Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατω απο την πολη [ Μια ιστορια γραμενη με τρελα ]


bill667

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  5385
  • Group:  Members
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  14
  • Reputation:   10
  • Achievement Points:  14
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5858 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

 

Τι έχει γινει ως τωρα.:Στην πόλη, κατά τους πρώτους χριστιανικους χρόνους, λειτουργουσε και δραστηριοποιούνταν η αίρεση των Μελχισεδεχικών. Οι Μελχισεδεχικοί ευθύνονται κατά ένα μερος για το μεγάλο δύκτιο στοων και κατακομβων που βρίσκονται κατω από αυτήν. Το δυκτιο αυτό επεκτάθηκε επί τουρκοκρατίας, με πρωτοβουλία από τον τότε δημαρχο, ώστε να εξασφαλιζει εξόδους διαφυγής, καταφυγια και μυστικους τοπους συναντησης. Δυστυχώς η προσπαθεια αυτή απεβησε ακαρπη, καθως άρχισαν από ένα σημειο και έπειτα να εκδηλώνονται περιεργες εξαφανίσεις και ανεξηχνίαστες δολοφονίες των ανθρώπων που δραστηριοποιουνταν στο υπέδαφος. Το γεγονος ότι η πολη είναι δυκτιομενη με υπογειες στοες είναι ένα μυστικο που σημερα λίγοι το γνωριζουν.

 

 

 

 

 

Το στέκι:Εχει ανακαλυφθει από μια παρεα φοιτητων οι οποιοι είναι φιλοι από το λυκειο… Είναι μια υπογεια αιθουσα στην οποια οδηγειται κανεις μεσω ενως εγκαταλελημενου οικηματος. Διαθετει ένα τραπεζι με τεσσερις καρεκλες, ραδιοφωνο, μια συρταριερα και μια μικρη ραμπα για σκειτμπορντ. Σε μια γωνια υπάρχουν αφίσσες της Kristen Bell. Η αιθουσα φωτιζεται από δυο προβολάκια που λειτουργουν με μπαταρια, καθως και από κερια… Ένα δυκτιο διαδρομων ξεκινα από την αιθουσα… Η παρεα ουδεποτε πηγε μακρυτερα από ένα σημειο, το οποιο είναι μια κολωνα με το συμβολο )( και αυτό γιατι φοβουνται μηπως χαθουν… Μεχρι εκεινο το σημειο, συχνα κανουν τις βολτες τους κατω από την πολη.

 

 

 

 

 

Οι χαρακτήρες:Τι μπορω να σας πω εγω γι’ αυτους τους χαρακτήρες? Κατ’ αρχήν είναι φοιτητες όπως είπαμε, οποτε μπορειτε να τους τοποθετησετε ηλικιακα. Πηγαιναν στο ιδιο Λυκειο. Επισης υπαρχουν οι εξωτερικοι χαρακτηρες, οι οποιοι όμως είναι εξισου σημαντικοι.

 

Η παρεα

 

 

 

Αντώνης: Θαραλέος, ρομαντικός, εσωστρεφής. Όταν ηταν μικρό παιδί, έπεσε κατά λάθος σε ένα φρεατιο. Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα, αλλά διαπίστωσε ότι ο σκοτεινός χώρος στον οποίο κατέληξε ήταν διαμορφωμένος σαν αίθουσα. Επιλεον ήταν γεματος με αρουραιους και ανθρώπινα κοκκαλα. Επι μιάμιση μέρα ο μικρος Αντώνης ήταν αναμεσα στα κοκκαλα χωρις νερο και φαι. Τον απεγκλώβισαν τελικά, αλλα από τότε δεν φοβάται τον θανατο. Δεν φοβάται να πεθάνει. Μαλιστα μερικες φορες χαρακώνεται. Όταν ο Αντωνης βγάζει την μπλούζα του, το κορμί του είναι γεμάτο χαρακιές. Χρονια αργότερα σε μία κατάλυψη, καποιοι μαθητες ξεκινησαν μια πυρκαγια στο Λυκειο. Την ιδια ωρα καποιοι άλλοι ειχαν κλεισει με λουκετο τις πορτες και ειχανε τα κλειδια. Φυσικα εγινε ο χαμος. Τελικα κατάφεραν και βγήκαν, αλλά ο Αντώνης ήταν που ετρεξε να σωσει καποιους που εμειναν πισω. Ηταν ο Μιχάλης και η Σοφια την ώρα που «συναπταν δεσμο».

 

 

 

Ο Μιχάλης: Μηχανόβιος, τύπος μποεμ, κοπροσκυλο. Ο Μιχάλης είχε δύσκολα παιδικά χρόνια Ο πατέρας του έδερνε τόσο την μάνα του όσο και αυτόν όντας μεθυσος και μοιχος. Τον κλείδωνε για πολλες ώρες τη βδομαδα στην σκοτεινη τους αποθηκη. Το αποτελεσμα είναι μεχρι σημερα να έχει αναπτυξει ο Μιχάλης ισχυρή όραση στο σκοτάδι και ευαισθησια στο φως. Την ημερα κυκλοφορει με μαυρα γυαλια.

 

 

 

Ο Σωτήρης: Απίστευτος χαβαλετζης με θεικές ατάκες. Είναι κολλημένος με το παιχνίδι DOOM και κατασκευάζει από χόμπι ιους. Μπαινει στα chatrooms και στα site γνωριμιών. Ολο παει να στειλει ιους σε ανιπερασπιστα θυματα και ολο τελευταια στιγμη το μετανιώνει. Επισης μετανιωνει που δεν τολμαει να το κανει. Παντος είναι η ψυχη της παρεας και τους κανει ολους να γελανε. Αγαπημενη του ηθοποιος είναι η Kristen Bell. Εχει και μια ξανθια περουκα να την δινει σε τυχον μελαχρινες που γνωριζει, αλλα μεχρι σημερα δεν καταφερε να την φορεσει σε καμια. Μια-δυο τον χαρακτηρισαν ανώμαλο και την κανανε με ελαφρα.

 

 

 

Η Μαριαλενα:

 

Το μόνο που την χαρακτηρίχει κορίτσι είναι η οψη της και όχι η συμπεριφορα της. Από μωρο παιδι η Μαριαλενα έπαιζε με τα αγοράκια. Τραχια στην συμπεριφορά της, εμπλεξε σε συμμοριες ανηλικων και εκλεβε κινητα. Αυτή όλο καταφερνε να την γλιτωσει, δεν θα μπορουσε να πει κανεις το ιδιο και για την υπολοιπη συμμορια. Εκει που δεν την γλιτωσε ηταν στο Λυκειο, όταν βρεθηκε στα αποδητηρια με την μία και μοναδικη κολλητή που είχε ποτέ και τότε κατι την επιασε… Την είδε με αλλα ματια! Το αποτελεσμα ήταν να καταλίξει στο γραφείο της διευθύντριας, να φαει αποβολη για κανα πενθημερο και να γινει το όνειδος του σχολειου. Φανατική σκειτμπορντου σημερα, η Μαριαλενα διασκεδαζει με την υπολοιπη παρεα στο στεκι που βρισκεται κατω από την πολη.

 

 

 

 

 

Εξωτερικοι χαρακτηρες.

 

 

 

Η Σοφια: Παιδι χωρισμενων γονιων. Οι γονεις της χωρισαν όταν ηταν 14 και δεν μπορει να πει κανεις ότι ενθουσιαστηκε με αυτή τη τροπη των πραγματων. Μεγαλωσε ωστοσο με αγαπη και ζεστασια με την μαμα της και τα αδελφια της. Λιγο ελλειψε να χασει τη ζωη της στην πυρκαγια του Λυκειου τον καιρο που τα ειχε με τον Μιχαλη. Ο Μιχαλης θυσιασε την πολυγαμια του για παρτη της και η σχεση κρατησε 4 χρονια. Σε ολο αυτό το διαστημα και τι δεν του ελεγε: Σε αγαπω, σε λατρευω, θελω να παντρευτουμε, όσπου μια ωραια πρωία του είπε ότι κουραστηκε από την σχεση και ότι δεν είναι πια ευτυχησμενη. Ο Μιχαλης το εριξε στις τηλεοπτικες σειρες από τον καημο του και εριξε πολύ καψιμο. Από τοτε κανενας αντρας που γνωρισε η Σοφια δεν ηταν σαν τον Μιχάλη. Ολοι ηταν γουρουνια και εκμεταλευτες. Μαλιστα ενας από αυτους αποδειχτηκε ναρκομανης, ενώ αυτή για πολλα χρονια έβλεπε συχνα-πυκνα τον εφιαλτη ότι πατουσε χρησιμοποιημενες συριγγες και τις ειχε φοβια. Το ονομα αυτου ηταν Σακης.

 

 

 

Ο Σακης: Είχε μια φυσιολογικη ζωη και παντα ηταν καλο παιδι. Ωστοσο στον στρατό έμπλεξε με κακες παρεες και ηρωινη. Από τοτε η οικογενεια του τον αποκυρηξε και εκανε πολλα για να εξασφαλισει τη δοση του. Ακομα και ενολη ληστεια. Τελευταια βρηκε ένα καινουργιο ναρκωτικο που κυκλοφορει στην πιατσα. Εχει πρασινο φωσφοριζον χρώμα και προκαλει παραισθησεις που εχουν σχεση με περιεργα μυστικιστικα πραγματα, με την ιστορια της πολης και το συμβολο )(.

 

 

 

Ο Νοντας:Είναι νονος της νυχτας, ιδιοκτητης σκυλαδικων και ΠΑΕ β’ εθνικης. Διοχέτευσε μεσω των μπραβων του τεραστιες ποσοτητες ηρωινης και αλβανικης καναβης στην πολη. Τωρα τελευταια κυκλοφορει το καινουργιο ναρκωτικο που το αντλει από πρασινα φωσφοριζοντα αποβλητα από την εταιρια Λοίζος Ελλας, που καταληγουν κατω από την πολη. Το τι τραβα για να τα αντλησει θα το δουμε σε επομενα παρτς.

 

 

 

Ο Μαρκος Λοιζος:Είναι γιος του συγχωρεμενου χαραλαμπου Λοιζου. Διοικει την Λοίζος Ελλας η οποια εμφανιζεται ως εταιρια πλαστικων, αλλα στην πραγματικοτητα κανει γεννετικα πειράματα εξυπηρετωντας τα συμφεροντα των Αμερικανων. Κανεις δεν εχει καταλαβει τι ακριβως κανει. Χομπι του είναι να κανει one night stand με διάφορες που θαμπόνονται με τα λεφτά του και μετα να τις παραταει. Θυματα του, η Σοφία (βλ. πριν) και η Κατερινα (βλ. μετα).

 

 

 

Η Κατερινα:

 

Κορη ευκατάστατης οικογένειας από την Γλυφαδα. (Τωρα μη με ρωτατε πως κι εχει «γλυφαδα» η υποθετικη αυτή πολη, ετσι μου ‘ρθε). Σιχαινεται θανασιμα τους μπατσους, τους πολιτικους, τη θρησκεια, την ιστορια, τα σκυλαδικα και όλους οσους την περνανε για σνομπ (παρολο που είναι). Χομπι της είναι να μπαινει σε site γνωριμιων όπου δηλωνει δεσμνευμενος/η, με απώτερο στοχο να κερατωνει ασυστολα τον δικό της, τον Αντρεα. Παραλληλα έχει ως στοχο να διακυρητει τις μηδενιστικες αποψεις της και να μαζευει αρσενικους οπαδους- δουλους. Φαντασιωση της είναι να παει με πεντε (5) αντρες. Η ευχη της θα πραγματοποιηθει όταν θα την βιάσουν πεντε όντα, τα οποια δεν είναι ξεκαθαρο αν είναι καν αντρες- που αλλου?- κατω από την πολη.

 

 

 

Ο Ανδρεας:Είναι φοιτητης αρχαιολογιας. Όταν εκανε τη διατριβη του εγκλοβιστηκε κατω από την πολη, οπου ειδε για πολύ καιρο πολλα θαυμαστα. Το μερος που εγκλοβιστηκε είναι ένα βουνο στα περιχωρα και αποτελειται από ένα συνολο στοων που ονομαζονται ο «λαβύρινθος». Ζουσε τρογωντας αρουραιους και πινοντας το αιμα τους. Τελικα καταφερε και γλιτωσε και ανακαλυψε ότι το δυκτιο στοων που βρισκεται κατω από την πολη επικοινωνει με σπηλαια που βρισκονται εκτος αυτης. Ένα τετοιο σπηλαιο καλειται να εξερευνησει και τωρα, παρολο που φοβαται μετα από οσα τραβηξε. Μαζι του, η αξια συναδελφος Ιουλια.

 

 

 

Η Ιουλια:Αρχαιολογος και σπηλαιολογος, παιδι θαυμα, κουκλι, με μονο ελαττωμα την υψηλη μυωπια. Καλο παιδι.

 

 

 

 

 

1X01 Πιλότος :

 

Ο Σωτήρης, αφου επισκεπτεται για πολοστή φορα το site της Kristen Bell, μπαινει στα site γνωριμιων, οπου εκει βλεπει το προφιλ της Κατερινας. Η Κατερινα τυχαινει να είναι on-line και κανουν έναν διαλογο. Με προσχημα ότι θα της στειλει ένα προγραμμα για PDF πάει να της περασει ιο. Τελευταία στιγμη όμως μετανιωνει και τον απενεργοποιει. Συντομα επισκεπτεται τους φιλους του στο στεκι, όπου συζητανε ολοι μαζι μηπως πρεπει να εξερευνησουν τις κατακομβες και περα από το σημαδι που βαλανε. Τελικα συμφωνουν να πανε ο Σωτηρης και ο Αντωνης ενώ ο Μιχαλης και η Μαριαλενα διαφωνουν. Στα συνορα, πεφτει πολύ πιστολιδι σε υποπτο φορτηγο που διαφευγει από τις αρχες. Μετα από μεγαλη καταδιωξη, ο οδηγος διαφευγει με ένα τρικυκλο που εχει μεσα στο φορτηγο. Οι αρχες βρισκουν ότι στο φορτηγο εχει εγκαταλυφτει ολη η ηρωινη κι ετσι θεωρουν ότι ειχαν επιτυχια. Στην πραγματικοτητα, αυτό που ενδιεφερε τον οδηγο να διασωσει, ηταν μια βαλιτσα με το πρασινο φωσφοριζον ναρκωτικο. Ο οδηγος παει στην πολη και ενημερωνει τον Νοντα ότι το ναρκωτικο εγκριθηκε για εξαγωγη στην Βουλγαρια και στην Αλβανια. Ο Νοντας τριβει τα χερια του. Η Κατερινα έρχεται σε σεξουαλικη επαφη με τον Αντρεα στο σπιτι του. Αυτος της λεει ότι την αγαπα και αυτή ανταποδιδει τα λογια. Ο Αντρεας φευγει γιατι εχει μια επιγουσα δουλεια στο πανεπιστημιο και στο καπακι βγαινει ενας γκομενος από την ντουλαπα και η Κατερινα ερχεται σε σεξουαλικη επαφη και μαζι του. Στο πανεπιστημιο, η Ιουλια ρωταει έναν καθηγιτη, τι σημαινει το συμβολο )( που συναντα στα κειμενα των Μελχισεδεχικων. Ο καθηγιτης της λεει ότι η πραγματικη εννοια του συμβολου παραμενει ένα αλυτο μυστηριο. Ο Αντρεας, η Ιουλια και ενας συμφοιτητης τους ο Ιακωβος, κανουν συσκεψη όπου συζητανε ότι ενας σπηλαιολογος ανακαλυψε αρχαια σε ένα σπηλαιο εξω από την πολη. Λενε ότι πρεπει να αναλαβουν να το ερευνησουν. Ο Αντρεας, εχει νοπες τις μνημες από τον «λαβυρινθο» (που βρισκεται κοντα σε εκεινο το σημειο). Δηλωνει ότι φοβαται, αλλα η Ιουλια του δινει κουραγιο. Λιγο αργοτερα, η Ιουλια βραβευεται από το Πανεπιστημιο με ένα ζευγαρι ειδικα γυαλια σπηλαιων, για να βλεπει καλα παρα την μυωπια της στα σπηλαια. Ο προεδρος της σχολης, της ευχεται καλη τυχη στην νεα της εξερευνηση. Η Σοφια, παει με την φιλη της την Τανια σε ένα μπαρ και εκει γνωριζει τον Μαρκο Λοίζο. Μετα από λιγο αναπτυσσεται μια οικειοτητα μεταξυ τους, που δεν είναι δυσκολο να την παρατηρησει ο Μιχαλης που περναει τυχαια απ’ εξω με την μηχανη. Λιγο αργοτερα βλεπει την Σοφια να φευγει με την φεραρι του Λοίζου και τον ενοχλει που τα κανει αυτά η πρωην του. Το ιδιο βραδυ, στο στεκι, τα λεει αυτά στην Μαριαλενα, εξομολογουμενος ότι δεν μπορει να ξεπερασει την Σοφια. Την ιδια ωρα, ο Αντωνης και ο Σωτηρης περνανε το απαγορευμενο σημειο που ειχανε τοσα χρονια, συζητωντας τον μηδενισμο που περιλαμβανε η Κατερινα από την Γλυφαδα στο προφιλ της στο Ιντερνετ. Συντομα όμως χανονται και τους λουζει κρυος ιδρωτας. Ο Αντωνης πιστευει ότι μπορει να βρει τον δρομο, αλλα τελικα καταλιγουν να διασχισουν το κατωφλι μιας πορτας, μπροστα στην οποια υπαρχει ένα τεραστιο χασμα. Τελικα αρχιζουν να απελπιζονται. Την ιδια ωρα, στο στεκι, ο Μιχαλης την πεφτει στην Μαριαλενα, αλλα αυτή του λεει να μην παιρνει θαρρος. Ο Μαρκος Λοιζος την πεφτει στην Σοφια, αλλα αυτή του λεει ότι μολις εχουν γνωρι9στει και ότι είναι ακομη νωρις. Ο Νοντας προσταζει τους μπραβους του (Τον ψηλο και τον κοντο) να διοχετευσουν στην αγορα το νέο ναρκωτικο. Ενώ όμως αυτοι κανουν την αγοραπωλησια σε ένα σοκακι, η αστυνομια τους παιρνει χαμπαρι και αρχιζει να τους κυνηγαει με πιστολιδια. Τελικα ο Αντωνης και ο Σωτηρης βρισκουνε τον δρομο για τον γυρισμο. Μονο που ο δρομος ειναι100% σιγουροι ότι βρισκεται εκει που πριν λιγο ειχανε δει το χασμα. Γυρισαν δηλαδη στο ιδιο μερος, μονο που το μερος έχει πλεον αλλαξει και δεν υπαρχει χασμα. Τελικα καταφερνουν να γυρισουν στο στεκι, οπου τους περιμενουν η Μαριαλενα και ο Μιχαλης. Και με το που τους βρισκουν, μπαινουν μεσα ο ψηλος και ο κοντος με πιστολια. «Ακινητοι» τους λενε. «Και βγαλτε τον σκασμο, αλλιως θα πεθανετε ολοι».

 

 

 

 

 

1Χ02 Μαριαλένα : Η αστυνομία βρισκεται εξω από το εγκατελειμενο οικιμα οπου βρισκεται το στεκι. Εκει βρισκουν τον Αντωνη, ο οποιος τους λεει ότι πραγματι ειδε δυο υποπτους να επιβιβαζονται σε μια λιμουζινα και να τραβανε δυτικα. Τι ειχε συμβει λιγο πριν: Ο ψηλος και ο κοντος απαιτησαν αντιπερισπασμο από την παρεα. Πηραν ομηρο την Μαριαλενα και εισχωρησαν στο εσωτερικο των στοων, παρολο που η παρεα τους προειδοποιησε ότι ετσι ισως χαθουν. Όταν η Μαριαλενα ηταν μικρο παιδι, επαιζε μπαλα με τα αγορια. Οι γονεις της προσπαθουσαν να την πεισουν ότι είναι πιο υγιες να παιζει με τα κοριτσια, αλλα αυτή δεν ακουγε. Τωρα είναι αιχμαλωτη του ψηλου και του κοντου και βρισκεται μεσα στις στοες, πολύ μακρια από το στεκι, υπο την απειλη του οπλου. Στο στεκι, ο Αντωνης πειθει τον Μιχαλη να πανε να την σωσουν, αφου αλλωστε κανεις δεν βλεπει καλυτερα στο σκοταδι από τον Μιχαλη. Ο Μιχαλης δεχεται, αφου αλλωστε χρωσταει τη ζωη του στον Αντωνη από τον καιρο του Λυκειου. Το ιδιο βραδυ, η Σοφια έχει για ακομα μια φορα τον εφιαλτη ότι βρισκεται σε μια αλανα ξυπολητη και παταει χρησιμοποιημενες συριγγες ναρκομανων. Ξυπναει, παιρνει τηλεφωνο την φιλη της την Τανια και της το λεει. Συζητανε γι’ αυτό το θεμα. Ο ψηλος, ο κοντος και η αιχμαλωτη Μαριαλενα εχουνε χαθει κατω από την πολη. Η Μαριαλενα σε καποια φαση το σκαει. Ο ψηλος την πυροβολει αλλα αστοχει. Ο κοντος του λεει ότι δεν είναι αναγκη να πεθανει κοσμος κι ετσι δεν την καταδιωκουν. Τοιτε είναι που ακουγεται το τραγουδι. Είναι ένα αιθεριο τραγουδι που μοιαζει να το τραγουδουν γυναικειες φωνες. Είναι σε μια αγνωστη γλωσσα και επαναλαμβανει συχνα την λεξη «Αέσα». Το τραγουδι έχει κατι το ανατριχιαστικο. Το ακουνε τοσο ο ψηλος και ο κοντος, οσο και η Μαριαλενα. Συντομα, το τραγουδι διακοπτεται από ένα ουρλιαχτο, το οποιο μετα βιας μοιαζει ανθρωπινο. Μαλιστα δεν μπορει να πει κανεις αν είναι αντρικο η γυναικειο. Ο ψηλος και ο κοντος το βαζουν στα ποδια, ενώ λιγο πιο μακρια, η Μαριαλενα τρεμει από τον φοβο. Όταν η Μαριαλενα ηταν μικρη, εκλεβε κινητα από συνομιληκους της μαζι με μια συμμορια ανηλικων. Τα κινητα τα μαζευαν στο σπιτι ενως από τη συμμορια. Μια μερα, η αστυνομια κυνηγισε την συμμορια, και τους επιασε ολους εκτος από την Μαριαλενα. Ενώ ανακρινονταν η συμμορια, η Μαριαλενα πηγε έξω από το τμημα, και πεταξε μια πετρα σπαζοντας το τζαμι. Μετα το εβαλε στα ποδια. Η Κατερινα κερατωνει για ακομη μια φορα τον Αντρεα, αυτή τη φορα με έναν παντρεμενο. Ο Αντρεας και η Ιουλια επισκεπτονται το εξωτερικο του σπηλαιου που θα ερευνησουν και κανουν πραγματογνομωσυνη. Εντομεταξυ, ο ψηλος και ο κοντος βρισκουν ένα φρεατιο και ξαναγυρνανε στον πανω κοσμο. Ο Αντωνης και ο Μιχαλης βρισκουν την Μαριαλενα, η οποια τους λεει ταραγμενη για το περιεργο τραγουδι που ακουσε. Στο Λυκειο η Μαριαλενα εκανε παρεα με την Σουλα. Η Σουλα ήταν γυναικα με τα όλα της και η Μαριαλενα φροντιζε να μαθει από αυτην για τη γυναικεια συμπεριφορα. Μια μερα όμως που ηταν στα αποδητηρια με την Σουλα, την ειδε με αλλα ματια και την χυμηξε. Το σκηνικο αυτό το ειδε η διευθυντρια, αλλα και ένα παιδι από το σχολειο. Η διευθυντρια την εριξε αποβολη, ενώ το παιδι από το σχολειο, διεδωσε το νέο στους παντες. Από τοτε, όταν οι μαθητες βλεπανε την Μαριαλενα φωναζαν «Λεσβια, λεσβια» και αυτή στεναχωριοταν. Τοτε ο Μιχαλης την ειχε πει «καλωσηρθες στο κλαμπ τον εξεφτελισμενων» καθως ειχε κι αυτος μια αναλογη εμπειρια από το βραδυ της πυρκαγιας. Ο Νοντας, ξεφτυλιζει τον ψηλο και τον κοντο για την αποτυχια τους να πουλησουν το ναρκωτικο. Βαζει και κατι αλλους μπραβους και τους δερνουν. Την επομενη μερα, η παρεα ολη βρισκεται σε μία καφετερια και συζητα τι θα κανουν τωρα που οι μαφιοζοι ανακαλυψαν το στεκι τους. Στο διπλανο τραπεζι βρισκεται ο καθηγητης της Ιουλιας και συζηταει με έναν συναδελφο για τους Μελχισεδεχικους. Σε μια φαση, αναφερει την λεξη «Αέσα». Το ακουει αυτό η Μαριαλενα από δίπλα και αφηνιαζει. «Τι εννοεις γέρο?» Του φωναζει. «Τι είναι αυτή η λεξη που ειπες? Πρεπει να μαθω». Ο καθηγητης την χαρακτηριζει αγενεστατη, παιρνει τον συναδελφο του και φευγουν, ενώ η Μαριαλενα φωναζει «Πες μου τι ητανε αυτό που ειπες». Η Μαριαλενα υπηρξε πολύ θλιμένη με τον τροπο που την αντιμετωπιζε το Λυκειο. Μια μερα περπατουσε θλιμενη σε ένα παρκο, όταν ειδε καποιους σκειτμπορνταδες να κανουν προβα. Το προσωπο της αστραψε. «Θα μου μαθετε πως γινεται αυτό παιδες?» ειπε.

