Μετάβαση στο περιεχόμενο

Lot

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Lot

  • Γενέθλια 10/09/1976

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://www.angelospapoutsis.com/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Thessaloniki
  • Χώρα
    Greece

Lot's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

112

Συνολική φήμη στο GC

  1. Γεια σας και από μένα πάλι! Όσοι/ες βρίσκονται Θεσσαλονίκη (και όσοι/ες έχουν σκοπό να έρθουν στα μέρη μας) Μπορούν να περάσουν από την έκθεση μου την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 20,00 στο Artroom Groundfloor Ιουστινιανού 1 Θεσ/νίκη. Δελτίο τύπου ΝΕΡΑ ή ΔΟΥΛΕΣ , ΜΕΛΑΝΕΝΙΕΣ Έκθεση ζωγραφικής απεικόνισης του Άγγελου Παπουτσή Η γυναικεία φιγούρα και οι αντιφατικές της εκφάνσεις, δημιουργούν παραμυθένια και μυστηριακά περιβάλλοντα. Αποτελούν εναρκτήριο λάκτισμα για την έμπνευση που οδηγεί στην απεικονιστική τους απόδοση, αναδεικνύοντας ρεαλιστικά χαρακτηριστικά σε μυθικές υπάρξεις. Νερά ή Δούλες: Νεράϊδες εγκλωβισμένες στα ίδια τους τα λάθη, τις φοβίες, σιδεροδέσμιες των ίδιων μή εξελίσιμων πεποιθήσεών τους, απελευθερώνονται με χορευτικές υδάτινες κινήσεις, προς τον δρόμο του «Σπάσε τα δεσμά που δε σε αφήνουν να είσαι εσύ». Μελανένιες: Πίσω από αυτές τις μελανόμορφες μυστηριακές γυναικείες φιγούρες , εναλλάσσονται συμβολισμοί και υπαινιγμοί που αφήνουν τον θεατή να αφουγκραστεί μαζί τους τις κρυμμένες τους επιθυμίες και τα πάθη που τις καθορίζουν... Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου. Θα χαρώ πολύ να σας δω από κοντά!
  2. Σ'ευχαριστω Lampirella! τα στοιχεια μου και ιδεα την εξηγω στον συνδεσμο που εβαλα αν εννοεις αυτο.
  3. Καλησπέρα σας! Ετοιμάζω μια εκθεση ζωγραφικης μεσω τις πλατφορμας crowdfunding του indiegogo. μπορειτε δειτε το campaign σε αυτο τον συνδεσμο. Και οσοι μπορειτε κ επιθυμειτε να βοηθησετε. Σας ευχαριστω!
  4. Καλησπερα σας! Οποιος/Οποια μπορει να με κανει μια εξυπηρετηση κ να μου κοψει μια αποδειξη που θελω για εικονογραφηση βιβλιου θα ημουν πολυ ευγνωμων, γιατι εγω πλεον δε μπορω. Το ποσο θα κοπει χωρις φπα (υπαρχει απαλλαγη απο την συγκεκριμενη εταιρεια) επισης υπαρχει κ μια επιστροφη φορου. Οποιος μπορει ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα για να του πω λεπτομερειες. Αν ειναι κ απο Θεσσαλονικη θα βολευε κιολας να τα πουμε κ απο κοντα.
  5. Lot

    FANTAZINE/FANTASYN

    Ευχαριστωω!Το εξωφυλλο ειναι σχεδιο του Δημητρη, εγω εκανα το χρωμα, φωτισμους κ.λ.π.
  6. Lot

    FANTAZINE/FANTASYN

    Δεν το εψαξα πιο νωρις! Ενταξει τοτε.ΕΙναι καλυτερη η παρουσιαση του Μελανδρου. Απλα να διορθωσει το ονομα μου.
  7. Lot

    FANTAZINE/FANTASYN

    Τίτλος: FΑΝΤΑΖΙΝΕ Σενάριο: Δημητρης Λαγος Σχέδιο: Αγγελος Παπουτσης - Δημήτρης Λαγος Εκδοτική: Αυτοέκδοση Πρώτη Έκδοση: Ιούνιος 2011 Τεύχη: 1 Κατηγορία: Αυτοτελές Είδος εντύπου: Φανζιν με μαλακό εξώφυλλο Περιεχόμενο: Ηρωικής Φαντασιας - Κοινωνικο Σελίδες: 20 (+ 4 τα εξωφυλλα) Μέγεθος: 14,8cm x 21cm Χρώμα: Ασπρόμαυρο Προέλευση: Ελληνική Τιμή: 3 € Το Fantazine περιεχει Ιστορίες κόμικς και ένα εικονογραφημένο αφήγημα , βγαλμένα ή εμπνευσμένα από την βυζαντινή – Ελληνική παράδοση. Ειναι η πρωτη μου αποπειρα για φανζιν - αυτοεκδοση (Αγγελος) ενω ο Δημητρης εχει εκδοσει και παλαιοτερα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα που έχει δημιουργηθεί για το Fantazine στο http://www.facebook....127503303995569
  8. Καλησπέρα σε όλους! Την Πεμπτη 11 Νοεμβρίου και ωρα 21.30 θα γινουν τα εγκαινια της εκθεσης μου (ζωγραφικη κ κομιξ) στο ΠΥΡΓΟC Bierhaous Βενιζέλου 13 Επταπύργιο - Θεσσαλονικη. Η Έκθεση θα διαρκέσει μεχρι τις 12-12-2010. Όσοι μπορείτε να περασετε μια βολτα!
  9. Lot

    Δειγματα Δουλειας

    Σας ολους! Σ'ευχαριστω geokon712 για τις πολυτιμες παρατηρησεις σου. και ναι , ετοιμαζω καποιες ιστοριες ελπιζω μεσα στο 2011.Να εχουν εκδωθει. να ειστε καλα ολοι!
  10. Χρονια πολλα για την Λεσχη και τους φιλους!Δυστηχως δεν μπορεσα να κατεβω αν και περασα 5 μερες πιο νωρις.Αναμενουμε φωτογραφιες!
  11. Lot

    Δειγματα Δουλειας

    Καλημερα σας! Μερικα δειγματα της δουλειας μου, δεν ξερω αν επρεπε να βαλω καποιο link η να τις ποσταρω μια-μια οπως εκανα. Αυτα ειναι ζωγραφισμενα στο χερι με ακρυλικα και αερογραφο: Καποια digitally painted: Kαποιες σελιδες comik: Και καποιες φωτοεπεξεργασιες:
  12. Lot

    Καλησπερα σας!

    Γεια σας και απο μενα! Επρεπε να συναντησω την ΛΕ.ΦΙ.Κ. στην Θεσσαλονικη για να μπω και γω στην παρεα. Αργησα αλλα το εκανα. Ασχολουμαι με την εικονογραφηση, ζωγραφικη και τα κομικς. Καλως σας βρήκα!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.