Μετάβαση στο περιεχόμενο

gounis69

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από gounis69

  1. gounis69

    ΨΗΦΙΑΚΗ ΓΕΝΕΣΙΣ

    Ιδού και ένα άρθρο του του Γιάννη Κουκουλά στο Καρέ Καρέ της Εφημερίδας των Συντακτών για το Ψηφιακή Γένεσις: http://www.efsyn.gr/arthro/rage-against-machine
  2. gounis69

    ΨΗΦΙΑΚΗ ΓΕΝΕΣΙΣ

    Σε ευχαριστω πολυ για τα σχολια σου! Για οσους ενδιαφερονται, τα σημεια πωλησης των γκουνοκομιξ (Οι Πρωτοπλαστοι και το Ψηφιακη Γενεσις) ειναι τα εξης: Αθήνα: - ComicStrip (Solonos 125, 106 78) - Tilt (Asklipiou 37) - Jemma Press (Alkiviadou 138-140, Peiraeus) Σαλόνικα: Ακυβέρνητες Πολιτείες (Al. Svolou 28) Βερολίνο: buchhandlung-artificium (Schwedenstr. 4 13357) Πληροφοριακα, τον προηγουμενο μηνα, εβγαλα τα δυο κομιξ στα αγγλικα
  3. Σε βρηκα τελικα! :) Με την ησυχια σου φιλε Ελπιζω να το απολαυσεις! Να προσθεσω οτι στο σαιτ των αυτοεκδοσεων gounis και συγκεκριμενα στην σελιδα των Πρωτοπλαστων εχετε την μοναδικη ευκαιρια να συνομιλησετε με τον Αδαμ προσωπικα! Οποιαδηποτε υπαρξιακα σας ερωτηματα σχετικα με την γενεση της Ανθρωποτητας, την νυχτερινη ζωη της Εδεμ, τα σεξουαλικα φετιχ των Πρωτοπλαστων, την αντιμετωπιση της Βαρεμαρας ωντας ο μοναδικος ανθρωπος στον πλανητη, το αν ο Θεος κυκλοφορει αξυριστος κτλ κτλ απαντωνται απευθειας απο τον πρωτο μας προγονο αφηνοντας απλα το ερωτημα σας ή το σχολιο σας στη φόρμα με τα σχολια εδω. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε λογαριασμό!
  4. Με εχετε φτιαξει τρελα! :) Ημουν σημερα σε μια συναυλια και το μυαλο μου ηταν να γυρισω σπιτι να διαβασω τα νεα απο τους σκαουτερς :) :)
  5. Να συμπληρωσω, επισης, οτι οι αυτοεκδοσεις Gounis (Οι Πρωτοπλαστοι και Ψηφιακη Γενεσις) θα φιλοξενουνται στο περιπτερο της WebComics.gr το τριημερο του The Comic Con στην Σαλονικα Σιτυ. Παλι με χρονοκαθυστερηση, αλλα καλυτερα απο το να το λεγα μετα το τελος του φεστιβαλ Θα θελα επισης να ευχαριστησω τον τυπα (που δεν ξερω ποιος ειναι στο φορουμ) που ηρθε στο παγκο μου στο φετινο comicdom στην Αθηνα και μου μιλησε για το greekcomics.gr!!!!! :) Δεν ειχα ιδεα για το φορουμ και εχω σκαλωσει τωρα να διαβαζω παλια σας threads :D Ευγε!
  6. Αν και αργα, γιατι ειμαι καινουριο μελος, ευχαριστω παρα πολυ παιδια!!!!!!!! :) :) Ενημερωτικα, εβγαλα στο φετινο comicdom την καινουρια μου αυτοεκδοση με τιτλο Ψηφιακη Γενεσις. Δεν συνδεεται με τους Πρωτοπλαστους, ειναι ξεχωριστη αυτοτελης ιστορια (με κυνηγαει η Βιβλος απο οτι φαινεται ). Ωχ αληθεια, λεμε "βασιλειο των Animalia" και οχι "της"? Καλα που το ειπατε, τρεχω να το διορθωσω! Εχω ενα θεμα με τις ανθρωπινες γλωσσες (μιας και οι κανονες στις προγραμματιστικες γλωσσες μου φαινονται πιο ευκολοι γιατι ειναι πιο αυστηροι και χωρις εξαιρεσεις)
  7. Ετσι ειναι, εξω απο τον χορο, πολλα τραγουδια λεει κανεις... Εγω ρωτησα κυριως ενημερωτικα γιατι εχω περιεργεια ποσο κοστιζει αραγε ενα τοσο μεγαλο φεστιβαλ και πιο συγκεκριμενα ποσο κοστιζει η αποθηκη στο λιμανι που ειναι ενας πολυ ωραιος χωρος. Δεν ρωτησα ποιον αφορα και ποιον οχι. Αντε βρε παιδια, κανενα νεο?!!! :) Εχουμε πεθανει εμεις που ειμαστε εκτος Σαλονικας!
  8. Καλησπερα παιδες! Πιθανον θα εχει ξαναερωτηθει η ερωτηση μου, αλλα δεν βρηκα δυστυχως την απαντηση. Εχω περιεργεια αν οι διοργανωτες νοικιασαν τον χωρο στο λιμανι ή αν τους τον παρειχε ο δημος τζαμπε. Αντε, θα μας πει κανεις τι γινεται, εχω πεθανει απο την αγωνια!! :) Και συγχαρητηρια σε οσους πηραν την πρωτοβουλια να διοργανωσουν ενα comic con στην Σαλονικα!!!! Ρισπεκτ! :)
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.