 

 

 

 

 

1Χ03 Φλερταροντας με τον θανατο:Όταν ο Αντωνης ηταν παιδι, επαιζε κρυφτο με τους φιλους του. Ειχε την εμπνευση να κρυφτει σε ένα ανοιχτο φρεατιο. Το αποτελεσμα ηταν να γλιστρησει, να πεσει και να καταλιξει σε μια αιθουσα γεματη ανθρωπινα κοκκαλα και ποντικια. Σημερα ο Αντωνης είναι αποφασισμενος να ακουσει το περιεργο τραγουδι που ακουσε η Μαριαλενα κατω από την πολη. Ποια οντα θα μπορουσαν να τραγουδανε ένα τετοιο τραγουδι? Η Μαριαλενα παντος του λεει ότι δε γνωριζει σε πιο σημειο ακουσε το τραγουδι και δεν μπορει να τον οδηγισει εκει. Ο Νοντας μαζευει το προσωπικο του σκυλαδικου και τους παρατασσει. «Σημερα εχουμε αντληση» τους λεει. Ο Αντρεας συνενοειται με την Ιουλια να πανε και να βρουνε τον σπηλαιολογο που βρηκε τα αρχαια στο σπηλαιο, μηπως και μαθουν καμια πληροφορια παραπανω. Η Σοφια ξαναβγαινει με τον Μαρκο Λοιζο και περνανε καλα. Ο Σωτηρης βρισκει και αλλα θυματα στο Internet, αλλα και παλι δεν τολμα να τα στειλει ιο. Ο Αντωνης τελικα αποφασιζει να παει στο στεκι και μονος του να βρει το σημειο που ακουσε το τραγουδι η Μαριαλενα. Το λιγο διαστημα που περασε σε εκεινη την αιθουσα με τα κοκκαλα, ηταν φριχτο. Τα ποντικια τον δαγκωνανε και συνεχεια πατουσε τα ανθρωπινα κοκκαλα. Εντομεταξυ, στηθηκε μια ολοκληρη επειχηριση εύρεσης του, γιατι ειχε εξαφανιστει και οι γονεις του ανησυχουσαν. Τελικα τον απεγκλοβισαν από το φρεατιο, πεινασμενο και διψασμενο. Και ηταν μολις 7 ετων. Ο Αντρεας και η Ιουλια, βρισκουν τελικα τον σπηλαιολογο. Αυτος είναι τρελλος και όλο μουρμουραει ότι το σπηλαιο είναι καταραμενο και ότι όταν κατεβηκε εκει κατω καταλαβε ότι δεν ηταν μονος. Υπηρχαν και αλλοι. Η γυναικα του λεει, ότι από τοτε που επισκευτηκε το σπηλαιο τρελλαθηκε.. Ο Αντρεας και η Ιουλια προβληματιζονται. Ο Μαρκος Λοιζος προσκαλει την Σοφια στο σπιτι του. Εκει, μετα από καμποσα ποτακια, κανουν σεξ. Ενώ κοιμουνται μαζι, η Σοφια βλεπει παλι τον εφιαλτη ότι παταει συριγγες και ξυπναει τρομαγμενη. Ο Αντωνης τριγυρναει στις κατακομβες κατω από την πολη, ψαχνοντας να ακουσει το τραγουδι. Τελικα δεν το ακουει, αλλα ανακαλυπτει κατι το σημαντικο. Μια επιχειριση με πολλους ανθρωπους εχει στηθει σε ένα σημειο όπου υπαρχουν πρασινα φωσφοριζοντα αποβλητα. Αυτοι αντλουν τα αποβλητα και τα τοποθετουν σε βυτιακια. Ο Αντωνης τα παρακολουθει αυτά κρυμενος.. Εντομεταξυ η Σοφια ενημερωνεται από τον Μαρκο στο τηλεφωνο, ότι το προηγουμενο βραδυ που περασαν μαζι ήταν το τελευταιο. «περασαμε καλες στιγμες» λεει ο Μαρκος «αλλα τωρα πρεπει να συνεχισουμε». Η Σοφια αισθανεται προδωμενη. Ηρθε καποτε η στιγμη που μια κοπελα, ενώ μιλουσε στο καρτοτηλεφωνο, λιγο ελειψε να χασει την ζωη της. Ενας μεθυσμενος οδηγος ξεφυγε από την πορεια του και κατευθυνονταν προς το καρτοτηλεφωνο με ταχυτητα. Ο Αντωνης ηταν εκει και μολις το ειδε, τραβηξε την κοπελα από το τηλεφωνο για να τη σωσει. Αλλα ενώ το αυτοκινητο πηγαινε κατά πανω του, αυτος απλως καθοτανε και το κοιταζε. Η κοπελα του φωναξε «Τι κανεις?» και τον εσπρωξε τελευταια στιγμη. Ετσι σωθηκαν και οι δυο. Σημερα ο Αντωνης καθεται στο στεκι διεροτομενος τι ηταν αυτοι οι ανθρωποι που αντλουσαν το φωσφοριζον υγρο. Ο Μιχαλης και ο Σωτηρης μπαινουν μεσα και τον βλεπουν να είναι καταχαρακωμενος από την μεση και πανω. Το ξερανε ότι ο φιλος τους χαρακονονταν, αλλα αυτή τη φορα ξεπερασε κάθε οριο. Ο Αντωνης συνειδητοποιει κι αυτος ότι στο χερι του κρατα μια ματωμενη λεπιδα. «Φιλε χρειαζεσαι γιατρο» λεει ο Σωτηρης. Η Σοφια τα πινει μονη της και στεναχωρημενη στο μπαρ, σκεπτομενη ότι προδωθηκε από τοιν Μαρκο και ότι κανενας αντρας που γνωρισε δεν ηταν σαν τον Μιχαλη. Ενας αντρας διπλα της, την πιανει κουβεντα. Τελικα τον ρωταει «Πως λεγεσαι?» Και αυτος απανταει «Σακης».

 

 

 

 

 

1Χ04 Σακης: Όταν ο Σακης καταταχτηκε, την πρωτη μερα γίνονταν χαμος. «Από δω στραβαδια» φωναζαν ολοι. Εκει που δεν το περιμενε, του πεταγαν στα μουτρα την στολη και τα αρβυλα. Ηταν η πρωτη μερα στον στρατο. Σημερα ο Σακης είναι χαρουμενος γιατι γνωρισε ένα καταπληκτικο κοριτσι, το προηγουμενο βραδυ στο μπαρ. Την λεγανε Σοφια και ηταν απογοητευμενη από τους αντρες. Ο Σακης θα βαλει τα δυνατα του να αποδειξει ότι ολοι οι αντρες δεν είναι ίδιοι. «Βασικα δεν ηθελα να ερθω εδώ» λεει ο Αντωνης στον ψυχιατρο. «Οι φιλοι μου επεμεναν». Ο ψυχιατρος τον ρωτα ποιο είναι το προβλημα. Τοτε ο Αντωνης βγαζει την μπλουζα του και δειχνει το καταχαρακομανο του σωμα. Ο ψυχιατρος παθαινει σοκ. «Θα σου γραψω καποια φαρμακα» του λεει. Ο Αντωνης όμως αρνειται τα φαρμακα όσο κι αν επιμενει ο γιατρος. Τελικα λεει ότι ηταν λαθος του που πηγε εκει και φευγει. Στον στρατο ο Σακης συνειδητοποιησε ότι ηταν θνητος και ότι δεν ειχε μεγαλες αντοχες. Η αυπνια και η κουραση τον ειχαν καταβαλει. Επι πλεον επαθε καταθλιψη. Τοτε ηταν που οι φιλοι του στον θαλαμο, τον μυησαν στην ηρωινη. Σημερα ο Σακης δεν μπορει ουτε μια μερα χωρις να κανει χρηση και μαλιστα όχι ηρωινη, αλλα το καινουργιο πρασινο ναρκωτικο, το οποιο το ξεκινησε σαν υποκαταστατο. Στην Σοφια ο Σακης εκανε πολύ καλη εντυπωση. Αυτή, λεει στην φιλη της την Τανια ότι θελει πολύ να τον ξανασυναντησει. Εντομεταξυ, ο Νοντας οργανωνει τους μπραβους του για να αντιμετωπισουν τυχον επιθεσεις του νονου «Μπαμπη». Ο Μπαμπης Πετριδης (άλλος νονος της νυχτας) θελει να αποσπασει από τον Νοντα το μυστικο της συνταγης του νεου ναρκωτικου. Ενας πολεμος στον υποκοσμο εχει ξεκινησει.

 

Οραματα που βλεπει ο Σακης όταν κανει χρηση.

 

- Πολλοι άνθρωποι με χιτωνες συγκεντρωνονται σε έναν σκοτεινο χωρο και ψελνουν ακαταληπτα λογια.

 

-Ένα περιεργο τραγουδι που μοιαζει να το τραγουδανε αιθεριες γυναικειες φωνες.

 

-Το συμβολο )( πότε να φλεγεται και πότε να βγαζει αίμα.

 

- Έναν περιεργο γεροντα με στολη και παρασημα να τον κοιταει θυμωμενα.

 

-Σκοτεινες κατακομβες στις οποιες τριγυρναει η συνειδηση του.

 

Το τηλεφωνο χτυπαει και είναι η Σοφια. Θελει πολύ να ξανασυναντησει τον Σακη και ο Σακης την προσκαλει σπιτι του. Οι μπραβοι του Μπαμπη Πετριδη, πιανουν αιχμαλωτο έναν μπραβο του Νοντα. Ο Νοντας βαζει αλλους μπραβους, να σκοτωσουν τον αιχμαλωτο πριν μιλησει για το που βρισκεται το ναρκωτικο. Τελικα τα καταφερνουν και τον σκοτωνουν. Η παρεα (Μιχαλης και λοιποι) μαθαινουν για την αποτυχια που ειχε ο Αντωνης με τον ψυχιατρο και αποφασιζουν να του κανουν ένα παρτι εκπληξη στο στεκι για να του φτιαξουν την διαθεση. Ετσι και γινεται. Όταν η οικογενεια του Σακη έμαθε ότι είναι ναρκομανης, τον αποκυρηξε. Αυτος δεν βρηκε δουλεια και τελικα οργανωσε μαζι με αλλους ναρκομανεις μια ενοπλη ληστεια σε τραπεζα. Τα λεφτα τα ξοδεψαν όλα σε ηρωινη. Σημερα ο Σακης περνα καλα στο σπιτι του με την Σοφια. Η Σοφια του λεει ότι είναι νωρις ακομα να προχωρισει μαζι του, αλλα δεχεται να κοιμηθουνε το βραδυ αγκαλιτσα. Ο Σακης δεχεται. Το βραδυ όμως σηκωνεται από το κρεβατι και παει να κανει χρηση αυτου του καινουργιου ναρκωτικου. Η Σοφια ξυπναει και ψαχνει τον Σακη. Όταν τον πιανει στα πρασα με την συριγγα στο χερι, πανικοβαλλεται και αρχιζει να φωναζει. Ντυνεται και φευγει άρων άρων. Τζαμπα προσπαθει ο Σακης να την μεταπισει. Ενας άλλος ναρκομανης, ζηταει λεφτα από τον Αντρεα στον δρομο. Ο Αντρεας λεει ότι δεν εχει και τοτε παρατηρει ένα τατουαζ που εχει ο ναρκομανης στο χερι. Ειναι το συμβολο )(. Αυτό κανει μεγαλη εντυπωση στον Αντρεα, γιατι ως αρχαιολογος, γνωριζει ότι αυτό είναι το συμβολο των Μελχισεδεχικων.

 

 

 

 

 

1X05 Kristen Bell και ξερο ψωμι.: O Σωτηρης στο Λυκειο τους εκανε ολους να γελανε. Γι’ αυτό και του προτειναν να κανει stand-up comedy σε έναν χορο του σχολειου που εγινε σε ένα κλαμπ. Ολοι λυθηκαν στα γελια εκεινο το βραδυ. Σημερα ακουει αποσβολομενος όσα λεει ο Αντωνης ότι ειδε κατω από την πολη, σχετικα με την αντληση του πρασινου υγρου.

 

Τελικα η παρεα κανονιζει να παει εκεινο το βραδυ στο σημειο με τα πρασινα αποβλητα. Ο Αντρεας παει για ψωνια με την Κατερινα. Όταν βγαινουν από το σουπερ-μαρκετ, ο Αντρεας βλεπει άλλο ένα πρεζονι, να εχει στο μπουφαν του το συμβολο )(. «Μισο λεπτο» λεει στην Κατερινα. Παει και ζηταει να μαθει από το πρεζονι, πού ειδε αυτό το συμβολο. Ο άλλος δεν του λεει και του ζηταει λεφτα.. Ο Αντρεας επιμενει, αλλα η Κατερινα τον τραβαει. «Γιατι ασχολεισαι με αυτους?» του λεει. «Τρελος εισαι?». Ο Σωτηρης, γνωρισε την Kristen Bell μεσα από την σειρα Veronica Mars και την ερωτευτηκε. Συντομα γεμισε το σπιτι με αφισες της. Μία μερα γνωρισε στο Ιντερνετ έναν τυπο που του εξομολογηθηκε ότι κατασκευαζει ιους και τους στελνει στον κοσμο. Συναντηθηκαν από κοντα και ο Σωτηρης, του ζητισε να του διδαξει την τεχνη. Ετσι κι εγινε. Μετα από λίγο καιρο, εξελιχθηκε σε ιοποιο χακερ, αλλα δεν τολμουσε να στειλει ιο σε κανεναν. Στον φιλο-δασκαλο του ελεγε ότι το εκανε κατά κορον, αλλα ηταν ψεμα. Μια μερα, ο φιλος του ζητισε να συνεργαστουνε μαζι για μια μεγαλη δουλεια: Θα χτυπουσανε την Λοιζος Ελλας. Τα πράγματα δεν εξελιχθηκαν καλα, γιατι ο Σωτηρης έκανε τελευταια στιγμη πισω, με αποτελεσμα ο φιλος του να τον αποκυρηξει. Ο Σωτηρης εφτιαξε αργοτερα ένα site με κοτσομπολια και νεα της Kristen Bell, που περιλαμβανε και φορουμ. Σημερα, ο Σωτηρης βρισκεται κάτω από την πολη, όπου μαζι με την παρεα ψαχνουν το μερος με τα πρασινα αποβλητα. Τελικα το βρισκουν και αναρωτιουνται τι είναι αυτό το υγρο. Εκεινη την ωρα όμως ακουνε βηματα, πανικοβαλλονται και αρχιζουν να τρεχουν. Ο

 

Σωτηρης στο δρομο ξεκοψε από την υπολοιπη παρεα και χαθηκε. Μετα από λιγο, ακουσε ένα ουρλιαχτο, που μετα βιας ήταν ανθρωπινο. Τα ουρλιαχτα αυτά εμοιαζαν οργισμενα και πλησιαζαν. Ο Σωτηρης αρχισε να πανικοβαλεται. «Είναι ένα τερας» σκεφτηκε. Τοτε ξαφνικα τον βρηκε ο Αντωνης. «Ελα» του ειπε. «το ακους? Το ακους?» ρωτησε ο Σωτηρης ταραγμενος. «Ναι» ειπε ο Αντωνης. «Παμε να βρουμε τους αλλους. Κυνδινευουμε εδώ». Τελικα βγηκαν από έναν υπονομο και εκει βρηκαν τους αλλους δυο. Τοτε ειδανε το εργοστασιο της Λοιζος Ελλας. «Από εδώ προερχονται τα αποβλητα» ειπε ο Αντωνης. Ο Σωτηρης λεει «Είναι το εργοστασιο της Λοιζος Ελλας. Ανηκει στον Μαρκο Λοιζο, τον γιο του συγχωρεμενου Χαραλαμπου Λοιζου. Το περιοδικο ΟΚ έχει μια συνεντευξη του αυτή την εβδομαδα. Ας παρουμε ένα από αυτό το περιπτερο». Η Μαριαλενα εκπλησεται. «Πως και ξερεις τοσα πολλα?». Ο Σωτηρης απαντα «Παλιες αμαρτιες». Την ωρα που ο Σωτηρης αγοραζει το περιοδικο, ο Αντωνης μιλαει με τον Μιχαλη. Λενε μηπως το εργοστασιο εφαρμοζει καποιο συστημα ανακυκλωσης στα αποβλητα του και συμφωνουν ότι είναι ένα μυστηριο που τους εξιταρει. Ο Σωτηρης ανοιγει το περιοδικο και βρισκει την φωτογραφια του Μαρκου. «Αυτος είναι ο Μαρκος Λοιζος» λεει. Ο Μιχαλης εκπλησσεται. «Σοβαρα? Αυτόν τον ειδα να βγαινει από ένα μπαρ με την Σοφια». Είναι στεναχωρημενος που η προην του βγαινει με έναν μεγιστανα και η παρεα τον παρηγορει. Εντομεταξυ ο Σακης καταιδρωμενος παει να εξασφαλισει την δοση του. Στο δρομο βλεπει κοσμο μαζεμενο γυρω από ένα καλυμενο μνημειο. Είναι και ο δημαρχος εκει και βγαζει λογο. «Σημερα εγκαινιαζουμε το αγαλμα του μεγαλου μας παλιου δημαρχου, που τοσα προσφερε στην πολη μας τον καιρο της τουρκοκρατιας. Είναι ενας ανθρωπος συμβολο για ολους εμας. Ο Εμμανουηλ Χρυσανθος. Το αγαλμα αποκαλυπτεται και ο Σακης γουρλωνει τα ματια. «Δεν ειμαστε καλα» λεει από μεσα του. «αυτος είναι ο γερος που βλεπω στις παραισθησεις μου». Ηταν ενας χρονος πριν, όταν άλλο ένα κοριτσι εφευγε από το σπιτι του Σωτηρη μες τα νευρα. «ακους εκει» του φωναζε. «ΝΑ θες να βαλω αυτή την ξανθια περουκα για να το κανουμε! Εισαι ανωμαλος!» Ο Σωτηρης εμεινε για ακομη μια φορα απελπισμενος. Μπηκε στο site του και εκει ειδε ότι ήταν καποιος On-line. Ηταν μια γυναικα που εψαχνε πληροφοριες για τη νεα season των heroes. Αφου μιλησαν για λιγο, ο Σωτηρης της εκμυστηρευτηκε ότι καμια γυναικα δεν ηταν γι’ αυτόν σαν την Kristen Bell. «Είναι καλο να εισαι θαυμαστης» του ειπε η συνομιλητρια του. «Αλλα δεν πρεπει να εχεις την απαιτηση να είναι οι γυναικες ιδιες με την Kristen Bell. Στο φιναλε την ξερεις ποια είναι πραγματικα? Εσυ ξερεις ότι εχεις δει στο Veronica Mars και ότι εχεις διαβασει σε συνεντευξεις. Δεν ξερεις όμως ποσες καλυτερες γυναικες από την Kristen Bell μπορεις να συναντησεις.» Ο Σωτηρης της ειπε ότι εχει δικιο και θα προσπαθησει να δειξει κατανοηση. Μετα χαιρετηθηκαν και εληξε η συνομιλια τους. Ποτε δεν εμαθε ότι αυτή που του μιλησε ηταν η ιδια η Kristen Bell.

 

 

 

 

 

1Χ06 Το βαρος του παρελθοντος: Όταν ηταν μικρος ο Μαρκος, έκανε βολτες στο εργοστασιο του πατερα του. Ολο δεν τον αφηνανε να περασει μια συγκεκριμενη πορτα. Το να καταφερει να διασχισει αυτην την πορτα, ηταν προκληση γι’ αυτόν. Τελικα τα καταφερε όταν κανεις δεν εβλεπε και μπηκε. Το δωματιο ηταν γεματο από εμβρυα σε γυαλινα δοχεια, τα οποια ηταν τερατογενεσεις. Ο μικρος Μαρκος τρομοκρατηθηκε από αυτό το θεαμα και η τρομαρα του εγινε ακομα πιο μεγαλη, όταν ακουσε μια φριχτη, αποκοσμη φωνη να λεει «Καλωσορισες αφεντικο». Ο μικρος Μαρκος άρχισε να κλαιει και το εβαλε στα ποδια. Σημερα, ο Μαρκος, ιδιοκτητης πλεον της Λοιζος Ελλας, σκοτωνει την ωρα του στο γραφειο του. Μιλαει με μια «φιλη» που γνωρισε στο Ιντερνετ, την Κατερινα. «Είναι καιρος να τα πουμε από κοντα» της λεει και αυτή δεχεται. «Δεν πιστευω να φερει αντιρρηση ο δικος σου» της λεει. «Χρυσε μου» απαντα η Κατερινα. Ο δικος μου κοιμαται του καλου καιρου». Την ιδια ωρα, ο Μιχαλης συναντα τυχαια την Σοφια σε ένα σουπερ-μαρκετ. Αφου αρχιζουν τα τυπικα «πως τα πας» κτλ. Μεταξυ των δυο πρωην συντροφων, ο Μιχαλης λεει «Εμαθα ότι βγαινεις με τον Μαρκο Λοιζο». Η Σοφια δεν θελει να ακουει άλλο το ονομα «Μαρκος Λοιζος», του λεει ότι είναι μεγαλη κοπελα και ότι θα κανει ότι θελει. Ο Σακης ανακοινωνει στους συντροφους του τοξικομανεις ότι θα κανει απεξαρτηση. Αυτοι του λενε «από την πρεζα μπορεις να γλιτωσει, από το φλιπς όμως δεν γλιτωνει κανεις». Πριν μερικα χρονια, ο Μαρκος κοιταζε το φερετρο του πατερα του και αναλογιζοτανε τις ευθυνες που θα επεφταν πανω του. Τωρα θα γινονταν αυτος ο ιδιοκτητης της Λοιζος Ελλας και ηταν σοβαρο το θεμα, μιας και δεν ηξερε να διοικει. Εγινε στην εταιρια ένα meeting προκειμενου να ενημερωθει για τις πραγματικες αρμοδιοτητες της εταιριας. Μολις βγηκε από εκεινη την πορτα, ο Μαρκος δεν ηταν πια ο ιδιος ανθρωπος. Λιγο αργοτερα, οπλισμενος με ένα πιστολι, επισκευτηκε το εργοστασιο, αποφασισμενος να σκοτωσει το τερας που τον φοβεριξε όταν ηταν μικρος. Μπηκε στην αιθουσα με τις τερατογενεσεις, αποφασισμενος να ερθει αντιμετωπος με το πλασμα. Η ίδια απαισια φωνη ακουστηκε και παλι. «Καλωσηρθες και παλι αφεντικο. Σε περιμενα». Σημερα ο Μαρκος κερναει ποτα σε ένα μπαρ στην Κατερινα και ολο χαζογελανε. Εκει τυχαινει να είναι και η Σοφια με την φιλη της την Τανια. Μολις τους βλεπει η Σοφια, τους πλησιαζει και λεει στην Κατερινα. «Μην εμπιστευεσαι αυτόν τον ανθρωπο. Θα σε εκμεταλευτει και μετα θα σε πεταξει». Η Κατερινα λεει «Ποιος σου ειπε ότι εγω ζηταω κατι διαφορετικο?» και χαζογελανε με τον Μαρκο. Εκεινο το βραδυ, η Κατερινα και ο Μαρκος κανουν σεξ- και ο Αντρεας περα βρεχει. Εντομεταξυ σε μια μαιευτικη κλινικη, μια γυναικα εχει γεννησει και την ενημερωνουν ότι το παιδι της πεθανε. Αυτή σπαραζει από το κλαμα. Ο Σακης βρισκεται κλειδωμενος σε ένα δωματιο στο σπιτι μιας φιλης του και την ουρλιαζει να ανοιξει γιατι εχει αναγκη τη δοση του. Ο ιδιος της ζητισε να τον κλειδωσει εκει μεσα και να μην τον ανοιξει ότι κι αν συμβει. Μεσα στον πυρετο του βλεπει και παλι οραμα, τον παλιο δημαρχο να τον κοιταζει καθισμενος σε έναν θρονο. «Αεσα» του φωναζει αυστηρα. Μετα βλεπει για ακομη μια φορα το συμβολο )(. Ο Μαρκος επισκεπτεται την εταιρια του. Εκει ο γραμματεας του, του λεει «Μας ηρθε σημερα ένα νέο βρεφος. Κατευθειαν από την κλινικη». Ο Μαρκος λεει: « Πολύ ωραια. Θα παω μια βολτα στο εργοστασιο. Αν με ζητισει κανεις, λειπω». Λιγο αργοτερα βρισκεται στο εργοστασιο, στην αιθουσα με τις τερατογενεσεις. «Καλωσηρθες αφεντικο» του λεει ο Gauss με την απαισια φωνη. Ο Gauss ηταν το πλασμα που στοιχειωσε τα παιδικα του χρονια. Ένα υπετροφικο, τεραστιο βρεφος με μοχθηρα ματια και μυτερα δοντια, που είναι διασωληνομενο σε ένα μεγαλο δοχειο. «Εχω νεα αφεντικο» του λεει. «Πες μου» λεει ο Μαρκος. Ο Gauss λεει «Διαισθανομαι ότι καποιος εκμεταλευεται την εταιρια σου. Ζει από τον κοπο σου». «Βλακειες» λεει ο Μαρκος «Η εταιρια παει μια χαρα». Ο Gauss απαντα «Το ξερω αφεντικο. Ωστοσο καποιος εκμεταλλευεται τα προιοντα σου χωρις να το γνωριζεις. Ζει εις βαρος σου. Αυτό διαισθανομαι. Και ξερεις ότι ως τωρα δεν εχω πεσει εξω¨. «Καλα» λεει ο Μαρκος. «Θα το ερευνησω. Με θελεις τιποτα άλλο?» O Gauss απαντα με μια ερωτηση: « Ηταν καλη η ξανθια?»

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  5385
  • Group:  Members
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  14
  • Reputation:   10
  • Achievement Points:  14
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5858 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

 

1Χ07 Ο Λαβυρινθος: Ημερα 1η: Ο Ανδρεας χαζευε τις περιεργες εσοχες που εβλεπε στο σπηλαιο που εξερευνουσε. Οι εσοχες αυτές ηταν σιγουρα ανθρωπινο κατασκευασμα. Το θεμα είναι που αποσκοπουσαν. Μετα από λιγο, συνειδητοποιησε ότι δεν μπορουσε να γυρισει πισω. Ειχε χαθει στον λαβυρινθο.

 

Σημερα ο Ανδρεας ανακοινωνει στην Ιουλια την θεωρια του: Πιστευει ότι υπαρχει ένα underground κινημα μεταξυ των ναρκομανων της πολης, που σχετιζεται με το συμβολο )(. Η Ιουλια δεν το πιστευει, αλλα ο Αντρεας, της παραθετει αποδειξεις. Η πορτα που κρατουσε μαντρωμενο τον Σακη, τελικα ανοιγει. Είναι η φιλη του. Του λεει ότι δεν αντεχει άλλο τις φωνες του και ότι παρολο που συμφωνησε να μην του ανοιξει, δεν μπορει να κρατησει πια την υποσχεση της. Ο Σακης βγαινει αφηνιασμενος και φευγει τρεχοντας να ψαξει για φλιπς. Η Κατερινα, οσο κι αν δεν θελει να το παραδεχτει, εχει τσιμπηθει ασχημα με τον Μαρκο. Τον παιρνει τηλεφωνο και του λεει ότι δεν μπορει χωρις αυτόν. «Λυπαμαι κοριτσακι» λεει ο Μαρκος. «Το ηξερες από την αρχη ότι εγω δεν ειμαι για δεσμευσεις. Παρατα με λοιπον». «Μαlάκα!» λεει η Κατερινα και βρονταει το τηλεφωνο.

 

Ημερα 3η: Ο Αντρεας ηταν παγιδευμενος στον λαβυρινθο. Οι προμηθειες ειχανε τελειωσει και ηξερε ότι συντομα θα πεθανει από την πεινα και την διψα. Σκοτωσε λοιπον δυο αρουραιους και αφου ηπιε το αιμα τους, μετα τους εψησε να τους φαει.

 

Σημερα ο Αντρεας, τριγυρναει με την Ιουλια στα στεκια των τοξικομανων. Το μονο που εμαθε, είναι ότι υπαρχει ένα καινουργιο ναρκωτικο στην αγορα που ονομαζεται φλιπς. Κανεις όμως δεν θελει να τους δωσει παραπανω πληροφοριες. Εντομεταξυ, ο Σακης βρησκει τον προμηθευτη του και ζητα φλιπς. Ο προμυθευτης τον εκπλησσει: «Δεν θα σου δωσω τιποτα Σακη. Ουτε εγω, ουτε κανενας στην πολη. Εσυ ειπες ότι θες να απεξαρτηθεις. Θα σε βοηθισουμε λοιπον». Ο Σακης λεει ότι πληρωνει οσο οσο, αλλα ο προμηθευτης και παλι αρνειται. Τελικα ο Σακης ουρλιαζει από την στερηση και τον ακουει ολος ο κοσμος. Ο Αντρεας και η Ιουλια τον πλησιαζουν. «Τι σου συμβαινει?» Ρωταει ο Αντρεας. Ο Σακης τον εξηγει. «Μπορω να σε βοηθησω» λεει ο Αντρεας. «Αρκει να ερθεις μαζι μας και να μας δωσεις καποιες πληροφοριες.

 

Ημερα 7η: Ο Αντρεας ηταν εγκλοβισμενος στον λαβυρινθο σε αθλια κατασταση. Ηξερε ότι θα τον αναζητουσαν γιατι εξαφανιστηκε. Δυσκολο όμως να τον βρουν. Ματαια εψαχνε τον δρομο του. Τελικα βρεθηκε μπροστα από ένα μεγαλο χασμα. Και τοτε είναι που η πεινα και η διψα τον κατεβαλλαν. Ζαλιστηκε και επεσε από το χασμα. Προσγειωθηκε ανωμαλα, σκαζοντας σαν το καρπουζι.

