Μετάβαση στο περιεχόμενο

gantsnoir

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

gantsnoir's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

50

Συνολική φήμη στο GC

  1. gantsnoir

    Προς κύριο Progressive Art

    Κάθε μέρα βλέπω τον άδειο χώρο και μου σπαράζει η καρδιά. Εφυγαν και οι υπέροχες ταπισερί κόμικ και έχει γίνει ένα μουντό μέρος. Εχει αλλάξει πια. Κάποιος άλλος αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του... Σήμερα είδα ράφια. Κάθε φορά που περνάω σκέφτομαι ότι είναι λίγοι οι άνθρωποι που τολμούν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και χαίρομαι που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έναν από κοντά. Επιπλέον θέλω να σε ευχαριστήσω. Γράφτηκα σε ένα εργαστήρι εφήβων για κόμικ! Εφηβη μπορεί να μην είμαι ηλικιακά, αλλά φαίνεται ότι η τρέλα μου μου έδωσε το εισητήριο για το μάθημα. Αν δεν είχες ανοίξει το μαγαζί και δε με είχες πορώσει με όλα τα τευχάκια που έφερες δε θα είχε γίνει κάτι τέτοιο! Οι μικροί συμμαθητές μου ήξεραν για το μαγαζί. Νόμιζαν ότι το ανακαίνιζες και στενοχωρήθηκαν όταν τους είπα ότι έκλεισε. Να ξέρεις ότι ο Sanders γνωστός ως Κύριος Kentucky Fried Chicken πήρε 100 όχι πριν πάρει το ένα Ναι για να αρχίσει η επιτυχία του και ήταν 65 χρονών. Ηθικό δίδαγμα: Μην τα εγκαταλείψεις. Είσαι γνώστης. Εύχομαι όλα να πάνε καλά στο καινούριο σου τόλμημα, αλλά ελπίζω να μην ξεχάσεις ποτέ το πραγματικό σου όνειρο.
  2. Διαβάζω και τα δύο. Το καθένα έχει τη χάρη του. Το τελευταίο μάνγκα που έπεσε στα χέρια μου λέγεται Blade of the immortal και ο κεντρικος ήρωας, ο Μάντζι, είναι ένας ψυχάκιας! Αλλά εμένα μου αρέσει. Γούστα είναι αυτά... Ωστόσο θα πω και την αμαρτία μου αν και τα μανγκα είναι ασπρόμαυρα αυτά μπορώ να τα διαβάσω. Εχω ενα παλιό της Modesty Blaise που το έχω πάρει από το καλοκαίρι και ακόμα δεν το έχω διαβάσει. Ενω είναι η αγαπημένη μου ηρωίδα, (Είχα διαβάσει το βιβλίο και είχα δει την ταινία του 2004) σαν κόμικ δεν μπορώ να το διαβάσω...
  3. Φτου την επόμενη φορά θα μπω ως μωβ μάσκα...!
  4. Και μια που το ανέφερες, ο κύριος που κάθεται και διαβάζει είναι ο Κένσιν. Καλέ γιατί με αποκάλυψες; Εγώ ήθελα να μείνω incognito! Δε φτάνει που μου βρήκες το alter ego μου, (Εχει δει κανείς τα σχέδια από το Madam Mirage; Απλά Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Α ), τώρα θα αποκαλύψεις και το ταπεινό μου έργο! Παιδιά, εγώ δεν έχω σπουδάσει πουθενά, ούτε έχω ασχοληθεί. Κάποτε σχεδιάζα. Το έκοψα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και το μαγαζί του φίλου μας απλά με μεταφέρει σε μια άλλη διάσταση και με έκανε να ξαναπιάσω μολύβια και πινέλα στα οποία δεν ήμουν ποτέ καλή! Επειδή όμως όταν βγαίνω από εκεί επανέρχομαι στην καθημερινότητα (μεχρι να πάω σπίτι και να ξαναρχίσω ένα καινούριο κόμικ) θέλω πολύ απλά να μείνει εκεί που είναι τώρα και ξέρω ότι χρειάζεται κόσμο και διαφήμιση. Το σκίτσο ήταν απλά μια ιδέα για προώθηση και έχω και άλλες και άλλες. (Που ελπίζω ο φίλος μας να μην αποκαλύψει!) Θέλω πολύ οι νέοι στην περιοχή να ασχοληθούν με κάτι σούπερ. Τα κόμικ είναι σούπερ και το μαγαζί του Κώστα είναι σουπερ σουπερ και ο ίδιος με τις κομικγνώσεις του και τη φιλική του διακριτική παρουσία κάνει και τον πιο αδαή πελάτη (όπως εμένα δηλαδή) να αισθάνεται άνετα και ότι μπορεί να πάρει μέρος της μαγείας των κόμικ μαζί του!
  5. gantsnoir

