Μετάβαση στο περιεχόμενο

criselia

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος criselia

  • Γενέθλια Ιουνίου 17

Retained

  • Member Title
    Σωματοφύλακας 4

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Female
  • Χώρα
    Greece

criselia's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

82

Συνολική φήμη στο GC

  1. ...μην ανησυχείς κι εγώ θα ξεχάσω να σου ξαναμιλήσω!!!
  2. Χριστίνα... Δράμα η κατάσταση!
  3. Δε μου αρέσει ο Spiderman. Αν αυτό ρωτάς. ΧΑ!
  4. Σε έχω δει με μαγιό και , σε παραλία της Χαλκιδικής!!! Υ.Γ. Έχω ένα φίλο που θέλει να δει αυτό που ετοιμάζεις...όταν με το καλό το ολοκληρώσεις.
  5. Τσακάλι είσαι!!! Κερνάω όποτε έρθεις, με τη γνωστή παρέα και τους φίλους που θα χαρούν να σε γνωρίσουν. Θα έχω ΚΑΙ κουλούρι Θεσσαλονίκης ΚΑΙ μπουγάτσα ΚΑΙ σάντουιτς με σουβλάκι(ναι πίτα με σουβλάκι) και φραπέ στην παραλία!
  6. θα σου απαντήσω σε ένα τέταρτο, τότε θα σταματήσω να γελάω από αυτό που μόλις διάβασα!
  7. Ευχαριστώ πολύ! Η Χριστίνα έκανε τα πάντα για να περάσω καλά και τα κατάφερε! Ήταν μια πολύ ωραία βόλτα και χάρηκα πολύ για τους ανθρώπους που γνώρισα την ημέρα των γενεθλίων αλλά και μετά, εδώ! Τελικά είχε δίκιο για την τρέλα και τη καλή διάθεση όλων αυτών που βρίσκονται εδώ. Τα κόμικ για μένα είχαν μείνει στην εποχή που ήμουν παιδάκι. Με αυτή την παρέα όμως θυμήθηκα πόσο μαγικός ήταν ο κόσμος τους και θα συνεχίσω να διαβάζω.
  8. Σε εσένα πάντα: ....Έχω πει και για σένα....και στους φίλους Αθηναίους!!! Τους είπα μάλιστα ότι έχεις όλη την καλή διάθεση να εξυπηρετήσεις τους φοιτητές-τριες της πόλης για να ολοκληρώσουν την πτυχιακή τους! Καλά δεν έκανα; (ΧΑ!)
  9. Πρέπει να ξαναφάμε όλα αυτά στο ίδιο μέρος, με την ίδια παρέα, σύντομα! Έχω απορίες για τις λειτουργίες και επειδή βαριέμαι να ψάχνω λέω να εκμεταλλευτώ τις γνώσεις σας. Για να σου απαντήσω πήρα 3 φορές τηλ. την Chris....(ξανθιά και Πόντια γάρ).
  10. ...Θα φύγω μόλις γίνεις ΚΟΚΚΙΝΟΣ!!! (Το υποχθόνιο γελάκι που ακούς δεν είναι ο Jocker, εγώ είμαι!)ΧΑ! Υ.Γ. Περιττό να σου πω ότι έχω πει για σένα σε όλη τη Θεσσαλονίκη και θέλουν να σε γνωρίσουν όλοι μου οι φίλοι.
  11. Τα μαντέψατε όλα σωστά!!! Είμαι η κοπέλα που καθόμουν δίπλα στην Chris, το τζάκι μύριζε βανίλια και ο ngramm και ο Sandman είναι πολύ καλοί μου φίλοι. (Η Χριστίνα είναι η καλύτερη φίλη μου και την ευχαριστώ που με ξεσήκωσε να έρθω μαζί της στο πάρτυ και με έβαλε σε αυτή την τόσο όμορφη παρέα)!
  12. Έχω ένα ανέκδοτο με τον Chuck Norris (ξέρει ο Βασίλης), αλλά δε θα σου το πω ποτέ!
  13. 1.Πληρώνω φόρο κινητής περιουσίας. 2....δε θέλω να ζηλέψεις, αλλά μόλις φάγαμε πίτσα μπροστά στο τζάκι που μυρίζει βανίλια και τώρα τρώμε τρίγωνα Πανοράματος και προφιτερόλ. Αν μείνει τίποτα, θα στείλω, αλλά μην περιμένεις!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.