 

«Κοντεψα να πεθανω!» λεει ο Αντρεας εκπληκτος στην Ιουλια. «Βεβαια! Ειχα χτυπησει θανασιμα τοτε στον λαβυρινθο. Το θυμαμαι τωρα καθαρα». Η Ιουλια τον κοιταει με αμφιβολια. « Δεν είναι δυνατον αυτό που λες. Αφου σημερα εισαι εδώ και ζωντανος. Μαλλον λαθος θυμασαι. Τωρα πρεπει να δουμε τι θα κανουμε με αυτόν» (Του δειχνει τον Σακη). Ο Σακης τους τα λεει όλα. Τους λεει ότι το φλιπς προκαλει παραισθησεις με το συμβολο )(, καθως και με τον παλιο δημαρχο της πολης, τον Εμμανουηλ Χρυσανθο. Ο Αντρεας και η Ιουλια εκπλησσονται με αυτά που ακουνε. Εντομεταξυ, ο ντηλερ του Σακη, βρισκει τον Νοντα. «Όλα ενταξει αφεντικο» λεει. «Εχουμε συνενοηθει ολοι να μην δωσει κανεις φλιπς σε αυτόν τον Σακη. Γιατι όμως το θες αυτό αφεντικο?» Ο Νοντας λεει «Το ναρκωτικο που κυκλοφορουμε είναι καινουργιο. Εχει ενδιαφερον να δουμε τα ορια του εθισμου που προκαλλει. Αφου αυτος ο Σακης δηλωσε ότι θελει να απεξαρτηθει, θα τον βοηθισουμε. Να τον παρακολουθειτε στενα γιατι με ενδιαφερει η περιπτωση του και η πορεια του. Α, και κατι ακομα.» Δειχνει στον ντηλερ μια φωτογραφια του Αντρεα. «Αν τυχον σου ερθει αυτος και σου ζητισει φλιπς, μην τον αφησεις να μαθει ουτε τι χρωμα εχει».

 

Ο Αντρεας γυρναει εκει που είναι ο Σακης και η Ιουλια. «Λυπαμαι Σακη» λεει. «Δεν ξερω για ποιον λογο, αλλα κανεις δε μου εδινε αυτό το φλιπς για να σου φερω». Ο Σακης γουρλωνει τα ματια. «Μα υποσχεθηκες!» λεει. «Μου εδωσες τον λογο σου!» Ο Αντρεας απαντα «Ναι, αλλα δεν μου εδινε κανεις. Δες το από την θετικη πλευρα Σακη. Αυτό το ναρκωτικο θα σε σκοτωνε αν το συνεχιζες. Τωρα θα μπορεσεις να απεξαρτηθεις». Ο Αντρεας και η Ιουλια φευγουν, ενώ ο Σακης φωναζει οργισμενος.

 

Ημερα 8η: Ο Αντρεας βρισκεται στον πατο του χασματος σακατεμενος. Εχει σπασει και τα δυο του τα ποδια και αιμοραγει. Ξερει ότι δεν του απομενει πολυς χρονος ζωης. Και τοτε είναι που βλεπει κατι ανθρωπινα ποδια μπροστα του. Μετα αισθανεται κατι χερια να τον σηκωνουν. Είναι πολλοι ανθρωποι μαζι. Από κει και περα, θυμαται να αναρρωνει σε ένα κρεβατι.

 

«Υπηρχαν ανθρωποι εκει!» φωναζει εκπληκτος. «Με βρηκαν, με πηραν και με γιατρεψαν». Η κατερινα που ξαπλωνει διπλα του, ξυπναει. «Τι λες μωρο μου? Εισαι καλα?» Ο Αντρεας σηκωνεται από το κρεβατι. «Όταν χαθηκα στον Λαβυρινθο κοντεψα να πεθανω. Με βρηκαν κατι ανθρωποι και με κανανε καλα. Αυτοι ηταν που με αφησαν στην εξοδο της σπηλιας οπου με βρηκανε. Υπαρχουν ανθρωποι εκει κατω Κατερινα!». Η Κατερινα χασμουριεται «Δεν γινονται αυτά που λες μωρο μου. Κοιμησου τωρα. Αυριο θα τα εχεις ξεχασει όλα».

 

 

 

 

 

1X08 Στη φωλια του κουκου (1): Όταν ο Μιχαλης ηταν παιδι, ο πατερας του μεθουσε και εδερνε τοσο την μανα του οσο και αυτόν. Για ωρες τον κλειδωνε μεσα στην αποθηκη. Ο μικρος Μιχαλης αρχικα φοβοτανε το σκοταδι, αργοτερα όμως εμαθε να διακρινει τα παντα. Σημερα ο Μιχαλης βρισκεται με την υπολοιπη παρεα στο στεκι που βρισκεται κατω από την πολη. Η Μαριαλενα ανακοινωνει στην παρεα ότι μια φιλη της εγινε τραγουδιστρια στο μαγαζι «Η φωλια του κουκου» και την προτεινε να παει να την δει. Κανεις από την παρεα δεν θελει, αφου σε κανενα δεν αρεσουν τα σκυλαδικα, αλλα τελικα πειθεται ο Μιχαλης να παει το βραδυ μαζι της. Εντομεταξυ, ο Αντρεας λεει στην Κατερινα να πανε το βραδυ στην «Φωλια του κουκου». Η Κατερινα όμως σιχαινεται θανασιμα τα σκυλαδικα και αρνειται. Ο Αντρεας τελικα την πειθει, αφου λεει ότι αν δεν ερθει μαζι του θα παει με την Ιουλια. «Σαν πολύ δεν τρυγιρνας τελευταια με την Ιουλια?» λεει η Κατερινα. Ακολουθει μια σκηνη ζηλοτυπιας. Τελικα ο Αντρεας την πειθει να πανε το βραδυ μαζι με την Ιουλια στο μαγαζι. Εντομεταξυ, ο νονος της νυχτας Μπαμπης Πετριδης, ετοιμαζει τους μπραβους του για να επιτεθουν την νυχτα στον Νοντα και να του αποσπασουν το μυστικο του νεου ναρκωτικου. Η επιθεση θα γινει στο σκυλαδικο του Νοντα που λεγεται «Η φωλια του κουκου». Ο Μιχαλης το βραδυ, παει με την Μαριαλενα στο μαγαζι. Η τραγουδιστρια-φιλη της Μαριαλενας, τους αφιερωνει ένα τραγουδι. Λιγο πιο περα, καθονται ο Αντρεας, η Κατερινα και η Ιουλια. Ο Αντρεας λεει στην Ιουλια, ότι σκοπευει να μιλησει στον καθηγιτη σχετικα με οσα εχει μαθει για τα οραματα που προκαλει το ναρκωτικο φλιπς. Επειτα η Ιουλια σηκωνεται να παει στην τουαλετα. Στον δρομο, τρακαρει με την Μαριαλενα και ριχνει το ποτο πανω της. «Στραβη εισαι κοπελα μου?» λεει θυμωμενη η Μαριαλενα. «Χιλια συγνωμη» λεει η Ιουλια. «Εχω μυωπια και δεν βλεπω καλα». «Τελοσπαντον» απαντα η Μαριαλενα. «Να δουμε τωρα πως θα βγει". Η Ιουλια την προσκαλει στην τουαλετα για να της το ξεβγαλει. Η τουαλετα επικοινωνει με έναν μεγαλο χωρο. Στον χωρο εκεινο βρισκονται οι μπραβοι του Μπαμπη Πετριδη. Οι κοπελες περνανε από μπροστα τους και μπαινουν στην τουαλετα. Οι μπραβοι συζηταν ότι πρεπει να οδηγισουν τον Νοντα εκει για να τον απειλησουν κι ετσι ενας από αυτους, δεχεται να παει να τον φωναξει. Στο κυριως σκυλαδικο, ενώ ο Αντρεας συζηταει με την Κατερινα, ακουνε μια φωνη πισω τους. «Περναμε καλα?». Γυρνανε και βλεπουνε τον Μαρκο Λοιζο. Η Κατερινα ταραζεται που τον βλεπει και κανει ότι δεν τον γνωριζει. «Εσυ εισαι ο αρχαιολογος που ανακαλυψε τον λαβυρινθο?» λεει ο Λοιζος στον Αντρεα. «Και εσυ εισαι ο Λοιζος ο Μεγιστανας?» λεει ο Αντρεας. Ακολουθει μια συζητιση μεταξυ τους, ενώ η Κατερινα βυθιζεται στην αμηχανια. Ο Λοιζος λεει ότι βρισκεται στο συγκεκριμενο μαγαζι για «δουλειες». Μετα από λιγο φευγει και η Κατερινα ξεφυσα από ανακουφιση. «Θεε μου! Κρατανε οπλα.» λεει η Ιουλια στην Μαριαλενα βλεποντας τους μπραβους εξω από την τουαλετα. «Καλυτερα να μεινουμε εδώ, γιατι αν βγουμε κυνδινευουμε». Μετα ο Νοντας κατεβαινει και αφου ανταλασσει μερικες κουβεντες με τους μπραβους του Πετριδη, αυτοι βγαζουν τα οπλα και τον σημαδευουν. «Ας μιλησουμε στο σκοταδι, μην τυχον και χτυπησεις τον συναγερμο» λεει ενας από αυτους και κοβει το ρευμα. Εντομεταξυ ο Μιχαλης βλεπει ότι η Μαριαλενα αργει και αρχιζει να ανυσηχει. Πανω που αποφασιζει να κατεβει στην τουαλετα να την βρει, κοβεται το ρευμα. Ενώ κατεβαινει τις σκαλες, διακρινει στο σκοταδι (μιας και εχει ανεπτυγμενη οραση) τους μπραβους του Πετριδη να σημαδευουν τον Νοντα. «Πες μας πως φτιαχνεις το φλιπς» του λενε αυτοι σημαδευοντας τον με το οπλο. Ο Νοντας αρνειται να μιλησει. Τελικα ο Μιχαλης περναει από διπλα τους χωρις να τον αντιληφθουνε και μπαινει στην τουαλετα, οπου βρισκονται η Μαριαλενα και η Ιουλια. Μολις τις βλεπει, τις κανει νοημα να πιασουν το χερι του και να τις οδηγισει εξω. Οι τρεις τους ξεκινανε να διασχισουν την μεγαλη αιθουσα, στις μυτες των ποδιων, για να μην τους αντιληφθουν οι οπλισμενοι μπραβοι. Ενώ όμως βρισκονται στα μισα της διαδρομης, βλεπουν καποιους αλλους οπλισμενους να κατεβαινουν τα σκαλια με φακους και να πυροβολανε στο ψαχνο τους μπραβους. Ο Μιχαλης, η Μαριαλενα και η Ιουλια κρυβονται σε μια σκοτεινη γωνια προσευχομενοι να μην τους δουν. Ο μονος που εμεινε ζωντανος από το πιστολιδι, είναι ο Νοντας. Οι οπλισμενοι αντρες παραμεριζουν και μπροστα στον Νοντα εμφανιζεται ο Μαρκος Λοιζος. «Αυτοι είναι δικοι μου» λεει στον Νοντα. «Μολις σου σωσαμε την ζωη. Τωρα μπορεις να μας πεις τι σκατα κανεις με τα αποβλητα της εταιριας μου?»

 

 

 

 

 

1Χ09 Στη φωλια του κουκου (2): Ο νονος της νυχτας Τασος Κολεφας ετοιμαζε στο κινητο μια αγοραπωλησια ηρωινης, όταν ξαφνικα μπηκε στο δωματιο, ο καλυτερος μπραβος του που ηταν ο Νοντας. Ο Νοντας κραταγε στα χερια του κατι χαρτια. «Μια υπογραφη εδώ κι εδώ αφεντικο» ειπε. Ο Κολεφας υπεγραψε χωρις να δωσει σημασια. Όταν εκλεισε το κινητο, ο Νοντας του ειπε. «Ξερεις τι σου εδωσα να υπογραψεις αφεντικο? Ότι σε περιπτωση θανατου σου, η φωλια του κουκου και η ΠΑΕ θα περασουν σε μενα». «Πως τολμας!» φωναξε ο Κολεφας. Ο Νοντας εκανε πως δεν ακουει «Και θα πεθανεις τωρα». Τρεις μπραβοι μπηκαν μεσα και πυροβολησαν στο ψαχνο τον Κολεφα. Μετα ο Νοντας εβγαλε λογο. «Από σημερα η τυρανια του Κολεφα εχει τελειωσει. Τωρα εγω κανω κουμαντο στη φωλια του κουκου». Αυτά εγιναν στο παρελθον. Σημερα ο Νοντας καλειται να δωσει εξηγισεις στον Μαρκο Λοιζο, εξω από μια τουαλετα στην φωλια του κουκου. Σε μια γωνια κρυμενοι, ο Μιχαλης, η Μαριαλενα και η Ιουλια, παρακολουθουν το σκηνικο. Ο Νοντας λεει στον Λοιζο τα παντα. Ότι σε μια καταδιωξη των μπραβων του από την αστυνομια, αυτοι κατελιξαν κατω από την πολη, οπου ανακαλυψαν τα φωσφοριζοντα αποβλητα του εργοστασιου του Μαρκου. Από τοτε παρασκευαζει το ναρκωτικο φλιπς από αυτά τα αποβλητα. «Αυτό το κανεις εν αγνοια μου» λεει ο Μαρκος. «Από σημερα θα συνεργαστουμε. Θελω το 50% των κερδων σου». Μετα από διαφορα παζαρια, κατεληξαν σε συμφωνια. Εντομεταξυ, ο Μιχαλης αντιληφθηκε ότι ο δρομος προς τα σκαλια είναι ανοιχτος και αρχισε να οδηγει τα κοριτσια σιγα-σιγα προς τα κει. Μολις όμως εφτασαν στα σκαλια, τρακαραν με τον Αντρεα και την Κατερινα. «Ιουλια» λεει ο Αντρεας «τι κανεις τοση ωρα? Ανησυχισαμε». Αυτό το ακουσαν οι μπραβοι του Λοιζου και ο Νοντας και αρχιζουν να πυροβολουν. Ο Αντρεας, η Κατερινα, ο Μιχαλης, η Μαριαλενα και η Ιουλια αρχισαν να τρεχουν σαν τρελοι. «Μας πυροβολουν!» φωναξε η Κατερινα. Αυτό το ακουσε ολο το σκυλαδικο και εγινε χαμος. Τελικα εξω από το σκυλαδικο, ο Αντρεας ρωτησε την Ιουλια. «Τι στο καλο εγινε εκει κατω?» Η Ιουλια ειπε «Σημεια και τερατα». «Ισως και να μην ηταν τιποτα» ειπε ο Μαρκος στον Νοντα. Ο Νοντας του ειπε «Τωρα μαλιστα! Θα κουβαληθουν οι μπατσοι και την εβαψα! Μα πως στο διαολο με ανακαλυψες?» Ο Μαρκος χαμογελασε. «Ελα μαζι μου. Θα σε παω σε αυτόν που σε ανακαλυψε». Ο Μιχαλης και η Μαριαλενα εφτασαν στο στεκι. Εκει τους περιμεναν ο Σωτηρης και ο Αντωνης. «Πως περασατε?» τους ρωτησαν «Ας τα να πανε» ειπε ο Μιχαλης «Γινανε σημεια και τερατα». Ο Νοντας βρισκονταν στο εργοστασιο, στην αιθουσα με τις τερατογενεσεις. Δεν πιστευε αυτό που εβλεπε μπροστα του. Ο Μαρκος του ειπε «Αυτος σε ανακαλυψε. Εχει αυξημενη διαισθηση. Είναι ο Gauss». «Καλοσωρισες Νοντα» ειπε το βρεφομορφο τερας. «Τι σκατοπραμα εισαι εσυ?» ρωτησε εκπληκτος ο Νοντας. «Το τι ειμαι δε σε αφορα» ειπε ο Gauss. «Εχεις δουλεια να κανεις με το αφεντικο μου από δω και περα. Πολυ δουλεια».

 

 

 

 

 

1Χ10 Το τερας: Ο καθηγιτης ξεροβηξε, ενώ ολο το ακροατηριο ειχε κοιμηθει από τον λογο που ειχε βγαλει. «Κλεινοντας, θα ηθελα να καλεσω εδώ στην εδρα μας, το καμαρι του σχολειου μας. Αυτή που βραβευτηκε ως η καλυτερη μαθητρια της πολης μας. Υποδεχτειτε την Ιουλια." Χαμος εγινε στο ακροατηριο. Η Ιουλια ανεβηκε στην εδρα ενθουσιασμενη μεσα στις ζητοκραυγες, Εδωσε μία στην εδρα και ολη η εδρα μαζι με το μικροφωνο επεσε κατω. «Μου φαινεται πρεπει να κοιταξεις την οραση σου». Ειπε ο καθηγιτης. Σημερα η Ιουλια διαφωνει με τον Αντρεα, σχετικα με το αν θα πρεπει να αναφερουν στην αστυνομια, αυτους που κατασκευαζουν το φλιπς και σκοτωνουν τοσο κοσμο. Ο Αντρεας λεει ότι προκειται για οργανομενους μαφιοζους και δεν προκειται να την βγαλουν καθαρη αν το κανουν. Τελικα η Ιουλια φευγει εκνευρισμενη. Λιγο αργοτερα, στο κυλικειο της σχολης εχει μια απροσμενη επισκεψη. Είναι η Μαριαλενα. «Καλα που σε βρηκα μετα τα προχθεσινα» λεει η Μαριαλενα. Στη συζητιση που ακολουθει, η Μαριαλενα λεει ότι φοβαται επισης να καταγκειλει τους μαφιοζους. Μετα ρωταει την Ιουλια. «Μηπως ξερεις τι είναι το Αεσα?» Η Ιουλια εκπλησσεται που η Μαριαλενα ξερει αυτό το πραμα. Η «Αέσα» λεει «είναι η επιλεκτη που οι Μελχισεδεχικοι περιμεναν ότι θα ερθει καποτε να σωσει τον κοσμο. Οι μελχισεδεχικοι ηταν μια αιρεση που στα αρχαια χρονια δραστηριοποιουνταν υπογειως. Η Αεσα, ηταν κατι σαν προφητισσα που περιμεναν να ερθει. Που το ξερεις εσυ το ονομα?» Η Μαριαλενα της λεει για το τραγουδι που ακουσε κατω από την πολη. Της λεει επισης και για το στεκι που ειχε με τους φιλους της. Η Ιουλια της ζηταει επιμονα να την οδηγισει στο σημειο που ακουσε το τραγουδι, αλλα η Μαριαλενα λεεει ότι δεν θυμαται. Το βραδυ, η Ιουλια δεν μπορουσε να κοιμηθει. Τελικα πηρε τα ειδικα γυαλια της, βγηκε από το σπιτι και μπηκε στο πρωτο φρεατιο που βρηκε μπροστα της. «Προκειται για την καλυτερη επενδυση που εχει κανει η εταιρια μας» λεει ο Μαρκος στον γραμματεα του. « Η επιχειρηση φλιπς θα μας αποφερει σημαντικα κερδη». Εκεινη την ωρα, μπαινει φουριοζα στο γραφειο μία άλλη γραμματεας. «Κυριε Μαρκο. Καποια θελει να σας δει και δεν μπορουμε να την κρατησουμε». Πριν ο Μαρκος προλαβει να πει τιποτα, ορμαει μεσα η Κατερινα φωναζοντας «Αμα τυχον με ξαναπλησιασεις όταν ειμαι με τον Αντρεα…. Θα σε γ*μησω παλιοκερατα. Θα σε γαμ*σω Μαlάκα.». «Παρτε εξω το κοριτσακι» λεει ο Μαρκος. Ενώ την παιρνουν, αυτή χτυπιεται και βριζει θεους και δαιμονες. Τελικα ο Μαρκος κοιταει τον γραμματεα του. «Τι κοιτας?» λεει. «Ειμαι μοιραιος αντρας». Κατω από την πολη, η Ιουλια συνειδητοποιει ότι ηταν ψεμματα όσα μαθαινε στη σχολη τοσα χρονια. Η πολη ηταν εξολοκληρου δικτιομενη και αυτό δεν της το ειχε διδαξει κανεις. Επι πλεον ειχε πολύ ενδιαφερον αρχαιολογικο. Μετα από λιγο συνειδητοποιησε ότι χαθηκε και εψαχνε φρεατιο για να ανεβει. Τοτε ηταν που ακουσε το ουρλιαχτο. Ηταν ένα οργισμενο ουρλιαχτο, που μετα βιας εμοιαζε ανθρωπινο και ολο πλησιαζε. Η Ιουλια ειχε παραλυσει από τον φοβο. Συντομα αυτό το πραμα θα εμφανίζονταν μπροστα της. Εκανε να στριψει από μια γωνία, αλλα τοτε ηταν που το ειδε για τα καλα. Ηταν ενας αντρας που φορουσε τζιν και από την μεση και πανω ηταν γυμνος. Ειχε μακρια και πυκνα μαλλια και το προσωπο του δεν φαινοτανε. Ηταν σκοτεινο. Τα νυχια του ηταν μακρια και γαμψα. Και γυρω του στο πατωμα ηταν αραδιασμενα ανθρωπινα κοκκαλα. Αυτος ουρλιαζε οργισμενα και τραβαγε τα μαλλια του. Η Ιουλια το εβαλε στα ποδια. Ουτε που θυμοτανε για ποση ωρα ετρεχε στις κατακομβες. Τελικα βρηκε ένα φρεατιο και βγηκε, αφηνοντας πισω της τα θεαματα που δεν επρεπε να δει ανθρωπινο ματι. Την ιδια ωρα, μεσα στα στενα της πολης, ο Σακης ετρεχε πανικοβλητος. «Φυγε» φωναζε. «Δεν εισαι αληθινος. Δεν υπαρχεις. Ειμαι καθαρος εδώ και 10 μερες». Τελικα εφτασε σε ένα αδιεξοδο με σκουπιδια, επεσε πανω στον καδο και μετα στο εδαφος. Μια σκια επεσε πανω του. «Πως είναι δυνατον να μην υπαρχω αφου εισαι 10 μερες καθαρος?» Ο Σακης παραιτηθηκε. «Νικησες» ειπε «Πες μου τωρα τι θες από μενα». «Θελω πολλα πραματα από σενα νεαρε» ειπε ο Εμμανουηλ Χρυσανθος « και σηκω τωρα γιατι εχουμε πολύ δουλεια μπροστα μας».

 

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  5385
  • Group:  Members
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  14
  • Reputation:   10
  • Achievement Points:  14
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5858 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

 

1X11 Σοφία: Όταν η μαμα της Σοφιας της ανακοινωσε οτι θα χωρισει με τον μπαμπα της, αυτή ειχε πεσει από τα συνεφα. Μαζι με τα 2 μεγαλυτερα αδελφια της, συζητησαν μηπως μπορεσουν να κανουν κατι για να τους αλλαξουν γνωμη. Τελικα δεν τα καταφεραν Σημερα, η Σοφια βρισκεται σε μια καφετερια μαζι με την φιλη της την Τανια. «Ολοι οι αντρες είναι ζωα» λεει. «Αυτό σκεφτομαι συνεχεια τελευταια». Η Τανυα γελαει. «Είναι εκει τοση ωρα στο μπαρ ενας και σε κοιταει επιμονα». Η Σοφια γυρναει και βλεπει τον Σακη. «Συγνωμη λιγο» λεει στην Τανια και τον πλησιαζει. Ο Σακης ζηταει συγνωμη για την συμπεριφορα που ειχε εκεινο το βραδι, το ιδιο κανει και η Σοφια για τη δικη της συμπεριφορα. «Ειμαι καθαρος πια» λεει ο Σακης «Εχω ξεκοψει» Η Σοφια αποφασιζει να του δωσει μια 2η ευκαιρια και κανονιζουν να βγουν την επομενη μερα. Στο στεκι, η παρεα κανει συσκεψη. «Λοιπον» λεει ο Αντωνης. «Το πραμα εχει ως εξης: Θα καλεσουμε την αστυνομια και θα τους οδηγισουμε στο μερος με το πρασινο υγρο. Ετσι θα εχουμε αποδειξεις που θα κλεισουν μεσα τους μαφιοζους που αντλουν το ναρκωτικο». Ο Μιχαλης προτεινει ότι πριν κανουν αυτή τη κινηση θα πρεπει να ξαναβρουν το μερος με το πρασινο υγρο, για να είναι σιγουροι για τον δρομο. Ολη η παρεα συμφωνει. Ηταν καποια χρονια πριν, σε μια καταλυψη του λυκειου, όταν η Σοφια βρεθηκε σε μια αδεια αιθουσα με τον Μιχαλη. «Σε αγαπω πολύ Μιχαλη» του ειπε. «Εισαι τα παντα για μενα. Η αγαπη μας νικαει τα παντα.» Ο Μιχαλης ειπε «Και συ εισαι τα παντα για μενα Σοφια. Σε σκεφτομαι συνεχεια κάθε φορα που ειμαστε χωρια». Τελικα το ένα εφερε το άλλο και κατεληξαν να κανουν σεξ πανω σε ένα θρανιο. Την ωρα εκεινη, η Σοφια ελεγε «Μιχαλη κατι μου μυριζει». «Ναι» ειπε ο Μιχαλης και συνεχισε να την φιλαει. Η Σοφια επεμεινε: «Μιχαλη κατι μου μυριζει ΑΣΧΗΜΑ. Κατι καιγεται». Ο Μιχαλης πεταχτηκε. Εβαλαν τα εσωρουχα τους και τοτε ο Μιχαλης ανοιξε την πορτα της αιθουσας. Τα παντα καιγονταν εξω από την αιθουσα. Δεν υπηρχε εξοδος διαφυγης. «Θα πεθανουμε εδώ» ειπε. Και τοτε ειδε τον Αντωνη να χτυπαει με κατι πανια τις φλογες. «Παιδια!» φωναξε ο Αντωνης. «Ελατε γρηγορα. Φωτια!» Ο Αντωνης τους εβγαλε εξω από το φλεγομενο κτηριο. Εκει ηταν μαζεμενοι πολλοι μαθητες. Μολις ειδαν τον Μιχαλη και την Σοφια με τα εσωρουχα, αρχισαν να φωναζουν «Τσο-ντα, τσο-ντα». Ηταν μια ασχημη στιγμη για την Σοφια. Σημερα η Σοφια βρισκεται σε μια καφετερια με τον Σακη. Ο Σακης πηγε στην τουαλετα και αργει. Η Σοφια ανυσηχει μηπως της ειπε ψεμματα ότι εχει ξεκοψει και μηπως κανει και παλι χρηση. Παει λοιπον και αυτή στην τουαλετα. Εκει βλεπει τον Σακη να μιλαει μονος του. Εχει πιασει συζητιση με τον αερα. «Διαφωνω» λεει «Δεν ειμαι το πιονι σου. Όχι δεν εχεις δικιο. Βρε ότι και να λες δε συμφωνω». «Σακη» φωναζει η Σοφια. «Με ποιον μιλας?» Ο Σακης ερχεται σε αμηχανια και η Σοφια παει να φυγει. «Μου ειπες ότι ξεκοψες» λεει θυμομενα. Ο Σακης λεει «Αληθεια ειπα. Αλλα πρεπει να καταλαβεις. Το μυαλο μου δεν είναι καλα από τοτε που ξεκοψα. Πρεπει να με πιστεψεις». Τελικα η Σοφια πειθεται και πανε να συνεχισουν τον καφε τους. Κατω από την πολη, μια ολοκληρη επειχηριση στηνεται στο σημειο με τα πρασινα αποβλητα. Πολλοι εργατες, δημιουργουν ένα τειχος στον διαδρομο που οδηγει εκει, ενώ αλλοι επεκτεινουν τον αγωγο που οδηγει στο εργοστασιο. Αυτά τα βλεπει από μία καμερα ο Μαρκος. Λεει στον Gauss: «Αν οσα μου ειπες για αυτά τα κολοπαιδα είναι αληθεια, τοτε μολις ξαναπανε στο σημειο αυτό, θα βρουνε ένα ντουβαρι με ενσωματομενο χαλυβα. Η προσβαση στο σημειο αυτό, θα γινεται μονο μεσω του εργοστασιου». Ο Gauss λεει «Καλα κανεις αφεντικο. Αλλιως αυτοι οι πιτσιρικαδες θα σου δημιουργουσανε πολλα προβληματα».

