Μετάβαση στο περιεχόμενο

peggy

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

peggy's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

30

Συνολική φήμη στο GC

  1. peggy

    Jean Sidobre

    Καλησπέρα σε όλους, Ένας Γάλλος σχεδιαστής πρόκειται να γράψει βιβλίο για το δημιουργό-σχεδιαστή Jean Sidobre (είχε και το ψευδώνυμο George Levis) και μου ζήτησε πληροφορίες αν έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα βιβλία ή περιοδικά με έργα του εν λόγω σχεδιαστή. Ο Sidobre είχε σχεδιάσει στα Βρετανικά κοριτσίστικα περιοδικά του 1970-1976 Tammy και Princess Tina τις ιστορίες "My Chum Yum Yum (αυτή αναδημοσιεύθηκε στο ελληνικό περιοδικό ΚΑΤΕΡΙΝΑ), Courrier Carol κ.α, εξώφυλλα του γαλλικού περιοδικού Lisette & Caroline, παιδικά βιβλία όπως "Le Club de Cinque" και περιοδικά ερωτικού περιεχομένου όπως "Liz et Beth". Ξέρει κανείς αν κάποιο τέτοιο ερωτικό περιοδικό ή παιδικό βιβλίο κυκλοφόρησε στα ελληνικά ή υπάρχει καμία άλλη σχετική πληροφορία για το έργο του? Καλό καλοκαίρι, Peggy
  2. To Όχι Δάκρυα για τη Μόλλυ δημοσιεύθηκε ήδη από το πρώτο τεύχος της Μανίνας το 1972 και αντιστοιχεί στην αντίστοιχη δημοσίευση του πρώτου τεύχους του Βρετανικού Τammy το Φεβρουάριο του 1971. Ένα πολύ καλό Forum με πληροφορίες για τα κοριτσίστικα βρετανικά περιοδικά των 70's είναι το COMICSUK (Forum) η ενότητα girls' comics, όπου υπάρχουν και αναρτήσεις με αποσπάσματα ιστοριών των περιοδικών αυτών.
  3. peggy

    ΟΧΙ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΛΛΥ

    To Όχι Δάκρυα για τη Μόλλυ δημοσιεύθηκε ήδη από το πρώτο τεύχος της Μανίνας το 1972 και αντιστοιχεί στην αντίστοιχη δημοσίευση του πρώτου τεύχους του Βρετανικού Τammy το Φεβρουάριο του 1971. Ένα πολύ καλό Forum με πληροφορίες για τα κοριτσίστικα βρετανικά περιοδικά των 70's είναι το COMICSUK (Forum) η ενότητα girls' comics, όπου υπάρχουν και αναρτήσεις με αποσπάσματα ιστοριών των περιοδικών αυτών.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.