Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αν ο Alan Ritchson παίξει τον Μπάτμαν πάει για superhero ρεκόρ [Ratpack, ratpack.gr, 8/3/2024]


Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  32676
  • Group:  Members
  • Topic Count:  51
  • Content Count:  722
  • Reputation:   5684
  • Achievement Points:  772
  • Days Won:  8
  • With Us For:  2254 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  38

image.thumb.jpeg.48a357b15a55e7bf4f0f2c3e8ff30f93.jpeg

Δεν θυμάσαι που έχει παίξει ο Jack Reacher;

 

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ κανείς δεν θα έπαιρνε στα σοβαρά τον Alan Ritchson αν απλώς συμμετείχε στο Fast & Furious franchise ή ήταν μέρος του cast των Hunger Games, εάν δεν είχαμε βιώσει τον brutal χαρακτήρα του στο ReacherΜπορεί τον Jack Reacher να τον μάθαμε με το πρόσωπο του Tom Cruise, ωστόσο, ο θηριώδης Ritchson έδωσε κάτι διαφορετικό και σίγουρα πιο masculine, από αυτό που είχαμε συνηθίσει στις ταινίες του συγκεκριμένου ήρωα. Και τελικά μας άρεσε πολύ παραπάνω.

 

Τον τελευταίο καιρό που η DC προετοιμάζει το έδαφος για να επιστρέψει για τα καλά στην superhero πραγματικότητα και να καταφέρει επιτέλους να κοντράρει την Marvel και το MCU, ο αρχιτέκτονας του σύμπαντος, James Gunn έχει βγει σε αναζήτηση νέου Μπάτμαν -καμία σχέση με εκείνον του Robert Pattinson – προκειμένου να παίξει τον ήρωα στο Batman: The Brave and the Bold όπου θα μας συστήσει τον μικρότερο Robin, δηλαδή τον Damien Wayne.

O James Gunn έχει μεγάλο όραμα για το DCU.

Και με βάση τις προτιμήσεις του κοινού -και ενδεχομένως της Warner Bros.-  δύο είναι οι ηθοποιοί που έχουν συγκεντρώσει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να αναλάβουν τον ρόλο. Ο Jensen Ackles (o Dean του Supernatural και Soldier Boy του The Boys) και ο Alan Ritchson.

 

Ο δεύτερος μάλιστα έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα είχε κανένα θέμα να αναλάβει έναν τόσο ιστορικό και απαιτητικό ρόλο. Άλλωστε έχει και μεγάλη εμπειρία στο superhero κομμάτι.

 

Μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα υποδύθηκε τον ταλαιπωρημένο και άκρως αγαπητό στον κόσμο Hank Hall, πιο γνωστό ως Hawk στη σειρά Titans πριν αρχίσει να φουσκώνει επικίνδυνα για να μετατραπεί σε Jack Reacher.

 

Αν αναλάβει τον ρόλο του Μπάτμαν, ωστόσο, δεν θα μπει στο ξεχωριστό κλαμπ ηθοποιών που έχουν υποδυθεί δύο superheroes (βλ. Ben Affleck που έχει υποδυθεί και Daredevil και Batman, ή Ryan Reynolds με Green Lantern και Deadpool) αλλά θα φτιάξει δική του ειδική κατηγορία: Εκείνων που έχουν αναλάβει τρεις υπερήρωες.

 

Μπορεί ο Jason Momoa να ήταν εκείνος που υποδύθηκε για πρώτη φορά τον Aquaman στο σινεμά, στην τηλεόραση όμως τον είχε προλάβει ο Ritchson για την σειρά Smallville. Και εδώ που τα λέμε, παίζει να του ταίριαζε περισσότερο ο ρόλος.

 

Αν και έχουμε μία παραπάνω αδυναμία στον Ackles, δεν θα μας χαλούσε ένας Batman με το διαμέτρημα και την πυγμή του Alan Ritchson. Για να δούμε τι θα αποφασίσει ο James Gunn.

 

Πηγή: https://www.ratpack.gr/buzz/story/33613/an-o-alan-ritchson-paixei-ton-mpatman-paei-gia-superhero-rekor

 

 

 

 

 

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.