 

 

 

 

 

1Χ12 Kathrine: Η Κατερινα ειχε περασει μια ταραγμενη εφηβεια, χωρις λογο κι αιτια. Εβριζε συνεχεια και ηταν αγενης. Οι γονεις της καταλαβαν ότι κατι δεν παει καλα με το παιδι και αφου πρωτα την πηγαν σε 2-3 ψυχιατρους που δεν εβγαλαν ακρη, αποφασισαν να φερουνε παπά να την διαβασει. Ενώ όμως ο παπας διαβαζε την ευχη, η Κατερινα του ειπε «Να σου πω ένα μυστικο?» Ο παπάς εσκυψε και η Κατερινα του ειπε κατι στο αφτι. Μετα από αυτό, ο παπάς φανερα εκνευρισμενος, εκανε να φυγει από το σπιτι. «Περιμενετε πατερ» λεγανε οι γονεις της Κατερινας. Ο παπας όμως ητανε ακαθεκτος «Να μαθετε στην κορη σας τροπους. Εγω ειχα ολη την καλη διαθεση. Λυπουμα αλλα φευγω». Σημερα η Κατερινα προσκαλει μεσω Ιντερνετ στο διαμερισμα της τον Σωτηρη. «Νομιζω ότι ηρθε ο καιρος να σε γνωρισω από κοντα. Σε προειδοποιω όμως. Θα σε γνωρισω για τα καλα». Ο Σωτηρης λεει ότι δεχεται, κι ετσι κανονιζουν να παει στο σπιτι της. Μολις ο Αντρεας μπηκε στο δωματιο της Κατερινας, αυτή εκλεισε αποτομα τον explorer. « Μη με περιμενεις το βραδυ» της ειπε. «Κανονιζουμε τα του σπηλαιου. Την άλλη εβδομαδα εχουμε την εξερευνηση». «Θα μου λειψεις» λεει η Κατερινα και φιλιουνται. Ο Σωτηρης ηταν ενθουσιασμενος που μια γυναικα τον καλεσε σπιτι της. Το ανακοινωσε στην παρεα. «επιτελους θα δεις χαρα και συ στα σκελια σου» ειπε ο Μιχαλης. «Μμμ, κρυαδες!» ειπε ο Σωτηρης. Παντος ηταν γεγονος ότι μετα από τοσα χρονια θα γνωριζε το σεξ και μαλιστα με μια ξανθια. Δεν ηταν βεβαια η Kristen Bell, αλλα ηταν εξισου ομορφη. Αλλωστε δεν μπορουσε να περιμενει να του ερθει η Kristen Bell, αφου αυτό δε θα γινοτανε ποτε. Η Κατερινα, ειχε συγκεντρωσει πολλους θαυμαστες στο Ιντερνετ. Ειχε παει με πολλους από αυτους. Κάθε τοσο εβγαζε λογο. «Κατω η πατριδα και οσοι την προσκυνανε» Τα μυνηματα εβγαιναν ένα-ένα: «Κατω» «Κατω». «Κατω η θρησκεια και το παπαδαριο. «Κατω». «Κατω οι μπατσοι, κατω η ιστορια» «Κατω». «Κατω οι ξενερωτοι». «Κατω». Ο Σωτηρης χτυπησε το κουδουνι. Μετα από λιγο η πορτα ανοιξε. Ηταν η Κατερινα. «Συγνωμη που αργισα» ειπε λαχανιασμενος «Αλλα…» Η φραση του κοπηκε, όταν συνειδητοποιησε ότι η Κατερινα φορουσε μονο τα εσωρουχα της. «Δεν πειραζει μωρο» του ειπε. «Εσενα περιμεναμε. Ελα». «Αυτά είναι για σενα» ειπε ο Σωτηρης και της εδωσε ένα μπουκετο λουλουδια. «Ευχαριστω» απαντησε η Κατερινα. Τα πηρε και τα πεταξε στο τραπεζι. «Τωρα ελα». Τον οδηγισε σε ένα δωματιο, οπου εκει ο Σωτηρης υπεστει το σοκ. Τεσσερις αντρες στεκονταν παραταγμενοι, φορωντας μονο τα σοβρακα τους. «Αντε ρε φιλε. Που εισαι?» ειπε ενας από αυτους. Η Κατερινα ξαπλωσε στο κρεβατι. «Λοιπον» ειπε. «Μην ερθετε ενας-ενας, αλλα ολοι μαζι. Περιμενω». Ο Σωτηρης ειπε «Οκ, εδώ καπου είναι η ωρα να πηγαινω. Να ‘στε καλα, χαρηκα για την γνωριμια, ωρα να την κανω». Η Κατερινα γουρλωσε τα ματια. «Τολμας να με απορριπτεις Σωτηρακη?». «Δεν είναι για μενα αυτά κοπελα μου. Αντε γεια και καλη διασκεδαση» κι εφυγε. «Δεν πειραζει μωρο» ειπε ενας από τους αντρες. «Μπορουμε να σε καταφερουμε κι εμεις οι τεσσερις». Η Κατερινα αρχισε να τους σπρωχνει προς την πορτα. «Τερμα. Τελος. Εληξε το παρτι. Ολοι δρομο» φωναξε. «Μα γιατι?» ειπε ενας από αυτους. «Γιατι δεν ειστε πεντε» απαντησε η Κατερινα. Όταν εφυγαν ολοι, η Κατερινα εμεινε να κοιταζει το κορμι της στον καθρεφτη. «Ω, ειμαι τοσο γουρουνι» σκεφτηκε «Ηταν λαθος της μαμας μου που με γεννησε». Εκεινη την ωρα, ένα ζευγαρι κυαλια την παρακολουθουσε εξω από το παραθυρο. Ηταν ο Σακης. «Ωραιο κοριτσι ε?» ειπε ο Εμμανουηλ Χρυσανθος που ηταν διπλα του. «Δωσε μου λιγο να δω». Ο Σακης του εδωσε τα κυαλια. «Πω ρε μανα!» ειπε ο Χρυσανθος. Ο Σακης ρωτησε. «Για μπανηστηρι με εφερες εδώ? Θα μου πεις επιτελους περι τινος προκειται?». Ο Χρυσανθος τον κοιταξε λοξα. «Ααα πολύ ανυπομονο σε βρισκω νεαρε. Ηρεμησε και να θυμασαι: Όλα γινονται για καποιο λογο».

 

 

 

 

 

1Χ13 Ο μουσαφιρης: Ο τοιχος ειχε στηθει και ηταν ετοιμος. Δυο εργατες κι ενας μπραβος, καμαρωναν το αποτελεσμα. «Υπαρχει και από αλλου προσβαση στα αποβλητα» ειπε ενας εργατης. «Εμας μας ενδιαφερει να κλεισουμε αυτην τη διοδο» απαντησε ο μπραβος. Τοτε είναι που ο μπραβος διεκρινε καποιον να κινειται στο σκοταδι. «Ποιος είναι ο αδιακριτος?» ρωτησε και πυροβολησε. Μετα από λιγο ακουστηκε ένα βογγητο. «Τον πετυχα» ειπε. «Κανας ζητιανος θα είναι. Παμε να φυγουμε». Λιγη ωρα αργοτερα, ο Αντωνης εφτασε σε εκεινο το σημειο. «Δεν θα επρεπε να βρεθω σε αδιεξοδο» σκεφτηκε. «Μαλλον χαθηκα». Τοτε ακουστηκε το βογγητο. «Εισαι καλα ανθρωπε μου?» φωναξε. «Με φαγαν οι γκιαουρηδες» ηταν η απαντηση. «Με καποιον μιλαει ο τσογλανος» ειπε ο Νοντας βλεποντας τον Αντωνη στην οθονη. «Παντος το σημειο δεν το βρηκε» ειπε ο Μαρκος που ηταν διπλα του. «Αυτό θελαμε κι εμεις». Ο αντρας στο εδαφος, φορουσε περιεργα, παλιου τυπου ρουχα. «Ηταν κατι αντρες αρματωμενοι. Ωχ, το χερι μου». «Ηταν οι μαφιοζοι» ειπε ο Αντωνης. «Ελα φιλε. ΚΑλα που σε πετυχαν στο χερι και όχι αλλου. Θα σε παω στο στεκι». Στο στεκι, ο αγνωστος αντρας βρηκε και φορεσε επιδεσμο. Περιεργαζοτανε εκπληκτος τα προβολακια που φωτιζαν τον χωρο. «Μηπως να τον παμε σε κανα νοσοκομειο? Να φωναξω να τον παρουνε?» ειπε η Μαριαλενα. «Όχι! Μη καλεσετε αμαξα» ειπε ο μουσαφιρης. Ο Μιχαλης γουρλωσε τα ματια: «Αμαξα? Αυτό ελλειπε να σε πηγαιναμε και με καροτσα.». «Πως σε λενε?» ρωτησε ο Σωτηρης. «Κωσταντη!» ειπε ο ξενος. «και τι εκανες εκει κατω Κωσταντη?» ρωτησε η Μαριαλενα. «Εψαχνα φαι» απαντησε ο Κωσταντης. «Αρουραιους δηλαδη» ψυθιρησε ο Μιχαλης στον Αντωνη με μια εκφραση αηδιας. «Μεινε να φας μαζι μας αληθινο φαγητο» ειπε ο Αντωνης. «Εχουμε μπιφτεκια εδώ». Ο καθηγιτης κοιτουσε προβληματισμενος την Ιουλια. «Δεν θα επρεπε νομιζω να είναι μυστικος ο πλουτος που κρυβεται κατω από την πολη μας. Και αυτό το γνωριζω ότι το ξερετε. Το θεμα είναι γιατι να είναι μυστικο». Ο καθηγιτης αποφασισε να μιλησει. «Θεωρηθηκε σωστο να αποσιωπιθει, γιατι είναι επικυνδινο να κατεβαινει ο καθενας εκει κατω». Ο καθηγιτης εξηγισε πως μονο η τοπικη αυτοδιοικηση και οι ακαδημαικοι κυκλοι γνωριζαν ότι η πολη είναι δυκτιωμενη στο υπεδαφος. Ακολουθησε λιγη κουβεντα ακομη και μετα η Ιουλια εφυγε.. Εξω, συναντησε τον Αντρεα. «Σε τρεις μερες θα παμε στην σπηλια» Της ειπε. «Φοβαμαι ρε συ Αντρεα» ειπε η Ιουλια «μετα απ’ οσα γινανε με τον ανθρωποφαγο». «εγω λες να μην φοβαμαι?» ειπε ο Αντρεας «μετα απ’ οσα τραβηξα στον λαβυρινθο. Αλλα τι να κανουμε? Ντουλεια μας είναι». Μολις ο Κωσταντης εφαγε τα μπιφτεκια, η διαθεση του εφτιαξε και εγινε λαλιστατος. Και ολο ελεγε, ελεγε, ελεγε και η παρεα τον ακουγε ευλαβικα. Μονο ο Αντωνης φαινονταν να τον απασχολει κατι. Τελικα πλησιασε τον Κωσταντη και του ειπε: «Από αυτά που λες και από τις εκφρασεις που παιρνεις όταν εμεις μιλαμε για απλα πραγματα όπως π.χ. τα τηλεφωνα, καταλαβαινω ότι δεν εχεις ιδεα από πολιτισμο. Σε ποιο αιωνα εχεις ξεμεινει Κωσταντη? Από ποιον αιωνα μας ερχεσαι?». Ο Κωσταντης πεταχτηκε πανω. «Ευχαριστω για όλα» φωναξε και εφυγε τρεχοντας στο εσωτερικο των κατακομβων. «Περιμενε» φωναξε ο Αντωνης κι εκανε να τον κυνηγισει, αλλα ο Μιχαλης τον σταματησε. «Νομισα ότι αυτό που τον ρωτησα ηταν βλακεια» ειπε ο Αντωνης «αλλα απ’ πτι βλεπω ειχε οντως κατι να κρυψει». «Περιεργος τυπος πραγματι» ειπε η Μαριαλενα. «Δεν ηξερε ουτε τι σημαινει μοτοσικλετα». «Και τα πιστολια των μαφιοζων τα περιεγραφε ως περιεργα κουμπουρια» ειπε ο Σωτηρης. «Κουμπουρια! Ποσο καιρο εχω να ακουσω αυτή τη λεξη!» «Ισως να τον ξαναπετυχουμε» ειπε ο Αντωνης «Και τοτε θα μας δωσει τις απαντησεις που ζηταμε».

 

 

 

 

 

1X14 Σε μία εβδομαδα περιπου.: 1795 μ.Χ. Ολοκληρη η Ελλαδα σπαραζει κατω από τον τουρκικο ζυγο, Ο κοτζαμπασης απαιτουσε υπερβολικους φορους από την πολη. Η πολη όμως δεν καθισε με σταυρωμενα τα χερια. Ο δημαρχος Εμμανουηλ Χρυσανθος, οργανωνε μεθοδικα την αντισταση. Επεκτεινε το δικτιο στοων που ειχαν μεινει από την εποχη των Μελχισεδεχικων. Καποια στιγμη κατεβηκε να δει πως πανε οι εργασιες, μαζι με το πρωτοπαλικαρο της αντιστασης, Γεωργιο Καραουλη. Εκει ανακαλυψαν κατι σημαντικο. Υπηρχε ακομα μια μεριδα ανθρωπων που συνεχιζαν την παραδοση των Μελχισεδεχικων Ο Εμμανουηλ Χρυσανθος. Εχοντας διαβασει πολλα αρχαια κειμενα, ασπαστηκε τη θρησκεια αυτή και εγινε μελος του ταγματος. Από τοτε περιμενε ότι καποτε θα ερθει η Αέσα, η επιλεκτη, για να απαλλαξει την Ελλαδα από τους Τουρκους. Ο Χρυσανθος προκαλεσε πολλες φορες την οργη του κοντζαμπαση, γιατι σε περιπτωση επιθεσης, θα κρυβονταν μαζι με τα παλικαρια της αντιστασης κατω από την πολη. Ενώ όμως η εισβολη των Τουρκων πλησιαζε, αρχισαν τα προβληματα. Οσοι κατεφευγαν στους υπογειους χωρους, βρισκονταν σφαγμενοι, από ανεξηγιτη αιτια. Ο Εμμανουηλ καταλαβεοτι δεν μπορουσαν πια να καταφυγουν εκει και ότι το σχεδιο πηγαινε κατά διαολου. Τελικα η επιθεση των Τουρκων εγινε και ο Χρυσανθος δοολοφονηθηκε στο γραφειο του, αφου αντισταθηκε σθεναρα. Τον κυδεψαν με τιμες ηρωα. Οι Τουρκοι εντομεταξυ διεταξαν να ερευνησουν την πολη για να συλαβουν και να εκτελεσουν οσους πηραν μερος στην αντισταση, ενώ παραλληλα φρουρουσαν την περιμετρο, ώστε να μην διαφυγει κανεις. Το πρωτοπαλικαρο Γεωργιος Καραουλης, συγκεντρωσε τους 50 αντρες της αντιστασης μαζι με τις οικογενειες του σε έναν μυστικο χωρο. Εκει τους ανακοινωσε ότι δεν εχουν άλλη επιλογη από το να κρυφτουν κατω από την πολη, οσο επικυνδινα και αν είναι τα πραματα εκει. Τελικα οι οικογενειες της αντιστασης δεχτηκαν και συντομα αρχισε η καταβαση τους. Ενώ μπαινανε στους υπογειους χωρους, καποιος ρωτησε τον Γεωργιο «Ποσο θα κατσουμε εκει κατω αρχηγε?». Ο Γεωργιος απαντησε: «Μεχρινα σιγουρευτουμε ότι οι Τουρκοι θα παψουν να μας ψαχνουν και να αποχωρησουν». «Και ποτε υπολογιζεις να επιστρεψουμε?» ρωτησε ο άλλος. «Σε μια εβδομαδα περιπου» ειπε ο Γεωργιος.

 

 

 

 

 

1Χ15 Το σπηλαιο των σκιων.: Ο Αντρεας και η Ιουλια, φτανουν επιτελους στο σπηλαιο των σκιων που καλουνται να ερευνησουν. Στο εσωτερικο συζητανε ότι τα πραματα είναι επικυνδινα, γιατι ο σπηλαιολογος που βρηκε τα αρχαια, τρελαθηκε. Ο Αντωνης μετεφερε ολη την παρεα στο σημειο που κανονικα επρεπε να υπαρχουν τα πρασινα αποβλητα. Τελικα τους δειχνει ότι υπαρχει εκει μονο ενας τοιχος. Ο Μιχαλης προτεινει να ψαξουν άλλη διοδο προς τα αποβλητα, γιατι από αυτά δημιουργειται το ναρκωτικο που σκοτωνει κοσμο. Ολη η παρεα δεχεται. Την ωρα εκεινη, τους παραγολουθει ο Μαρκος Λοιζος από την καμερα. «Όχι ρε γαμωτο!» λεει «Ετουτοι δεν το βαζουν κατω ευκολα». Ο Νοντας του συμβουλευει να φραξει ολες τις διοδους προς τα αποβλητα, «Όχι. Εχω μια άλλη ιδεα» λεει ο Μαρκος «Και θα απαλλαγουμε από αυτους μια και καλη». Ο Αντρεας και η Ιουλια δεν βρισκουν τα αρχαια και αναρωτιουνται μηπως τελικα ηταν στη φαντασια του τρελου. Τελικα ο Αντρεας αποφασιζει να ερευνησει μια τρυπα που βρηκαν σε ένα τοιχωμα. Μπαινει μεσα, αλλα πεφτει σε μια εσοχη. «Αντρεα εισαι καλα?» ρωταει η Ιουλια. Καμια απαντηση. «Αντρεα ερχομαι» λεει και μπαινει μεσα.

 

Τελικα γκρεμιζεται κι αυτή και καταληγει στην αγκαλια του Αντρεα. Και οι δυο βαζουν τα γελια. Την ιδια ωρα, η Κατερινα αποφασιζει να ριξει άλλο ένα κερατο στον Αντρεα. Μιλαει στο κινητο με έναν γκομενο, αλλα τοτε χτυπαει το κουδουνι. Η Κατερινα ανοιγει την πορτα. Είναι ο Σακης και κραταει ένα μπλοκ. «Γεια σας» της λεει «Κανουμε μία ερευνα σχετικα με την καλωδιακη τηλεοραση». «Δεν ενδιαφερομαι» απαντα η Κατερινα και του κλεινει την πορτα στα μουτρα. Ενώ ο Αντρεας και η Ιουλια εξερευνουν τον χωρο στον οποιο βρεθηκανε, ακουν το αιθεριο τραγουδι. «Είναι το τραγουδι!» φωναζει ενθουσιασμενη η Ιουλια. «Το ακους? Μοιαζει σαν να το τραγουδανε νεραιδες». «Εμενα παντος με ανατριχιαζει» λεει ο Αντρεας. Μετα από λιγο, το τραγουδι σταματα. Τοτε ο Αντρεας λεει «Ιουλια πρεπει να το δεις αυτό». Μπροστα τους βρισκεται ενας αρχαιος βωμος. Στο τοιχωμα του σπηλαιου, βρισκονται συο κίωνες και στη μεση προεξεχει μία τετραγωνη μαρμαρινη πλακα. «Είναι τα αρχαια!» φωναζει ενθουσιασμενη η Ιουλια «Τα βρηκαμε!». Ο Αντρεας περιεργαζεται την μαρμαρινη πλακα. «Αυτό τι είναι? Καποιος αρχαιος μηχανισμος? Αν το σπρωξουμε λες να ανοιξει κατι?» Το σπρωχνει δυνατα, αλλα τιποτα. «Πολύ φαντασια εχεις» λεει η Ιουλια. «Με την κακη εννοια». Τελικα αποφασιζουν να φυγουν, χαρουμενοι με τα οσα ανακαλυψανε.

 

 

 

 

 

1Χ16 Εναλλακτικες διαδρομες.: Η παρεα τρωει σε γνωστο φαγαδικο της πολης και συζητανε για τις εναλλακτικες διαδρομες που θα ακολουθησουν προκειμενου να φτασουν στο μερος με τα αποβλητα. Ενώ σηκώνονται να φυγουν, μια γρια ζητιανα που τρωει εκει διπλα –και η οποια δεν φαινεται να στεκει καλα στα μυαλα της- αρπαζει την Μαριαλενα ακριβως κατω από τον γοφο. Η Μαριαλενα τσιριζει από την τρομαρα της. «Αει στο διαολο παλιογρια» λεει. Λιγο πιο περα καθονται δυο αστυνομικοι. Μολις βλεπουν το σκηνικο, λεει ενας από αυτους «Σας παρακαλουμε κυρια μου. Το τρομαξατε το κοριτσι». Η ζητιανα δεν λεει τιποτα και φευγει. Στο πανεπιστημιο, ο καθηγιτης συγχαιρει τον Αντρεα και την Ιουλια για τα αρχαια που ανακαλυψανε. «Θα το ανακοινωσουμε στις εφημεριδες» ειπε «και θα ανακοινωθουν και τα ονοματα σας». Ο Αντρεας και η Ιουλια χαιρονται που το ακουνε. Η Κατερινα γυρναει από την αγορα. ΟΙ Σακης την πετυχαινει στον δρομο και λεει «Γεια σου. Πως σε λενε? Θες να παμε για κανα καφε?» Η Κατερινα τον κοιταει λοξα. «Εσυ δεν εισαι που εκανες την ερευνα τις προαλες? Λοιπον! Μη με ξαναενοχλησεις και αει χασου μαlάκα». Μετα φευγει. Η παρεα βρισκεται κατω από την πολη και ψαχνει το μερος με τα αποβλητα. Ενώ συζητανε, βλεπυν ξαφνικα έναν μπραβο. «Χαιρετισμους από τον Λοιζο» λεει ο μπραβος και κλεινει μια σιδερενια πορτα μπροστα του. «Δεν το καταλαβα αυτό» λεει ο Σωτηρης. Ο Αντωνης παει και προσπαθει να ανοιξει την πορτα. Τιποτα. «Παιδια, νομιζω ότι μας εκλεισε τον δρομο της επιστροφης» ειπε. Την ιδια ωρα, οι δυο αστυνομικοι που ηταν στο φαγαδικο, κανουν περιπολια στο πιο κακοφημο σημειο της πολης. Είναι ένα μερος με εγκατελειμενα εργοστασια και βρομικες οικοδομες. Ακομη και ο υποκοσμος το εχει εγκαταλειψει εκεινο το μερος. Ενώ μιλανε μεταξυ τους, βλεπουν μια φιγουρα να τρεχει κρατωντας δυο πελωριες σακουλες. Ηταν η γρια ζητιανα που ειδαν στο φαγαδικο. «Νομιζω ότι πρεπει να την ακολουθησουμε» λεει ενας από αυτους «Ποιος ξερει τι εχει μεσα σε αυτές τις σακουλες». Ο άλλος συμφωνει και την ακολουθουνε, Μολις στριψανε από μια γωνια που εστριψε κι αυτή, το μονο που ειδανε, ηταν ένα αδιεξοδο και ένα καπακι υπονομου στο εδαφος. «Που είναι?» ειπε ο ενας αστυνομικος. «Εξαφανιστηκε» ειπε ο άλλος, Ο Σακης ειχε άλλη μια συνομιλια με τον Εμμανουηλ Χρυσανθο. «Απ’ ότι βλεπεις αυτό που μου ζητας είναι πολύ δυσκολο». Ο Χρυσανθος λεει «Δε διαφωνω νεαρε. Αλλα όταν δεν μπορεις με το καλο, το σωστο είναι να επιστρατευσεις πιο ζορικα μεσα». «Δε μιλας σοβαρα» ειπε ο Σακης. «Εισαι μια παραισθηση και εχεις και τετοιες απαιτησεις από πανω?». «Μην ξεχνας αυτά που σου υποσχεθηκα» ειπε ο Χρυσανθος. «Μου υποσχεθηκες ότι θα μου προσφερεις φλιπς» ειπε ο Σακης. «Αλλα πως γινεται αυτό αφου δεν εισαι αληθινος?» «Μη σε απασχολει αυτό» απαντησε ο Χρυσανθος. «Αν επιτελεσεις την αποστολη σου, θα εχεις το φλιπς ολου του κοσμου». Η παρεα στεκονταν λυπημενη μπροστα στην κλειδωμενη πορτα. «Καταραμενοι μαφιοζοι» ειπε η Μαριαλενα Ο Αντωνης ηταν ψυχραιμος «Μη μασατε παιδια. Θα βρουμε αλλον δρομο». Τοτε βγηκε μπροστα τους από έναν διαδρομο, η φιγουρα με τα μακρια μαλλια και τα γαμψα νυχια. Μολις τους ειδε, εβγαλε το απαισιο ουρλιαχτο. «Νομιζω ότι την κατσαμε» ειπε ο Σωτηρης.

 

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  5385
  • Group:  Members
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  14
  • Reputation:   10
  • Achievement Points:  14
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5858 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

 

1X17 Παγιδευμένοι : Ο Σακης περιεργαζεται το περιστροφο που του εδωσε ο λαθρεμπορος. «Πιστευω ότι θα κανει τη δουλεια του» ειπε. Ο λαθρεμπορος του λεει «Είναι καλη ευκαιρια. Θες και τιποτα άλλο?» «Ναι» απαντησε ο Σακης. «Ένα ζευγαρι χειροπεδες αν σου βρισκεται». Ο Σωτηρης ετρεχε πανικοβλητος μεσα στις κατακομβες. Μολις λιγο πριν ειχανε δει μπροστα τους το κακοβουλο πλασμα με το απαισιο ουρλιαχτο. Μετα από λιγο συνειδητοποιησε ότι εχασε τους αλλους. Ευχηθικε να μην τους βρηκε το πλασμα, αλλιως δεν θα γλιτωνανε. Εντομεταξυ, οι αλλοι ηταν αρκετα μακρια. «Τι πραμα ηταν αυτό?» ειπε ο Μιχαλης. «Ευτυχως την γλιτωσαμε». «Ειμαστε ολοι εδώ?» Ρωτησε ο Αντωνης. «Λειπει ο Σωτηρης» ειπε η Μαριαλενα. «Τοτε καλυτερα να τον ψαξουμε¨ειπε ο Αντωνης «και ας ελπισουμε ότι δε θα πεσουμε παλι πανω στο πλασμα». «Αυτό είναι καταπληκτικο!» ειπε η κατερινα διαβαζοντας την εφημεριδα. «Εγινες διασημος μωρο μου». «Το ξερω» ειπε ο Αντρεας «και ειμαι περιφανος γι’ αυτό. Εχω δεχτει πολλα τηλεφωνηματα από το πρωι, μεταξυ των οποιων και από την αρχαιολογικη υπηρεσια. Δειξανε εντονο ενδιαφερον για τον βωμο που ανακαλυψαμε και συντομα θα πανε για φωτογραφιες». «Μαντευω ότι θα με αφησεις παλι μονη μου το βραδυ» ειπε η Κατερινα. «Ολο και κατι θα βρεις να κανεις» ειπε ο Αντρεας. Ο Μαρκος Λοιζος μπηκε κρατωντας μία εφημεριδα στην αιθουσα με τις τερατογενεσεις. «Ελπιζω να υπαρχει σοβαρος λογος που με κουβαλησες εδώ» ειπε στον Gauss. «Εφερα και την εφημεριδα που μου ζητισες». Ο Gauss ειπε «Κατ’ αρχην θελω να σε συγχαρω που παγιδεψες τους παρεισακτους». «Ναι» λεει ο Μαρκος. «Τωρα μπορω να μαθω τι με θες?» «Ανοιξε στη σελιδα 27 αφεντικο». Ο Μαρκος ανοιξε την εφημεριδα και διαβασε φωναχτα. «Ανακαλυψη ενως αρχαιου βωμου στο σπηλαιο των σκιων. Η αρχαιολογικη υπηρεσια εκδηλωσε ενδιαφερον…» διεκοψε την αναγνωση. «Τι με νοιαζει εμενα αυτό?» ειπε σαστισμενος. «Εκει αφεντικο βρισκεται το πεπρωμενο σου» ειπε ο Gauss «Το νιωθω. Το αισθανομαι. Εκει θα πραγματοποιηθουν τα ονειρα σου». «Χρειαζομαι ένα σοβαρο κινητρο για να κουβαληθω εκει» ειπε ο Μαρκος. «Ο λογος μου δε σου λεει κατι?» ειπε ο Gauss. «Πρεπει να παρεις μαζι σου κι έναν ειδικο. Έναν αρχαιολογο δηλαδη. Επισης θελω ένα ατομο να κραταει ένα κινητο διπλα μου για να ειμαστε σε επικοινωνια». «Μηπως θελεις να σου φτιαξουμε και κανα καφε βρε Gauss?» Ρωτησε ο Μαρκος «Όχι… Αυτά που ζητισα αρκουνε» απαντησε ο Gauss. Εντομεταξυ, η παρεα εκανε σοβαρες διαπιστωσεις. «Λοιπον» ειπε ο Μιχαλης. «Νομιζω ότι καταλαβα γιατι οι μαφιοζοι μας εκλεισαν εδώ. Το εδαφος είναι κατηφορικο. Αυτό σημαινει δυστυχως ότι δεν προκειται να βρουμε καποιο φρεατιο για να βγουμε. Ειμαστε παγιδευμενοι». «Θα πεθανουμε σαν τα ποντικια» ειπε η Μαριαλενα και ξεφυσηξε. «Ας μην απελπιζομαστε» ειπε ο Αντωνης. «Να βρουμε πρωτα τον Σωτηρη και μετα βλεπουμε τι θα κανουμε». Ο Σωτηρης περιπλανιοταν στους διαδρομους, όταν ξαφνικα ειδε μπροστα του το ανθρωποφαγο πλασμα να τρωει ένα κομμενο ανθρωπινο χερι. Ανατριχιασε και χωρις να κανει θορυβο αποχωρησε, αλλαζοντας κατευθυνση. Ο Μιχαλης προτεινε να χωριστουνε, μηπως και εντοπισουνε πιο ευκολα τον Σωτηρη, αλλα ο Αντωνης ειπε ότι κατι τετοιο είναι επικυνδινο γιατι υπηρχε ο κυνδινος του ανθρωποφαγου πλασματος. Ο Μαρκος μιλουσε στο κινητο. «Εχω διαβασει όλα τα βιβλια σας» ειπε στον αρχαιολογο Δημητρη Βλαχο που ηταν στην άλλη γραμμη. «Θελω να με συνοδεψετε στα αρχαια του σπηλαιου των σκιων». Ο αρχαιολογος απαντησε «Με εκπλησσει το ενδιαφερον σας κυριε Λοιζο, αλλα ευχαριστω που μου δινετε την ευκαιρια να δω αυτά τα αρχαια από κοντα. Ποτε ξεκιναμε?» Ο Μαρκος απαντησε «Αποψε κιολας". Η Κατερινα διακυρητε τις αποψεις της στο Ιντερνετ, μεχρι που χτυπησε το κουδουνι. «Ποιος ειναι?» ρωτησε ενώ πηγαινε προς την πορτα. «Πιτσα!» ηταν η απαντηση. Η Κατερινα ανοιξε με χαμογελο «Δεν παρηγγειλα πιτσα» ειπε. Και τοτε ηταν που της ηρθε το περιστροφο στο κουτελο. «Ακινητη!» φωναξε ο Σακης. «Τι θες από μενα?» φωναξε η Κατερινα. Ο Σακης την φιμωσε με ένα πανι. «Λυπαμαι Κατερινα» ειπε « Σε προσεγγισα με το καλο και δεν ενεδωσες. Τωρα θα παμε μια βολτα».

