Μετάβαση στο περιεχόμενο

xandoum

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

xandoum's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

38

Συνολική φήμη στο GC

  1. xandoum

    BONE

    Λατρεύω ΒΟΝΕ!!! Ξεκίνησα να το διαβάζω, ομολογώ χωρίς πολύ ενθουσιασμό. Τελειώνοντας τον 1ο είπα απλά "ένα καλό βιβλίο κόμικ". Μετά τον 2ο τόμο ξετρελάθηκα. Διάβασα τους 3 και 4 σε μια μέρα και περιμένω με ανυπομονησία τους επόμενους. Μια καλογραμμένη ιστορία, με φαντασία και ήρωες που συμπαθείς "με την πρώτη". Ο Φόουν Μπόουν είναι ο αγαπημένος μου, ωστόσο με τον εκκεντρικό Φόουνι και τον άμυαλο Σμάϊλι είναι μια ομάδα κατεργάρηδων για πολλά γέλια.
  2. Παιδιά ευχαριστώ για το καλωσόρισμα Δεν είμαι τακτική επισκέπτης του φόρουμ ως Xandoum γιατί συνήθως κάποιος άλλος είναι ήδη συνδεδεμένος :Ρ Ωστόσο ο οδηγός από τον G. I. DJO είναι πραγματικά σπουδαίος και πρόκειται να βοηθήσει. Σίγουρα για να βρω την παρουσίαση του ΡΚΝΑ!!!!
  3. xandoum

    Καλώς σας βρήκα!!

    Χαίρετε παιδιά , Μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να γίνω μέλος στο forum, ώστε να ενημερώνομαι από πρώτο χέρι για τις διάφορες εκδηλώσεις και όχι μόνο. Έχω ήδη επισκεφτεί τη Λ.Ε.Φ.Ι.Κ πολλές φορές, έχω γνωρίσει πολλά παιδιά εκεί, έχω παρακολουθήσει ταινίες και έχω κάνει πολλές συζητήσεις για πολλά θέματα. Την τελευταία φορά μάλιστα κέρδισα και το trivial της ταινίας (χωρίς ανθυποψήφιο αλλά δίκαια, όχι σαν κάτι άλλους που το παίζουν Γκαστόνε) !!! Αγαπημένος μου ήρωας είναι ο V!! Βλέποντας πρώτα την ταινία ενθουσιάστηκα. Διαβάζοντας το βιβλίο ξετρελάθηκα. Το σχέδιο, η ιστορία, ο ήρωας, ήταν τόσο ωραίο. Ήταν το πιο ωραίο δώρο που πήρα μέχρι σήμερα . Πρόσφατα έχω διαβάζει την Μεγάλη Απάτη (υπέροχο) και τα ΜΠΛΑΚΣΑΝΤ 1,2,3. Κατά καιρούς έχω διαβάσει Αστερίξ και αρκετά άλλα. Από Disney συλλέγω και διαβάζω τον Φάντομ Ντακ και το Μίκυ μυστήριο ΄β κύκλος. Διαβάζω και ιστορίες του Κόμικ, Μίκυ Μάους, Αλμανάκο και Ντόναλτ. Παρόλα αυτά συμπαθώ πολύ τους Ατομίνο μπιπ μπιπ και Ητα βήτα. Έχω αρχίσει να ψάχνω ιστορίες τους. Αυτά τα λίγα για μένα , IRENE-Xandum.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.