GeoTrou Posted April 27, 2015 Member ID: 30,061 Group: Veterans Topic Count: 464 Content Count: 6,111 Reputation: 54,108 Achievement Points: 6,111 Days Won: 49 With Us For: 4,022 Days Status: Offline Last Seen: August 4, 2019 Age: 30 Posted April 27, 2015 Να πω ότι κατάλαβα ακριβώς τι γίνεται μέσα σε αυτό το φανζίν, θα σας πω ψέματα. Ο δημιουργός ανακατεύει το σατανισμό, που τον παραλληλίζει με τον Χριστιανισμό, τα διαδικτυακά βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στοιχεία τρόμου και χιούμορ, σ' ένα μάλλον περίεργο μείγμα. Κατά κάποιο τρόπο, όμως, δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω κακό, αφού πιστεύω ότι κάτι μου διαφεύγει. Ίσως ήθελε λίγο ακόμα χώρο για να γίνουν πιο κατανοητά τα αστεία ή και ο σχολιασμός που ήθελε να κάνει ο δημιουργός. Όσον αφορά το καρικατουρίστικο σχέδιο, κάτι γίνεται, αλλά θέλει πολλή δουλειά. Ο χρωματισμός σε μερικά σημεία είναι κακός, αν και νομίζω ότι πρόκειται για αισθητική επιλογή. Παρακαλείται όποιος το διαβάσει και καταλάβει κάτι, να με διαφωτίσει. 22 Quote
Βασιλεύς των κόμικς Posted April 8, 2016 Member ID: 10,466 Group: Honored Topic Count: 265 Content Count: 3,512 Reputation: 36,662 Achievement Points: 3,528 Days Won: 88 With Us For: 5,778 Days Status: Offline Last Seen: November 5, 2021 Posted April 8, 2016 (edited) Σχέδιο παράξενο και χρώματισμος βασισμένος στην αντίθεση μαύρου-κοκκινου,που σίγουρα ξενίζουν στο μάτι αλλά κάπου εχουν την γοητεία τους.Με λίγα λόγια δε με χάλασε,ή μάλλον δεν ξέρω αν μου άρεσε ή οχι.Τώρα απο σενάριο αστα να πάνε.Συμφωνώ με τον Γιώργο ότι δεν πολυκαταλαβαίνεις τι σου γίνεται,σίγουρα χρειαζότανε και άλλες σελίδες για να μας εξηγήσει τι ήθελε να πει ο δημιουργός.Σύμφωνα με την τελευταία σελίδα(απο ότι κατάλαβα,ανταλάζει τον γάμο με την σατανίστρια με την θέση του πρωταγωνιστή στην πορνοταινία.Τελικά σε καλό του βγήκε.) Και ίσως έπρέπε να άλλαξει κατηγορία περιεχομενου γιατι δεν είναι χιουμοριστικο αλλά κατα κάποιο τρόπο τρόμου ή θρίλερ ή φαντασίας. Ο Νίκος Σκαμάγκας έχει δώσει ονομάσια στις εκδόσεις του:SCINNYS COMICS,(Iσως πρέπει στον πίνακα δίπλα στην λέξη ΑΥΤΟΕΚΔΟΣΗ να μπει σε παρένθεση και η ονομασία) 2 σελιδούλες για να δείτε περί τίνους πρόκειται. Edited April 8, 2016 by Βασιλεύς των κόμικς 10 Quote
Recommended Posts