Μετάβαση στο περιεχόμενο

2ος διαγωνισμός ζωγραφικής One piece


Glacier Star

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  27235
  • Group:  Members
  • Topic Count:  48
  • Content Count:  1360
  • Reputation:   9724
  • Achievement Points:  1360
  • Days Won:  1
  • With Us For:  4174 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

post-27235-0-31434700-1365793716_thumb.jpg

 

στο facebook! Όσοι πιστοί...λάβετε θέσεις! Το λινκ για τον διαγωνισμό

 

Oι κανόνες:

 

Λοιπόν καλλιτέχνες ο καιρός περνάει και επειδή εμείς ως admins είμαστε προνοητικoi (ψωνια) και δεν θέλουμε τα ιδiα επεισοδια με την προηγούμενη φορά αποφασίσαμε πως ο ανοιξιάτικος διαγωνισμός θα διεξαχθεί ως εξής ..


* Από σήμερα έως τις 10 του μήνα θα δεχόμαστε ζωγραφιές ύστερα οι admins θα επιλέξουν 8<(ο αριθμός θα κριθεί από το πόσες συμμετοχές θα υπάρξουν το κατώτατο όριο θα είναι το 8 ) ζωγραφιές θα της βάλουν σε ένα αλμπουμ και θα γίνει ψηφοφορία με comment (θα μετριουνται μόνο τα κομεντ που γράφουν ακριβώς αυτό ''ψηφίζω αυτή την ζωγραφιά για νικήτρια'' τα υπόλοιπα κομεντ απλά δεν θα μετράνε ..) κανόνες περί διαφήμισης δεν θα ισχύουν εφόσον στην δεύτερη φάση θα περνάνε ισάξιες ελπίζουμε ζωγραφιές οποτε κάντε οτι θέλετε.

 

Οσοι θέλετε να συμμετάσχετε ετοιμάζεται νέες ζωγραφιές σχετικές μόνο με one piece σε περίπτωση που υπάρχουν χαρακτήρες απο cartoon ή άλλα ανιμε στην εικόνα σας θα δώσετε την pic σε εμάς και θα σας πούμε εαν θα συμμετάσχει ..... Επιτρέπεται να ξαναανεβουν εικονες που ανεβηκαν στο πρωτο contest αλλα πιο το νοημα φτιαξτε καινουργιες αν μπορειτε ..


Αα ξέχασα μονο η νικήτρια tou προηγούμενού διαγωνισμού δεν θα ξαναβάλει την νικητήρια εικόνα αλλα μπορεί να βαλει οποία άλλη θέλει ... Αdmin δεν περνουν μερος στο διαγωνισμο .. ..
τις ζωγραφιες πρεπει να τις εχετε κανει εσεις ,σε περιπτωση που καταλαβουμε οτι καπια απο τι εικονες δεν τις έχετε κάνει εσεις ολες οι συμμετοχές σας θα ακυρωθούν για αυτο καλό θα ειναι να ειστε σε θεση να μας το αποδείξετε με καπια υπογραφη ισως ... 


Τα "δώρα" είναι να βάλλουμε το όνομα σας στα banner των σελίδων μας αναφερόμενοι σε εσάς ως ο καλύτερος ζωγράφος των 2 pageγια τρεις έπεισες η εικόνα θα είναι καρφιτσωμένη πάνω πάνω στα pages ως η νικήτρια ..και ο νικητής θα έπαιρνε ένα iphone 5 αλλά το χαράτσι μας άδειασε τις τσέπες οπότε -> τα δώρα είναι το λέω πάλι καρφιτσωμένη pic , και να σας ονομάσουμε τον καλύτερο ζωγράφο του page μην ξεχνάμε πως αυτό γίνεται περισσότερο για την πλακά μας ......

 

Τελος

 

 

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.