Μετάβαση στο περιεχόμενο

Aya of Yop City (Aya de Yopougon)


DJO

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  556
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1537
  • Content Count:  22474
  • Reputation:   121004
  • Achievement Points:  22479
  • Days Won:  791
  • With Us For:  6346 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Αντιγράφω από το blog της kyrallina:

 

 

Mετά από τη μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία του The Rabbi's Cat η ομάδα της Autochenille Productions, επιστρέφει στην ενεργό δράση ετοιμάζοντας την animation εκδοχή του φημισμένου γραφικού μυθιστορήματος Aya de Yopougoun.

 

post-556-0-78828600-1335482476_thumb.jpeg

 

Η 2D αναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλούς και πολυμεταφρασμένου γραφικού μυθιστορήματος της Mαργκερίτ Αμπουέ. Η συγγραφέας του - κατά το ήμισυ γαλλικής καταγωγής – γεννήθηκε σε μια εργατική συνοικία της πόλης Αμπιτζάν στην πολλά υποσχόμενη Ακτή του Ελαφαντοστού της δεκαετίας του '70. Στο Aya of Yop City καταγράφονται οι αναμνήσεις μιας ευτυχισμένης εφηβείας μέσα σε ένα περιβάλλον αισιοδοξίας και ελπιδοφόρων προοπτικών όπου όλα τα όνειρα και οι προσδοκίες μπορούν να πραγματοποιηθούν. Το ξεχωριστό σκίτσο της έντυπης έκδοσης συμβάλλει αποτελεσματικά στην απόδοση μιας αληθινής ιστορίας και ταυτοχρόνως στην καταγραφή μιας απροσδόκητα ειρηνικής, μοντέρνας και αστικής Αφρικής. Στην κινηματογραφική μεταφορά η Αμπουέ συν - σκηνοθετεί με την συνδρομή της Κλεμόντ Ουμπρερί και γράφει το σενάριο. Η ταινία πραγματοποίησε τη πρώτη της προβολή στο Φεστιβάλ του Βερολίνου ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις γαλλικές αίθουσες στις 11 Ιουλίου.

 

post-556-0-81165800-1335482513_thumb.jpeg

 

Υπόθεση: Το Γιουπάγκον είναι μια εργατική συνοικία του Αμπιτζάν που στα τέλη της δεκαετίας του '70 μετονομάστηκε σε Yop City για να θυμίζει αμερικανική ταινία! Είναι η πόλη της Άγια και των δυο φίλων της Άντζουα και Μπιντού που στα δέκα εννιά τους πιστεύουν πως όλα μπορούν να συμβούν. Αλλά ενώ η Aγια θα ήθελα να γίνει γιατρός, οι φίλες της ενδιαφέρονται περισσότερο για την νυχτερινή ζωή της πόλης και για τα φλερτ. Γύρω από το κεντρικό τρίο διασταυρώνονται αντίθετοι χαρακτήρες με διαφορετικά πεπρωμένα. Ο Ιγκνάσιο, ο περιπλανώμενος πατέρας της Άγια ή ο Μούσα που επιχειρεί να ρίξει τα κορίτσια με την βοήθεια του ακριβού αυτοκινήτου του και οι μητέρες που προσπαθούν να τα προστατέψουν τις κόρες τους.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.