 

 

 

 

 

1Χ18 Χαμος κατω από την πολη.: Ο Μαρκος Λοιζος και ο αρχαιολογος Δημητρης Βλαχος, εφτασαν εξω από το σπηλαιο των σκιων. «Εχω φερει όλα τα συνεργα» ειπε ο Βλαχος. «Ωραια. Καλυτερα να μη χασουμε χρονο» ειπε ο Λοιζος. «Θελω να δω αυτά τα αρχαια από κοντα». Η Μαριαλενα κοιταζει κρυφα-κρυφα από μια γωνία ενως διαδρομου. «Ελευθερα» ειπε. Ο Αντωνης και ο Μιχαλης ακολουθησαν πισω της. «Δεν μπορει να εχει παει μακρια» τους ειπε. «Καπου εδώ θα ‘ναι . Να τον φωναξουμε?» «Όχι» ειπε ο Αντωνης. «Γιατι μπορει να μας ακουσει το τερας και τοτε δεν θα τη βγαλουμε καθαρη». Ο Σακης περιφερονταν και αυτος κατω από την πολη, εχοντας αιχμαλωτη την Κατερινα. Αυτή φωναζε όντας φιμωμενη. Κάθε τόσο ο Σακης ρωταγε «Από πού να παω τωρα?» Αφουγκραζοτανε για λιγο, λες και επαιρνε από καπου απαντηση. Μετα συνεχιζε την πορεια του. Ο Αντρεας εκλεισε το κινητο. «Δεν απαντα» ειπε στην Ιουλια. «Περιεργο. Δε μου ειπε ότι θα βγει». «Μην ανυσηχεις» ειπε η Ιουλια. «Η Κατερινα είναι μεγαλη κοπελα. Και είναι τυχερη που εχει εσενα να νοιαζεσαι τοσο». Ο Βλαχος και ο Λοιζος βρεθηκαν μπροστα στον βωμο. «Εκπληκτικο!» ειπε ο αρχαιολογος ενώ εξεταζε την μαρμαρινη πλακα. Ο Μαρκος ασχολουνταν με το κινητο του. «Καλει!» ειπε ενθουσιασμενος. «Δεν το περιμενα να εχει σημα εδώ κατω». Απαντησε η γραμματεας. «Ναι κυριε Μαρκο». Ο Μαρκος ειπε «Βαλε το κινητο στον Gauss να του μιλησω». Μετα από λιγο ακουστηκε η περιεργη φωνη του Gauss «Σε ακουω αφεντικο». «Ειμαι μπροστα στον βωμο, όπως μου ειπες. Τωρα τι να κανω? Γιατι δεν βλεπω να γινεται κατι σημαντικο». «Δεν τα ξερω όλα αφεντικο» ηταν η απαντηση. «Μεινε για λιγο εκει. Κατι θα βρεις να κανεις». Ο Μαρκος εκλεισε το τηλεφωνο. «Απορω πως καθομαι και ασχολουμαι με αυτό το πλασμα». Ο αρχαιολογος όμως δεν τον ακουγε. «Εκπληκτικο!» ελεγε. «Εδώ είναι το μερος» ειπε ο Σακης στην Κατερινα. Βρισκονταν σε μια υπογεια αιθουσα με κατι σιδερα στον τοιχο. Ο Σακης εδεσε την Κατερινα με τις χειροπεδες στα σιδερα. «Πρεπει να μεινεις εδώ» ειπε και την ξεφιμωσε. Αυτή αρχισε να φωναζει «Τι θες από μενα βρε ανωμαλε! Βοηθεια!» «Λυπαμαι αλλα πρεπει να σε αφησω» ειπε ο Σακης και αρχισε να απομακρυνεται μαζι με τον φακο του. Η Κατερινα εμεινε δεμενη στο σκοταδι. «Μη φευγεις ρε κτηνος» φωναζε «Λυσε με! Βοηθεια!» Φωναζε μεχρι που απελπιστηκε και εβαλε τα κλαματα. Τοτε συνειδητοποιησε ότι δεν ηταν μονη της στο δωματιο. Υπηρχαν καποιες παρουσιες εκει. Ενιωσε τις χειροπεδες να λυνονται μυστηριωδως. Και τοτε αισθανθηκε καποια ισχυρα χερια να την κρατανε και να την σχιζουν τα ρουχα. «Βοηθεια!» τσιριξε με οση δυναμη ειχε μεσα της. «Λοιπον. Είναι φανερο ότι πρεπει να βρουμε τον Σωτηρη» ειπε η Μαριαλενα «και εδώ που παγιδευτηκαμε θα πεθανουμε πολύ συντομα από την πεινα». «Δεν εχουμε προορισμο» ειπε ο Μιχαλης απογοητευμενος. «Και τι θα λεγατε, αν σας ελεγα ότι εχουμε?» ρωτησε ο Αντωνης. «Τι ενοεις?» τον ρωτησε ο Μιχαλης. «Φεξε λιγο εδώ» ειπε ο Αντωνης κι εβγαλε την μπλουζα του. Ο Μιχαλης φωτισε το χαρακωμενο σωμα του Αντωνη. «Δεν σας το ειπα γιατι ελεγα ότι θα με περνουσατε για τρελο» ειπε ο Αντωνης. «Το νιωθω ότι τοσο καιρο δεν χαρακονομουνα τυχαια. Κατι οδηγουσε το χερι μου. Και σας διαβεβαιω, ότι αυτή τη στιγμη βρισκομαστε εδώ». Εδειξε ένα σημειο κατω από τον λαιμο του. «Αυτό είναι αρρωστημενο φιλε» ειπε ο Μιχαλης. «Θες να πεις ότι οι χαρακιες σου…» «Είναι ενας χαρτης» ειπε ο Αντωνης. «Αυτό είναι η μεγαλυτερη βλακεια που εχω ακουσει στη ζωη μου» ειπε η Μαριαλενα. «Ας μη το πιστευετε» ειπε ο Αντωνης. «Δεν χανουμε τιποτα όμως να προσπαθησουμε. Ετσι δεν είναι?» Ρωτησε. Ο Μιχαλης απορησε. «Μα καλα… Αν είναι χαρτης τοτε που οδηγει?» «Αυτό μπορουμε να το ανακαλυψουμε» απαντησε ο Αντωνης. Εντομεταξυ, ο Μαρκος παρατηρουσε την μαρμαρινη πλακα που ηταν κολλημενη στο τοιχωμα. «Αυτό τι είναι?» Ρωτησε τον αρχαιολογο «Δεν εχω ξαναδει ποτε κατι τετοιο» ηταν η απαντηση. Ο Μαρκος εψαξε στον σακο με τα εργαλεια. Μετα από λιγο εβγαλε μια βαριοπουλα. «Τι πας να κανεις?» ρωτησε ο αρχαιολογος «Θα το σπασω» ειπε ο Μαρκος. Αυτό είναι απαραδεκτο!» φωναξε ο αρχαιολογος. «Αυτό είναι μνημειο, δεν μπορεις να…» Ο Μαρκος όμως ηδη κοπανουσε την βαριοπουλα στην μαρμαρινη πλακα. Ο Σωτηρης ειχε απελπιστει. Ειχε χαθει και δεν εβρισκε τους φιλους του. Γονατισε στο πατωμα και ηταν ετοιμος να βαλει τα κλαματα. Τοτε ακουσε μια γυναικεια φωνη “Hello Sotiris”. Υψωσε το βλεμα του. Ηταν μια γυναικεια φιγουρα με ξανθο μαλι, που το προσωπο της κρυβονταν από το σκοταδι. Ο Σωτηρης όμως καταλαβε ποια ηταν. «Κριστεν?» ψελισε. “Yeah, it ‘s me baby. Now follow me.” Ειπε η περιεργη φιγουρα. Εντομεταξυ, ο Σακης ετρεχε σαν μανιασμενος και χτυπουσε με τα τοιχωματα. «Που εισαι?» ελεγε «Εκανα ότι μου ζητησες. Τωρα δως μου αυτό που μου υποσχεθηκες». Καμια απαντηση δεν ερχοτανε. «Που εισαι?» φωναξε απελπισμενος. Και τοτε το ειδε! Ηταν το σημειο με τα πρασινα αποβλητα. Ενας παραδεισος από φλιπς. «Ευχαριστω» ψελισε συγκινημενος και γονατισε. Εντομεταξυ, ο Σωτηρης περιφέρονταν σαν χαμενος. “Kristen” φωναζε “Kristen where are you?” Η φιγουρα που ακολουθουσε ειχε εξαφανιστει. Τοτε όμως διεκρινε μια άλλη φιγουρα στο σκοταδι. Τα ρουχα της ηταν ξεσκισμενα και ετρεμε συγκορμη. «Κατερινα!» φωναξε, μη πιστευοντας στα ματια του. Η Κατερινα δεν αποκριθηκε. Κοιτουσε το κενο σαν χαμενη. «Κατερινα, τι επαθες? Τι σου συνεβει?». Ρωτησε ο Σωτηρης. «Με βιασαν» κατορθωσε να αρθρωσει η Κατερινα. Ο Σωτηρης πεταχτηκε. «Σε βιασαν? Ποιος? Που?» Τοτε η αιθουσα φωτιστηκε από καμια 50ρια δαυλους. Μπροστα στον Σωτηρη βρεθηκαν πολλοι αντρες ντυμενοι με παραδοσιακες στολες. Αρχηγος τους φαινονταν να είναι ενας 50ρης, ενώ μαζι τους ηταν και μια γνωριμη φιγουρα, ο Κωσταντης! Μολις οι αντρες ειδαν την Κατερινα, ο γερος ειπε «Εδώ είναι! Να τη!». «Αυτή η κοπελα χρειαζεται επειγοντος γιατρο» ειπε ο Σωτηρης. Οι αντρες βγαλανε τα κουμπουρια. «Εμεις θα αποφασισουμε τι χρειαζεται και καλυτερα να συνεργαστεις» ειπε ο γερος. «Ειστε με τα καλα σας?» ρωτησε ο Σωτηρης. «Σας λεω πρεπει να την παρω από δω». Ο γερος ειπε «Εσυ φυγε ηρεμα. Εμεις απλως θελουμε το κοριτσι». Ο Μαρκος και ο αρχαιολογος δεν πιστευανε αυτό που εβλεπαν. Κατω από την πλακα, υπηρχε μία τοιχογραφια. Απεικονιζε μια γυναικεια μορφη. «Εξαιρετικο!» ειπε ο αρχαιολογος. «Πραγματι» συμφωνησε ο Μαρκος «Το πιο εξαιρετικο απ’ όλα είναι ότι την ξερω». Ο αρχαιολογος εκπλαγηκε. «Την ξερεις? Είναι αδυνατον. Αυτή η τοιχογραφια είναι 2000 ετων». «Κι όμως την ξερω» ειπε ο Μαρκος. «Το ονομα της είναι Κατερινα».

 

 

 

 

 

2X01 Μια νεα αρχη: Ο Μαρκος αποχαιρετησε τον αρχαιολογο και μαζεψε γυρω στους 5-6 μπραβους. Μιλουσε στο κινητο: «Δεν εχω σημα. Πες μου που να κατευθυνθουμε». Η φωνη του Gauss ακουστηκε από την άλλη γραμμη. «Νοτιοδυτικα. Μη σε απασχολουν οι λεπτομερειες της διαδρομης. Το νιωθω ότι θα την βρειτε». Εντομεταξυ ο Σωτηρης ετρεχε στους διαδρομους εχοντας αγκαλια την σοκαρισμενη Κατερινα. Ηξερε ότι οι αντρες που τον κυνηγουσαν μπλοφαραν όταν τον σημαδευαν με τα πιστολια, γιατι αν ηθελαν, θα μπορουσαν να τον ειχαν σκοτωσει. Θα τον εφταναν όμως και τοτε θα του επαιρναν την Κατερινα. Εστριψε από μια στροφη ενως διαδρομου, ελπιζοντας αυτοι που τον κυνηγουσαν να πανε ευθεια. «Κατερινα. Πρεπει να με ακουσεις» ειπε «Αυτοι σου το κανανε αυτό?» «Όχι» ειπε η Κατερινα. «Ε, τοτε ποιοι είναι? Τους ξερεις?» «Όχι». Πραγματι οι αντρες που τους κυνηγουσανε, πηγαν ευθεια και ετσι τη γλιτωσανε. «Ειμαστε στο υψος του στομαχιου μου» ειπε ο Αντωνης στους αλλους δυο. «Θελω να δω τι θα γινει όταν φτασουμε στον αφαλο». «Εγω νομιζω ότι κανουμε μπουρδες» ειπε η Μαριαλενα «Ασε που πηγαινουμε ολο και πιο κατω». Εντομεταξυ ο Αντρεας μιλαγε με την Ιουλια στο κινητο. «Ειμαι στο διαμερισμα της. Δεν είναι εδώ. Μοιαζει να εχει εξαφανιστει. Εχει αφησει και την τσαντα της. Παντα όμως την παιρνει μαζι της.». «Μηπως μαλωσατε?» ειπε η Ιουλια. «Καμια σχεση» ειπε ο Αντρεας. «Μια χαρα ειμασταν όταν εφυγα». «Περιεργο» διαπιστωσε η Ιουλια. Ο Μαρκος και οι μπραβοι του διεσχιζαν στοες και διαδρομους πηγαινοντας νοτιοδυτικα. «Τι ακριβως ψαχνουμε κυριε?» τον ρωτησε καποιος. «Μια ξανθια εικοσιτριαρα» απαντησε ο Μαρκος. «Μα… εδώ μεσα?» ρωτησε ο άλλος. «Ειδες τι γινεται στον κόσμο?» ειπε ο Μαρκος «Όλα να τα περιμενεις… και να τη!». «Ωχ! Την βαψαμε!» ειπε ο Σωτηρης «Ο Λοιζος». «Χαιρομαι που με γνωριζεις» ειπε ο Μαρκος. «Τωρα ασε την κατω και θα την παρουμε μαζι μας». Ο Σωτηρης ειχε αντιρρηση «Την εχουνε βιασει! Πρεπει να την παω στο νοσοκομειο». «Κανενα προβλημα» ειπε ο Μαρκος. «Θα εχει την καλυτερη περιθαλψη. Τωρα φερ’ την». «Δε σε εμπιστευομαι Λοιζο!» φωναξε ο Σωτηρης. «Εξαιτιας σου παγιδευτηκα και εχασα τους φιλους μου. «Δεν εχεις άλλη επιλογη» ειπε ο Μαρκος ενώ οι μπραβοι σημαδευαν τον Σωτηρη με τα οπλα. Τελικα ο Σωτηρης ενεδωσε και τους την παρεδωσε. Μετα ο Λοιζος και οι μπραβοι, τον αφησανε στο σκοταδι. Ο Αντωνης κοιταξε τον Μιχαλη και την Μαριαλενα. «Νομιζω ότι φτασαμε» ειπε. Οι τρεις τους δεν πιστευανε αυτό που εβλεπαν. Ηταν ενας τεραστιος χωρος που κατηφοριζε ελικοειδως προς τα κατω. Και γυρο-γυρο από αυτόν, υπηρχαν σπιτια. Οικοδομες ολοκληρες. Ηταν μια ολοκληρη πολη κατω από την πολη.

 

 

 

 

 

2Χ02 Η πολη κατω από την πολη: Οι τρεις τους διεσχιζαν τον ελικοειδη τεραστιο δρομο χαζευοντας τα σπιτια. «Λες να κατοικουνται?» ειπε ο Μιχαλης. Νομιζω πως ναι» απαντησε ο Αντωνης «αλλα δεν φαινεται να είναι οι ιδιοκτητες μεσα». Ο Μιχαλης προτεινε να παει μπροστα για να κανει ελεγχο μην τυχον ερχεται κανενας. Ο Αντωνης και η Μαριαλενα δεχτηκαν. Όταν όμως ο Μιχαλης ξεμακρυνε αρκετα, βγηκαν από μια γωνια οπλισμενες γυναικες, που φορουσανε παραδοσιακες στολες. «Μη σιμωνετε άλλο. Κατστε εκει που ειστε» ειπε μια βλοσυρη κοπελα, όχι πανω από 30 χρονων. Ο Αντωνης και η Μαριαλενα, σηκωσαν τα χερια ψηλα. «Ειστε μονοι?» ρωτησε η γυναικα. «Ναι» ειπε ο Αντωνης. «Κουνηθειτε λοιπον» ειπε η γυναικα. Ο Μιχαλης ειδε από μακρια να τους παιρνουν και να τους κλεινουν σε ένα μεγαλο κτηριο. Επρεπε να κανει κατι για να βοηθισει τους φιλους του. Εντομεταξυ, ο Νοντας παρακολουθει μια επιχειρηση αντλισης φλιπς από τα πρασινα αποβλητα. Προσπαθει να πιασει τον Μαρκο στο κινητο, αλλα εκεινος δεν εχει σημα. Σε καποια φαση, ενας από τους εργατες, λεει «Υπαρχει κατι εδώ μεσα». Ο Νοντας λεει «Βγαλτε το εξω γρηγορα, μη μας χαλασει το πραμα». Οι εργατες το βγαζουν. Είναι ένα πτωμα. «Διαολε! Τον ξερω» λεει ο Νοντας. «Τον λενε Σακη. Που σκατα το ανακαλυψε αυτό το μερος?». Ενας εργατης λεει: «Πηγε να το πιει φαινεται και πεθανε από υπερβολικη δοση». "Ακουστε τι θα κανουμε» λεει ο Νοντας. «Πηγαινετε τον στο πρωτο χαντακι που θα βρειτε εκτος πολεως και αφηστε τον εκει. Μετα τηλεφωνηστε την αστυνομια και πειτε ότι εκει τον βρηκατε». Ο Αντωνης και η Μαριαλενα βρισκονταν σε μία αιθουσα, υπο την απειλη του αρχαιου οπλου της γυναικας εκεινης. Αυτή τους ειπε «Ειμαι η Μαριω. Και για οσο λειπουν οι αντρες μας, εγω κανω κουμαντο εδώ μεσα. Πειτε μας λοιπον. Πως βρηκατε αυτό το μερος?». Ο Αντωνης θυμωσε. «Δεν θα απολογηθουμε εμεις που βρηκαμε αυτό το μερος. Αν δεν θελατε να το βρουμε, ας το κρυβατε καλυτερα». Η Μαριω, εκανε ένα νευμα και μια γυναικα χτυπησε τον Αντωνη. «Να μιλας καλυτερα κοπελι» ειπε η Μαριω. Μετα, κατι μουρμουριζε με κατι άλλες γυναικες. Η Μαριαλενα ψυθιρισε στον Αντωνη. «Την βλεπεις εκεινη την γρια? Είναι εκεινη που με αρπαξε στο φαγαδικο. Τη θυμαμαι καλα. Ο Αντωνης ειδε την γρια. «Σιγουρα?» ειπε. «Σιγουρα» απαντησε η Μαριαλενα. Την ωρα εκεινη, ο Μιχαλης βρισκονταν στην οροφη του κτηριου και εψαχνε να βρει προσβαση, μηπως μπει και βοηθισει τους αλλους. Τοτε ειδε γυρω στους 50 αντρες να καταυθανουν με δαυλους. Κρυφτηκε για να μην τον δουνε. Οι αντρες μπηκαν στο κτηριο και οι γυναικες τους καλωσορισαν. Τοτε ο Κωσταντης ειδε τους αιχμαλωτους. «Αυτους τους ξερω!» φωναξε. «Είναι φιλοι εκεινου του Σωτηρη που ειδαμε». Ο αρχηγος, πλησιασε τους αιχμαλωτους. «Ειμαι ο Χαραλαμπος Διαβασης» ειπε. «Θελω να μου πειτε που βρισκεται ο φιλος σας ο Σωτηρης, με το κοριτσι». «Ποιο κοριτσι?» ειπε ο Αντωνης απορημενος. «Την Αεσα» ειπε ο Χαραλαμπος.

 

 

 

 

 

2Χ03 Όχι και παλι όχι: Η Σοφια ειχε παγωσει. Ειχε δει το κηδειοχαρτο, αλλα πιστευε ότι προκειται για συνωνυμια. Αφου εψαξε την εφημεριδα, ειδε και την φωτογραφια. «Αχ βρε Σακη’ ειπε και βουρκωσε. Τοτε ακουσε μια φωνη πισω της. «Σοφια». Γυρισε και ειδε τον Σωτηρη σε κακο χάλι. «Τι εγινε βρε Σωτηρη?» ειπε. «Ας’ τα να πανε» ειπε ο Σωτηρης. «Ο Αντωνης, ο Μιχαλης και η Μαριαλενα είναι παγιδευμενοι κατω από την πολη». Η Σοφια δεν καταλαβε/ Ο Σωτηρης της εξηγισε. «Πρεπει να κανουμε κατι για να τους βρουμε» ειπε η Σοφια. «Αλλα πρωτα πρεπει να παμε σε μια κηδεια». Ο Κωσταντης κοιταζε τους αιχμαλωτους να τρωνε τα σουβλακια που τους εδωσε. «Με βαλανε να σας φρουρω γιατι σας ξερω. Σας χρωσταω πολλα και γι’ αυτό θελω να μας πειτε αυτό που πρεπει». Ο Αντωνης τον κοιταξε λοξα «Δεν ξερουμε που είναι ο φιλος μας, γιατι τον χασαμε» ειπε. «Και όχι, την τελευταια φορα που τον ειδαμε, δεν ειχε μαζι του καμια Αεσα». Η Μαριαλενα ρωτησε: «Είναι η προφητισσα που περιμενετε, ετσι? Μου το ειπε μια φιλη μου που ξερει. Ποιοι ειστε?» Ο Κωσταντης απαντησε: «Οι προγονοι μας ηρθαν εδώ για να γλιτωσουν από τους Τουρκους. Αρχικα ελεγαν να κατσουν για μια εβδομαδα. Αλλα τελικα κατελιξαν να κανουν παιδια και εγγονια. Εμεις δεν βλεπουμε τον πανω κοσμο, γιατι δεν μας ενφιαφερει κιολα, αλλα οι πραματευτες μας πανε συχνα εκει πανω». «Ποιοι είναι οι πραματευτες σας?» ρωτησε η Μαριαλενα. «Είναι καποιοι δικοι μας που μας φερνουν τροφιμα από πανω. Όπως τα σουβλακια που τρωτε τωρα» ειπε ο Κωσταντης. Ο Μιχαλης ειχε βρει ένα σχοινι. Το εδεσε γυρω από την μεση του, κρεμαστηκε από την οροφη και μπηκε στο κτηριο. Στο δωματιο που κατεβαινε, δεν ηταν οι φιλοι του. Ωστοσο ηταν τυχερος. Ενας φρουρος ειχε αφησει σε ένα τραπεζι το κουμπουρι του. Ο Μιχαλης κατεβηκε, το πηρε και αρχισε να ξανασκαρφαλωνει. Επρεπε τωρα να καταστρωσει ένα σχεδιο για το πώς θα το χρησιμοποιησει. Στην κηδεια του Σακη, παραβρισκονταν πολλοι ναρκωμανεις, καθως και οι γονεις του που σπαραζαν. Σε μία γωνια εκει στο νεκροταφειο, ο Σωτηρης και η Σοφια παρακολουθουσαν «Καταραμενο φλιπς» ειπε ο Σωτηρης. «Αυτή η ουσια και αυτος ο Λοιζος ηταν που μας εμπλεξαν ετσι». «Νομιζω ότι πρεπει να δηλωσουμε εξαφανιση» ειπε η Σοφια.. Ο Σωτηρης ειπε «Ναι. Αλλα πριν το κανουμε αυτό, βλεπω εδώ στην εφημεριδα εχει δηλωθει ηδη η εξαφανιση της Κατερινας από καποιον Αντρεα. Νομιζω ότι αυτόν τον Αντρεα πρεπει να τον βρουμε. Εχω να του πω πολλα». Η Κατερινα ξυπνησε σε ένα νοσοκομειακο κρεβατι. Θυμηθηκε αμεσως τις φρικες που εζησε και ενιωσε πολύ ασχημα. Τοτε μπηκε στο δωματιο ο Μαρκος. «Βλεπω ξυπνησες» ειπε. «Σου καναμε καποιες εξετασεις και διαπιστωσαμε ότι οι δραστες ηταν πεντε.». «Δεν ηταν ανθρωποι» μουρμουρησε η Κατερινα. Ο Μαρκος πηρε ένα επιστημονικο υφακι. «Βρισκεσαι σε εγκατασταση της Λοιζος Ελλας, μιας εταιριας που προσφερει πολλα στη γεννετικη και στη βιοτεχνολογια. Η εταιρια μας είναι εξοπλισμενη με τα πιο υπερσυγχρονα μεσα, με τα οποια μπορουμε και εξεταζουμε ακομη και την πιο παραμικρη λεπτομερεια» Η Κατερινα τον κοιταξε με απορια σα να του ελεγε «Τι μου τα λες αυτά τωρα». Ο Μαρκος συνεχισε «Η εταιρια μας σε καλωσορισε και σου εκανε καποιες προληπτικες εξετασεις. Νομιζω ότι το περιστατικο που σου συνεβει, εχει αφησει το στιγμα του πανω σου. Η κατασταση σου εχει επιστημονικο ενδιαφερον για μας και συνεπως νοιαζομαστε για σενα. Με αλλα λογια αυτό που θελω να σου πω είναι ότι συνελαβες Κατερινα… Εισαι εγγυος». «Όχι» ειπε η Κατερινα «όχι-όχι-όχι, Όχι!»

