GeoTrou Posted April 27, 2018 Member ID: 30,061 Group: Veterans Topic Count: 464 Content Count: 6,111 Reputation: 54,106 Achievement Points: 6,111 Days Won: 49 With Us For: 3,991 Days Status: Offline Last Seen: August 4, 2019 Age: 30 Posted April 27, 2018 Στην Κυψέλη της δεκαετίας του 1980 συγκατοικούν ο Βαγγέλης και ο Χαρίλαος. Α και ο Πόγκο, το σκυλί με το καρφί στο κεφάλι. Τύποι περιθωριακοί, θύματα bullying στα σχολικά τους χρόνια όπως μας ενημερώνει ο πρόλογος, που περνάν τις ώρες τους σαπίζοντας μπροστά στην τηλεόραση τρώγοντας παγωτό και πίνοντας μπύρες. Στο πρώτο τεύχος περιλαμβάνονται οι ιστορίες Κυριακάτικο παζάρι του Gemo και Ο θείος από το Αμέρικα του Aldo Shabani. Η μεν έχει μια νότα υπερφυσικού τρόμου, η δε πολλές νότες άρρωστου χιούμορ. Δύσκολο να ενταχθεί σε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία, οπότε θα έλεγα ότι είναι μια προσπάθεια των δημιουργών να βάλουν μέσα ό,τι πιο καμένο και αηδιαστικό μπορούν να σκεφτούν. Σχεδιαστικά, είναι λίγο πολύ στο γνώριμο στυλ τους, αν και το σκίτσο του Gemo είναι κάπως ξεθωριασμένο (ηθελημένα ίσως;). Σαν έκδοση μου άρεσε. Δεν είμαι γενικά φαν της DIY αισθητικής, όμως το δέσιμο με συρραπτικό, το τραχύ χαρτί και το μακρόστενο σχήμα του με κέρδισαν. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω σε ποιους ακριβώς απευθύνεται το φανζίν αυτό. Ούτε και τι να περιμένω ήξερα, αγοράζοντάς το στο Comicdom Con. Είναι ένα κόμικ-απόβρασμα από μια άλλη εποχή, που πάντως μου τσίγκλισε το ενδιαφέρον για τα επόμενα τεύχη. Στο Comicdom Con 2019 κυκλοφόρησε το δεύτερο τεύχος. Ίδιο μέγεθος, περίπου ίδιες σελίδες, ίδιο επίπεδο καφρίλας στο εσωτερικό... 11 3 Quote
GeoTrou Posted April 24, 2019 Member ID: 30,061 Group: Veterans Topic Count: 464 Content Count: 6,111 Reputation: 54,106 Achievement Points: 6,111 Days Won: 49 With Us For: 3,991 Days Status: Offline Last Seen: August 4, 2019 Age: 30 Author Posted April 24, 2019 Ανέβηκε στη βάση το εξώφυλλο του δεύτερου τεύχους 5 1 Quote
Recommended Posts