Μετάβαση στο περιεχόμενο

kohiba9

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από kohiba9

  1. Απειρα συγχαρητηρια κι απο μενα παιδια!Φοβερη δουλεια και μονο που την ακουω.Ανυπομονω να την πιασω στα χερια μου! Αν και δε συμμετεχω ενεργα, σας παρακολουθω αραια και που και μονο μπραβο μπορω να πω.Μολις ξανακατεβω αθηνα μιας και ειμαι επαρχια για δουλεια, περναω για αγορα καταλογου και ενα γεια.Αντε να ζεσταινεται και ο επιλογος Στορμ σιγα σιγα..
  2. Εμενα το καλλιτεχνικο μου ειναι Κωστας.Απο το Κωνσταντινος. Μολις πηρα πτυχιο οινολογιας απο τεχνολογια τροφιμων και μολις επιασα δουλεια και μου εκανα δωρο το Στορμ .Οχι οτι δεν θα το επαιρνα αλλα λεμε. Εμενα Αιγαλεω,μενω Χαιδαρι και προσπαθω να βρω ακρη να μεινω στα αγαπημενα μου Ιωννινα ωστε να λεω κι εγω σαν εσας "ειμαι ο Κωστας και ειμαι..τελειααα!!!" Που θα παει,θα καθαρισω καμια δουλιτσα εκει. Τσιουυυ!
  3. Καλωσηρθες νεε,ειπε ο νεος!
  4. Ευχαριστω και παλι παιδια!Κ για τα κερασματα κ για ολα. Μεσα και ο..σκληρος Καμπανας, κυριως με τα Spiderman(μικρα-μεγαλα),μεσα κ ο Δραγουμης κυριως με τον Ταρζαν,μεσα και πολλοι αλλοι, οχι ομως ο Καμελοτ!Δεν ξερω,απο την αρχη δεν με τραβηξε το ονομα.
  5. Ευχαριστω παιδια.Χαιρομαι πολυ! Και θα συμμετεχω οσο μπορω στο φορουμ.Φαινεται οντως τελειο. Η μελετη του Στορμ παντως μεταφερεται για αλλη μερα.Θελει τον χρονο του! Καληνυχταα!! Υγ:Ναι,πινω και μπυριτσα!Οτι καλυτερο!
  6. kohiba9

    Χελοου του ολ!!

    Χαιρετιζω κι εγω ολα τα μελη του φορουμ. Καινουργιος στο φορουμ.Παλιος ομως στα κομικς.Αν και διαβαζω πιο λιγα απο οτι παλια, προσπαθειες σαν το Στορμ κερδιζουν αμεσως την υποστηριξη μου και την...μελετη μου!Πριν λιγο παρελαβα και τους τρεις πρωτους τομους! Αγαπημενο ειδος, εννοειται η επιστημονικη φαντασια. Θα τα λεμε μεσα.
  7. kohiba9

    ΧΑΝΣ (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ)

    Ακομα μια παρα πολυ καλη σειρα που δυστυχως η Μαμουθ την σταματησε τελειως (αντιθετα με τον Θοργκαλ που χαροπαλευει). Το καλο ειναι οτι μας την γνωρισε. Αλλα απο κει και περα...
  8. Καλησπερα (ή καλημερα) και απο μενα. Θεωρω τον Θοργκαλ ενα απο τα καλυτερα κομικς ever.Και βεβαιως, θεωρω τραγικο τον ρυθμο εκδοσης της Μαμουθ.Την εχει καταστρεψει την σειρα.Δεν ξερω αν μπορουμε κ αν επιτρεπεται να κανουμε τιποτα.Αν γινεται, ειμαι μεσα αν και τα γαλλικα μου ειναι πολυ πολυ μπαγιατικα. Και το ασχημο ειναι οτι δεν κυκλοφορει ουτε καν σε αγγλικα για να καθαριζαμε ετσι. Υγ.Εφυγε ο Βαν Χαμ?Κριμα!Αν και πιθανον δεν θα το διαπιστωσουμε ποτε, δεν νομιζω οτι μπορει να ειναι καλη αυτη η αλλαγη.Το αντιθετο μου μυριζει.Ας την κλειναν την σειρα.Ηδη ειναι αρκετα μεγαλη.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.