 

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  5385
  • Group:  Members
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  14
  • Reputation:   10
  • Achievement Points:  14
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5858 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

 

2X04 To δειγμα:Ο Μαρκος, τα επινε με τον Νοντα. «Δεν ειμασταν παντοτε μια μυστικη γεννετικη εταιρια» ειπε. «Ο πατερας μου επιχειρησε καποτε να αντλησει πετρελαιο από το Αιγαιο χωρις αδεια. Ειχαν φτιαξει μια μυστικη υπογεια βαση για την αντληση. Εκει ηταν που αλλαξαν όλα και γιναμε αυτό που ειμαστε σημερα. Εκει βρηκαν το δειγμα». «Τοι δειγμα?» ρωτησε ο Νοντας. «Δεν αντελήφθει». «Είναι η βαση για τα γεννετικα πειραματα που κανουμε» εξηγισε ο Μαρκος. «Δε σε καταλαβαινω» ειπε ο Νοντας «Εγω με το ζορι εβγαλα το λυκειο» «Καλα» ειπε ο Μαρκος. «Θα σου το δειξω για να καταλαβεις». Ο Αντρεας ειχε πεσει από τα συννεφα από αυτά που ακουσε. «Τι δουλεια βρε παιδια ειχε η Κατερινα στο υπεδαφος? Και που γνωριζει τον Μαρκο Λοιζο?» «Αυτά δεν τα ξερουμε ουτε εμεις» ειπε ο Σωτηρης – που δεν θελησε να στεναχωρισει τον Αντρα λεγοντας του και για τον βιασμο- «Νομιζω όμως ότι η Λοιζος Ελλας γνωριζει που βρισκεται αυτή τη στιγμη η δικια σου». Η Σοφια εγνεψε καταφατικα. «Το καλο που σας θελω, να μη λετε ανοησιες» ειπε ο Αντρεας. «Αυτό το κοριτσι το αγαπω. Είναι τα παντα για μενα. «Αχ, που να ‘ξερες!» σκεφτηκε ο Σωτηρης. Ο Κωσταντης στεναχοριωταν που οι ανθρωποι που τον βοηθισαν ηταν αιχμαλωτοι. Ειπε να τους επισκευτει στο κελι τους για να δει τι κανουν. Πηγε λοιπον και ανοιξε την πορτα. Εκει ειδε όμως τον Μιχαλη, να στεκεται μπροστα τους και να τον σημαδευει με το κουμπουρι. «Μη κουνηθεις Κωσταντη, γιατι σου την μπουμπουνιξα». Ειπε. «Εσυ εδώ?» ρωτησε εκπληκτος ο Κωσταντης. «Ναι ρε φιλε! Είναι εδώ.» ειπε η Μαριαλενα. «Και τωρα θα μας αφησεις να φυγουμε. Τωρα που λειπουν και οι δικοι σου». «Καλα» ειπε ο Κωσταντης. «Θα τους πω ότι με σημαδευατε με πιστολι. Ψεματα δε θα ‘ναι». Όταν ο Χαραλαμπος Διαβασης επεστρεψε με τη Μαριω στο κτηριο, βρηκαν τον Κωσταντη δεμενο και φιμωμενο. Αυτος τους ειπε για την αποδραση των αιχμαλωτων. «Τωρα ισως μιλησουν για μας» ειπε η Μαριω. «Την εχουμε ασχημα». «Δεν το νομιζω» ειπε ο Χαραλαμπος. «Ποιος θα τους πιστεψει? Αυτό που προεχει τωρα είναι να βρουμε την επιλεκτη. Ας ελπισουμε ότι το παιδι είναι καλα». Η Κατερινα διεσχιζε τους διαδρομους της μυστικης κλινικης όντας σε απογνωση. Σκεφτονταν ότι τιμωρουνταν για τις αμαρτιες της με το να κυοφορει ένα τερας στην κοιλια της. Αυτό το πλασμα επρεπε να αφαιρεθει από μεσα της οσο ακομη ηταν καιρος. Τοτε είναι που ειδε τον Μαρκο και τον Νοντα σε μια αιθουσα να κοιτανε κατι. Μπηκε μεσα και παρατηρησε καλυτερα. Ηταν ένα ον, υψους 2 μετρων με σφαιρικο κεφαλι, μεγαλα ματια, μια υποτυπωδη μυτη και χωρις στομα. Ηταν ξαπλωμενο σε ένα τραπεχι και ηταν νεκρο. Η Κατερινα βγηκε εκτος ελεγχου «Αυτά μου το κανανε!» τσιριξε. «Τετοια ηταν τα πλασματα που μου το κανανε αυτό. Αυτά φταινε για όλα». «Ηρεμησε!» Φωναξε ο Μαρκος και εκεινη την ωρα, μπηκαν δύο γιατροι και την κανανε μια ηρεμιστικη ενεση. Μετα την πηρανε από κει. «Περιεργο» ειπε ο Μαρκος στον Νόντα. «Αν αυτό που λεει είναι αληθεια, τοτε υπαρχουν και αλλα τετοια δειγματα κατω από την πολη μας». Τοτε μπηκε στην αιθουσα ενας γιατρος. «Κυριε Μαρκο» ειπε «Βγηκαν τα αποτελεσματα για το εμβρυο». «Πες μου» ειπε ο Μαρκος. Ο Γιατρος ειπε «Το εμβρυο θα είναι ανθρωπος. Ωστοσο εχει πολύ ιδιαιτερο DNA. Θα είναι πολύ χαρισματικο ον». «Ώστε είναι αληθεια!» ειπε ο Μαρκος «Ποιος θα το περιμενε ότι το υβριδιο που πασχιζαμε να φτιαξουμε τοσα χρονια θα εμφανιζονταν τελικα μπροστα μας και ότι θα ειχε ανθρωπινη μορφη!». «Το παιδι της Κατερινας?» ρωτησε ο Νοντας. «Ναι» ειπε ο Μαρκος. «Αυτό».

 

 

 

 

 

2X05 O ατακτος θετος γιος:«Ειστε εδώ!» φωναξε ο Σωτηρης ενθουσιασμενος και χοροπηδηξε από την χαρα του. «Ναι, γυρισαμε» ειπε ο Αντωνης. «Δε φανταζεσαι τι περασαμε». «Καθιστε τωρα και θα μου τα πειτε» ειπε ο Σωτηρης. «Εντομεταξυ περιμενω και κοσμο» κοιταξε τον Μιχαλη «Θα είναι και η Σοφια». «Η Σοφια?» απορησε ο Μιχαλης. «Τι δουλεια εχει η Σοφια στο στεκι?». «Εγιναν πολλες εξελιξεις οσο λειπατε» ειπε ο Σωτηρης. «Θα σας τα πω όλα». Η Κατερινα ηταν μολις 6 ημερων εγγυος. Θα μπορουσε να τερματισει την εγγυμοσυνη της παιρνοντας το λεγομενο «χαπι» από καποιο φαρμακειο. Αλλωστε ηθελε να απαλαγει από το τερας που ειχε στην κοιλια της. Ηταν όμως παγιδευμενη στην κλινικη γιατι παρουσιαζε «επιστημονικο ενφιαφερον». Επρεπε λοιπον, παση θυσια να αποδρασει. «Όχι μητερα! Μη το κανεις» ακουστηκε μια τερατωδης φωνη μες το μυαλο της. «Θα το κανω τερας» σκεφτηκε. «Θα σε σκοτωσω». Η απαντηση ηταν απροσμενη «Δεν ειμαι το παιδι σου. Δεν ειμαι ο φυσικος σου γιος μητερα. Ειμαι ο θετος σου γιος. Εγω και το παιδι σου εχουμε παρομοιο DNA. Το παιδι σου όμως, σε αντιθεση με μενα, θα γινει ανθρωπος». «Δε μ’ ενδιαφερει» απαντησε η Κατερινα. «Για μενα είναι τερας. Αληθεια εσυ υπάρχεις ή εισαι μονο στο μυαλο μου?» Η απαντηση αργισε λιγο «Υπαρχω μητερα. Ντρεπομαι όμως να σου παρουσιασω τον εαυτο μου». Εντομεταξυ, κατω από την πολη, ο Χαραλαμπος οπλιζε μια ομαδα 15 ατομων για να απαγαγουν και να φερουνε την Κατερινα. Μεταξυ αυτων ηταν και ο Κωσταντης και η Μαριω. Ο Χαραλαμπος τους προετοιμαζε για τον πανω κοσμο, λεγοντας τους για τα αυτοκινητα και τις πολυκατοικιες. Ο Κωσταντης, πρωτη φορα ακουγε αυτά τα πραματα. Δεν ηταν οι μονοι που προετοιμαζονταν. Στο στεκι, η παρεα μαζι με τον Αντρεα, την Ιουλια και την Σοφια, κανανε συσκεψη. Αφου ακουστηκαν πολλες αποψεις, η Σοφια ειπε «Θα παω εγω. Γνωριζω τον Λοιζω και θα με αφησει να την δω. Ισως μου πει μαλιστα και γιατι την κραταει. Ετσι θα δω που την εχουν και θα σας πω». Ο Μιχαλης την λοξοκοιταξε, ¨Ωραιους γκομενους εχεις Σοφια». Η Σοφια απαντησε «Δεν είναι ωρα για ζηλιες τωρα. Συμφωνειτε με το σχεδιο?» Ολοι εκτος από τον Μιχαλη συμφωνησαν. Η Κατερινα ειχε ανατριχιασει με το θεαμα. Μπροστα της βρίσκονταν ένα τερατωδες μεγαλο βρεφος. «Δεν εχουμε συστηθει επισημα μητερα» της ειπε «Ειμαι ο Gauss. Με δημιουργησαν με το DNA του πλασματος που ειδες, καθως και με ανθρωπινο DNA. Βασικα θεωρω ότι ημουν μια αποτυχια, ασχετα με το τι πιστευει ο Λοιζος. Το παιδι σου θα είναι επιτυχια. Θα είναι ενας χαρισματικος ανθρωπος». «Το παιδι μου θα είναι ένα τερας χειροτερο από σενα» ειπε η Κατερινα. «Δεν εχω καμια διαθεση να το κρατησω και ας εχετε φαγωθει ολοι. Εγω θα αποφασισω τι θα κανω». «Κι όμως δεν πρεπει να το κανεις» ειπε ο Gauss. «Παρε με από δω μητερα. Εχω ξεχωριστες ικανοτητες. Μαζι μπορουμε να κατακτησουμε τον κοσμο». «Και ο Μαρκος?» ρωτησε η Κατερινα. «Ποιος τον γ*μει τoν Μαρκο. Εσυ να ‘σαι καλα» ηταν η απαντηση. «Να μου πεις που βρισκομαι και θα το σκεφτω» ειπε η Κατερινα. «Βρισκεσαι στο εργοστασιο» ειπε ο Gauss. Η Κατερινα εκπλαγηκε «Στο εργοστασιο? Περιεργο εργοστασιο εχετε. Εμενα μου θυμιζει νοσοκομειο». Κατω από την πολη, οι 15 ανηφοριζαν, ετοιμοι να θυσιασουν και τη ζωη τους για να σωσουν την Αεσα.

 

 

 

 

 

 

 

2Χ06 Η δευτερη απαγωγη:Ο Αντρεας ηταν ανησυχος, παρολο που η Ιουλια του ελεγε ότι όλα θα πανε καλα. Λιγο πιο περα, ο Αντωνης, ο Μιχαλης, ο Σωτηρης και η Μαριαλενα, κοιταζαν τα γραφεια της εταιριας. «Ελπιζω να παει καλα» ειπε ο Μιχαλης. «Ειμαι εναντια σε αυτό το σχεδιο, αλλα μιας και το αποφασισαμε, δεν μπορω να κανω διαφορετικα». «Όλα θα πανε καλα» ειπε ο Αντωνης. Η Σοφια χαμογελουσε μπροστα στον Μαρκο. ¨Λοιπον?» ειπε ?Θα μας αφησεις να τη δουμε?». Ο Μαρκος το σκεφτηκε λιγο και μετα απαντησε «Σοφια, επειδη περασαμε καποιες καλες στιγμες μαζι, δεν θα υποχωρισω στις απαιτησεις σου. Εχουμε δουλεια να κανουμε με την Κατερινα. Και μη ρωτησεις τι δουλεια. Δε σε αφορα». «Από την άλλη, αν μας αφησεις να την δουμε, ίσως να σε ενοχλουμε λιγοτερο» ειπε η Σοφια. Ο Μαρκος το σκεφτηκε για λιγο. «Τελοσπαντον» ειπε τελικα. «Θα σε αφησω όμως μόνο εσενα να την δεις. Κανεναν άλλο. Αντε, σηκω να παμε». «Που να παμε?» ρωτησε η Σοφια. «Στο εργοστασιο» ειπε ο Μαρκος. Η Σοφια, ενημερωσε τους αλλους από το κινητο. Οι αλλοι δυσανασχετισαν. Τελικα ο Αντρεας πηρε το κινητο και της ειπε «Πες της ότι την αγαπω». Η Κατερινα ειχε φτασει κρυφα στον πρωτο οροφο του εργοστασιου και κοιτουσε το πεζουλι εξω από το παραθυρο. Επιτελους ηρθε η ωρα να αποδρασει και να απαλαγει μια και καλη από το τερας που ειχε στην κοιλια της. «Μην το κανεις αυτό μητερα» ακουστηκε η φωνη μες το μυαλο της. «Αει παραταμε, βλακα» του απαντησε. Ο Μαρκος και η Σοφια, διεσχιζαν τους διαδρομους του εργοστασιου. Τελικα ο Μαρκος ανοιξε μια πορτα. «Ιδου» ειπε. «Τι θες να πεις?» ρωτησε η Σοφια. «Δεν είναι κανεις εδώ». Ο Μαρκος γουρλωσε τα ματια. Πηρε έναν αριθμο στο κινητο και ειπε «Ελα Τιμο. Σημανε κοκκινο συναγερμο. Εχουμε αποδραση». Εντομεταξυ, οι υπολοιποι βρισκονταν εξω από το εργοστασιο. «Ελπιζω να είναι καλα» ειπε ο Αντρεας. «Θα είναι καλα» του απαντησε η Ιουλια. Τοτε ακουσαν τον Σωτηρη να φωναζει «Παιδια, δεν το πιστευω! Είναι εξω!» Ο Αντρεας πεταχτηκε. Πραγματι, καπου 50 μετρα μακρυτερα, ηταν η Κατερινα. «Κατερινα» φωναξε και ετρεξε προς αυτην. Η Κατερινα γυρισε και τον ειδε. «Μωρο μου!» ειπε. Τοτε όμως ειδε ότι ηταν περικυκλωμενη από 15 ατομα, με παραδοσιακες στολες. Τη σημαδευαν με τα κουμπουρια. «Όχι!» φωναξε ο Αντρεας. Οι περιεργοι ανθρωποι, τον σημαδευαν και επαιρναν την Κατερινα. «Θα σε βρω» φωναξε ο Αντρεας. «Οπου και να σε πανε, θα σε βρω». Οι υπολοιποι τον εφτασαν λαχανιασμενοι. «Ποιοι στο καλο ήταν αυτοι?» ρωτησε ο Αντρεας. «Μεγαλε, μου φαινεται ότι πρεπει να σου πουμε την αληθεια» ειπε ο Σωτηρης.

 

 

 

 

 

2Χ07 Η επιστροφη του ψηλου και του κοντου:Ο Αντρεας, δεν πιστευε αυτά που ακουγε. Η αγαπημενη του, ειχε υποστει βιασμο κατω από την πολη και καποιοι απογονοι των επαναστατων της τουρκοκρατιας που ζουσαν υπογειως την απηγαγαν, γιατι νομιζαν ότι ηταν η Αέσα. Αυτά ηταν τα χειροτερα νεα που ακουσε στη ζωη του. «Είναι σιγουρα ετσι τα πραματα?» ρωτησε η Ιουλια εξισου εκπληκτη. «Ετσι ακριβως» απαντησε ο Αντωνης. «Πρεπει κατι να κανουμε» ειπε η Μαριαλενα. «Θα κατεβω σιγουρα εγω» ειπε ο Αντρεας. «Θα δωσω ακομη και τη ζωη μου για να σωσω την αγαπη μου. Θελω και τον Αντωνη μαζι μου που ξερει τον δρομο». «Μεσα!» ειπε ο Αντωνης. «Καλυτερα να μη βιαζομαστε» ειπε ο Μιχαλης. Ας το οργανωσουμε σωστα και ας αποφασισουμε ποιοι τελικα θα πανε. Αλλωστε οσοι θα πανε, κυνδινευει η ζωη τους». Εντομεταξυ ο Νοντας, ενημερωνει τον ψηλο και τον κοντο σχετικα με την νεα τους αποστολη. «Εγω δεν πιστευω αυτές τις μεταφυσικες μπουρδες» τους ξεκαθαρισε. «Αλλα εφοσον ο Λοιζος κρινει ότι είναι καλο για την εταιρια του, εγω ειμαι μεσα. Βρειτε τους λοιπον. Αυτοι ξερουν τον δρομο. Και πατε παρεα». Ο ψηλος και ο κοντος ετοιμασαν τα οπλα τους. Η Κατερινα, εκπλαγηκε όταν ειδε την πολη κατω από την πολη. Εκει την βαλανε σε ένα κτηριο και συγκεντρωθηκαν γυρω της 100 ατομα. «Επιτελους εισαι μαζι μας Αέσα» ειπε ο Χαραλαμπος Διαβασης. Και ολοι την προσκυνησανε. «Πληρωνω για τις αμαρτιες μου» ειπε η Κατερινα «Δεν εξιγειται αλλιως». «Εφτιαξα κεικ» ειπε η μαμα της Σοφιας. «Δοκιμασε λιγο». Η Σοφια δοκιμασε ανορεκτα. «Πολύ ωραιο» ειπε. «Τι εχεις κοριτσι μου? Δε φαινεσαι καλα.». ειπε η μαμα της. «Μαμα πως θα σου φαινοτανε αν εκανα ένα ταξιδι?» «Εξαρταται παιδι μου. Το θεμα είναι να μην είναι επικυνδινο το ταξιδι και ανυσηχισω» Η Σοφια το σκεφτηκε λιγο «Νομιζω ότι με καλυψες μαμα». «Αυριο θα εχουμε άλλη μια συσκεψη» ειπε η Μαριαλενα στον Μιχαλη. «Αλλα νομιζω ότι οι συσκεψεις επι συσκεψεων δεν οδηγουν πουθενα. Οπλα δεν εχουμε και θα ειμαστε σαν τους καμικαζι». Ο Μιχαλης απαντησε «Γι’ αυτό και γω ανυσηχω μηπως δεν παει κανεις τελικα εκει κατω με τον Αντρεα. Εγω παντος το σκεφτομαι» «Κι εγω» ειπε η Μαριαλενα. Την επομενη μερα, εγινε άλλη μια συσκεψη στο στεκι. Η συζητιση δεν κατεληγε πουθενα, μιας και ολοι συμφωνησαν ότι θα ηταν αποστολη αυτοκτονιας. Τοτε ξαφνικα μπηκανε μεσα ο ψηλος και ο κοντος. Τι θελετε εσεις εδώ?» φωναξε η Μαριαλενα. «Ερχομαστε ειρηνικα» ειπε ο ψηλος «Το αφεντικο μας εστειλε. Ξερουμε ότι θελετε να πατε εκει κατω. Η εντολη που εχουμε είναι να ερθουμε μαζι σας. «Εχουμε και οπλα» ειπε ο κοντος. «Αυτό αποκλυεται» ειπε ο Μιχαλης. «Εσεις θελετε να παραδωσετε την Κατερινα στην εταιρια». «Βεβαιως» ειπε ο ψηλος «Αλλα εμεις εχουμε οπλα και για σας. Αλλωστε αν δεν δεχτειτε, μπορουμε ανα πασα στιγμη να σας ξεκανουμε ολους». Ο Αντρεας ορμηξε να επιτεθει, αλλα η Ιουλια τον συγκρατησε. «Νομιζω ότι δεν εχουμε άλλη επιλογη» ειπε ο Μιχαλης.

 

 

 

 

 

 

 

2Χ08 Βρυλ: Η Μαριω εσπρωξε το φαγητο προς την αιχμαλωτη. «Καλα θα κανεις να φας» ειπε. «Το παιδι πρεπει να είναι σε καλη κατασταση». «Χεστηκα για το παιδι» ειπε η Κατερινα. «Εγω να φυγω θελω». Τοτε μπηκε στο δωματιο ο Χαραλαμπος. «Και τι δε θα ‘δινα για να σου αλλαξω γνωμη» ειπε. «Θελω να φυγω!» φωναξε η Κατερινα. «Λοιπον επιλεκτη, θα πρεπει να με ακουσεις» ειπε ο Χαραλαμπος. Ο Μιχαλης μιλουσε με τον Αντρεα στο κινητο. «Οσο νωριτερα ξεκινησουμε, τοσο το καλυτερο» ειπε ο Αντρεας «και με τους μαφιοζους τα κανονιζουμε. Αλλωστε θα μας δωσουν οπλα». «Καλο είναι να κανονισουμε σημερα την ημερομηνια» ειπε ο Μιχαλης. «Που εισαι τωρα? Εγω ειμαι με τον Σωτηρη. Να ερθουμε να σε βρουμε». «Ειμαι στο σπιτι της» ειπε ο Αντρεας. «Θα σας πω τη διευθυνση. Λιγο αργοτερα, ο Αντρεας εψαχνε τα συρταρια της Κατερινας. Τελικα βρηκε το ημερολογιο της. «Εχω την αναγκη να δω ότι με αγαπα» σκεφτηκε και το ανοιξε. Ο Νοντας εδωσε συγχαρητηρια στον ψηλο και στον κοντο για την επιτυχια τους. «Αφηστε τους να ορισουν μονοι τους την ημερομηνια για την καταβαση¨ειπε. «Μην τους καταπιεσουμε κιολας και μας παθουν και τιποτα». «Δεν ξερουμε ποιοι θα ερθουν μαζι μας αφεντικο» ειπε ο κοντος. «Παντος αυτος ο Αντωνης θα είναι σιγουρα γιατι ξερει τον δρομο. Και ο Αντρεας που είναι ο γκομενος της». «Και αυτό ας το κανονισουν μονοι τους» ειπε ο Νοντας.

 

«Αυτό που λες είναι εντελως ακυρο» ειπε η Κατερινα στον Χαραλαμπο. «Δεν μπορει να ειμαι εγω η επιλεκτη. Ξερεις τι εχω κανει εγω στη ζωη μου?». «Αυτά που εκανες ανηκουν στο παρελθον» ειπε ο Χαραλαμπος. «Τωρα αξια εχει αυτό που θα φερεις στον κοσμο. Οι Βρυλ σε επελεξαν». «Τι ξερεις γι’ αυτά τα τερατα?» ρωτησε η Κατερινα. Ο Χαραλαμπος ξεκινησε να εξηγει «Οι Βρυλ υπηρχαν στον κοσμο πριν από τον ανθρωπο. Ζουνε, εδώ κατω από τη γη εδώ και εκατομμυρια χρονια. Δεν σκεφτονται όπως εμας τους ανθρωπους. Σκεφτονται εντελως χαοτικα. Γι’ αυτό και καποιοι τους θεωρουν δαιμονες, ενώ αλλοι τους θεωρουν αγγέλους. Φρουρησαν το υπεδαφος, ώστε κανεις να μην τους ενοχλησει. Είναι πανισχυροι. Ωστοσο θεωρησαν σωστο να κατανοησουν τους ανθρωπους. Και ο μονος τροπος να το κανουν αυτό είναι να δωσουν στην ανθρωποτητα το μυνημα τους μεσω εσου. Το παιδι σου δηλαδη». «Εγω θελω αυτά τα τερατα να πεθανουν» ειπε η Κατερινα. «Καμία αντιρρηση» ειπε ο Χαραλαμπος. «Σημασια όμως εχει να φερεις αυτό το παιδι στον κοσμο. Ξερω καλα, μετα από ερευνες που εχω κανει, ότι η Αέσα είναι μια αφηρημενη εννοια. Μπορει να εισαι εσυ, μπορει να είναι μια οργανωση, μπορει χιλια δυο πραματα. Παντος το σιγουρο είναι ότι εισαι η επιλεκτη. Δες αυτό το συμβολο». Της εδειξε το συμβολο )(. «Το πρωτο μισο εισαι εσυ. Το άλλο μισο είναι το παιδι σου». «Αχ! Θελω να πεθανω» κλαψουριξε η Κατερινα. Ο Μιχαλης και ο Σωτηρης βρηκαν ανοιχτη την πορτα του σπιτιου της Κατερινας. Αμεσως αναζητισαν τον Αντρεα. Τον βρηκαν καθισμενο στο πατωμα και σε κατασταση σοκ. Μπροστα του ηταν το ημερολογιο της Κατερινας. «Ωχ φιλε!» ειπε ο Σωτηρης στεναχωρημενος. «Γιατι δε μου το ειπες Σωτηρη?» ρωτησε ο Αντρεας. «Γιατι δε μου ειπες ότι είναι τοσο προστυχη? Πως την πατησα δυο χρονια τωρα? Πως καταφερε να με ξεγελασει με ψεματα?» «Τωρα όμως κυνδινευει» ειπε ο Σωτηρης. «Να κανετε ότι νομιζετε» ειπε ο Αντρεας. «Εμενα δεν με ενδιαφερει. Δε πα να ψοφισει? Την μισω! Θελετε να πατε να την βρειτε? Κανενα προβλημα. Εγω παντος δεν ερχομαι μαζι σας».

