Μετάβαση στο περιεχόμενο

spyrettos

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος spyrettos

  • Γενέθλια 10/20/1988

spyrettos's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

15

Συνολική φήμη στο GC

  1. Καλημέρα σας! Πρόσφατα διαγνώστηκα με σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα λόγω κάποιον ενοχλήσεων που είχα στα δάχτυλα. Υπάρχει κάποιος εδώ που να αντιμετωπίζει το ίδιο και να έχει να μου δώσει συμβουλές; Πώς μπορείς να μην καταπονείς το χέρι σου όταν πρέπει να ζωγραφίζεις πολλές ώρες μέσα στη μέρα; Υπάρχουν κάποιες κινήσεις που επιβαρύνουν την κατάσταση, ενώ κάποιες άλλες να βοηθούν; Επίσης υπάρχει κάποιος εξοπλισμός που να είναι πιο κατάλληλος από κάποιον άλλο; (σχετικά με το digital painting)
  2. Ευχαριστώ πολύ! Είμαι εδώ και καιρό στο φόρουμ και διαβάζω. Επειδή σκόπευα να γίνω πιο ενεργός είπα να σας συστηθώ πρώτα!
  3. Το διάβασα αυτό το Σαββατοκύριακο.Όντως περνά ένα κοινωνικό μήνυμα και θα χαιρόμουν να το έβλεπα να μεταφράζεται για να απευθυνθεί σε ένα ευρύτερο κοινό!
  4. spyrettos

    Καλησπέρα σε όλους

    Καλησπέρα σας. Όπως πολλοί εδώ μέσα κόλλησα το μικρόβιο στα παιδικά μου χρόνια. Μικρός διάβαζα μόνο marvel αλλά αργότερα είδα οτι η DC είναι πιο κοντά στα γούστα μου. Τα επόμενα χρόνια το είχα παρατήσει το άθλημα λόγω σπουδών και δουλειάς αλλά έπεσε στα χέρια μου κάποια στιγμή το Pride of baghdad και το Wilson. Πλέον έχω κάνει στροφή και διαβάζω μόνο graphic novels.Μάλιστα ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη συγγραφή ενός το οποίο ελπίζω να εκδόσω κάποτε.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.