάβει αν λείπει ακόμα και ένα γραμμάριο. Για να ανακτήσει τις δυνάμεις της πίνει σάκε και μπορεί να τηλεμεταφερθεί μέσω τηλεοράσεων. Αν και με τις υπόλοιπες αδερφές έχει τον ίδιο πατέρα, η μητέρα της είναι δαίμονας. Και αυτό φαίνεται στον άγγελο της που είναι μισός μαύρος και μισός άσπρος. World of Elegance είναι το όνομα του αγγέλου. Πιθανολογείται ότι επειδή είναι μισή - μισή οτι είναι ο λόγος που κοιμάται όταν ακούει Αυστριακές Πόλκες.

 

H Skuld - Μικρότερη αδερφή και αρκετά κλαψιάρα

 

post-27235-0-65001500-1363110767_thumb.jpg

 

Η Skuld είναι μια ιδιοφυία όσον αφορά τις μηχανές και την μηχανολογία και δεν έχει καθόλου μαγικές δυνάμεις. Φτιάχνει οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους, όπως γυαλιά που σου επιτρέπουν να βλέπεις αόρατους ιούς υπολογιστών.  Ανανεώνει την ενέργεια της τρώγοντας παγωτά και τηλεμεταφέρεται μέσω ζεστού νερού. Η ειρωνεία είναι ότι δεν γνωρίζει κολύμπι. Επειδή δεν έχει μαγεία, δεν έχει και άγγελο. Όμως απέκτησε. Κατάπιε ένα αυγό αγγέλου που βρήκε στο δωμάτιο της Urd. Ο άγγελος της ονομάζεται Noble Scarlet. Την έχασε όμως γιατί είναι μικρή και δεν κατέχει την φουλ δύναμη μιας θεάς. Έδωσαν όρκο να ξαναβρεθούν μόλις γίνει αυτό. Προς το παρόν, η Skuld φοράει το αυγό στον λαιμό της περιμένοντας την μέρα που θα είναι αρκετά δυνατή.

 

[mal type=manga id=446]

 

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • Θρηνωδός changed the title to OH! MY GODDESS! [KOUSUKE FUJISHIMA ]

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.