    ΓΟΥΗΤΣΜΠΛΕΗΝΤ

    Δεν έχω δει την ταινία. Δεν έχω χάσει επεισόδιο από τη σειρά όμως. Δυστυχώς η Yancy Butler, η Σαρα Πενζίνι της σειράς, είχε πρόβλημα με το ποτό και η σειρά σταμάτησε.
  6. Εμένα όλη η ιστορία μου φαίνεται παράλογη! (τα συμφωνημένα για την διαφήμιση που μου κάνεις μετά ) Μπορεί η αμοιβή μου να είναι να έρθει ταχύτερα το Witchblade? Καλά το τελευταίο που πήρα ήταν α π ί θ α ν ό! Είχε να κάνει και με την Ιαπωνική κουλτούρα που μου αρέσει και στο τέλος είχε μια έξτρα ιστορία. Γαντοφορεμενη... Ενδιαφέρον! Μια φορά και έναν καιρό είχα αρχίσει να γράφω κάτι ιστορίες. Ηθελα να γίνουν κόμικ. Η ηρωίδα λεγόταν Ραμόνα. Σκεφτόμουν σχετικά πρόσφατα πριν ανοίξει το μαγαζί και καμαρώνοντας με με τα μαύρα μου γάντια (μακρυά μαύρα και σατέν όπως μου αρέσουν στα film noir) ότι αν είχε μεγαλώσει θα την έβαζα να φοράει γάντια. Υπάρχει καμία ηρωίδα κόμικ που να φοράει γάντια με τα φορέματά της; Οταν άνοιξα το link πήγα στο Progressive Art. Μόνο 10 νούμερα πιο πάνω από το σπίτι μου!
  7. Μπραβο! Σε πέτυχα! (Καθώς διάβαζα όταν πρωτομπήκα το είχα προσέξει αλλά μετά χάθηκα! ) Απο ποιο κόμικ είναι το άβατάρ σου; Αν μπορείτε να ανεχτείτε τις πολλές ερωτήσεις μου όλα καλά θα μου φαίνονται.
  8. Καλέ τι λες; Και μετά πως θα του μείνουν χρήματα να αγοράσει τα καινούρια τεύχη; Ασε που τον κόβω να μελαγχολεί αν την επομένη βρεθεί σε άδειο μαγαζί! Απαπαπαπα Είπαμε ότι θα έχει τα γενέθλιά του να μη του κλείσουμε και το σπίτι!
  9. Εγώ πέρασα. Αν και μπύρα δεν ήπια γιατί δε μου αρέσουν τα οινοπνευματώδη. Αλλά δεν κρατήθηκα πάλι διαφήμιση έκανα στο Progressive Art! Ξέρεις τι δε σε εχω ρωτήσει...(Ε, όλο και κάτι βρίσκω με ξέρεις εμένα!) Πως και σκέφτηκες αυτό το όνομα για το μαγαζί;
  10. gantsnoir

    Αλλη μια παρουσία...

    Γειά σας. Επειτα από προτροπή του Κώστα να 'μαι και εδώ! Εγώ δεν έχω μεγάλη σχέση με τα κόμικς. Πέρα από το ότι έχω σηκώσει όλα τα τεύχη του Witchblade από το μαγαζί του Κώστα (μιλάω για το Progressive Art που βρίσκεται Καλοκαιρινού 56 από την πλευρά του Πειραια, γιατί όταν διασχίζεις το δρόμο βρίσκεσαι Κερατσίνι και που είναι ενα στολίδι, μια κορώνα για τους λάτρεις του κόσμου των Κόμικς και όχι μόνο) το οποίο έχει μια φανατική υποστηρίκτρια (το διαφημίζω όπου βρεθώ και όπου σταθώ). Μου αρέσει όταν μια δουλειά γίνεται προσεγμένα και σέβεται το κοινό που λατρεύει το είδος και είχα παρατηρήσει το μαγαζί και δεν πίστευα στα μάτια μου! Επιτέλους κάτι ποιοτικό και μοναδικό στην περιοχή! Και δε θα ξαναχρειαστεί να τρέχω Αθήνα για να βρω τον Kensin (Μια άλλη μου μεγάλη αγάπη) Προτιμώ οι νέοι να πορωθούν με τα κόμικς παρά με οτιδήποτε άλλο. (Είμαι εκπαιδευτικός-εκπαιδεύω τα παιδιά στο πως να τρελαίνουν τους μεγάλους και είμαι το νουμερο ένα πειραματόζωό τους! ) Θα ήθελα επίσης να πω ενα μπράβο στους δημιουργούς του συγκεκριμένου διαδικτυακού χώρου γιατί εκτός από τον εύχρηστο σχεδιασμό φρόντισαν για την ενέργεια και τα κουρασμένα μου μάτια με το μαύρο background. Ειδικά τώρα τελευταία κουράζονταί πάρα πολύ γιατί κοιτάνε με πάθος τις πινελιές από τη σειρά Witchblade. Εχω πάθει την πλάκα μου και ειλικρινά ζηλεύω τους δεξιοτέχνες καλλιτεχνες των κόμικς. Ααααχχχ πόσο θα ήθελα να μπορώ να σχεδιάζω και να ζωγραφίζω και εγώ έτσι... Προς το παρόν περιμένω με αγωνία να τελειώσουν τα τεύχη Witchblade και να βγει ο νέος τόμος γιατί όπως με ενημέρωσε ο Κώστας θέλει καιρό και εγώ συνήθως με το που πιάνω στα χέρια μου οτιδήποτε το διαβάζω μονορούφι. Βρε παιδιά πως αντέχετε να διαβάζετε βιβλιαράκι βιβλιαράκι τη συνέχεια μιας ιστορίας; Οπως καταλάβατε εγώ είμαι ανυπόμονη! Τώρα πρέπει να σας χαιρετήσω ε; Αρκετά μάθατε για μένα... Αντε καλά. Σας λέω ενα γλυκό καληνύχτα,(καλημέρα αν το διαβάσετε αυτό πρωί) και χαίρομαι που σας ανακάλυψα. Υ.Γ Κώστα, ευχαριστώ για την πρόσκληση εδώ, για όλες τις πληροφορίες και την ακούραστη υπομονή που δείχνεις με τις ερωτήσεις μου!
  11. Για να μπορέσει και η συγκεκριμένη περιοχή να αποκτήσει φίλους των κόμικς και να μπορέσουν οι ήδη μυημένοι να βρίσκουν αυτά που θέλουν χωρίς να πηγαίνουν πολύ μακρυά. Ο,τι για σένα είναι μακρυά, για κάποιους είναι πολύ κοντά...
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.