 

 

 

 

 

2Χ09 Το μεγαλο χοντρο ψεμα: Ο Νοντας ακουσε με προσοχη αυτά που του ειπαν ο Μιχαλης και ο Αντωνης στην φωλια του κουκου. «Απ’ ότι καταλαβα δηλαδη προκειται για πρωτογονους που δεν ξερουν τι πα να πει οπλο» ειπε. «Ναι» ειπε ο Αντωνης. «Μας υποσχεθηκες περιστροφα. Εμεις οι τρεις μαζι με τον ψηλο και τον κοντο μπορουμε ανετα να τους φερουμε βολτα, αν ειμαστε οπλισμενοι». Ο Νοντας τους εδωσε τρια περιστροφα. «Φροντιστε να τα τιμησετε» ειπε. Φευγοντας, ο Μιχαλης ειπε στον Αντωνη. «Το χαψανε. Τωρα θα νομιζουν ότι οι ανθρωποι που ζουν εκει κατω δε θα είναι οπλισμενοι και θα στειλουνε μονο τον ψηλο και τον κοντο». «Ναι» ειπε ο Αντωνης. «Και όταν ελευθερωσουμε την Κατερινα, θα υπερεχουμε αριθμιτικα και θα τους βαλουμε ευκολα κατω». Εντομεταξυ στον κατω κοσμο, η Μαριω μίλαγε με την Κατερινα. «Δεν μπορω να καταλαβω, πως είναι δυνατον να παιρνετε την αποφαση να τερματιζετε τις ζωες των παιδιων σας» ειπε η Μαριω. «Εδώ κατω σεβομαστε τα παιδια μας. Τα φερνουμε στον κοσμο με χαρα». Η Κατερινα ειπε: «Χθες η προχθες που ημουν εν βρασμο ψυχης, ανετα θα πηγαινα να το ριξω. Σημερα όμως το σκεφτομαι αλλιως. Ειμαι πολλα πραγματα Μαριω, αλλα φονισσα του παιδιου μου δεν μπορω να γινω. Αρκουνε τα εγκληματα που εχω κανει». «Εγληματα?» απορησε η Μαριω. «Βεβαιως» ειπε η Κατερινα. «Κοροϊδεψα έναν ανθρωπο που δεν εφταιγε σε τιποτα. Και τωρα που δεν είναι κοντα μου, συνειδητοποιω ποσο πραγματικα τον αγαπω». «Θελω να ερθω!» φωναξε η Μαριαλενα στους αλλους τρεις. «Αυτό που κανατε είναι βλακεια. Αποφασισατε για μενα χωρις να με ρωτησετε. Και αποφασισατε να κατσω εδώ». «Είναι πολύ δυσκολο αυτό που παμε να κανουμε» ειπε ο Αντωνης. «Δε θελαμε να σε βαλουμε σε κυνδινο». «Εγω όμως θα ερθω» ειπε η Μαριαλενα. «Μαριαλενα δε σου εχουμε αρνηθει ποτε τιποτα» ειπε ο Μιχαλης. «Αλλα αυτή τη φορα πρεπει να καταλαβεις ότι πρεπει να μεινεις εδώ». Τελικα η Μαριαλενα πειστικε μετα από πολύ συζητιση να μην κατεβει κατω. Στην φωλια του κουκου, ο Νοντας, ο Μαρκος, ο ψηλος και ο κοντος, κανονιζαν τις τελικες λεπτομερειες. «Εφοσον αυτοι που κατοικουν εκει κατω δεν εχουν οπλα, αρκειτε εσεις οι δυο» ειπε ο Νοντας στον ψηλο και τον κοντο. «Προσεξτε όμως να μη μας την φερουνε οι συμμαχοι μας». Ο Μαρκος προσθεσε «Επισης προσεξτε να είναι καλα η Κατερινα και το παιδι. Αυτό το παιδι σημαινει πολλα για την εταιρια μας». Τοτε πατησε μια σκανδαλη σεδυο αξεσουαρ που μοιαζαν με πιστολια και κατι αγνωστο φυτευτηκε στους σβερκους του ψηλου και του κοντου. Ο ψηλος και ο κοντος, φωναξαν από τον πονο. «Αυτό είναι ο βιο-πομπος» ειπε ο Μαρκος. «Καταγραφει τους παλμους της καρδιας σας και τους λαμβανουμε σε ένα μονιτορ. Ετσι θα ξερουμε ότι ειστε ζωντανοι. Βεβαια σε περιπτωση που σας συμβει κατι, οι ενδειξεις μας στο μονιτορ θα σβησουν και τοτε θα δουμε πως θα κινηθουμε». Ο Νοντας ειπε «Αυτό είναι ευκολο. Απ’ ότι ξερουμε, αυτή η Μαριαλενα θα μεινει εδώ. Ε, αμα σας συμβει κατι, θα την περιποιηθουμε αναλογως».

 

 

 

 

 

2Χ10 Θωμας:«Και τωρα θα σου πω μια ιστορια για τον μικρο Θωμα» ειπε ο Χαραλαμπος στην Κατερινα. «Ο Θωμας ηταν 10 χρονων, όταν παιζοντας με τους φιλους του, αποφασισε να κρυφτει κατω από το εδαφος. Ηταν πολύ τολμηρο παιδι για την ηλικια του. Θελησε να εξερευνησει τους υπογειους χωρους. Εκει, οι Βρυλ τον βρηκανε. Οι Βρυλ φρουρουσανε για πολλους αιωνες το υπεδαφος. Αποφασισαν να απαλλαγουν από αυτό το καθηκον όταν βρηκαν τον μικρο Θωμα. Του απορροφησαν ολη την ανθρωπια που ειχε και τον μετετρεψαν σε ένα ανθρωποφαγο αγριμι. Από τοτε εγινε αυτος ο φρουρος στη θεση τους. Κατά καιρους, οσοι επισκεπτονται τους υπογειους χωρους, αργα ή γρηγορα, γινονται βορα και τροφη στα χερια του Θωμα. Ενας μονο εχει τη δυναμη να τον αντιμετοπισει: Η επιλεκτη. Εσυ δηλαδη». «Υπο φυσιολογικες συνθηκες θα σου ελεγα ότι δε μπορω να βλαψω ουτε μυγα» ειπε η Κατερινα. «Όμως αφοτου εμεινα εγγυος, αισθανομαι ότι ειμαι ικανη για τα παντα. Είναι κατι σαν δυναμη αυτό που εχω μεσα μου». Τοτε ακουστηκε ένα απαισιο, οργισμενο ουρλιαχτο. «Και αυτος το ιδιο πιστευει» ειπε ο Χαραλαμπος. «Λοιπον. Εισαι ετοιμη?». Η Κατερινα το σκεφτηκε για λιγο. Επειτα ειπε. «Δεν εχω κανενα λογο να ζω, επειτα απ’ οσα εχω κανει στη ζωη μου. Υπο αυτή την εννοια, ναι. Ειμαι ετοιμη». Ο Νοντας ανοιξε την πορτα και η Κατερινα βγηκε εξω. Το ουρλιαχτο ξαναακουστηκε πιο δυνατο. «Θωμα!» φωναξε η Κατερινα. «Ερχομαι για σενα!» και αρχισε να ανηφοριζει. «Ανυσηχω γι’ αυτην» ειπε η Μαριω στον Χαραλαμπο. «Κι αν δεν είναι η επιλεκτη?». «Αν δεν είναι, θα το διαπιστωσουμε σε λιγο» ειπε ο Χαραλαμπος. Σε λιγο, ο Χαραλαμπος, η Μαριω και 10 ακομη ατομα, ανηφοριζαν προς το σημειο που ακουστηκε τελευταια φορα το ουρλιαχτο. Εδώ και λιγη ωρα, επεψε να ακουγεται. Τι ειχε συμβει? Βρηκαν το τερας σφαγμενο από τα ιδια του τα νυχια. Λιγο πιο περα καθοτανε η Κατερινα κοιταζοντας το κενο. «Τι εγινε?» ρωτησε ο Χαραλαμπος. «Δεν ξερω» απαντησε η Κατερινα. «Νομιζω ότι εστρεψα εναντιον του, την ιδια του την οργη». Επειτα σηκωθηκε και βουρκωμενη προσθεσε «Τελικα ισως πραγματι να ειμαι η επιλεκτη. Το θεμα είναι ότι δεν το αξιζω». Αρχισε να κλαιει. «Ειχα πολλα παθη στη ζωη μου Χαραλαμπε. Ημουν η χειροτερη αμαρτωλη. Εκανα πολλα απαισια πραματα. Στα ματια του Θεου ειμαι ένα σκουπιδι» Ο Χαραλαμπος την αγκαλιασε. «Στα ματια του αγιου Μελχισεδεκ όμως, αξιζεις πολλα» ειπε.

 

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  5385
  • Group:  Members
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  14
  • Reputation:   10
  • Achievement Points:  14
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5858 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

 

2Χ11 Η διασωση: Οι δύο φρουροi, ακουσαν περιεργους θορυβους. «Παω να ελεγξω» ειπε ο ενας. Μετα από λιγο, ακουστηκε ενας πυροβολισμος. Ο άλλος ετρεξε ανυσηχος να δει τι συμβαινει. Βρηκε τον πρωτο φρουρο νεκρο. Επειτα ειδε τον ψηλο να τον σημαδευει. «Λυπαμαι!» ειπε ο ψηλος και πυροβολησε. Ετσι επεσε νεκρος και ο δευτερος φρουρος. Ο κοντος, ο Αντωνης, ο Μιχαλης και ο Σωτηρης, βγηκαν από τις σκιες. Σε λιγο βρισκονταν στη υπογεια πολη. Η εκπληξη του ψηλου και του κοντου ηταν μεγαλη, το ιδιο και του Σωτηρη που την εβλεπε για πρωτη φορα. Ολοι ηταν οπλισμενοι και αποφασισμενοι να σωσουν την Κατερινα. «Εκει στο μεγαλο κτηριο» ειπε ο Αντωνης. «Εκει κρατουσανε κι εμας αιχμαλωτους». Ολοι κατευθυνθηκαν προς τα κει, προσεχοντας να μη βγει καποιος από τα σπιτια. Τελικα εφτασαν εξω από το μεγαλο κτηριο. Ο κοντος δοκιμασε να ανοιξει την πορτα. «Κλειδωμενη» ειπε. Τοτε ο ψηλος πυροβολησε την κλειδαρια. «Τωρα δεν είναι» ειπε. «Εισαι ηλιθιος. Θα μας ακουσουν ολοι» ειπε ο κοντος «Ας κινηθουμε γρηγορα». Επειτα ολοι μπηκαν μεσα. Αφου ψαξανε αρκετα το εσωτερικο του κτηριου, κατεληξαν ότι η Κατερινα δεν ηταν εκει μεσα. «Ειπατε ότι θα είναι εδώ!» φωναξε ο κοντος. «Ε, δεν ειμασταν και σιγουροι» ειπε ο Μιχαλης. Τοτε μπουκαραν μεσα 50 οπλισμενοι αντρες. «Μην το κουνησετε ρουπι» φωναξε ενας από αυτους. «Ειπατε ότι δεν ειχαν οπλα» φωναξε ο κοντος. «Ειπαμε ψεμματα» ειπε ο Αντωνης. Ακολουθησε πιστολιδι. Κατά τη διαρκεια της μαχης, πεθανε ο ψηλος και ο κοντος, αλλα οι κατοικοι της υπογειας πολης φροντισαν να μη βλαψουν την παρεα. Στον πανω κοσμο, ο Μαρκος πηρε τηλεφωνο τον Νοντα. «Ελα» ειπε «Μολις εσβυσαν οι ενδειξειςστο μονιτορ». «Καταρα» ειπε ο Νοντας «Τωρα θα περασουμε στο άλλο σχεδιο». «Ριξτε τα οπλα σας ωρε!» ειπαν οι αντρες με τα κουμπουρια στον Μιχαλη, τον Σωτηρη και τον Αντωνη. Αυτοι υπακουσαν, μη μπορωντας να κανουν διαφορετικα. Τοτε από το πληθος προβαλε ο Κωσταντης. «Την Κατερινα θελετε?» ειπε. «Θα σας παμε σε αυτή». Τους οδηγισαν σε ένα άλλο κτηριο. «Περιμενετε εδώ» τους ειπε ο Κωσταντης. Μετα από λιγο προβαλε η Κατερινα και ηταν πιο ομορφη από ποτε. «Εσεις?» ρωτησε εκπληκτη. «Ναι Κατερινα!» ειπε ο Σωτηρης. «Ηρθαμε να σε σωσουμε». «Δεν θελω να ερθω». Ειπε η Κατερινα. «Τωρα πια ανηκω εδώ. Εχω ένα σκοπο. Μια αποστολη να εκτελεσω. Μια αποστολη αγαπης». Ο Αντωνης κοιταξε τον Σωτηρη. «Μαλλον την εχουνε χαζεψει το μυαλο με φλιπς» ειπε. «Ειμαι μια χαρα» ειπε η Κατερινα. «Τωρα ξερω ότι είναι κατι άλλο αυτό που οριζει την μοιρα μου. Κατι ανωτερο. Ευχαριστω που νιαστηκατε για μενα, αλλα εδώ ανηκω πια». Ο Σωτηρης φωναξε «Αντωνη ριξ’ της μια κατραπακια να λιποθημισει και να την παρουμε σηκωτη». «Όχι, εσυ ριξ’ της» φωναξε ο Αντωνης. «ΕΕΕΕ!!!» ακουστηκε μια φωνη. Ηταν ο Χαραλαμπος. Πλησιασε τους τρεις. «ΕΕΕΕ!!!» ξαναειπε. «Ποιον θα ριξετε κατραπακιες? Καθιστε φρονιμα». «Χαραλαμπε πες τους» ειπε η Κατερινα. «Όχι. Εσενα θελω να πω κατι» της ειπε ο Χαραλαμπος. Αφου ξεμακρυναν για λιγο, της ειπε: «Κατερινα πρεπει να πας μαζι τους. Εμεις εδώ το χρεος μας το καναμε. Εκει πανω είναι η αποστολη σου. Όχι εδώ». «Αποκλειεται» ειπε η Κατερινα. «Εκει πανω υπηρξα καποια που θελω να ξεχασω. Φοβαμαι μη ξαναγινω η ιδια παλι. Εδώ κατω εχω τουλαχιστον ένα σκοπο. Αλλωστε πώς να ξαναντικρησω τον Αντρεα υστερα από οσα του εκανα?». «Να φανεις δυνατη» ειπε ο Χαραλαμπος .»Πηγαινε. Φερε στον κοσμο το παιδι σου. Μεγαλωσε το με αγαπη». «Θα μου λειψετε» ειπε η Κατερινα δακρυσμενη. «Κι εσυ θα μας λειψεις» ειπε ο Χαραλαμπος «Να εισαι σιγουρη». Η Μαριαλενα τριγυρνουσε σκεπτικη στο κεντρο της πολης. Ανυσηχουσε πολύ για τους φιλους της. Θα τα καταφερναν? Ενώ ηταν βυθισμενη στις σκεψεις της, ένα αυτοκινητο με φιμε τζαμια σταματησε κοντα της. Η πορτα ανοιξε και ηταν ο Νοντας. «Μπες μεσα» της ειπε. Η Μαριαλενα εκανε να φυγεει, αλλα τοτε ειδε ένα πιστολι ακριβως μπροστα στη μυτη της. Ηταν ενας μπραβος. «Ακουσες τι σου ειπε?» της ειπε. «Μπες μεσα».

 

 

 

 

 

2X12 Η ανταλλαγή: Οι τρεις, γυρισαν μαζι με την Κατερινα στο στεκι. Στο δρομο, ο Σωτηρης της ειπε ότι ο Αντρεας διαβασε το ημερολογιο της και αυτή βυθιστηκε σε μεγαλη καταθλιψη. Και ηταν εκει, στο στεκι, που αποφασισε να λυσει την σιωπη της. «Ειμαι εγγυος» ειπε. «Και όχι, το παιδι δεν είναι του Αντρεα». Κόκκαλο μεινανε οι τρεις. Τελικα πηρε τον λογο ο Σωτηρης. «Ηταν καποιος από τους βιαστες σου? Αυτό ειναιφριχτο». «Μα δεν το αξιζω βρε Σωτηρη?» ειπε η Κατερινα. Μετα τους τα εξηγισε όλα δακρισμενη. Για τους Βρυλ, για το γεγονος ότι ειχε επιλεγει και ότι η Λοιζος Ελλας ηθελε δε και καλα το παιδι για γεννετικα πειραματα. Οι τρεις τα εβρισκαν όλα αυτά απιστευτα, αλλα μετα απ’ οσα ειδανε, το σκεφτηκαν πιο σοβαρα. Τελικα η Κατερινα εφυγε και ο Μιχαλης ενημερωσε τον Αντρεα στο κινητο. «Τα καταφεραν» ειπε ο Αντρεας στην Ιουλια. «Όχι ότι με νοιαζει βεβαια. Απορω πως απ’ ολες τις γυναικες στον κοσμο, ετυχε να αγαπησω αυτην. Και να ποναω ετσι τωρα». «Δεν εχω λογια» ειπε η Ιουλια. «Ποτε δε φανταστηκα ότι η Κατερινα θα εκανε όλα αυτά τα απαισια πραματα. Θελω να ξερεις μονο ότι στεναχωριεμαι μαζι σου και καταλαβαινω τον πονο σου οσο κανεις άλλος. Και τι δε θα δινα για να σε δω να χαμογελας ξανα». «Θα αργισει αυτή η ωρα Ιουλια» ειπε ο Αντρεας. «Δυστυχως θα αργισει». Εντομεταξυ, η Μαριαλενα περιεργαζοτανε τον χωρο στον οποιο ηταν κλειδωμενη. Ηταν ένα μεγαλο διοροφο σπιτι και από το παραθυρο διεκρινε έναν τεραστιο κηπο. Μαλλον βρισκονταν καπου στα προαστια. Επειτα, εκνευριστηκε βλεποντας τον Νοντα να την κοιταει τοση ωρα χωρις να λεει κουβεντα. «Θα μιλησεις επιτελους μαφιοζε?» ειπε. «Ότι θες να πεις ριχτο». «Σε φρουρουνε τρια ατομα» ειπε τελικα ο Νοντας. «Αν τα φιλαρακια σου είναι αρκετα εξυπνα, θα μας δωσουν αυτό που ζηταμε. Τωρα από σενα θελω ένα κινητο». «Αει χεσου ρε μαφιοζε» ειπε η Μαριαλενα. «Χρειαζεται να το κανω αυτό?» ειπε ο Νοντας βγαζοντας το πιστολι. «Αλλωστε θες να μαθεις αν γυρισαν σωοι, ετσι δεν είναι?». Ο Μιχαλης, επεσε από τα συννεφα ακουγοντας αυτά που του ελεγε ο μαφιοζος. «Μου στοιχησατε δυο καλους αντρες. Και τωρα κανονικα θα επρεπε να την σκοτωσω την δικια σας. Αλλα ειμαι λογικος και μεγαλοψυχος. Και επειδη και σεις ειστε λογικοι, θα μου φερετε αυτην που ονομαζεται Κατερινα, στο μερος που θα ορισω εγω. Εχετε δυο μερες να το σκεφτειτε». «Μη μασας Μιχαλη!» φωναξε η Μαριαλενα και ο Νοντας της αστραψε ένα τετοιο χαστουκι, που επεσε με την καρεκλα προς τα πισω. «Μαριαλενα!» φωναξε ο Μιχαλης από την άλλη γραμμη. «Αν την ξαναχτυπησεις καθαρμα, ορκιζομαι ότι…» «Λογια, λογια, λογια» ειπε ο Νοντας κι εκλεισε το κινητο. «Νομιζω ότι κατι πρεπει να κανουμε επειγοντος» ειπε ο Αντωνης μολις ενημερωθηκε για το τι συνεβει. «Δεν υπαρχει περιπτωση να τους δωσουμε την Κατερινα και να βλαψουν το παιδι. Τον Λοιζο πρεπει να χτυπησουμε, γιατι αυτος είναι η πηγη του κακου. Χρειαζομαστε κατι αμεσο, κατι αποτελεσματικο». «Έναν ιο» ειπε ο Σωτηρης. «Έναν ιο, γιατι όχι?» συμφωνισε ο Αντωνης. «Όπως και να ‘χει, η αυτοκρατορια του Λοιζου πρεπει να πεσει».

 

 

 

 

 

2Χ13 Ιφιγενεια: 2030 μ.Χ. Η γη καταφερε να επιβιωσει, παρα το γεγονος ότι το ημερολογιο των Μαγιας προεβλεπε το τελος του κοσμου το 2012. Αυτό χαροποιησε πολύ κοσμο. Η ανθρωποτητα, βρισκονταν στο κατωφλι μεγαλων επιστημονικων εξελιξεων. Ολοι τραβαγαν αισιοδοξα για ένα καλυτερο αυριο. Και στα 21 της χρονια, η Ιφιγενια ειχε πολύ δουλεια να κανει. Προς το παρον όμως, απολαμβανε τα καταγαλανα νερα του Αιγαιου. Ειχε 8 ολοκληρα χρονια να επισκεφτει την πατριδα και ηταν σαν να επεστρεψε στον παραδεισο. Ενώ εκανε ηλιοθεραπεια, ένα λαμπακι αναβοσβηνε στο λαπτοπ. «Ωχ, όχι!» ειπε φωναχτα. Το καθηκον την καλουσε και δυστυχως θα της χαλαγε τις διακοπες. Δεν μπορουσε όμως να κανει διαφορετικα. Πατησε το enter. Η μορφη ενός καραφλου αντρα με γυαλια εμφανιστηκε μπροστα στην οθονη. «Ρομπερτ» του ειπε. «Τι εκπληξη είναι αυτή?». «Ξερω ότι είναι δυσαρεστη η εκπληξη Ιφιγενεια, αλλα δεν μπορουμε να κανουμε διαφορετικα» ειπε ο Ρομπερτ. «Εχουμε εντοπισει ακομα έναν. Θα περασω όμως κατευθειαν στο ψητο». Η εικονα αλλαξε και εδειξε έναν αντρα γυρω στα 40, με σπινθηροβολο βλεμμα, που κρατουσε έναν χαρτοφυλακα. Ηταν ένα τρισδιαστατο μοντελο. Η καμερα εκανε κυκλους γυρω από αυτή τη μορφη, δειχνοντας την απ’ ολες τις γωνιες. Και η φωνη του Ρομπερτ ακουγοτανε. «Ονομαζεται Μαικ Λαμπερτ. Είναι 42 χρονων και ιδιοκτητης της Garbacom. Η εταιρια προσφατα εχει μεγαλουργησει. Ο Λαμπερτ εχει μεγαλη επιρροη στη Γερουσια και εχει δημιουργησει πολλες νεανικες λεσχες στο Λος Αντζελες. Εχει απορροφησει πολλες μικρες ετειριες και εχει το μονοπωλιο στα terra-chips. Του ανοικουν 3 τηλεοπτικοι σταθμοι στην Αμερικη και κανει την γνωστη, υποπτη προπαγανδα. Από αυταα και αλλα στοιχεια, εχουμε πειστει ότι προκειται για έναν ακομη επιδοξο αντιχριστο. Σε μια εβδομαδα, σε περιμενουμε εδώ στην Ουασιγκτον, να κανονισουμε το σχεδιο εκτελεσης του». «Αυτό αποκλειεται» ειπε η Ιφιγενεια. «Εχω διακοπες για ένα μηνα. Γιατι δε στελνετε καποιον άλλο στη θεση μου? Τοσους εχετε». Ο Ρομπερτ εμφανιστηκε ξανα στην οθονη. «Ιφιγενεια τα πραγματα δεν είναι ευκολα. Θα πρεπει να αξιοποιησουμε τον καλυτερο. Και εσυ εισαι η καλυτερη. Εσυ εξωντοσες τον σειχη Μουσταφ, τον Ιντιρα Γκοντα, τον Ντιμιτρι Ακιεκοφ, τον Τζον Μαξουελ και ολους τους αντιχριστους που εχουν εμφανιστει. Το valenzetti project απετυχε. Ο Αρμαγεδωνας θα επρεπε να εχει ερθει εδώ και πολλα χρονια. Χαρις εσενα, αναβαλλεται συνεχεια. Το μελλον του κοσμου βρισκεται στα χερια σου και αυτό δε συγκρινεται με τις διακοπες σου. Σε περιμενουμε σε μια εβδομαδα». Η οθονη εσβυσε. «Εχω τοσα να προλαβω» ειπε η Ιφιγενεια. Αφου εφτιαξε τις βαλιτσες της, εφτασε στην πολη. Χρωστουσε αλλωστε μια επισκεψη στους αγαπημενους της θειους. Αυτό που αλλωτε ηταν ένα εγκατελλημενο οικιμα, ειχε μετατραπει εδώ και χρονια στο καλυτερο και μεγαλυτερο club της πολης. Το περιβοητο UNDER THE CITY, το υπογειο dance-club. Για καλη της τυχη, οι δυο από τους τρεις ιδιοκτητες- που ηταν οι θειοι της- ηταν στο μπαρ. Ο Αντωνης και ο Σωτηρης. Σαρανταρηδες πλεον, ειχαν εξελιχθει σε μεγαλες club περσονες της πολης. Την υποδεχτηκαν με ενθουσιασμο και ζεστασια. «Εξελιχθηκες σε απιστευτα ομορφη κοπελα. Υπαρχει κανενας τυχερος?» ρωτησε ο Αντωνης. «Φαγωθηκες να με παντρεψεις θειε» ειπε η Ιφιγενεια. «Η δουλεια δε με επιτρεπει δυστυχως να κατσω στ’ αβγα μου». «Μονο προσεχε μη καταλυξεις μπακουρι σαν κι εμας» ειπε ο Σωτηρης. «Οι αφισες όμως παραμενουν στον τοιχο» διαπιστωσε η Ιφιγενεια. «Μερικες συνηθειες δεν κοβονται όσα χρονια κι αν περασουν» παραδεχτηκε ο Σωτηρης. «Ο θειος Μιχαλης τι κανει? Πως παει το μωρο?» ρωτησε η Ιφιγενεια. «Τα μωρα να λες» ειπε ο Σωτηρης. «Τωρα η Σοφια περιμενει διδυμα. Εγινε και τριτεκνος ο Μιχαλης». «Αυτό είναι το καλυτερο νέο που εχω ακουσει» ειπε ενθουσιασμενη η Ιφιγενεια. Σε λιγη ωρα, ο θειος Μιχαλης ηταν κι αυτος εκει. Χαρηκε πολύ που ειδε την Ιφιγενεια, ωστοσο βιαζοτανε να φυγει, γιατι η Σοφια στο σπιτι ζηταγε μπακλαβα. «Τοσες πολλες ευθυνες! Τοσες πολλες ευθυνες!» ελεγε αγχωμενος και αφου φιλησε την Ιφιγενεια, εφυγε βιαστικος. «Παντος πολύ την καμαρωνω την θεια Μαριαλενα» ειπε η Ιφιγενεια στους δύο εναπομειναντες θειους. «Εχω βαλει στην Ουασιγκτον δορυφορικη κεραια και συνεχεια την βλεπω στα καναλια». «Καλα, από τοτε που η Μαριαλενα εμπλεξε με την πολιτικη, την βλεπουμε περισσοτερο στην τηλεοραση, παρα από κοντα» ειπε ο Αντωνης. «Παντος σιγουρα δεν σας ξεχνα και σας αγαπαει όπως κι εγω» ειπε η Ιφιγενεια. Μετα τους ειπε για την καινουργια δουλεια που προεκυψε και ότι ισα που θα προλαβαινε να παει στο μοναστηρι. «Της οφειλεις μια επισκεψη» ειπε ο Σωτηρης σοβαρος. «Αυριο κιολας θα ειμαι εκει». Ειπε η Ιφιγενεια. «Μετα θα φυγω στο καπακι. Εχω και μία Αποκαλυψη να προλαβω». Την επομενη μερα, η Ιφιγενεια επισκεφτηκε την Μονη του αγιου Μελχισεδεκ και ζητισε να δει την αδελφη Αικατερινη. Η ρασοφορουσα –πλεον- Κατερινα, την αγκαλιασε και εκλαψαν και οι δυο από συγκηνιση. «Ποσα χρονια ειχα να σε δω?» της ειπε. «Πεντε νομιζω. Προσευχομαι κάθε μερα για σενα». «Αχ και τι δε θα δινα να εμενα για παντα εδώ και να σε εβλεπα κάθε μερα» ειπε η Ιφιγενεια. «Καποια στιγμη θα το κανω. Αλλα ολο η δουλεια δε μ’ αφηνει. Ηδη βρηκαν έναν καινουργιο που πρεπει να ξεπαστρεψω. Και είναι πολύ ισχυρος. Αν δεν το κανω όμως, θα ερθει το τελος του κοσμου και κατ’ επεκτασιν και της πατριδας, την οποια υπεραγαπω». «Να προσεχεις ματακια μου» ειπε η Κατερινα. «Μην ανυσηχεις μαμα. Θα προσεχω» ειπε η Ιφιγενεια.

