Μετάβαση στο περιεχόμενο

Constantine85

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Constantine85's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

57

Συνολική φήμη στο GC

  1. To έκρυψε και τώρα είσαι εσύ που κάνεις spoiler!
  2. Ευχαριστώ @Bilis για τα links. H λίστα του @Tsaklas φοβερή δεν είχα ιδέα! Έστω στο βασικό είχα ζητήσει από τον @germanicus και είχε προσθέσει το link του παρόντος στο βασικό, αν έχει την καλοσύνη να βάλει και τα υπόλοιπα!
  3. Ανοίξτε όσα θέματα θέλετε απλά προσωπικά χάνω πληροφορίες δεξιά αριστερά που μπορεί να βοηθούσα ή να με βοηθουσαν... Μάλλον ξεσυνήθισα τα forum. Για παράδειγμα δεν ξέρω που είναι το θέμα με τις ερωτήσεις ούτε το θέμα με τις πληροφορίες που αναφέρθηκε ? Τουλάχιστον βάλτε τα link στο πρώτο post από τα θέματα για να μπορούμε να πηγαίνουμε από το ένα στο άλλο.? Συγγνώμη για την αναστάτωση.
  4. Και άλλο thread για την ίδια συλλογή; Τι θα πείραζε να κάνετε τις ερωτήσεις σε ένα από τα δύο υπάρχοντα να είναι μαζεμένα και να απαντάμε ρωτάμε εκεί μαζεμένα;
  5. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω αυτό με τα ελληνικά και στα αγγλικά μια χαρά δουλευει για εμένα. Μάλλον για αυτό παραξενεύτηκα με την συζήτηση. Ήδη στη συλλογή είχε τόμους που είχα και τους πήρα γιατί απλά έχει άλλη αίσθηση μια συλλογή, but that's me.
  6. Το Kraven Last Hunt είναι ίσως ο καλύτερος τόμος του Spiderman. O Spiderman είναι ο δημοφιλέστερος ήρωας της Marvel. Το να μπει στην συλλογή ο καλύτερος τόμος του καλυτερου σου ήρωα το θεωρώ φυσιολογικό, όπως και φυσιοογικό είναι εφόσον έχουν περάσεις 33 χρόνια από την κυκλοφορία του πολλοί να το έχουν διαβάσει, κάποιοι να το έχουν αγοράσει στα αγγλικά και λιγότεροι στα ελληνικά. Δεν μειώνει τη δυναμική της συλλογής κάθε άλλο, bring more classics home pls
  7. Τόμος 16 - Doctor Strange: Μια από τις πρώτες σειριακές ιστορίες της Marvel, δείχνει την ηλικία της αλλά κυλάει ευχάριστα αυτή η απλότητα του Ditko που είχε και στον Spiderman είναι πολύ οικεία. Τόμος 15 She-Hulk: Σκέψεις: "Μα She-Hulk... Τουλάχιστον έχει πλάκα... Συνεχίζει αυτή η σειρά;" Μια ευχάριστη έκπληξη για εμένα μιας και δεν είχα διαβάσει την ηρωίδα ούτε στους FF ούτε στους Avengers, χαβαλές, references σε μεγάλες στιγμές του Marvel universe, action και plot driven το διάβασα μονορούφι και συνέχισα digital και τα υπόλοιπα 6 τεύχη της σειράς που έχει πιο πολύ action και εμφανίζεται μέχρι και infinity stone!
  8. Αν και δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα των 2 θεμάτων για την ίδια συλλογή αλλά θα ήθελα να παρακάλεσω τον @germanicus να βάλει ένα link για το άλλο θέμα στο πρώτο post του νήματος. Κάθε φορά τρώω τον κόσμο.
  9. Συγγνώμη ως νέος στο forum νόμιζα ότι έχουμε fan boys του Gaiman και του Miller και θα έπαιρνες φυστικία και μπυρα για να απολαύσεις τους τσακωμούς! Tώρα αν είναι για άντρες τι να σου πω...12+ age rating έχει αλλά μια καλή μπύρα πάει με όλα! @Laz33 όντως τα DD μου άρεσαν καλύτερα από τα Batman του, αλλά το impact τους ήταν ασσύμετρο!
  10. Γιατί έχουμε Gaimanικούς στο forum? τσ τσ τσ Προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί ο ένας χαρακτηρίζεται anti του άλλου στο σχόλιο που παραθέτεις. Το ότι ο ένας του αρέσει και ο άλλος όχι δεν σημαίνει ότι ο ένας είναι anti του άλλου. Προσωπικά συμφωνώ με τον Tsalkas, ο Gaiman είναι ένας storyteller παραμυθάς( imho ο καλύτερος σύγχρονος) που γούσταρε τo μέσο και έγραψε ένα από τα καλύτερα graphic novels, aka Sandman και... κάποια άλλα. To 1602 είναι συμπαθητικό ευχάριστο πείραμα που, για καλό του, δεν παίρνει τον εαυτό του και πολύ στα σοβαρά ! Ο Frank Miller είναι ένας κομίστας που γράφει σχεδιάζει κτλ, με ιδιαίτερη dark αισθητική που μετέτρεψε τον Batman στον dark knight που αγαπάμε όλοι! (τι όχι;) Και παρά τις όποιες ιδεολογικές διαφωνίες μπορεί να έχει κάποιος τα Sin City και οι 300 (όχι η ταινία) είναι το λιγότερο άρτια καλλιτεχνικά. Τώρα αν ο ένας γράφει για άντρες και ο άλλος για κοριτσάκια I don't care, διαβάζω και τους δύο πολύ ευχάριστα! Και για να ρίξω λάδι στη φωτιά θα ρώταγα τους φίλους στο YT τι γνώμη έχουν για τον Moore
  11. Βλέπω κάποια σχόλια για το "παλιομοδίτικο" σχέδιο του Frank Miller ? Εντάξει γούστα είναι αυτά, αλλά το επόμενο τέυχος , στο οποίο γράφει δεν σχεδιάζει, δείχνει το potential που είχε o Daredevil να γίνει ο Batman της Marvel στα χέρια του, imho a must read (μαζί και με το υπόλοιπο του run στον DD).
  12. Μπά, δεν θα το έλεγες αυτό αν ήξερες πόσες φορές έχει αλλάξει πρόσωπο ο Captain America στα 80's 90's Αλλά για άλλο μπήκα και έπεσα πάνω σε spoiler κουβέντα συγγνώμη αν το έχετε πει πιο πριν. Πέτυχα τον τόμο χωρίς χαρτί που είχε συνήθως και έλεγε τους επόμενους. Ήταν όλοι έτσι; Δεν είναι ανησυχητικό αυτό; Φιλικά!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.