Jump to content

alemius

Members
 • Posts

  74
 • Joined

 • Last visited

About alemius

 • Birthday 05/07/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • City
  Θεσσαλονίκη
 • Country
  Greece

alemius's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

49

Reputation

 1. Ότι και να πω είναι λίγο. Σας ευχαριστώ!
 2. λίγο καθυστερημένα, αλλά ακόμα έγκυρο!
 3. Είναι πλέον περιττό να πει κανείς πιο είναι το καλύτερο επεισόδιο. Όσο προχωράει η σειρά το ένα καλύτερο διαδέχεται το άλλο. Αρκετές ανατροπές, νέα ερωτηματικά, αρκετά "ε; τι έγινε εδώ πάλι;"... και δώσ'του να ψάχνεις τα πρώτα επεισόδια να δεις που είχε γίνει εκείνο το τέτοιο που σου είχε φανεί παράξενο αλλά δεν έδενε... Sneaker, μετά το 19 εξακολουθείς να πιστεύεις ότι τα πράγματα είναι τόσο απλά όσο φαίνονται στο spoiler για το Dharma initiation? Σε ποιον δεν είχε κάνει εντύπωση η εμφάνιση του πατέρα του Τζακ ως "περιπλανόμενη ολότητα" μέσα στο νησί? Σε κάθε ήρωα υπάρχει ένα πρόσωπο που τον στοιχειώνει. Τον κυνηγάει στις αναμνήσεις του και καταλλήγει να τον κυνηγάει και στο νησί. Και υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους αυτό το κάτι εμφανίζεται, μέχρι που καταλλήγει προσωποποιημένο ως το υπέρτατο κακό. Έχω την αίσθηση ότι το νησί είναι μία πύλη για την κόλαση. Ξεκάθαρα πράγματα. Ναι μπορεί να ξεκίνησε σαν ένα επιστημονικό πείραμα (ή ότι άλλο) αλλά η όποια ισορροπία διαταράχθηκε κάπου. Οι "άλλοι" δεν είναι απλά κάτοικοι, είναι κάτι παραπάνω θα έλεγα μάλλον κριτές (στάση στα παιδιά). Οι επιστήμονες δεν ήταν απλά επιστήμονες αλλά κάτι παραπάνω. Μπερδεύονται με τους "άλλους", γίνονται "άλλοι", είναι οι "άλλοι"? Δεν είμαι σίγουρος. Και οι άμοιροι επιζησαντες (?) .. τι περιμένουν? Τη δική τους ημέρα της κρίσεως? Πολλές απορίες συν-κολλημένοι... μα πάρα πολλές απορίες..
 4. Επειδή θα καταντούσα γραφικός και μονότονος να βάλω μόνο Pink Floyd, θα προσθέσω και κανά δυο ακόμα: LedZep IV Rory Gallagher :Tattoo DOORS, LA Woman και κάτι πιο σύγχρονο (συγκρίνοντας με από πάνω-αναμφίβολα) REM:Automatic for the people
 5. Ευτυχώς, το ΕΚΑΒ φτάνει στον τόπο του ατυχήματος. Τα χαρακτηριστικά του γεναίου πολεμιστή έχουν αλλοιωθεί από τον πόνο που του προκαλούν τα τραύματα της σύγκρουσης
 6. Θα συμφωνήσω με τον germanicus Σε ένα τόπικ που είναι για μία σειρά είναι αδύνατο να μην αναφερθείς στις τρέχουσες εξελίξεις... Μπορεί η πρόταση του sneaker να είναι political correct αλλά ουσιαστικά είναι ανώφελο. Τι θα διαβάσεις δηλαδή αν δε διαβάσεις τα spoiler; Επιπλέον, τα όσα λέγονται είναι γενικούρες. Αν είναι τίποτα παραπάνω δες'το σαν ένα κρυφοκοίταγμα στις επόμενες σελίδες του βιβλίου... κάτι να σε κρατάει σε αγωνία τελικά. Ωστόσο περί του Μην είσαι απόλυτος... η δική σου -προφανώς- άνεση δεν είναι γενική. Η πιο κλασσική ατάκα που 'χω πει σε meeting ήταν για την ερώτηση: Someone: "What are you thinking George?" Me: "How do you understand each other? I can't understand a bit of what you say." Σημείωση Στο τραπέζι ήταν: ότι ήταν ένας Βορειο Ιρλανδός, 3 από Manchester, 2 από Bristol, ένας από ακόμα πιο κάτω (που δε θυμάμαι), και 1 από Κοννέκτικατ και 1 από Αυστραλία... Αγγλικά από αγγλικά έχουν διαφορά!
 7. Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα οικτρά... Από την πρώτη μέρα που είχα διαβάσει την μυθολογία του Τσιφόρου τη φανταζόμουν σε κόμικ. Όχι σε ότι κόμικ, αλλά σε κόμικ που θα έφτιαχνα εγώ... Με λύπη μου διαπιστώνω ότι με είχαν προλάβει άλλοι με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα... 20 χρόνια μετά από την ιδέα, γνωρίζοντας την καρτούνιξ μου είχε ξαναδημιουργηθεί η επιθυμία και το είχα βάλει στόχο να βρω χρόνο να κάνω τίποτα... Σήμερα, τα όνειρά μου ισοπεδώθηκαν σαν χάρτινος πύργος... Τα σκίτσα φαίνονται καλά, ζωντανά με προσωπικό στίγμα! Αυτό είναι εξαιρετικό... πως θα μπορούσα να τα αποκτήσω άραγε; Και τελευταίο σχόλιο: Όποιος δεν έχει διαβάσει τη μυθολογία του Τσιφόρου δεν φαντάζεται τι χάνει. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, δεδομένου ότι πλησιάζει και καλοκαιράκι.
 8. Τι έπαθε ρε παιδιά ο άνθρωπος κι αυτός ο παρατατικός? Απλά οι υποχρεώσεις... οι παραδόσεις... είναι κι οι αλλαγές στην cartoonix... (τελικά ήρθε αυτός που περιμέναμε;) Τσ, τσ.. τσ Εντροπής πράγματα... Ακόμα δεν έχω καταλάβει που κολάει η λογική με τον προγραμματισμό και γιατί αυτό σημαίνει ότι στερεί τη φαντασία... Αυτό δεν το δέχομαι, γιατί χωρίς την έμπνευση είναι αδύνατη η ανάπτυξη λογισμικού. Πρώτα έχεις την έμπνευση και μετά γράφεις... ο σωστός developer είναι καλλιτέχνης, κι η τέχνη δεν έχει ωράριο επειδή θέλει έμπνευση..
 9. Προσευχή ή νηστεία. Ότι νιώθεις καλύτερα.
 10. Το ότι αλλάξαμε κατηγορία σημαίνει ότι τώρα παίζουμε Α' Εθνική? Προσοχή, οι σύνδεσμοι είναι παράνομοι πια...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.