The_Sandman Posted May 18, 2015 Member ID: 10,460 Group: Veterans Topic Count: 340 Content Count: 5,714 Reputation: 52,779 Achievement Points: 5,714 Days Won: 38 With Us For: 5,277 Days Status: Offline Last Seen: August 26 Age: 40 Share Posted May 18, 2015 Η "Ηλεκτρα" ειναι η ιστορια δυο ανθρωπων που ζουνε μαζι, και εχουν ως αποκλειστικη ενασχοληση και εργο ζωης την δημιουργια μιας μηχανης που δεν σταματαει να εξελισσεται και να εξαπλωνεται, μεχρι τη στιγμη που θα φτασει να ειναι το ιδιο τους το σπιτι. Ωσπου ο ενας απο τους δυο πεθαινει.Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που o Pan Pan καταφέρνει να συνδυάσει τα κόμικς του με την (αστική) ποίηση: η ατμόσφαιρα, οι διάλογοι, η σκηνοθεσία, η ροή, όλα παρουσιάζονται με έναν εντελώς ποιητικό τρόπο. Όχι ψευτοκουλτουριάρικο όπως τα ελληνικά κόμικς της δεκαετίας του '90 αλλά με τρόπο ζωντανό, σύγχρονο. Μπορεί να μην απευθύνεται σε όλους, είμαι σίγουρος όμως ότι έχει το κοινό του. Μέσα σ'αυτό, κι εγώ. 19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saveapenguin Posted May 18, 2015 Member ID: 9,879 Group: Members Topic Count: 21 Content Count: 929 Reputation: 9,584 Achievement Points: 929 Days Won: 0 With Us For: 5,328 Days Status: Offline Last Seen: January 18, 2021 Age: 34 Share Posted May 18, 2015 Γλυκόπικρη ιστορία, νομίζω ο χαρακτηρισμός ποιητικό που ανέφερε ο sandman ταιριάζει απόλυτα. Αν και πολύ μικρό και σύντομο με κέρδισε. Ανεβάζω και ένα δισέλιδο από το εσωτερικό. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts