Μετάβαση στο περιεχόμενο

27os Μαθητικός Διαγωνισμός της Ύπατης Αρμοστίας του ΟΗΕ -UNHCR Greece με θέμα «Ανήκουμε όλ@ στην ίδια ομάδα»


Captain Cooper

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  32676
  • Group:  Members
  • Topic Count:  51
  • Content Count:  722
  • Reputation:   5685
  • Achievement Points:  772
  • Days Won:  8
  • With Us For:  2254 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  38

 

 

 

27th-Student-Contest_Facebook-card.jpg

Ο φετινός Διαγωνισμός της Ύπατης Αρμοστίας-UNHCR Greece καλεί τα παιδιά να μοιραστούν δημιουργικά τις σκέψεις τους για τη μοναδική θετική δύναμη που έχει ο αθλητισμός στις ζωές των ανθρώπων και τις κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

 

Ο Διαγωνισμός καλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των ηλικιών που φοιτούν σε Νηπιαγωγεία,  Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια, συμπεριλαμβανομένων των μαθητών προσφύγων των αντίστοιχων ηλικιακών ομάδων, που φοιτούν σε Δομές Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΔΥΕΠ) ή σε δομές μη τυπικής εκπαίδευσης, να ενημερωθούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να εκφράσουν δημιουργικά τα μηνύματά τους μέσα από σκίτσα, αφίσες ή κόμικ. Τα παιδιά μπορούν να μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες, ιδέες και προτάσεις για το πώς οι δράσεις αθλητικού χαρακτήρα, η συμμετοχή σε φυσικές δραστηριότητες και ο οργανωμένος ατομικός ή ομαδικός αθλητισμός μπορούν να φέρουν τους ανθρώπους κοντά και να ενισχύσουν θεμελιώδεις ανθρώπινες αξίες.

Οι συμμετοχές υποβάλλονται ηλεκτρονικά εδώ μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2024 από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς της τάξης ή τη Διεύθυνση του σχολείου.

Ειδική επιτροπή θα αξιολογήσει όλες τις συμμετοχές με βάση την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητά τους και θα βραβεύσει μία συμμετοχή ανά σχολική βαθμίδα. Η Επιτροπή αποτελείται από εκπροσώπους του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού, του Πανελλήνιου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, του UNRIC – Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών (Γραφείο για Ελλάδα και Κύπρο), της Athens Comics Library και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Επιπλέον μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης του Διαγωνισμού είναι η δύο φορές Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, ο Σύρος Παραολυμπιακός αθλητής Ibrahim Al Hussein και η Πόπη Κύρδη, εκπαιδευτικός και Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων στην Διεύθυνση Π.Ε. Α΄ Αθήνας.

 

Οι συμμετοχές που θα διακριθούν θα λάβουν αναμνηστικά δώρα σχετικά με τον αθλητισμό (χειροποίητες ποδοσφαιρικές μπάλες ηθικής παραγωγής και ρολόγια υγείας και άθλησης) ενώ όλα τα παιδιά θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Οι βραβευθείσες συμμετοχές θα προβληθούν μέσω των ιστοσελίδων της Ύπατης Αρμοστείας και των φορέων της επιτροπής.

 

ℹ Περισσότερες πληροφορίες: : https://www.unhcr.org/gr/55847-diagonismos-ypati-2023.html

image.jpeg

Επεξεργασία από Captain Cooper
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.