 

 

 

 

 

2X14 Virus: «Όπως καταλαβαινεις, πρεπει να κανουμε γρηγορα» ειπε ο Σωτηρηε στη σαστισμενη Σοφια, που μολις ειχε ενημερωθει για τα προσφατα γεγονοτα. «Στοχος μαςειναι να βρουμε ένα pc εντος της λοιζος, με το οποιο να εχουμε προσβαση στον κεντρικο server. Σε αυτό το pc, πρεπει να εγκαταστησουμε το προγραμμα. Η Σοφια το σκεφτηκε για λιγο και ειπε: «Τα γραφεια των γραμματεων ειχα δει ότι κάθε λιγο αδειαζαν. Αν μπορεσετε να μπειτε εκει χωρις να σας αντιληφθουν». «Θα το κανω εγω» ειπε ο Μιχαλης. «Εγω ηδη προσπαθω να φτιαξω μια ρουτινα που θα μεταφερει τα τιμολογια της διακινισης φλιπς, σε ολες τις ανταγωνιστικες εταιριες. Αυτοι θα νομιζουν ότι τα στελνουν στο εξωτερικο και αυτά θα καταληξουν στους ανταγωνιστες». Τελικα κατελιξαν ότι ο Μιχαλης είναι αυτος που πρεπει να επισκευτει μυστικα την Λοιζος και να εγκαταστησει το προγραμμα. Εντομεταξυ η Μαριαλενα ανακαλυψε το πρωτο λαθος των μαφιοζων. Στην ντουλαπα του δωματιου που την κλειδωσαν, υπηρχε ένα ζευγαρι κυαλια. Κοιταξε με αυτά από το παραθυρο. Πισω από τα καγκελα, διεκρινε μια φωτεινη επιγραφη. «Μπουγατσες, ο Τακης». «Αυτό είναι!» σκεφτηκε. Ο Μιχαλης περιφερονταν ανυσηχοςεντος της εταιριας και εντοπισε τα γραφεια των γραμματεων. Αφου περιμενε για λιγη ωρα, τελικα πραγματι βγηκε ενας και αφησε την πορτα ξεκλειδωτη. Ο Μιχαλης μπηκε και οσο μπορουσε πιο γρηγορα, εγκατεστησε το προγραμμα στο pc. Μετα, εφυγε αμεσως. Ενώ όμως βγηκε από το γραφειο, καποιος σεκιουριτας τον εντοπισε. «Στασου!» του φωναξε και ο Μιχαλης το εβαλε στα ποδια. Ακολουθησε μια μανιωδης καταδιωξη, με τους σεκιουριταδες να συννενοουνται μεταξυ τους για να πιασουν τον Μιχαλη. Τελικα ο Μιχαλης κατελιξε στην αιθουσα με τις τερατογενεσεις. «Ελα.Πλησιασε να σε δω» ακουστηκε μία απαισια φωνη. Ο Μιχαλης τα εχασε όταν ειδε το φριχτο τεραστιο βρεφος. Δε μπορουσε να αρθρωσει κουβεντα. «Εισαι καποιος που θα μου προσφερει κατι πολύ σημαντικο» ειπε ο Gauss. «Καποιος που θα με λυτρωσει. Εισαι πολύ σημαντικο προσωπο για μενα». «Τι εισαι εσυ?» ειπε φοβισμενος ο Μιχαλης, αρπαζοντας ένα σιδερο που βρισκονταν εκει κοντα. Ο Gauss συνεχισε: «Εισαι σημαντικος για μενα. Μαζι σου θα κατακτησω την ανθρωποτητα. Μαζι σου θα κανω τους ανθρωπους να με προσκυνανε» «Αποκλειεται!» φωναξε ο Μιχαλης και εχωσε το σιδερο στο κεφαλι του Gauss. Αιμα πεταχτηκε παντου. Το πλασμα ηταν νεκρο. Επειτα, ο Μιχαλης εφυγε, προσευχομενος να μην τον ανακαλυψουν. Ο Αντωνης ακουγε στο κινητο την ψυθιριστη φωνη της Μαριαλενας. «Τα καταφερα και βρηκα αυτό το κινητο, ενώ μου ανοιξαν να παω τουαλετα. Δεν εχω πολύ χρονο. Μπουγατσες ο Τακης στα προαστια. Αυτό να θυμασαι. Καλεσε τους μπατσους. Ο Αντωνης όμως ειχε φροντισει ηδη να εξασφαλισει έναν σιγαστηρα από την μαυρη αγορα. Θα πηγαινε και κανεις δε θα τον επαιρνε ειδηση. Όχι, δεν θα καλουσε τους μπατσους. Θα το εκανε μονος του.

 

 

 

 

 

2Χ15 Το ντου: «Φοβαμαι ότι με ανακαλυψανε» ειπε ο Μιχαλης στον Σωτηρη που του μιλουσε στο κινητο, ενώ επεστρεφε με την μοτοσυκλετα. «Μην ανησιχεις» του ειπε ο

 

Σωτηρης. «Το προγραμμα το εφτιαξα ετσι ώστε να μη μπορουν να το ανιχνευσουν. Για τη ρουτινα που φτιαχνω τωρα να ανυσιχεις. Είναι πολη δυσκολη και δε θα μου φτασει ο χρονος. Δεν μπορει να είναι ετοιμη μεχρι αυριο που λιγει η προθεσμια».«θα δουμε τι θα κανουμε» ειπε ο Μιχαλης. Την ιδια ωρα, ο πρωτος μπραβος που ανοιξε την πορτα του διορωφου σπιτιου των προαστειων, δεχτηκε την επιθεση του Αντωνη. Ο Αντωνης τον πυροβολησε στο ποδι, τον χτυπησε δυνατα στο κεφαλι με ένα βαζο και τελικα τον αφοπλισε. Κρυφτηκε κατω από τις πρωτες σκαλες που βρηκε μπροστα του. Εκει περιμενε, μηπως και γινει κατι. Τοτε κατεβηκε και ο δυτερος φρουρος, που ειχε την ιδια αντιμετωπιση με τον πρωτο. Ο Αντωνης ηξερε ότι ενας ακομη ειχε απομεινει. Αρχισε να ανεβαινει τις σκαλες. Η Μαριαλενα ειχε ηδη βγει από το παραθυρο και βρισκοτανε στο περβαζι. Ευτυχως προλαβε, γιατι ακουσε την πορτα του δωματιου που βρισκοτανε πριν, να ανοιγει. Δυο φωνες ακουστηκαν να μιλανε ανυσηχα. «Αφεντικο, δεν είναι εδώ». «Δραπετευσε. Παρε ρε βλακα το οπλο σου από διπλα». «Από διπλα» σκεφτηκε η Μαριαλενα. Αμεσως ανοιξε το διπλανο παραθυρο και για καλη της τυχη, ένα πιστολι βρίσκονταν στο γραφειο μπροστα της. Με το που το αρπαξε, εμφανιστηκε ο τριτος μπραβος στο δωματιο. «Αν φωναξεις πεθανες» ειπε η Μαριαλενα. «Και τωρα θα σε δεσω». Ο Μιχαλης διεκρινε στο τελος του διαδρομου μια φιγουρα με γυρισμενη την πλατη, μεσα στο τελευταιο δωματιο. Συμπερανε ότι ηταν ο τριτος μπραβος και ότι μαλλον ηταν μαζι με την Μαριαλενα. Αυτόν σκοπευε να τον σκοτωσει εν ψυχρο. Δεν γινονταν αλλιως. Εφτασε εξω από την πορτα, σηκωσε το οπλο και τοτε, ειδε εκπληκτος ότι ο αντρας αυτος ηταν ο Νοντας. Ο Νοντας σηκωσε κι αυτος το οπλο σημαδευοντας τον Αντωνη. «Πετα το οπλο σου» ειπε. «Όχι, πετα το εσυ» ειπε ο Μιχαλης. Και τοτε ο Μιχαλης πατησε την σκανδαλη. Και τιποτα δεν ακουστηκε. Ειχε μεινει από σφαιρες. Ο Νοντας γελασε σαρκαστικα. «Δεν το γεμισες καλα ε? Δεν ξερεις εσυ από αυτά φιλαρακι» Εστρεψε το οπλο πανω στον Αντωνη. «Εγω όμως ξερω. Και ξερω επισης ότι θα πατησω την σκανδαλη» ΜΠΑΜ! Ακουστηκε στην καταλληλη στιγμη. Ο Νοντας επεσε κατω νεκρος. Και λιγο πιο πισω, η Μαριαλενα με το πιστολι στο χερι, να μη πιστευει αυτό που μολις εκανε. «Σκοτωσα έναν ανθρωπο» ειπε σοκαρισμενη. «Δεν το εχω ξανακανει. Σκοτωσα έναν ανθρωπο.». Ο Αντωνης την αγκαλιασε. «Πρεπει να φυγουμε από δω» Τον ακολουθησε σοκαρισμενη. Και ενώ γυρνουσανε προς το στεκι, ο Σωτηρης τους πηρε στο κινητο. «Ειμαι σε απογνωση Αντωνη» του ειπε. «Δεν προλαβαινω μεχρι αυριο να φτιαξω τον ιο. Η Μαριαλενα κυνδινευει». «Η Μαριαλενα είναι εδώ, τωρα, μαζι μου και ερχομαστε» ειπε ο Αντωνης «Και μαντεψε: Ο Νοντας είναι νεκρος».

 

 

 

 

 

2Χ16 Η πρωτη αποστολη: Τρεις μερες περασαν και μαθευτηκε ότι ο Νοντας βρεθηκε νεκρος σε κατι που θεωρηθηκε ως ξεκαθαρισμα λογαριασμων. Η παρεα, συγκεντρωθηκε για άλλη μια φορα στο στεκι. «Τα τελευταια βραδια δεν μπορω να κοιμηθω» ειπε η Μαριαλενα. «Ουτε εγω» ειπε ο Σωτηρης. «Αυτή η ρουτινα εδώ, με εχει ρημαξει». «Το προβλημα Σωτηρη, είναι ότι χασομερουμε ολοι εξαιτιας σου. Και οσο χασομερουμε, τοσο κυνδινευουμε». «Δεν ειμαι χακερ!» φωναξε ο Σωτηρης. «Οι ιοι που κατασκευαζω είναι παιδικοι. Και αυτό δεν είναι καν ιος. Είναι ένα προγραμμα που θελει πολύ φτιαξιμο». Την ιδια ωρα, η Κατερινα εκανε βολτες στην αγορα, διερωτομενη πως αλλαξε η ζωη της από τη μια στιγμη στην άλλη. Σκεφτονταν και τον Αντρεα. Το κακο που τον εκανε. Οι σκεψεις τις αυτές διακοπηκαν, όταν δυο χερια την αρπαξαν αποτομα και την κολλησαν κατω από μια πυλωτη. «Εισαι αυτή!» ειπε ο αγνωστος αντρας. «Ο Νοντας δε ζει πια για να με καμαρωσει, αλλα ο Λοιζος θα χαρει σιγουρα με αυτό που θα του παω». Ο αντρας εβγαλε ένα πιστολι και τοτε ηρθε το βλεμματου στο ιδιο υψος με τα ματια της Κατερινας. Την αμεσως επομενη στιγμη, η Κατερινα εφευγε και ο αντρας αυτος κειτονταν νεκρος. Ο Λοιζος ηταν στη χειροτερη διαθεση που ειχε ποτε στη ζωη του. «Σκοτωσαν τον Νοντα» μουρμουραγε «Σκοτωσαν τον Gauss». Μπροστα του, στεκονταν παραταγμενοι 5 μπραβοι. «Θα ξεκινησουμε τωρα για το στεκι τους, αποφασισμενοι να τους ξεκανουμε ολους. Εγω θα ειμαι απ’ εξω, σε μια αποσταση ασφαλειας. Φυγαμε!». Ο Σωτηρης εδειχνε στην παρεα την αδεια οθονη. «Συντομα θα γινει η αποστολη του τιμολογιου» ειπε «και τοτε θα το βαλω σε λειτουργια. Είναι όμως σε πολύ πειραματικο σταδιο και δεν ξερω…». «Κανονισε να μας κλεισεις ολους μεσα» ειπε ο Αντωνης. «Θα προσεχω» ειπε ο Σωτηρης «Μα… να! Τι βλεπω? Ετοιμαζονται να στειλουν τα τιμολογια. Ηρθε η ωρα να το εκτελεσω». «Τι περιμενεις λοιπον?» ειπε η Μαριαλενα. «Καντο». Η εκτροπη των τιμολογιων, πραγματι γινοτανε αντιλληπτη μονο από την παρεα. Και τοτε αρχισαν τα πρωτα προβληματα: Request blocked ηταν το μυνημα που τους εβγαζε η οθονη. «Αυτό δεν είναι καλο» ειπε ο Σωτηρης με τα χερια του να χορευουν πανω στο πληκτρολογιο. Περισσοτερα μυνηματα εβγαιναν στην οθονη και όλα ελεγαν Request blocked. «Καταρα!» Ουρλιαξε ο Σωτηρης με οργη. Επειτα ειδε στην οθονη μια γυναικεια φιγουρα. Ηταν μια κοπελα, γυρω στα 20 που κοιτουσε την καμερα και ακουμπουσε σε ένα τραπεζι. «Γεια σας. Ειμαι η Ιφιγενεια και παρακολουθειτε την πρωτη μου αποστολη». Μετα χαθηκε από την οθονη. «Εσυ το εκανες αυτό?» ρωτησε εκπληκτος ο Αντωνης στον Σωτηρη. «Οχι!» ειπε ο Σωτηρης σαστισμενος. Τοτε βγηκε στην οθονη το χαρμοσυνο μυνημα. «Process terminated». Ολοι χοροπηδουσανε από χαρα. «Δεν ξερω πως το εκανες, παντος εισαι και γ@μω τους χακερς» ειπε ο Μιχαλης στον Σωτηρη. Τα τιμολογια του φλιπς εφτασαν σε ολες τις ανταγωνιστικες εταιριες αντι για τον προορισμο τους. Ηδη καποιοι πηρανε τηλεφωνο στον εισαγγελεα."Σε 200 μετρα φτανουμε» ειπε ο οδηγος στους μπραβους και τον Μαρκο. Ο Μαρκος ηταν χαρουμενος που επιτελους θα επαιρνε εκδικηση. Χτυπησε το κινητο του και το σηκωσε. Ακουσε για λιγο καποια πραγματα. Επειτα ειπε «Όπως ειστε, καντε αναστροφη. Γυρναμε πισω. Παμε να σωσουμε ότι απομεινε».

 

 

 

 

 

2X17 Απροσμενη επισκεψη: Οι ειδησεις συνεχως ανεφεραν για το σκανδαλο που προεκυψε με την Λοιζος Ελλας. Όταν η αστυνομια ερευνησε το εργοστασιο, δεν βρηκαν τιποτα σχετικο με το φλιπς, αλλα βρηκαν πολλα γεννετικα πειραματα, τα οποια ηταν αρκετα για να στοιχειοθετησουν βασιμες κατηγοριες κατά του Λοιζου. Τον καιρο αυτό, οι αρχες ερευνουσαν την καταγγελια ότι κατο από το εργοστασιο, συσσωρευονταν αποβλητα, τα οποια χρησιμευαν για την παρασκευη του φλιπς. Η καταγγελια αυτή προηλθε από την παρεα. Ο Μιχαλης ειχε μια θεωρια. «Αν γίνονταν επεξεργασια DNA από πλασματα που κατοικουν στο υπεδαφος, τοτε το σκαρτο DNA είναι αυτό που κατεληγε, μαζι με άλλες ουσιες στα αποβλητα. Γι’ αυτό ειχανε αυτές τις παραισθησεις οι χρηστες του φλιπς. Ηταν υπολειμματικο DNA από το πλασμα, που εμπαινε στον οργανισμο τους». Ο Σωτηρης ενιωσε όρι ειχαν λυθει όλα τα μυστηρια του lost. «Πολύ καλη θεωρια» παραδεχτηκε. Εντομεταξυ, η Λοιζος Ελλας βρισκονταν σε δυσμενη θεση. Ειχε ανακαλυφθει το υπουλο software που τους εκανε τη ζημια. Ο Μαρκος όμως, δεν κατεθετε τα οπλα ευκολα. Υπηρχε εδώ και χρονια ένα σχεδιο που λεγοτανε Κ-στρατιγικη. Περιλαμβανε ψευδη στοιχεια, παραδικαστικο κυκλωμα, πουλημενους μαρτυρες, ανυπαρκτες συναλλαγες, καθως και μια καλη υπερασπιστικη πορεια. Η Κ-στρατιγικη, ήταν σιγουρο ότι θα αθωωνε την εταιρια. Αρκουσε να πατησει το enter στον υπολογιστη του και όλα θα δρομολογουνταν. Οι δικηγοροι, τον ειχαν ενημερωσει ότι όλα ηταν ετοιμα. Ετσι, το μονο που ειχε να κανει, ηταν να πατησει enter. Την ωρα εκεινη όμως, ακουσε ένα περιεργο τραγουδι, που εμοιαζε να το τραγουδανε γυναικειες φωνες. «Από πού ερχεται αυτή η μουσικη?» αναρωτηθηκε. Τοτε ξαφνικα το γραφειο του σκοτεινιασε. Και γυρο-γυρο στους τοιχους, εμφανιστηκαν καποιες μορφες. Ηταν ιδιες με το «δειγμα» που ειχε στο εργοστασιο. «Όχι!» φωναξε ο Μαρκος «Δεν εφταιγα εγω. Ο φιλος σας ηταν ηδη νεκρος όταν τον βρηκαμε». Οι μορφες τον πλησιαζαν και ο Μαρκος αρχισε να ουρλιαζει από τρομο. Τα ουρλιαχτα του ακουστηκαν κι απ’ εξω, αλλα κανεις δεν μπορουσε να ανοιξει την πορτα του γραφειου του. Τελικα η πορτα ανοιξε μονη της και βγηκε εξω ο Μαρκος. Τα ματια του γυαλιζαν και προδιδαν παρανοια. Τα μαλια του ηταν μπερδεμενα. «Ειστε καλα κυριε Μαρκο?» ρωτησε καποιος. «Τους εφερε αυτή!» ηταν η απαντηση. Μετα ο Μαρκος αρχισε να γελαει με ένα παρανοικο γελιο. «Χα χα χα. Τους εφερε αυτή! Τους εφερε αυτή!». Εβγαλε ένα πιστολι και αρχισε να πυροβολει το ταβανι, προκαλλώντας αναστατωση. Μετα εφυγε φουριοζος. «Τους εφερε αυτή! Χα χα χα! Τους εφερε αυτή!». Η αστυνομια εντοπισε το μερος με τα πρασινα αποβλητα, κατω από την πολη. Μετα από μια μικρη πραγματογνωμοσυνη, κατελιξαν ότι είναι η πρωτη υλη για φλιπς. Μετα από αυτό, η εντολη που ειχανε, ηταν να εντοπισουν και να συλλαβουν τον Μαρκο Λοιζο. Η Σοφια ηθελε να ενημερωθει από την παρεα για τις προσφατες εξελιξεις και πηγαινε προς το στεκι. Την ιδια ωρα, η παρεα εβγαινε από το στεκι. Ο Σωτηρης ειδε την Σοφια να ερχεται από μακρια, διασχιζοντας το διπλανο παρκο. Ολοι μαζι, πηγαν προς το μερος της. Αλλα λιγο πριν την φτασουν, βγηκε από τις φυλλωσιες ο Μαρκος με το βλεμμα του τρελλου. Επιασε τη Σοφια και της εβαλε το πιστολι στο κεφαλι «Θα την σκοτωσω» φωναξε. «Εσεις φταιτε για όλα! Θα την σκοτωσω!» Κανεις από την παρεα δεν μπορεσε να αρθρωσει λεξη. Ολους τους κατεκλισε η αγωνια. Τοτε, ακουστηκε μια άλλη φωνη. «Ακινητος Λοιζο». Ηταν 3 αστυνομικοι που τον σημαδευαν. «Ασε κατω το οπλο». «Θα την σκοτωσω!» ειπε ο Μαρκος αποφασισμενος.

 

 

 

 

 

2Χ18 Latin dance hits: «Σας χαιρετω και παλι, μετα από τοσο καιρο. Θελω να σας πληροφορισω, ότι το ατομο που ημουν τοσα χρονια πεθανε. Ειμαι μια άλλη τωρα και σημερα θελω να σας δωσω ένα μυνημα αγαπης. Αγαπατε τον συνανθρωπο σας, τον γειτονα σας και τον κοσμο που σας περιβαλλει. Μην αφηνετε τις δυσκολιες της ζωης να σας λυγιζουν και να σας προκαλουν αρνητικα συναισθηματα. Μια νεα εποχη ξεκινα για μενα, αλλα και για ολο τον κοσμο. Ελατε να το γιορτασουμε με μια βραδια καρναβαλιστικου Λάτιν, στην Αισωπου 2, μεσα στο εγκατελημενο οικημα, την Παρασκευη στις 11 το βραδυ. Θα είναι μια γιορτη κατω από την πολη. Σας περιμενω ολους και σας φιλω.

 

Κατερινα»

 

Τι ειχε συμβει πιο πριν: Ο Μαρκος ηταν αποφασισμενος να πατησει την σκανδαλη και να σκοτωσει την Σοφια. Ματαια η αστυνομια του φωναζε να τα παρατησει. «Παρε εμενα στη θεση της» ειπε ο Μιχαλης, ο οποιος ποτε δεν επαψε να αγαπα την Σοφια. «Θα πεθανει» απαντησε ο Μαρκος. Και τοτε κατευθασε η Κατερινα. Περπατησε ψυχραιμα μεχρι τον Μαρκο και την Σοφια και σταθηκε ακινητη. «Φυγε από κει» της φωναξαν οι αστυνομικοι. Μολις την ειδε ο Μαρκος, η πρωτη του αντιδραση ηταν να στρεψει το πιστολι πανω της και να την πυροβολησει. Και τοτε ειδε τα ματια της. Τα ματια της σπινθηρισαν για λιγο. Και αμεσως μετα ο Μαρκος εβαλε το πιστολι στον κροταφο του και πατησε την σκανδαλη. Ολοι ουρλιαξαν με το θεαμα. Ολοι, εκτος από την Κατερινα. Τρεις μερες μετα, η Κατερινα βαφοτανε μπροστα στον καθρεφτη, προκειμενου να παει στο Latin party που γινοτανε στο στεκι. Η Σοφια μπηκε στο δωματιο «Πως παει η επιλεκτη?» «Μια χαρα» απαντησε η Κατερινα. «Ελπιζω να ειδε το μυνημα στο Ιντερνετ πολυς κοσμος». «Αραγε είναι αγορακι ή κοριτσακι?» ειπε η Σοφια δειχνοντας την κοιλια της Κατερινας. «Είναι νωρις για να ξερουμε» ειπε η Κατερινα. «Ότι και να ‘ναι παντος, θα είναι πολύ σημαντικο για μενα και για τον κοσμο». Στο στεκι γινοτανε ο χαμος από κοσμο. Ο Αντωνης σερβιρε τα ποτα. «Αν μπορεσουμε να εξασφαλισουμε αδεια, θα μπορεσουμε να το επεκτεινουμε και να το κανουμε club” ειπε στον Μιχαλη. «Αυτό θα είναι τελειο» ειπε ο Μιχαλης. «Φανταζεσαι? Ένα υπογειο club». Τοτε ο Μιχαλης ειδε την Σοφια. «Πως παει?» ειπε η Σοφια. «Διασκεδαζετε?» «Το παλευουμε» απαντησε ο Μιχαλης κοφτα. Η Σοφια σοβαρεψε. «Μιχαλη, θελω να σου πω ότι οσο κι αν προσπαθησα, δεν γνωρισα καποιον σαν εσενα. Το γεγονος ότι δεν ησουν διπλα μου, μου στοιχησε πολλα. Θελω να σου ζητησω συγνωμη που νομισα ότι θα αντεξω μακρια σου και…». «Μη λες τιποτα άλλο» ειπε ο Μιχαλης. «Ελα να χορεψουμε». Σε μια γωνια, ο Αντρεας και η Ιουλια χαζευαν την Κατερινα. «Μα είναι δυνατον μια τετοια να είναι η επιλεκτη?» ειπε ο Αντρεας. «Σημασια για σενα πρεπει να εχει το τι πιστευεις εσυ» ειπε η Ιουλια. Τελικα η Κατερινα τους πλησιασε. «Αντρεα» του ειπε. «Εχεις κάθε δικιο να με μισεις και εγω εχω κάθε λογο να τιμωρουμαι μετα απ’ όλα οσα εχω κανει. Μετανιωνω γι ‘ αυτό που υπηρξα κάθε μερα και ποτε δε θα παψω να σε αγαπω. Εχω μια αποστολη σε αυτόν τον κοσμο. Αν όμως ηθελες να ξανασμιξουμε, θα τα παραταγα όλα. Θα θυσιαζα τα παντα για σενα». «Πραγμα που δεν προκειται να συμβει» ειπε ο Αντρεας. «Το ξερω ότι δεν προκειται να συμβει μωρο μου» ειπε η Κατερινα δακρισμενη. «Σου ευχομαι κάθε ευτυχια στη ζωη σου από δω και περα». «Και εγω σου ευχομαι καλη τυχη στον δρομο που διαλεξες» ειπε ο Αντρεας. Η Κατερινα εφυγε κλαιγοντας. «Βαρυ το κλιμα» ειπε η Ιουλια. «Ας το αλαφρυνουμε» ειπε ο Αντρεας. «Ελα να χορεψουμε». «Μα δεν ξερω να χορευω Λατιν» ειπε η Ιουλια. «Γιατι, σαμπος ξερω να χορευω εγω?» ειπε ο Αντρεας. «Ελα». Και χορευανε στην πιστα. Η Κατερινα εκλαιγε σε μια γωνια. «Δεν κανει να κλαιει κοτζαμ επιλεκτη» της ειπε ο Σωτηρης. «Θα μου περασει» ειπε η Κατερινα. «Ισως καποια στιγμη βρεις κι αλλον σαν τον Αντρεα». «Δεν το νομιζω Σωτηρη. Αλλωστε τωρα εχω έναν ιερο σκοπο. Εσυ κοιτα να ξεκολλησεις από τις μεγαλες προσδοκιες που εχεις με την Kristen Bell. Τοσες και τοσες υπαρχουν». «Ξεκολλησα!» ειπε ο Σωτηρης. Η Κατερινα εκπλαγηκε. «Τι, δε πιστευεις?» ρωτησε ο Σωτηρης. «Ελα να δεις τις αφισσες». Οι αφισσες βρισκονταν όπως παντα στον τοιχο. Μονο που δεν απεικονιζαν πια την Kristen Bell. Απεικονιζαν την Κατερινα. «Αχ Σωτηρη, αυτό είναι πολύ ευγενικο» ειπε η Κατερινα και βουρκωσε από την συγκινιση. «Αυτό είναι! Νεα απόψη με ανανεομενο στυλ» ειπε ο Σωτηρης. «Μη ζητισεις πολλα από μενα Σωτηρη» ειπε η Κατερινα. «Εχω αφιερωθει…» «Ξερω, ξερω» ειπε ο Σωτηρης. «Το μονο που ζηταω προς το παρον, είναι να χορεψω με την επιλεκτη. Λοιπον? Χορευουμε?» «Αμε!» ειπε η επιλεκτη. Ακομη πιο κατω, στην πολη των υπογειων κατοικων, ο Χαραλαμπος ακουγε τον απεσταλμενο του με εκπληξη. «Όπως στα λεω αφεντικο. Μαζεψαν κοσμο στο υπεδαφος και χορευουνε. Αυτό αποτελει κυνδινο». «Σιγουρα» ειπε ο Χαραλαμπος. «Αλλα τους εχω εμπιστοσυνη. Αλλωστε η Αεσα είναι μαζι τους. Ας τους αφησουμε αυτόν τον xώρο». Ο Χαραλαμπος εγειρε προς τα πισω στην καρεκλα του. «Ας τους αφησουμε στους χορούς τους και στο κεφι τους. Όταν το πληρωμα του χρονου ερθει, τοτε θα μας ξαναβρουνε μπροστα τους»

 

 

 

 

 

 

ΤΕΛΟΣ (?)

 

 

 

Αν καποιος του αρεσαν ολα αυτα, πιανει το χερι του και επιθυμει μεταφορα στο χαρτι με επι μερους διαλογους, καρε κλπ. ας μου στειλει μυνημα. Εγω θα υπηρετω την πατριδα, γραφοντας το spin-off που θα ονομαζεται Fighting the Apocalypse.... Οταν εχω αδειες (και ευχομαι να εχω) θα ελεγχω τα μυνηματα μου. Μεχρι του χρονου που θα απολυθω, ισως κανονισουμε να φτιαξουμε κατι....

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  3934
  • Group:  Members
  • Topic Count:  7
  • Content Count:  384
  • Reputation:   869
  • Achievement Points:  384
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6047 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  40

Μπράβο Βασίλη.Ελπίζω να γίνει κάτι.Προσωπικά μου άρεσε το στόρυ.Κι αν χρειαστείτε τίποτα βοήθεια για διαλόγους υπολογίστε κι εμένα.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.